Time for the bed

Nu ska jag sova, har gjort om lite i bloggen som ni kanske ser. Hehe. Mer om det imorgon. Nu ska jag sova, gud vad trött jag är!
Mina grannar spelar dunkadunka musik, nu. Jag ska gå och sänka dem innan jag somnar. Jag känner för det iallafall, så trött är jag(!)
Nej, imorgon hoppas jag på en toppen dag. Faktiskt, jag vill att allt flyter på som det ska. Men ska inte ha för höga krav, då går det bara åt helvete.
Nej, tiden är inne. Lampan släcks .. nu!

Kill me

Vet ni, jag tränade. Det gick ganska bra, vi gick igenom frislagsvarianter. Helt okej, vi kom fram till två bra som alla lärde sig. Sen körde vi bara match, men jag borde inte springa. Så jag tog det lite lugnt.
Efter stannade jag kvar med Nille och Mikaela. Vi satt och skrattade och hade kul, det är ju kul med rätt sällskap. Sant?
När jag kom hem duschade jag bara, och nu ligger jag här. Ska nog sova snart. Om ett tag, usch. Jag är jättetrött! Känns bra eftersom jag sover så lite.

Imorgon ska jag bara plugga, kanske träffar någon på kvällen. Får se vad som händer. Det är redan onsdag imorgon! Herregud vad veckorna går snabbt. Snart höstlov, yey! 
Justdet! Jag mår bättre nu än innan, men inte helt okej. Det har inte löst sig, men jag har tänkt igenom massor och kommit fram till en lösning. Så nu ska jag och förhoppningsvis ni hålla tummarna. Resultat märks på lördag. Om jag är glad då, har det hänt något bra. Ledsen, ja då kan ni tänka ut resten.
Jaja, nu ska jag läsa några bloggar. Hihi, pussar!


Sagan om oss

Jag sitter här och skriver, ligger under täcket. Och hoppas på att luften tar slut snart, så all syre försvinner. Jag försvinner, det mörka jag bär på försvinner.

Jag ser dig, bilden av dig. Och ditt skratt ekar i mitt huvud. Mitt tomma huvud. Som är slut, slut på ljus. Tårarna rinner ner från mina ögon, sakta ner rinner dem för mina kinder. Jag känner hur mitt smink följer med i tårarna. I strömmen. Som du gjorde, följde strömmen.

Jag trodde inte att du skulle vända din rygg och bara gå din väg, att du såra mig så djup som du gjorde.

Nu har jag lovat dig en sak, som jag ska hålla och det är att jag alltid ska minnas dig, minnas dina ord, minnas när du sa att du älskar bara mig, minnas när du höll om mig. Och att jag ska tänka på dig.

Jag ska lova detta, jag ska alltid hålla detta. Jag ska alltid minnas.


Smärtan inom mig

Jag vill inte veta vad du gör, jag vill inte minnas dig. Jag vill inte tänka på dig,eller jag vill inte veta hur du mår.
För när jag vet vad du gör så vill jag göra samma sak, när jag minns dig så kommer allt tillbaka. När jag tänker på dig minns jag alla saker som vi har gjort och när du mår bra, mår du bra utan mig. Och just det, plågar mig mest.
Jag tänker undvika dig, för jag vill inte se hur du mår. För om du mår dåligt. Mår jag också dåligt. Om du mår bra, inser jag att du har det bra utan mig.
Minnerna med dig, kommer alltid finnas kvar. Dem kommer aldrig raderas. Men något som raderas är du, just du. Från min hjärna. Från mitt hjärta, och från mitt liv. Förlåt mig. Förlåt om jag har sårat dig. Jag skäms.

Black and White.

Hej ni.
Jag borde inte sitta här nu, utan jag borde ligga under täcket och gråta. Tills jag dör utav syre brist. Varför? - Jag sa upp bekantskapen mellan mig och en killkompis idag. Varför? - Fel känslor var inblandade. Men vill att ni ska veta.

