Är du dum? Då är jag dummare!

DÅLIGA TIDER
1. När drack du alkohol senast? Tisdags
2. När rökte du senast? Länge sen!
3. När tog du droger senast? Never
4. Har du någon gång spytt? Ja
6. Försöker du dricka minst av alla när du är på fest? Dricker inte för att dricka.
7. Brukar du dricka på vardagar? Nej, men det har hänt. Tex lov och skit.

DIN OMGIVNING

1. Hur många är det i din klass? Har ingen aning faktiskt
2. Känner du några som röker? Ja
3. Hur många är ni i eran familj? Mammi, pappi och bror
4. Har ni några husdjur?  En kissemiss
5. Känner du någon som knarkar? Ja

OM DINA VÄNNER

1. Har du någon riktig vän? Ja
2. Vem av dina vänner kan du lita på mest på? Finns några
3. Vilket kön är oftast snällast? Finns idioter av båda könet.
4. Hur ser dina bästa vänner ut? Vadå ser?
5. Har du kompisar utav det andra könet? Ja
6. Har alla dina vänner blogg? Nej

MUSIK

1. Vad är musik? Så mycket
2. Vad lyssnar du på? Nästan allt
3. Vad är dålig musik? Ingen aning

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? Inte nu, men det finns såna tider ja
2. Har du någon gång försökt begå självmord? Man ska aldrig säga aldrig, men nej
3. Känner du någon som begått självmord? Ja, Johan...
4. Känner du någon som tänkt begå självmord? Ja
5. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? Flera gånger
6. Har du någon gång provat droger? Nej
7. Har du någon gång prövat alkohol? Ja
8. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? Några stycken
9. Är det någon som har sålt alkohol till dig? O ja
10. När sålde någon senast alkohol till dig? Nyår tror jag

OM KÄRLEK
1. Är du kär?
 Vet inte
2. Vad tycker du om kärlek? Kan vara ett helvete, men ändå underbart 
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? Japp
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? 10 månader typ
5. Är du homosexuell? Nej
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? Ja
8. Tror du på kärleken? Ja

Vi ses i sommar



Vi ses i sommar! Jag och Bella

Till isabelle

Bella. Jag kommer somna med ett stort léende på läpparna inatt. Så dont worry. I love you

Read my mind

Hej blooggen.
Förlåt om jag inte har skrivit idag, men min bästis åkte på kryssning och jag har gråtit flera gånger(!) Så imorgon blir det bättre update kan jag lova. För då är hon hemma igen. Saknar henne som fan och nej jag klarar mig inte utan henne. Nu ska jag sova. Jag är bustrött. Puss


D.A.N.C.E


When everything is nothing without you

Sen i mitten av Januari har jag sovit otroligt dåligt. Jag sover mindre än 4 timmar per natt ibland. Dagarna har jag legat på botten. Både psykiskt och fysiskt. Finns dagar jag har somnat på lektionerna. Skrattat tills det kommit tårar åt allt och bara varit trött. Det finns en person som har fått mig att vilja vara vaken på dagarna. (Förutom Isabelle´s smsade) Han som ler mot mig så hela världen stannar. När man tänker på honom så pirrar det så skönt i hela kroppen. Då man inte vill något annat än och bara se honom, krama honom. Hans söta léende och hans otroligt heta röst får mig att vilja vara vaken och längta. Inget annat. Någon magiskt medicin måste han ha. Vad vet jag?


Live your life

Nu ska jag fixa till mig, ser ut som ett troll. Hihi! Måste ta på mig lite kläder och kladda på lite smink i ansiktet om jag inte skrämma folk ikväll. Känns skönt att jag börjar må bättre.. Smällar får man ta! Imorgon blir det kanske kryssning. Mys. Nu dunkar det lite härlig musik ur datan. Jag måste fixa mig nu om jag ska ha en chans och hinna med mitt tempo. Peace out!


Gårkvällen

Jag var jävligt glad igår. O ja! Mathias hämtade mig. Jag hade det jävligt kul igår. Mer behöver ni inte veta. Det som hände där, stannar där. Dagen idag var inte lika mysig. Men ikväll blir det mys. Hoppas jag iallafall. Jag har lite halv krasslig röst. Men sånt får man väl ta antar jag, om man ska ha roligt! Oskar hade svaret på varför jag hade så jävla ont i foten idag iallafall. Men varför jag har ont i rumpan har ingen svar på. Och jag slog huvudet i hissdörren. Aj. Nu ska jag ringa oskar. Puss

Sunshine

Jag behöver 365 soldagar om året. Då solen lyser varje dag och det är varmt ute. Jag vill ha värme! Jag behöver fler solstrålar på himlen. Jag vill ha den varma våren då man kan ha roligare outfits utan att frysa rumpan av sig. Jag vill glida runt i solbrillor och shorts medans livet leker. Jag vill dansa hela natten lång ute utan att man blir full av snö. Jag vill sitta och grilla vid vattnet och lyssna på musik med vänner. Jag vill kunna gå barfota ute. Jag vill sitta bak på moppen och känna vinden ta tag i håret. Jag vill kunna ta härliga bilder där solen är med i bakrunden. Jag vill kunna sitta ute med vänner hela natten utan att behöva ha någon jacka på sig. Jag vill kunna ligga i gräset och njuta av värmen med mina vänner.


Hurt



Bjuder på en halvgammal sliten bild istället för text nu.

Bläää

Jag lever. Jag är bara bakis. Jag skriver mer sen när jag inte mår illa. Take care.

Upp med era händer


Älskling jag är hemma nu

Heeellooo!
Jag vaknade runt ett, men låg kvar i sängen tills för en timme sen. Då hoppade jag in i duschen, vet inte riktigt varför. För att vakna tror jag. För jag har ändå träning ikväll. Och efter den ska jag till Kästa eftersom Linda fyller 17. Grattisgrattis. Jag ska bara vara där nån timme. Sen kommer Mathias och hämtar mig.
Jag har faktiskt inte så mycket och skriva om. Eftersom det inte har hänt så mycket idag. Haha. Har bara legat i sängen och smsat. Och nu ligger jag och lägger in ny musik på iPoden. Så..

Nej, nu kom min mammi och pappi hem. Dem ska göra mat åt mig innan träningen. Och vi lär väl höras innan träningen. Om inte annat inatt. Puss!