Det sista han sa när jag berättade allt idag på telefon var ; Snälla lina. Tänk på mig, glöm inte mig sen. Jag vill alltid finnas kvar i ditt hjärta, för där hör jag hemma. Sen la han på.
Så jag mår inte speciellt bra, men sånt som händer och även fast dagen känns tung så måste jag fortsätta leva. Utan honom.
Ikväll då? - Jag har träning, även fast jag fortfarande är lite sjuk så ska jag träna. Jag vill verkligen, och då stoppar inget mig. Nu ska jag kolla runt lite, förlåt för jag inte skrev igår. Men hade skit kul, heh. Puss!


Hål i väggen

Jag missade världens mest värelösa program igår. Men ändå gillar jag det. Det har sin charm, vilket jag föll för. Eller så var jag bara på väldigt dåligt humör förra gången.
Ska kolla på reprisen, ett måste. För det var tjejerna mot killarna. I tjejlaget var det vi Linn Gustafsson, Elin Kling och Frida Fahrman och i killlaget var det Omid Khansari, David Bexelius och Mats Ågren.


Sms: Ska vi ses ikväll?

Niklas smsade mig nyss.Han ville träffas ikväll. Niklas, är oscar´s bästavän. Han har haft mitt nummer väldigt länge och förut pratade vi lite smått. Och nu, har vi inte pratat med varandra på länge. Vad vill han? Sex tror Sandra. Men varför med sin bästaväns gamla flickvän? Har dem något i kikarn? Oscar kanske är där för att slå ner mig. Nej det skulle han aldrig göra. Men vad Niklas vill, det vill jag få reda på. Och enda sättet är att träffa honom. Men jag vill inte, jag tänker inte. Jag vägrar träffa honom. Han är för mycket, patetisk. Såg honom förra måndagen. Han glodde på mig som om han aldrig hade sett en människa i hela sitt liv. Och hans blickar är inte roliga. Dem är inte och leka med. Nejnejnej. Både Niklas och Oscar har träning ikväll. Fotbollsträning. Men antagligen så är den inställd. För det ska vara mycket för att Nicke och Oscis ska missa den. Jääävligt mycket!


My life



Snygg bulle man har på huvudet, och vad jag gör med munnen vet jag inte. Ett plus i kanten för att jag gjorde reklam för coop´s hårspray. Den luktar gott!
Jag står inne på skolans äckligaste toalett, luktar urin för hela slanten! Usch. Nu ska jag fota lite, blev sugen!

Trött på skiten.

Hata mig inte för att jag har gått vidare.
Hata mig inte för att jag har prövat mina läppar mot någon annans.
Hata mig inte för att jag har slutat skriva till dig.
Hata mig inte för att jag har slutat skriva om dig.
Hata mig snälla inte.
Jag är inte vilsen utan dig, om du någongång skulle se hur bra jag klarar mig utan dig så skulle du blivit arg, sårad och allt blir brutalt.
Jag ser mer än vad du kan se. Du kan inte se känslor, du kan inte förstå känslor.
Jag har varit med om så många roligare saker än vad du har, och därför ska du bli besviken på mig.
Ta dig ur cirkeln någon gång, för du vandrar runt i samma mönster dag in och dag ut. Jag hjälpte dig därifrån. Men när vi gick skilda vägar så satte du dig i samma mönster igen. Du är blind. Du ser inte vad du gör, eller vad någon annan gör. Öppna ögonen och se någon gång. Se hur vacker världen är.


Lovelovelove

Nu mina änglar har jag sminkat mig, plattat håret och bytt om. Nice!
Jag ska snart gå mot skolan och skriva historia prov. Klump i magen, yepp! Önska mig gärna lycka till.
Pratade i telefon med isabelle som har börjat på nyss gymnasium, nämligen huddinge gymnasiumet, där jag också går. Nice derå! Hon var helt skakis, hennes kort funkade inte och hon visste inte vilken mattegrupp hon var i. Stackarn! Jag som låg i sängen kunde tyvärr inte göra något. Även om jag ville.

Jag tog mitt gamla kontantkort och satte i det i min nya mobil, och jävlar. Det bara ramlade in sms. Jag kollade också igenom mina kontakter. Hahahaha, vad snäll jag har varit en gång i tiden. Några namn bjuder jag på.
 * Feta ögonbryn. 
 * Fucking jävla robin.
 * Fylleviktors bror

Nej, nu måste jag fixa det sista. Pussar!

Varför jag hatar och ha håltimme i början av dagen

Jag går upp från sängen, sminkar mig inte på måndagar så jag klär på mig, sätter upp håret och borstar tänderna. Sen går mot bussen. Påvägen ser jag den snygga killen som jag ser varje vardag. Vi går mot varandra tills jag går upp i trappan vid bussarna. Där står jag och väntar på den sena bussen. När jag sitter där på bussen kommer mina klasskompisar på. Dem säger " Vi har håltimme. " Jag blir sur och går hemåt igen. Kommer hem. Lägger mig i sängen och försöker sova. Lyckas inte. Tar upp datan, bara alla klasskompisar är inne på msn. Dem bjuder in mig i en konversation. Alla skickar vibbar. Jag lackar och drar där ifrån.


facebook

Jag hatar facebook, jag gör verkligen det. Men ändå har jag det och är inne. Varför jag hatar det är för att jag hatar att bli taggad på massa bilder. Pinsamma bilder!
Och för att jag förstår mig inte på det, det är ganska meningslöst. Men jag loggar väl in ungefär en gång i veckan och kollar runt. Kollar igenom nya foton som alla har lagt upp från helgen, fyllefoton. Krök, krök och krök. Kollar på massa videoklipp, såg nu nyss att mina kusiner satt och sjöng " Do you wanna be my fjortisboy? " Herregud. Hjärtat for upp i halsen sen kom jag på att dem är ju mer skate/emosar. Hmm..
Meningslöst, helt värdelöst.

Bästavän

Ett år, ett bråk, en återförening, en saknad, en kärlek.
Jag älskar dig så otroligt. Det går inte och beskriva.
Kom tillbaka nu så jag får leva igen. Din kärlek är stor.
Min kärlek är stor, vi är något stort. Bästavänner i ett
år nu. Ett helt år. Mer än så kommer det att bli.
Du fick mig att fortsätta dagen när allt var som jobbigast.
Bästavänner igenom allt, ska vi vandra hand i hand.
Jag älskar dig, att vi träffades var en slump.
Vi delar så många minnen. När vi låg och kollade på
film i din soffa, någon dålig barnfilm. Så kastade du
fjärkontrollen i mitt huvud. Så ramla alla batterier ut.
Bakom soffan så du flippa, jag kunde inte sluta skratta.
När du drack upp all jucie. 2 liter på bara några sekunder.
Alla såg ut som frågetecken efteråt. Så började jag asgarva.
Och alla kollade snett på mig, sen skrattade alla så tårarna kom.
Alla minnen tillsammans, utan dem så kommer jag inte kunna överleva.
Utan dig, så kan jag inte överleva. För du är hela min värld.

Damp!

Sitter på bussen, då går min klasskompis Robin på. Han säger : Vi börjar tolv..
Jag säger ; Jävla kuk också! Sen trycker jag på stoppknappen och hoppar av bussen. Tar en promenad och åker buss sista biten hem. Nu är jag hemma. Börjar klockan tolv igen. Skönt.
Jag ska snart sova lite, sen plugga och sen fixa mig. Så vi hörs senare. Puss!