Im happy



Nu har jag sminkat mig, tagit på mig lite bättre kläder och har väl fixar håret som jag ska fixa om snart! Ikväll ska jag träffa min söta kusin. Eller, ja. Ni får veta mer om det när jag kommer hem. Fast ska inte träffa han än. Utan nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Min mamma kom nyss hem. Vi har pratat lite och så. Känns bättre mellan oss nu, iallafall lite. Ska försöka vara en bra dotter mot mammi och pappi nu. Usch. Ska inte prata för mycket om mitt privatliv nu..

Nu ska jag försöka få i mig lite mat (Bella skratta nu..) Puss

Love.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är så lycklig. Jag ligger och ler. Jag tänker. Jag drömmer på nätterna. Jag ser bilder. Jag funderar. Jag skrattar. Jag älskar. Jag mår bra. Jag känner ett pirr i magen. Jag hoppas.


Halo

Godmorgon på er.
Jag är redan hemma och så. Eller har varit det i en timme nu. Har hunnit duscha och de. Så jag la mig i sängen igen och nu orkar jag knappt röra på mig. Även om vi sov ganska mycket inatt. 9 timmar är ju inte dåligt!
Jag har inte så mycket och berätta. Idag ska jag försöka umgås lite med min familj, dem har varit väldigt sura på mig. Så måste försöka vara lite trevligt och så mot familjen.

Nej, nu ringde telefonen. Vi hörs senare.


Sovgott

Nu ligger jag och Bella i sängen med en varsin data. Vi har flummat hela kvällen. Fy så mycket skratt! Men ska inte klaga. Jag är glad.
Vi ska snart sova tror jag. Båda är ganska trötta och de. Så detta blir nog sista inlägget. Imorgon berättar jag om mina planer då. För vi har inte riktigt bestämt något jätte stort. Hehe.

Skulle bara säga godnatt! Puss


Skön ju!

Credd till Oskar som guida oss runt i hela Haninge idag!


Cirkel



Ta mig dit igen..

Face down

Hej på er!
Nu sitter jag hemma hos Isabelle på deras köksgolv och dunkar musik. Det har varit en lång dag idag. Men vi ska snart fortsätta med kvällen. Inget stopp för oss liksom (a)
Dagen började med stress till tåget. Fixa håret på tåget och sminka oss i Älvsjö. Sen mötte vi Oskar på bussen i Haninge. Vi skulle till Torvalla. Sen åkte vi runt i Haninge. Efter det drog jag och Isabelle till Upplandsväsby där A-laget herrar förlorade i sudden.. Inge kul direkt. Men ja, sånt som händer antar jag! När vi kom till Huddinge gick vi hem till mig och åt. Jag drog det kortfattat nu. Strax ska vi ut. Härligt, i snön och skit.. Usch!!

Nej, jag uppdaterar när jag kommer hem. WOHO! Bra på att blogga igen, right? :D

Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss nu

Hemma! Nu ska jag hem till Isabelle. Upptaderar där ifrån! Puss

Charmtroll



Hej lovers!
Sitter här och muppar mig lite smått med Isabelle. Vi borde snart gå och lägga oss om jag ska vara ärlig. Men ja, får se hur länge vi stannar uppe eftersom vi ska upp tidigt imorgon!
Jag och Bella kom hem till mig, vid.. Hmm. Elva kanske? Vi gick från Sörskogen hem idag igen, sen hem till henne och hämtade kläder. Hon ville inte ha samma som idag. Nej jag vet inte riktigt vad jag pratar om nej.

Tänkte iallafall bara skriva lite, hehe. Känner att jag måste fylla ut någonting i bloggen lite. Puss!

Den vackraste stunden i livet.

Hej hopp!
Nu sitter jag och Isabelle i min säng och sjunger lite. Vi har nyss ätit middag med min broder.
Vi ska nog ta det ganska lugnt ikväll, men vi ska ut strax tror jag. Det lutar åt det hållet. Båda är ganska flummiga så why not liksom? (a)
Imorgon är det en lång dag, först ska vi till Haninge och träffa Oskar. Sen till Upplands väsby. Så det blir nog ingen blogg förän på kvällen. Hoppas det är lugnt!

Nu ska vi ta det lugnt ett tag innan vi drar ut. Bloggar när jag kommer hem senare ikväll! Puss

Drugs

Nu ska jag sminka mig, locka håret och sen ska jag och Isabelle till coop och köpa lite saker. Vi ska göra smoothies. Jag har inte ätit frukost än, hehe! Men min ilska har inte gått över ännu. Bella bara skrattar åt mig. Och jag tjurar och frågar varför? Nej jag ska nog tycka lite synd om mig själv ett tag nu. Sen ska jag bli glad och leva livet igen! Wehu. Och varför jag är sur.. Det kanske ni kan få veta senare.

Nu? - Göra-mig-iordning-time.

Im dead

Godmorgon eller någonting på er!
Gårkvällen var nice. Orkar inte berätta om det, förutom att jag och Isabelle stod och dansa/hoppa omkring och sjöng för hela Sörskogen igår iallafall. Har några filmer på det. Men dem är bara svarta eftersom man såg ingenting ute.

Jag är död idag.. Mitt huvud dunkar och ja ni vet samma gamla visa. Men jag ska snart upp och ta en alvedon. Isabelle är och äter frukost med sin mor och syster. Så jag ska snart göra lite mat till mig själv också. Någonting med hur mycket näring som helst. För jag är död och borttunnad känns det som..

Nu måste jag gå och hämta en värktablett. Puss!

Hejdå bloggen.

Nu är Isabelle här. Hon har kört judo med mig och jag blev omkastad på golvet och så vidare. Och vi städade nyss. Bloggen blir seg idag. Vi hörs senare. Nu ska vi äta middag och ha kul! Hörs. Puss

Dem kommer kliva på dig

Vem tänkte du på innan du la dig igår? Hemis! :D
Vad ser du fram emot: Helgen med världens bästa Isabelle  

Senast mottagna sms: Ses ihelgen snyggo?

Senast skickade sms: Kan inte..

Senaste mobilbilden: På pontus näsa!

Vem var den senaste du sov med: Isabelle

Nagellacksfärg: Vanligt vitt.

Vad var den senaste presenten du fick: Mitt minne sviker...

Mest lyssnade artist just nu: Håkan!