Skolan

Godmorgon!
Jag ska snart gå till bussen, har hemkunskap som första lektion. Sen har jag håltimme. Då ska jag hem och plugga. Har prov lite senare idag.
Får inte träna ikväll så kommer inte på träningen, utan då ska jag sitta hemma och plugga. Moha. Bra jag är. Yeah!
Sen en till sak - Jag ska fixa min design någon dag. Men har varken ork eller tid nu. Det har varit lite struligt i mitt liv dem senaste dagarna. Men det verkar ha ordnat upp sig lite nu. Inte helt..
Och varför det är strul är - Jag är kär. Im in love. Helt såld. Det har jag varit ett bra jääääävla tag nu, i honom. Men igår så hände det massa som ingen vet. Nej inget sånt som hälften av alla tror nu. Nejnej. Det hände massa annat, och det höll på och bli något. Klump i magen, javisst!
Nej nu måste jag gå till bussen. Ha en bra dag. Och massa pussar på er!


My day

Hejdär.
Och förlåt så himla mycket, jag är usel på att blogga.
Min dag lyder såhär iallafall.
Jag tog bussen upp och träffade johan vid kvarnbergsplan. Vi gick tillsammans till tomtberga. Men bestämde oss för att gå till ica. Vi satt och pratade med max och wille i tomtberga på juniorernas match. Jag skrattade två gånger så jag börja gråta. Det var så jävla kul. Alla vi fyra hade ont i magen efter så.
Efter gick jag till huddinge hallen med alla och hade jättekul. Jag och robin spelade innebandy med samma klubba samtidigt. Hehe.
Sen gick jag hem, vände och åkte till bion. Sex and the city filmen var jättebra! Ska se den igen. Måste.
Nu ska jag plugga, kyssar!

Snabb-bloggning

Nu måste jag stress-skriva lite. Bussen går 26 över och jag är inte klar ännu.
Dagen ser ut såhär-
12.00 - Tommy och Christer´s match som jag har lovat att se.
14.30 (tror jag?) - A-lags match i huddingehallen, ska kolla i nån minut.
16.00 - Heron city för att kolla på sex and the city.

Ganska så mysig dag, lugn. Jag får inte hålla på och röra mig så mycket. Är ju sjuk. Usch, det gillar vi inte. Just nu känns det som att jag aldrig kommer bli frisk. Jag går med jacka, halsduk, flera tröjor och fryser ändå. Hemskt!
Jag som hatar att vara sjuk eftersom vardagen blir hel knasig.

Jag har packat min väska med extra kläder för säkerhetensskull. Jag kommer antagligen frysa rumpan av mig idag annars.
Ur högtalarna kommer gammal musik, som väcker massa minnen. Ååååh, jag saknar tiden! Även om jag umgicks med fel personer då. Nu har jag tagit mig ur den knipan och lever ett bra liv med mina närmsta.
Nej, nu måste jag fixa resten. Pusskalas!

Bloggning

Detta med bloggning suger jag på. Jag skriver inte bra. Jag är dålig med bilder.
Men ni läsare, ni läser ändå. Dag in och dag ut läser ni min tråkiga blogg.
Egentligen borde jag lägga ner, men jag vill samla mina minnen någonstans. Och då gör jag det här.
Jag orkar bara inte berätta om min(a) dagar. Fredagen och idag. Hemsk jag är...
Men iallafall, jag ligger i sängen och håller på och somnar. Kollar på sing-a-long (heter det så?) Mamma och pappa kollar på tv. Jimmie var hemma, vet inte om han är det fortfarande, då borde jag ha hört honom. Han är den enda man hör här hemma nu för tiden. Ja, när han väl är hemma..
Eller, jag kanske hörs lite mer än honom. Min musik, jag pratar alltid i telefon (stort sätt nästan alltid), skriker på familjen, står och fixar mig. Tjao. Vad säger man? - En typisk Lina. ( Ni andra som heter Lina. Ta inte åt er.)

En sak till. Jag har en ny favorit låt tror jag. Jordin Sparks - Tatoo. Den är urbra. Hel grym! Jag gillar den väldigt mycket. Lyssnar på den hela tiden. Min nya ringsignal är den också. Fast det är inte bra och byta ringsignal. Inte om man är seg och har mycket och tänka på. Man glömmer bort att det är sin mobil som ringer då. Haha, har inte än gjort det misstaget. Eller, jo. Igår. Men då var jag helt crazy. Bella kallade mig kokobello. Ganska sött tycker jag. Tänker på kokosnötter. Jag är en kokosnöt. En nöt iallafall!
Igår addade det en kille mig på msn. Vi pratade hela eftermiddagen. Han var trevlig och vi hade mycket gemensamt. Sen kom vi fram till. Att jag känner honom. Vi har träffats och det blev helt galet! Haha, lite kul att världen är så liten. Men den kanske är till för det. Vem vet, inte du och jag iallafall..

Min bebis

Jag pratade nyss med Robin i telefon, han är bara för rolig.

Robin ; Vad gör du?
Jag ; Kollar på film, äter glass. Dudå knäppis?
Robin ; Mysigt! Jag är hungrig..
Jag ; Ät då?
Robin ; Jag kan inte, jag fastar. Eller .. nä. Men jag är inlåst.
Jag ; Hahahahah, vart?
Robin ; I tvättstugan!!!!!!!!!! * Skriker *
Jag ; Vägra ringa din morsa så hon kan komma och öppna? ..
Robin ; Det hade jag inte tänkt på. Fan lina. Trodde aldrig jag skulle säga det, men du är smart.
Jag ; Nej robin. Jag är inte smart, det är bara du som är totalt hjärndöd.
Robin ; Sant ... Nej ska ringa mamma nu.
Jag ; Gör så.
Robin ; Japp, hehe. Puss!
Jag ; Puss!

Lid med mig

Förskyldningen tar över.. Bloggen får vänta.
Ha det bra.


Tårögd

Nu har jag duschat, håller på och torka håret ska strax sminka mig. Snabb är jag. I know..
Idag ska jag med våra tjejer när dem spelar match, jag får inte spela pga sjukdom. Not fun. Men jag måste bli helt frisk innan jag drar igång.

Ojfan vad ont det gör utan laptopen. Det blir hundraåttio grader vid täcket där den ligger. Brukar ha den på ett laptopstöd. Det är därför det var så ovant nu tror jag.
Nejnej, next platta håret. Puss!

Be strong

Next up ! - Duscha, fixa mig.

En fredag.

Min fredagskväll var otroligt kul!
Mer om den kommer ikväll.

En otrolig smärta

Nu ni, måste bara få skriva ner detta.
Jag har en vän, en sådan som man alltid kan ringa om det är något. En sådan som alltid finns där för en. Och vi var så himla tighta. Inte änns döden skulle kunna skilja oss åt.
Men så fick jag ett förhållande, vi slutade prata. Sakta, sakta slutade vi vara vänner. Alla minnen suddades ut. Alla våra kvällspromenader existerade inte längre.
Vi slutade höra av oss, men så en dag så fick jag ett samtal från honom. Då hade det tagit slut mellan mig och killen som jag hade. Han sa något i den här stilen ; -
Hej ängel. Jag sitter här ute vid sjön där vi gick och tänker på dig. Hoppas du har det bra, hoppas du inte mår förjävligt. Jag saknar dig och vill att du ska veta det.
Jag skulle börja min mening, men då han på. Då började alla tårar rinna. Jag satt ute och väntade på bussen. Det var tyst, mökret hade fallit. Det mörka skrämmer mig. Det hade det alltid gjort, vem vet vad som finns där ute?
Jag drog min klack i marken och det bröt tystnaden. Jag ville inte längre sitta här i mökret.
Efter många signaler från min mobil till hans så gav jag upp. Han kommer aldrig att svara. Jag har suddat ut våran vänskap.
Jag tog en promenad hem istället.
Nu är det såhär fortfarande. Han har ett förhållande, jag har inget. Jag saknar honom när jag inte har ett förhållande, han saknar mig när han inte heller har något. När båda får någon annan behöver vi inte varandra längre.
Så kommer det alltid att vara.