True love

Jag kan säga att jag är lycklig. Även om jag skulle vara lyckligare med dig vid min sida. Jag nöjer mig med det jag får av dig. Bara jag får höra din vackra röst. Bara jag får nämna ditt namn utan att känna sorg utan lycka. När jag ser dig slår mitt hjärta ett extra slag. Hela kroppen fylls av lycka. När du kollar in i mina ögon stannar tiden. Varje gång jag hör ditt namn så ryser jag. Jag blir glad. Jag börjar le. Jag ler. Jag tror jag gillar dig. Jag vet inte. Kan någon berätta det för mig?


Jag och isabelle



Jag säger åt andra att dem inte får kalla mig Linis. Även kallar jag mig själv det.. Det är starkt jobbat av mig tycker jag!

Snyggo



Är det bara jag som tycker att Gustaf Norén är snygg?

Far away

Nu ska jag lägga mig och sova ett tag, är verkligen jätte trött. 
Isabelle ska ringa och väcka mig 14.00. Så det är bäst jag hinner sova!

Stop and stare

Hello!
Nu är jag hemma från skolan, och det är spoooortlov! Åh vad jag har längtat!
Jag skolkade faktiskt sista lektionen, 30 minuters engelska. Inte bra av mig. Men kände att jag lika gärna kan jobba 30 minuter med det hemma nu. 
Vi har bara haft två lektioner idag, slöjd och idrott. Och på idrotten var det bugg. Så jävla klockrent. Hehe..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga lite. Vi hörs senare lovers!

Fuck

Nu sitter jag i köket. Träningen gick hyffsat bra. Kände mig seg i hela kroppen. Och jag har feber igen. Men det går väl säkert över snart. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen. Sen ska jag träffa Isabelle. Vi skulle ta en promenad. Jag måste prata. Prata av mig.

Så vi hörs ikväll, jag ville bara säga att jag var hemma och lever :) Puss!

Me, Myself And I

Hej bloggen.
Jag har inte velat blogga pga känslor och ledsna miner hos mig. Men jag är uppe på benen igen.
Vad har jag och berätta. Jag har hunnit med en hel del sen jag bloggade sist. Har träffat Jim, Isabelle och Caroline. Jag och Jim träffades bara och prata. Jag och Isabelle hittar ju på allt som går och göra. Och Carro och jag, vi var i Skärholmen. Sen cyklade jag. Nu är jag sjuk.
Snart är det sportlov. Jag längtar. Min kropp också. Jag måste kunna få ta igen alla timmar sömn jag inte har hunnit med den senaste månaden. Någon som har en gnutta skuldkänslor?
Idag hade jag matteprov också. Det gick inte bra alls.. Hmm vad besviken jag blir. Aja, jag satte mig själv i den sitsen. Får skylla mig själv!

Nu ska jag fortsätta äta, snart träning. Är inte taggad. Men kanske blir. Måste skratta och vara glad. Isabelle kommer vara med vid min sida hela tiden. Gud vad jag behöver dig bebis.

Jag undrar vad som händer hos dig.

Nej, jag är inte död. Typ. Lite.

-.-

Dagens dummaste.

Jag: Fan vad kallt det är..
Jim: Ja, som en vanlig svensksommar.
*Tysnad*
Jag: Men det är ju vinter nu?


Pannkakstårta




Det ser inte speciellt nice ut. Men gott var det!

Angel

Ska blogga.. Måste bara orka.

Crap

skriv en person...

...som du älskar av hela ditt hjärta - Mina nära och kära!
...som du skulle offra livet för - Min familj
...som är den smartaste du känner - Min pappa är faktiskt ganska smart!
...som alltid får dig på strålande humör - M
...som får dig att le när allt känns tungt - Isabelle
...som är den omtänksamaste du vet - Jim
 ...som är en bitch - Hmm.. Ingen jag kan komma på nu?
...som är en fjortis - Finns väl en hel del?
...som är en föredetta bästa vän - Oscar...
...som är snygg - Patrik!
...som är osmart - Caaaaaareface!
...som är en riktig vän - Isabelle
...som är din älskling - Nobody! ;)
...som är den galnaste du vet - Fredrik!
...som är den konstigaste du känner - Jonas
...som är underbar - Min mamma
...som är dum -  Alla kan väl vara dumma? (a)
...som du kan prata med om allt - Isabelle
...som är din barndomsvän - Simon
...som du saknar - Farfar
...som betyder mest - Mina nära och kära
...som du har spenderat mest tid med - Förutom familj, så Isabelle
...som du var dum imot när du var mindre - Inte minns jag det?
...som du tycker är snäll - Oskar!
...som du har sportat med - Hela laget <3
...som du skulle vilja krama just nu - Han.
...som du inte har träffat på länge - Josefine :( 
...som du vet saknar dig - Har ingen aning?
...som du träffade idag - andrea! <3
...som du ska träffa när du gjort klart den här listan - Ingen just nu iaf.

Läs

Här sitter jag och gråter. Och äter glass!
Varför jag gråter, är för dikten här nere! Och varför jag äter glass.. För jag var sugen!

"Det var en gång en kvinna som hade fötts med ett genetiskt fel. Hon var blind, och hon önskade sig ingenting mer än att få se världen med egna ögon. Hon sa till sin pojkvän; om jag bara kunde se så skulle jag gifta mig med dig! En dag och två veckor senare donerade en man ett par ögon till henne. Hon kunde äntligen se! Då frågade hennes pojkvän om de skulle gifta sig. Men när flickan såg att han var blind vägrade hon att gifta sig med honom och tog farväl. Det sista hon hörde av honom var ett brev. I brevet stod det; okej min älskling. Lämna mig om det verkligen är ditt val. Men lova mig en sak; Ta väl hand om mina ögon"

Det känns skönt att somna med ett léende på läpparna

När jag mötte din blick, så stannade hela min värld. Jag kände hur ruset inom mig fyllde hela min kropp. Mitt hjärta började dunka snabbare, det slog ett extra slag när du tittade in i mina ögon. Jag är inte säker på om jag log mot dig. För det jag tänkte på, var dig. Dina mörka ögon. Ditt léende på läpparna. Ditt fina léende. Sekunderna gick så långsamt.

Jag kunde inte andas

Hej du!
Nu sitter jag i sängen, håller på och baka semlor. Vi skulle göra det istället för lektion imorgon, därför börjar jag 12.10. Häärligt! Men iallafall, jag har redan hunnit sova lite idag. För jag har sån jävla mensvärk, så kan knappt stå utan att det gör ont. Och mitt huvud dunkar.. Jag gillar inte såna här dagar.