Ord

Skolan. En lektion. Slöjd. Rast. Filmade några i tomtbergahallen som spelade fotboll. Skrattade. Skoljoggen. Slutade.
Skön dag va? Otroligt kort. Men är deppig, fan!
Kommer nog skriva lite om ingenting, känslor. Vill få slut på alla känslor, mina känslor för dig.


Sovgott!

Nu ska jag kolla på film! Sen när den är slut ska jag sova.
Har pluggat innan, duktigt flicka jag är.
Imorgon blir det skola för min del, jag har aldrig kunnat säga innan att jag har saknat skolan, men jo fan! Alla vänner. Alla möjligheter. 
Men ni. Jag ska stänga av datan nu. Puss! 

Jag gjorde dig aldrig till den du är idag.

Här sitter jag, i min säng. Kollar ut igenom fönstret. Ser solen sakta gå ner bakom husen. Ny duschad är jag också.
Jag lutar mig mot den kalla betongväggen - Vi lever i betong.
Jag ryser till när jag känner kylan från väggen. Fast klistrad är jag. Tänker tillbaka, för ett år sen. Då satt jag i samma ställning, fast klistrad mot väggen. Såg solen gå ner. Klockan tickade sakta. Jag trodde aldrig att jag skulle överleva detta år. Men tänk, det gjorde jag.
Många gånger föll jag, men jag reste mig upp. Och därför vågar jag kalla mig själv stark.


Tatoo



Jag hatar att vara sjuk. Känner mig inlåst. Man kan ju inte göra sina vardagstuffs..
Har egentligen träning idag, måste stå över. Har match ihelgen. Måste stå över. Hemskt!
Men sånt är livet antar jag. Imorgon är det iallafall skola. Har bara slöjd sen skoljoggen som jag inte får delta i. Maha! Det är ganska synd om mig faktiskt. Haha, nejdå. Jag klarar mig. Utmärkt.
Ska göra något kul nu, be pappa förhöra mig lite senare. Puss

Bilder







Chill!

Nu har jag ätit pizza, sen har jag läst chic, och nu ligger jag och kollar runt lite på olika bloggar.
Har historia boken brevid mig, usch. Orkar inte plugga. Men jag måste, måste! Så jag gör det. Har inget annat för mig. Kanske ska sova lite snart.
Kunde inte sova så bra inatt, eftersom min pappa har legat och hostat hela natten. Lunginflamation.. Stackars pappa.

Nej, nu är det plugg som gäller. Puss!

Jag blundar i solens sken!

Nu är jag vaken, men mår inte fullt bra..
För jag har ont i huvudet, halsen och täppt i näsan. Febern är ganska hög också. Det blev inte bättre över natten alltså.

Jag ska snart hoppa upp ur sängen och gå ner till coop och köpa frukost. Orkar inte göra någon just idag.
Det känns som jag inte kommer bli bättre, känns som jag kommer att dö. Om jag gör det. Först till kvarn får mina ägodelar. Yeah right. Skojar bara med er, ingen får mina ägodelar. Mohahaa! Känner mig elak nu.

Nej, nu måste jag gå iväg. Pussar!

Sovgott!

Nu ska jag stänga av datan och sova. Halsen gör ont fortfarande..
Imorgon ska jag försöka sova ett tag, jag är så himla trött. Sen ska jag gå och köpa frukost och elle! Sen kommer nog bella som ska hjälpa mig och plugga. Hihi!
Så jag måste vila upp mig nu, om jag kan sova inatt. För jag kan inte svälja. Puss!

Aj!