Men efter bakningen ska jag hoppa in i en varm dusch. Sen efter det ska jag nog sova. Behöver sova tidigt ikväll. Och ska nog in till stan innan skolan imorgon. Beror på Isabelle just nu. Får se när hon hör av sig. Nu? - Fortsätta baka!


Söndag

Godmorgon!
Jag och Isabelle har legat i sängen och kollat på tv nu i en timme. Jag har jätte ont i mitt huvud och känner mig gråtfärdig. Men hoppas det går över snart. Ska in till badrummet och ta en huvudvärkstablett när Bella kommer ut från duschen. Om två timmar ska vi iväg på match. Sen ska jag nog hem och sova eller något. Känns som jag har blivit överkörd av en lastbil. Idag igen, kände samma sak förra söndagen också. Hmm..


Fine

Hej på er.
Det känns som jag alltid börjar inläggen med förlåt för dålig update. Men jag har så mycket annat och göra än och sitta vid datan. Utan jag umgås med mina vänner mm.
Men iallafall, nu ligger jag i sängen. Isabelle ligger bredvid mig och kollar på tv. Jag har nyss duschat och är faktiskt ganska trött. Även om jag sov så mycket inatt också. Jag sov hos Isabelle. Och imorse gick jag upp till tomtberga och kollade på min match. Vi vann med 10-0. Bra tjejer! Men spelade som sagt inte för jag har gjort illa knät. Därför har jag inte tränat i veckan heller.

Jag ska försöka skriva några inlägg nu, fylla ut bloggen helt enkelt. Kanske göra om designen.. Vet inte. Jag känner att det inte blir så mycket blogg på helgerna då jag inte är hemma/sitter vid datan.

Kungsberget 09



Blir bara två bilder nu. För datan håller på och jiddrar.
Bild 1: Natalie och Fredrick. Bild 2: Natalie som blundar, och jag som är nyvaken.

No stress

Nu sitter jag i vardagsrummet och typ lyssnar på musik. Har fixat håret nu också. Tog nästan en timme. Och snart slutar Isabelle (Och bara för det kom hot n cold på radion. Haha!) och då ska jag iallafall möta henne. Ska ta det lugnt fram till dess. Är ganska trött, och jag försov mig imorse. Hmm.. Men jag kom bara 20 minuter försent, och jag fick stå och vänta på bussen som jag missade. Drygt!

Jag ska lägga in lite bilder nu, känner mig tvingad.. Hehe! Pusskalas

Time

Hello!
Nu är jag hemma, slutade 12.00 idag. Hur skönt som helst! Och på idrotten hade vi dans. Sen mitt i dansen så trodde alla att larmet gick i tomtbergahallen. Så gick våran lärare ut och kolla. Så kommer det jättemånga elever och lärare in i hallen, där vi står och typ ser ut som frågetecken.. Sen började vi sjunga och sånt, för våran idrottslärare fyller 50 idag. Haha. Efter det hade jag bara 20 minuters engelska. Satt bara och prata med Fabian, Benjamin och Angelica efter jag hade gjort ett papper.

Nu ska jag dra igång musik och bara ta det lugnt. Oskar ringer strax. Vi hörs senare. Puss

Super bitch!

Hej på er.
Dålig update idag jag vet. Men dagen har faktiskt varit piss.. Fick en liten fläskläpp av Isabelle också, men det var inte med mening och den börjar gå ner nu. Orkar inte berätta så mycket om dagen. Jag tränade inte iallafall, så ingen match ihelgen. Men jag klarar mig. Har ju som sagt ont i mitt knä fortfarande!
Men imorgon slutar jag iallafall 12.10! Überskönt. Har ingen musik eller bild, så vi slutar istället. Ska som vanligt träffa Isabelle (a) Hon sover antagligen här. Sen ska vi umgås på alla hjärtans dag. Hihi, vi ska äta pannkakor! Helgen är ganska fullbokad. Ska försöka träffa Oskar imorgon också. Myso.

Nej, nu ska jag sova faktiskt. Vi hörs imorgon efter skolan. Puss!

Någon uppe?

Här sitter jag och pratar i telefon med Isabelle. Vi pratar om värsta bra sakerna. Planering och sånt.
Imorgon är det en bra, lång och rolig dag. Längtar lite. Jag och bästis ska träffas som vanligt.

Skulle bara säga godnatt och att det inte blir så jätte mycket blogg imorgon, är upptagen nästan hela dan! Men hoppas ni överlever. Puss

Inte den sista..

Hej på er!
Var ju som sagt i kungsberget igår, det var riktigt nice. Och roligt! Vi var många som åkte ihop. Men på slutet åkte jag med Angelica och Benjamin och hoppade lite. Det var kul de. Fast gjorde illa mitt knä, så ibland känns det inget. Och ibland låser sig hela knät. Haha! Inte skönt, men man ska aldrig åka sista åket!

Idag har jag varit trött och seg. Sen ville jag bara hem och duscha. Så när jag kom hem, gissa vad jag gjorde? Jo jag duschade. I en timme. Sen somnade jag, vaknar upp efter två timmar. Och nu ikväll har jag träffat Isabelle. Vi var ute och gick typ. Kom inte så långt, men vi har alltid kul tillsammans. Även om hon skämde ut mig inför Dennis :'|


Low



H e m m a,  j a g  ä r  d ö d

Påväg hem

Hej på er :) nu sitter jag i bussen påväg hem från kungsberget, det har gått bra idag. Lite halv segt ibörjan bara, men jag har hoppat och sånt, så jag är nöjd :p just nu sitter jag bredvid fredrick och andreas. Vi typ sitter och jiddrar med någon snorunge. Men jag bloggar när jag kommer hem, puss <3

Tears in heaven

Jag tänker på dig farfar. Varje dag. Saknaden är otrolig.


If i were a boy



Mötet gick bra! Nu har jag packat skidsakerna. Ska lägga mig i sängen och läsa lite ur boken som vi har prov på, på onsdag faktiskt. Imorgon är det kungsberget! Är astaggad !! Ni når mig på mobilen hela dagen. Ni som inte har mitt nummer.. Behöver nog inte nå mig heller.
Vi hörs imorgon om jag orkar blogga på morgonen! Puss

Sunshine

Jag visar mitt rätta jag..



Lycka

Jag är så lycklig. Pirrer sprider sig i hela kroppen. Jag sitter och ler.

Kärlek och vänskap



Nu är jag hemma från skolan, det gick bra. På hemkunskapen gjorde vi fisk. Det kanske inte var något hit. Men det gick och äta. Så nu är jag smartare än någonsin. Hehe.. Sen var det SO. Fick tillbaka proven. Inte kul... Sen jobbade jag lite med historian. Började riktigt bra, och det höll i sig. Efter det var det Engelska. Skrev prov. Sen satt vi och langa dissar till varandra typ. Vi hade ingen livskunskap så vi fick sluta istället. 40 minuter tidigare. Bättre än ingenting.

Nu tänkte jag plugga lite, men hade visst inga böcker med mig hem. Engelska boken är fortfarande hemma. Så engelska blir det! Bra jag är va? Puss

Daniel och jag



Bella, där kom det! ;)

Broken dreams

Nu är jag klar. Hann med och äta frukost och kolla lite på tv medans. Hihi. Stolt över mig själv.
Om jag inte hinner skriva efter skolan så skriver jag efter mötet som är 18.00! Har ingen aning hur länge det kan ta.. Hoppas inte allt för länge bara..

Ja men iallafall, jag ska ta bussen som går 53. Så jag har överdrivet mycket tid. Så jag hinner fixa lite mer innan jag ska dra. Skönt! Ska hinna lägga in ny musik på iPoden och sånt. Så vi hörs efter skolan eller något! Ha en bra dag lovers! Puss


Godmorgon!

Hej på er.
Jag vaknade nyss, även om jag råkade ställa alarm på klockan sju istället för klockan åtta. Hmm.. Men jag somnade ju om tills nu. Jag börjar klockan tio så efter det här inlägget ska jag upp och börja fixa mig, no stress! ;) Jag somnade ganska sent inatt, runt halv två. Men jag är inte så speciellt trött idag faktiskt. Men måste erkänna att ikväll ska jag sova tidigt! Drar till Kungsberget 07.00. Så jag kan inte vara uppe halva natten. För ska upp tidigt! Jani. Jag har inte så mycket och berätta just nu, tänkte bara säga godmorgon och så. Vi hörs om ett tag! Puss

Ett ord



Beskriver mig själv med ett ord nu - Sliten.
Jag känner mig helt död. Det känns som jag har blivit överkörd av en lastbil. Så känner jag också. Mitt huvud väger ungefär 80 kilo nu. Eller det känns så, med den här huvudvärken och alla tankar så blir det nog ett snitt runt 80 kilo. Borde plugga engelska. Men hur ska jag kunna göra det nu när mitt huvud värker och min kropp orkar inte med mig. Jag kan knappt gå utan att ramla ihop. Kanske borde ligga kvar här i sängen med mina två täcken och lite cola. Det låter skönast, men vet inte om det är bäst så. Inte för min framtid. Jag tar nog fram böckerna ändå. Lina Hallqvist pluggar när hon är som mest sliten.. Ojojoj.

En bild säger mer än tusen ord.


Jimmie



Du kommer alltid vara den finaste personen jag känner. Tack för att du är min storebror.

Jag är för trött för att bry mig.

Kom hem från Botkyrka för ungefär en timme sedan. Men har inte gjort så mycket, utan jag sitter i sängen. Väntar på Isabelle faktiskt. Egentligen vill jag bara sova. Har så otroligt ont i huvudet. Annars då? - Jag mår bra, är lite småsur. Men jag har varit ganska lätt irriterad hela helgen. Vet inte varför om jag ska vara ärlig. Känner mig ganska sviken. Det är nog därför. Men jag är stark..
Helgen har varit kanon, som alla andra helger. Har tagit lite bilder. Inga speciella, lägger säkert upp några på bloggen ikväll. Brukar bli så.
Måste bli bättre med bloggen också. Men jag vet ju inte vad jag ska skriva om, vad vill ni läsa?! Tell me! Jag är öppen för förslag och idéer.


Jag tömmer mig

Jag står och skriker. Skriker på min spegelbild. Den kolsvarta mascaran som fortfarande rinner längst mina kinder besvisar hur mycket jag har gråtit. Jag slår min knytna näve i väggen, och sen ryggen som långsamt gled ner mot golvet då jag sjönk ihop i det vita badrummet. Känslan som fyllde min tomma kropp. Det enda jag kände var smärta och sorg. Rädslan för framtiden började smyga sig på. Hur skulle det kännas utan dig? Sakta lägger jag mig i fosterställning, fortsätter gråta hysteriskt. Ljudet dansar ut på min tunga och bildar ord - För mycket kärlek blev tillslut hat.


Fall down

När vi gick skilda vägar så förlorade jag inte bara en varm famn som jag somnade i varje natt. Utan jag förlorade en vän, en sån vän som alltid fanns vid min sida. Varje dag, från morgonen till natten. Han som låg vaken och tittade på mig när jag sov. Han som skickade sms när innan han somnade där han beskrev hur mycket han saknade mig. Det var han som hade skrivit söta anteckningar i min mobil, när jag hittade dem blev jag alltid lika glad. Det var han hans axlar jag satt på när jag inte orkade gå något mer. Det var han som ringde upp när jag precis hade lagt på i hans öra. Det var han som kysste mig i nacken så jag fick gåshud. Det var han som missade nattbussen för att kyssa mig en sista gång, så han tog taxi hem istället. Det var han som hämtade mig när jag låg hemma och grät. Men allt det är bortblåst nu. Ingenting finns kvar, minnerna kommer aldrig försvinna. Jag måste försöka intala mig själv att du aldrig var bra för mig. Jag måste sluta tro att du kanske saknar mig, att du kanske stannar upp när du ser mitt namn i din telefon. Att du kanske är påväg och ringa mig någon dag. Ibland drömmer jag att du kanske kommer hem till mig. Och när jag vaknar så ligger du bredvid mig. Jag måste sluta drömma om dig. Det får inte fortsätta såhär.

Just fine

Hej på er.
Jag och Isabelle vaknade för ungefär en timme sen, men vi låg kvar i sängen och drog oss. Nu står hon och duschar. Och jag ska snart glida in i duschen när hon är klar.
Kanske kan berätta om min helg nu också. Jag har inte suttit vid datan något faktiskt, inte mycket alls..