Har tvättat ansiktet, och gud så ont det gör. Starka saker jag använder alltså..
Men nu har smärtan gått över, och jag vill döda mina finnar jag har. Usch.
Snart börjar sex and the city, wehu! Har inte kollat på det på jätte länge eftersom jag måste sova runt elva på kvällarna. Annars orkar jag inte upp. Vi börjar åtta varje dag förutom fredagar, då börjar vi nio. Och att jag inte sover är ju ett problem. Så varför göra det till ett större?
Men iallafall, ska ju vara hemma imorgon. Och jag gjorde en läxa idag, nyss. Och då gör jag den andra imorgon. Fine! Klar. Sen har jag inget mer. Eller jo, plugga till historia omprovet och till gramatik provet. Håll tummarna för mig nu! Jag måste verkligen fixa dem två proven. Måste.

Imorgon ska jag även kolla på utomlandsbiljetter med pappa. Eller tvinga honom kolla iallafall, för igår när vi satt alla i vardagsrummet och kollade på tv. Så kom en reklam om kanarieöarna. Och då sa både mamma och pappa att dem var sugna på att åka utomlands. Woho. Pappa har även tre veckor semester nu, eller som han kan ta ut. Då ska vi nog passa på och sticka. Hoppas ni blir gröna av avundsjuka nu!
Pussar!

Segt

Hejdär.
Jag mötte bella och vi köpte lite tjockis saker, glass och sånt.
Nu kollar vi på tv. Inget speciellt liksom. Kul men lite sällskap! :)
Jag ska vara hemma imorgon också, känner mig inte helt okej ännu.. Så det är bättre att vara hemma och vila upp sig. Missade fysikprovet idag, heh. Och imorgon skulle någon inlämningsuppgift vara inne..
På fredag är det bara slöjd sen skoljoggen, efter det slutar vi. Yey.
Jag står även över matchen ihelgen, för jag ska inte träna imorgon eller något. Och jag får inte träna.
Nej, vi hörs senare. Pussar.

Mys på söndag!



På söndag ska jag och mamma gå på bio och se sex and the city. Mys.
Har ätit nu, det var helt okej. Men kunde knappt äta något..
Nu ska jag plugga! Maha, så vi hörs lite senare. Ni som har mitt nummer får gärna störa lite! Puss

Första femman.

Hejdär!
Dem senaste tre timmarna har jag åkt runt med mamma. Först var hon och klippte sig, sen åkte vi två till skopunkten. Där köpte jag två par skor, och sen gick vi över till H&M. Köpte en t-shirt och en ny mascara.
Nu väntar jag på mat, har inte kunnat äta idag så är jättehungrig!
Ikväll ska jag bara plugga och kolla på tv. Vet inte om jag ska till skolan imorgon. Har ont i halsen igen... Inte bra.
Men vi hörs lite senare, pusspuss!

Jag gjorde mitt bästa

Febern har gått ner, och jag kan svälja utan att få tårar i ögonen utav smärta. Bra!
Jag kan även andas igenom näsan. Och huvudvärken har försvunnit.
Hoppas jag får gå till skolan imorgon, hoppas..

Jag ska springa i motvind

Ja ni. Jag har fixat min bloggdesign, jag har ätit äppelpaj, jag har duschat, jag har kollat på högen med skolböcker som ligger brevid mig på skrivbordet.
Bloggdesign - Så enkel, så ful.
Äppelpaj - Så mätt..
Dusch - Jag har tvångstankar, har duschat två gånger idag. Bara för jag tror att jag kan duscha bort viruset i mig.
Läxor - Döda mig...


Problem


Baka äppelpaj!

Jag kom på hur jag ska försöka få tiden gå snabbare! Så jag ska baka äppelpaj om ett litet tag, mumsigt va?
Eller så kör man på ett snabbt sätt.


Jag ska även lägga in alla tvåtusen bilder (nästan) från mobilen till datan.
Vi hörs om ett tag. Puss!

Jag lever i ensamhet

Kommer ihåg när jag och filip var osams. Att jag orkade med dagen då. Att jag orkade stå kvar, är ett mirakel.
Jag grät i min ensamhet, bad till gud att allt skulle bli som förut igen. Jag var ganska rak ändå.
Jag vägrade och tro fel, jag vägrade och leva fel. Jag sa att jag inte saknade honom. Men på kvällarna låg jag i fosterställning i sängen och grät så jag tappade andan.
Sen gick detta helvete över till ett himmelrike..