Fredag: Isabelle kom till min musik. Sen gick vi hem till mig och fixade, sen gick vi till hennes lillsyrras tjejmiddag. Där vi skulle hjälpa till. Vi var där tills åtta då den slutade. Sen gick vi hem till henne, fixade oss. Sen drog vi upp mot kvarnbergsplan. Och tog bussen därifrån. Haha! Vi hamnade i sörskogen. Våldgästade Johanna och Ponuts. Vi satt i deras kök och bara skratta hela kvällen. Sen vid elva skulle vi hem. Men då gick visst inte bussarna. Så jag och Bella gick hem från sörskogen i klackar. Mina är sönder! :( Men iallafall, det tog oss lite mer än en timme och komma hem. Vid 00.15 var vi hemma, vi satte oss i mitt kök och åt fruktsallad med grädde och köttbullar! Asgott. Sen somnade vi ganska tidigt.

Lördag: Vaknade upp vid elva. Vi började fixa oss. Åt pannkakor till frukost, och sedan åkte vi till Tullinge och kollade på en match. Vi satt där och hade askul. Sen gick vi till bussen. Vi satt och sjöng ashögt och bara skratta. Sen bytte vi buss vid Huddinge sjukhus. När vi kom till Huddinge igen så träffade vi Johanna som vi följde med och köpte busskort. Sen gick jag och Bella till min farbror som fyllde år. Så vi fikade och sånt. Men tillslut rymde vi hem till mig. Och då kom Joakim dit också. Så jag, Bella, Tommy, Christer och Jocke var hemma hos mig en kort stund. Sen gick vi hem till dem igen. Fast killarna försvann upp. Jag och Bella satt och prata med min faster som gjorde mat. Hihi. Efter det gick vi upp till tomtberga där några killar hade träning, men jag och Bella drog igen och träffade Ruby. Efter det åkte jag och Bella till Sörskogen igen. Men var där bara i några minuter. Sen började vi gå mot bussen. Då började några killar prata med oss. Han bad oss komma till han, så jag började gå imot han och Bella gick efter. Sen stod jag och prata med dem. Han ville ha in oss på fest och lite sånt. Men vi gick därifrån. Och när vi började gå. Så ser vi bussen. Så jag började springa före Bella. Så springer jag förbi en kille.
Killen: Hallå!? Du springer åt fel håll!
Jag: Va nej?
Killen: Du ska med mig! Kom igen nu.
Jag: Hehe..
Sen springer Bella förbi också.
Killen: Du springer också åt fel håll!
Haha, sen tog vi bussen ner till Huddinge. Gick och köpte mat och sedan gick vi hem till Tommy där Joakim också var. Vi satt och skämta hela kvällen. Runt halv ett någonting gick jag och Bella hem till mig igen. Vi somnade ganska tidigt faktiskt.

Time

Förlåt för dålig update. Känner mig så trasig. Min kropp och mitt psyke börjar säga ifrån. Stressar hit, stressar dit. Glömmer saker. Får skuldkänslor. Kanske borde ta en paus, en bloggpaus. Fast, jag vet inte. Det känns tomt utan bloggen. Och vad tycker ni? Ska jag ta en bloggpaus?

Blandade känslor

Skolan idag gick väl sådära. Somnade det första jag gjorde idag, sov igenom en film på so´n.. Kanske inte det bästa, men jag får skylla mig själv om jag är uppe hela nätterna! Men dagen flöt på ganska snabbt ändå.
När skolan var slut tog jag bussen hem, när jag kommer hem så ställde jag mig i duschen direkt faktiskt. Jag frös och kände mig smutsig. När jag kom ur duschen hade Daniel, Mathias och Isabelle försökt och få tag på mig. Så jag började med Isabelle. Hon var påväg hem. Till mig dårå. Så jag fixade mig jättesnabbt sen fikade vi med hennes farfar. Efter det mötte vi upp Daniel som kom från bussen. Vi gick hem till Tommy och Christer. Jag och Daniel bråkade om täcket och vem som skulle ha mest plats. Ingen misstolkning! Sen sjöng han, jag skrattade sönder. Det bästa var nog när han hade sönder stolen. Hela ryggstödet ramlade av.
Tommy, Christer och Daniel drog på träning. Så jag och Bella stressade hem till mig, stressfixade oss och sen tog vi tåget till Tumba. Hon träffade sin looooverboy, och jag.. Lyssnade på musik och ASSURADE!! Men det gick över sen typ.. När vi satt på tåget hem iallafall. Sen åkte bara jag och Bella runt asmycket. Nu ligger jag i sängen och pluggar. Väntar på att klockan ska ticka framåt! Puss


Helvete

Ett år sen. Precis ett år sen. Det gör ont i mitt hjärta. Varför kan jag inte bara glömma dig? Jag är trött på att bli påmind av dig. Men det var mitt egna fel att det blev såhär. Det är mitt fel att jag inte har släppt dig ännu. Du ska veta att jag saknar dig iallafall. Jag vet att du läser. Och du måste ta åt dig av orden.. Det är jobbigt att se dig än idag. Det gör ont i min själ när jag tänker tillbaka i tiden. När du ler mot mig försöker jag och hålla tillbaka tårarna. Bara låtsas som att allt är bra. Men jag undrar varför du kommer upp i mina drömmar, varje natt? Varför jag ser dig i mina drömmar.. Därför gör det så ont att vakna upp på morgonen. För att inte veta om jag har drömt allt, eller det inträffade. Jag måste gå vidare. Jag måste släppa dig innan du bara växer mer. Jag vill somna om igen och vakna upp ur min dröm. Jag hoppas att du mår bra nu. Jag vill ha tillbaka tiden. Men nu är du bara en dröm.

Du var bara en dröm


Snälla säg mig, varför ska det bli såhär?

Nu sitter jag vid mitt skrivbord. Har skrivit ett till tal. Vi håller på och skriva tal i skolan. Nu har jag två stycken och välja mellan. Det ska ändå vara klart om två veckor. Så jag hinner ändra mig många gånger. Skönt ändå!

Ikväll ska jag träffa bästis ett tag. Vi skulle ta en promenad eftersom jag inte ska träna ikväll. Är sjuk fortfarande. Fast jag knarkade te hela natten. Och jag hostar faktiskt inte lika mycket. Och min feber har gått ner lite! Huvuvdvärken försvinner ju efter ett tag när jag har tagit en alvedon. Så jag får nog gå på det ett tag. Så länge jag slipper känna huvudet dunka!

Har ni sett att jag har ny header också? :) Blev inte så jätte nöjd med den. Men ganska iallafall, och det är väl huvudsaken? - Att jag är stolt över det jag har gjort. Jag la inte ner mer än fem minuter på den, men jag ville bara slippa den andra. Kalla mig tråkig med vit bakrund. Men det är ganska skönt ändå..

Urblåst.

Dagen har varit knas. Inte bra och sova 2,5 timme och sedan dricka energidricka. Har fått för mycket energi. Eller för lite rättare sagt. Så jag har bara skrattat åt allt, fast nu är jag verkligen jätte trött. Och ja, jag gick till skolan iallafall. Vilket jag inte ångrar. Eller kanske lite.. För det gör ont i magen för jag har skrattat så mycket :)

Egentligen vill jag åka till Skärholmen och inskaffa lite nytt, men jag borde plugga till engelskaprovet som vi har på torsdag. Och det ska jag göra också. Ser ni? Det trodde ni inte va? Att Lina Hallqvist goes pluggis som aldrig i hela sitt liv skulle ta plugget före shopping. Men jo, jag har ändrat inställning!
Nu blir det plugg. Kisses!

Nytt!

Nytt typsnitt i bloggen. Fick ont i ögonen och läsa det andra, är nog inte ensam om det heller. Så det fick bara bli detta tråkiga sålänge. Men imorgon kommer det nytt. Lovar!

Why?

Nu eller strax ska jag släcka alla lampor i mitt rum och försöka sova. Jag hade tänk och gå till skolan imorgon. Även om jag fortfarande har ont i huvudet, halsen, har feber och snorar. Men jag vill inte missa en massa i skolan och komma efter. Känner mig inte riktigt frisk heller.. Aja, min mamma får avgöra det imorgon tycker jag! Ska iallafall inte träna. Vilket inte är kul. Men vad lärde jag mig ihelgen? - Inte spela match när man är sjuk. Det blev ju bara värre.. Såna smällar jag får ta. Men nu har jag iallafall en varm jacka och glida runt i.

Vad har jag gjort mer ikväll? Legat och smsat med Mathias som har varit i skolan tills nu?! Pratat i telefon med Isabelle och bara tagit det lugnt. Ganska skönt faktiskt. Har inte tänkt så mycket heller, och det är ännu skönare!
Nej, nu blir det sova! Puss

Fjällräven



Det blev en fjällräven. Asskön faktiskt.

En dröm

Har du åkt moped någon gång? Ja det har jag Har du busringt någon gång? Japp Kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Lätt! Chips eller popcorn? Popcorn! Har du rökt jordnötsskal någon gång? Neeeeeej Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin. Äpple gör ont i halsen :( Favoritchoklad? Vanlig Marabou. Har du vunnit en prispokal någon gång? Tror inte det..  Är du bra på matlagning? Det kan jag inte neka till. Okej, asså jag är helt värdelös... Klarar du att tanka själv? Ja Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja Har du ringt något betalnummer? Playahead.se Kan man vara vän med sitt ex? Jag kan, och är. När besökte du ett sjukhus senast? När jag skulle besöka min far Vad är du tacksam för idag? Massor Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa? Nja, vet inte fan Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren! Brukar du sjunga i duschen? Vem gör inte? Laddar du hem musik och film från internet? Ibland så Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor? Men orka..Tänker du mycket på ditt utseende? Inte överdrivet Är du mörkrädd? Japp! Vilken färg är snyggast? Finns så många Tycker du om matte? OM JAG GÖR. bara vissa förstår! Men ämnet matte, nej! När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon? Beror på vad jag och Bella ska göra.  Har du fuskat på ett prov? Ja Vem är den viktigaste personen i ditt liv just nu? Just nu? Mina nära och kära. Läser du ofta böcker? Inte ofta. Men jag läser gärna. Vad slösar du mest pengar på? Kläder,mat och godis.Vill du gifta dig? Inte nu Vill du ha barn? Det kan vänta Vad dricker du för alkohol? Jag föredrar cider Har du någon gång skadat dig allvarligt? Ganska. Gillar du att dansa? LOVE! Är du flygrädd? Japp Tror du på ett liv efter döden?Inget jag går och tänker på.. Biter du på naglarna? Har faktiskt slutat Vilka internetsidor besöker du varje dag? Fb, bloggar Höger- eller vänsterhänt: Mest höger, jag är lite både och Humör just nu: Glad som fan det nåt du inte äter: Vänd på frågan. Är kräsen.. Kläder just nu: Ett vitt linne, en skön grå tröja och strumpbyxor Musik just nu: Dag för dag. Vad sa du senast: Det var inte jag... Saft eller alkohol: Jag är ju nykterist.. Heheh... Längd och vikt: typ 164 och vikten vet jag inte. Hur många kuddar sover du med: 3 typ. Favoritväder: Varmt men inte jättevarmt Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Laptopen, mat, båt så man kan komma hem sen när man vill hem Bästa film: Det finns så många. Kommer du ihåg din första kärlek: Min första riktiga? Ja det minns jag... Kommer aldrig glömma heller. Tror du på mirakel: Ja Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Såklart det är Ser du på kärleken som ett misstag: Just nu? Lite... Är du kittlig: Om jag är. Största svaghet: Får riktigt damp när jag är förbannad Bästa bok? Finns miljontals! Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Osynlig :$  Har du nån flickvän/pojkvän? Nej det har jag inte. Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Mitt stjärntecken på handleden! Gungar du på stolen? Ibland Vilken hand håller du gaffeln i? Vet inte, tänker inte på detHur många syskon har du? En brorsa Är du rädd för blod? Min största rädsla.. Saltar du på maten? När det behövs  Gillar du att sjunga? Inget speciellt? Anser du att du är stark? Nej Vad gör du om du får hicka? Trycker på någon nerv ovanför läppen Röker du? Nej Snusar du? Usch

Better




Bilderna tagna bara för någon minut sedan. Nu ska jag och min mamma och pappa åka till Sickla och köpa en jacka till mig. Ni får se bild när jag kommer hem. Puss

Sms

Jag: Hur går det med (Varför ni inte får veta namn kan jag berätta en annan gång.) då?
Bella: Haha!
Jag: Seriöst?!
Bella: Vad?!
Jag: Hur går det med er?
Bella: Haha!
Jag: MEN SERIÖST. DET GÅR JU INTE OCH PRATA MED DIG DUM UNGE!¨
Bella: Joho skit unge!
Jag: Dum unge!
Bella: Men hur går det med (Varför ni inte får veta namn kan jag berätta en annan gång.) då?
Jag: Hehe.....


Godmorgon!

Nu är jag vaken. Fast mitt huvud dunkar snart sönder skallbenet på mig. Har tagit två alvedon redan.
Jag ska snart börja kolla på min bror´s las vegas säsonger. Han är nog klar med alla snart. Och jag, har sett två avsnitt. Haha! Ojojoj. Så då passar jag på och börjar kolla idag. Sen ska jag plugga lite. Det känns jätteskönt och ha en hel dag utan att behöva göra någonting faktiskt. Fast, i längden blir det kanske långtråkigt. Men jag får väl se till och blogga en hel del också! ;) Det gillar ni va?
Nej, nu ska jag börja kolla. Vi hörs senare när jag har något vettigt och berätta ;p
Puss

Min bästavän, min bror.



Tack för att jag får vara i din famn när jag inte orkar mer. Det är du som säger att du tror på mig när jag ligger på botten. Varje gång är i min närhet så lyser allt upp. Vi två har ett band som aldrig någonsin kan slitas ut. Och jag ska passa på och säga förlåt för att jag klipper av när vi bråkar. Och förlåt om jag inte alltid är den bästa mot dig. Du säger att du förstår. Och det hoppas jag verkligen att du gör också. För du satt i samma skit som jag gör idag. Det är du som försöker få mig ur skiten. Men jag trampar dag in och dag ut där. När jag väl är på en bra bit. Då återfaller jag. Klockan tickar. Snart kanske du flyttar hem ifrån. Du har varit med varje dag i mitt liv. Från att gå till att springa. Jag var med varje dag då du låg på botten. När du tog dig upp. Ville jag krama dig och säga att jag inte kan klara mig utan dig Det är så mycket jag vill säga till dig. Men det är verkligen så svårt och beskriva alla känslor. Förlåt om jag tar all uppmärksamhet i familjen. Det är faktiskt därför jag aldrig är hemma längre. Jag vill att du ska stå i centrum igen. Det var bäst så.

No i dont cry anymore

Nu har jag duschat, och ätit. Min mamma bäddade nyss ner mig i sängen och ställde ett glas juice på mitt sängbord. Städat mitt rum har hon också. Och nu är hon nere i tvättstugan och tvättar mina kläder. Min älskade mamma. Känner mig lite elak som inte gör något tillbaka. Men det kommer det också. Det svär jag på.
Imorgon blir det nog ingen skolan, det känns skönt men ändå tråkigt. Men måndagar är inte så jätte viktiga egentligen. Korta och sköna dagar. Men är jag sjuk så är jag. Skulle nog skippat matchen igår. Men nu har jag spelat, nu har jag gjort mitt misstag. Nästa gång ska jag lyssna på min pappa.

Snart ska jag måla på ett lager med lack på naglarna. Tog nyss bort det andra. Jag har slutat bita på naglarna för ett tag sen. Är väldigt stolt över mig själv. Nu ska jag bara lära mig och sluta knäcka allt i min kropp.

Helgen

Förlåt för dålig update. Helgen kommer nu.
Fredag: Jag mötte upp Bella på gymnasiumet efter min lektion, vi slutade ungefär samtidigt så vi gick hem till mig och bara chillade. Sen åkte vi till Sickla och hämtade hennes mobil. Och efter det mötte vi upp min mamma som köpte hårfärg till mig. Vi började färga mitt hår och sedan höll jag och Bella och somna på mitt badrumsgolv. Haha, inte nice! Men vi var ganska trötta. Men det stoppade inte oss. Vi började fixa oss, sen åt vi hemma hos mig. Drog igång taggningsmusik på hög nivå! Sen gick vi ut. Vi hamnade uppe vid kvarnbergsplan där Dennis åkte runt, runt och runt. Sen kom en kille vi började snacka med. Jag fick mitt nya namn. Wow-lina. Sen fick jag någon dricka av honom, och en söt arlakossa :$ Vi tog bussen hem, gick och gungade. Då kom det ett fyllo och började prata med oss. Han var ganska skön. Han sa att jag inte bara var blond, utan smart också! ;) Min soulmate. Inte. Efter det gick jag och Bella hem till mig, la oss i sängen. Pratade minnen, känslor och kärlek. Lyssnade på musik. Sen somnade jag.

Lördag: Vaknade upp, urtrött! Men jag skulle ju spela match. Så upp och hoppa. Vi fixade oss och bara tog det lite chill. på matchen blev det 3-0 till Högdalen. Vi var inte vakna. Inte någonstans.. Aja, sånt som händer antar jag. Direkt efter matchen var det stress till Skogås där vi kollade på en kul match. Massa skratt blev det. Sen när vi skulle hem gick det inga bussar?! Så vi fick gå 4 km. Tills vi såg att det var en busshållsplats där. Usch vilken tur! Annars hade vi fått gå hem från Skogås. När vi kom från bussen sprang vi till Donken och köpte mat. Åt snabbt hemma, jag duschade sen fixade vi oss. Vi skulle ju se på Kvartsfinalen. Huddinge - Pixbo. Tyvärr förlorade Huddinge. På natten satt jag uppe och pratade med några. Tills vid fyra då jag somnade. Bella hade somnat innan mig.

Söndag: Vaknade upp, jättejätte trött. Vi fixade oss. Sen gick vi till Huddingehallen. Var där och bara kollade. Nu kom jag hem, sjuk är jag. Feber, huvudvärk och ingen röst. Blir nog ingen skola imorgon. Känner att jag måste koppla av.. Kan inte gå till skolan när jag är sjuk.

Jag i nuläget..

Det finns känslor inblandade. Därför är allt så komplicerat. Det är svårt och veta. Jag är blind. Kärleken har gjort mig blind. Jag kan inte fortsätta såhär. Det finns känslor som aldrig tar slut. Jag kanske ska ta vara på den här gången, och inte låta allt rinna ut i sanden. Vågar jag berätta för dig? Är detta början på ett nytt kapitel, eller är det slutet på något annat? Jag måste våga. Allt kom på en och samma gång. Det blir förmycket. Ska jag dela detta med dig? Är det dig jag ska somna intill på nätterna? Att känna mig stolt, och trygg i din famn. Är det dina läppar som ska sluta sig mot mina? Är det du det sista jag kommer se innan jag somnar? Jag vet inte..

RSS 2.0