Släpp mig aldrig

Jag vill kunna släppa in dig i mitt liv. Men risken att du bara rusar in i mitt liv och tar för dig. Tar upp för mycket plats i min vardag gör mig rädd.
Orden du säger, när du viskar - Jag älskar dig. I mitt öra, då känner jag det dära pirret i magen igen.
När jag hör låtar som påminner om dig vet jag inte om jag ska skratta eller gråta, för jag saknar dig så. Jag känner mig tom utan dig. Men jag är fortfarande rädd för dig.
Den stora cirkeln bildade en kvadrat. Ensamheten kommer fram när jag inte är med dig.
När du håller om mig, då jag andas in din parfym som gör mig hög. Din doft tränger sig in i mina kläder, när dem har åkt av och ligger på golvet i mitt rum. Då luktar dem som dig. Då kan jag ligga och lukta på min tröja i flera timmar.
Jag blir varm i hela kroppen när jag ser dig, då känner jag detdär pirret som kommer precis innan match.
Att känna dig är en otrolig lycka för mig, det spelar ingen roll om jag bara får vara din vän. För det räcker gott åt mig. Bara jag känna dig.
När du håller om mig och kollar mig rakt in i ögonen, då du tänker kyssa mig. Precis sekunden innan viker jag undan min blick så jag slipper detta bråk efter kyssen. Att det inte var meningen.
Det var inte meningen att vi skulle bli vänner, det var av en ren slump. Vi träffade varandra på ica. Bytte nummer. Och nu.. Håller det på och bli något stort.

Sjuk

Imorse när jag vaknar så kunde jag inte andas igenom näsan och knappt igenom munnen. Halsmandlarna är svullna och febern är hög. Mitt huvud dunkar..
Så mamma bad mig stanna hemma, även fast jag ville gå till skolan. Men jag kan inte gå runt och smitta alla andra!
Så det blev en hemma dag istället, så jag somnade om och vaknade nu. Jag är utvilad iallafall. Det kan jag lova.
Jag ska snart dra igång vattenkokaren och dricka te med några mackor. Frukost. Sen blir det plugg för min del. Får inte missa allt nu..
Så vi hörs om ett tag. Pusspuss!



Bild från i början av sommarlovet, jag i svarta klänningen. Jessica i det rosa linnet. Minnen. Ohja!

Sova!

Träningen gick bra, förutom att jag var helt död. Orkade inte springa eller något.
Men nu ska jag iallafall ta igen min sömn.
Och imorgon är en ny dag, fysikprov och stan med bella. Spännande. Ska inköpa nya jeans, känner att jag saknar ett par hängandes i min garderob!
Det ska iallafall bli kul! Nu ska jag sova, eller om ett tag. Så sovgott på er mina sötnosar! Jag gillar er.


Next träning!

Nu har jag ätit middag, woho.
Och nu ska jag byta om till träningskläder och sedan gå till bussen, eller om ett litet tag iallafall.
Jag vet inte hur jag ska orka träna eftersom jag är supertrött.. Men hoppas jag inte somnar på plan eller något, haha! Sitter och lyssnar på gammal musik, känner hur glädjen inom mig bara rusar! Åh, jag ler.
Mamma kom in med ett berg med tvätt nu. Nytvättade kläder, det gillar jag!
Nejnejnej, vi hörs ikväll tror jag, pusspusspuss!



Bild ; En halv klar bild som ska vara min header inom kort!

Plugg

Nu har jag pluggat fysik, har prov imorgon. Provet är om kapitel tryck, jag har hängt med och förstår iallafall lite! Nu ska jag göra klart ett papper vi fick igår, samhällskunskap är inte roligt.
Men jag ska ta och fortsätta plugga lite nu, jag är bra. I know! :)
Jag har dålig med läsare idag, vad är detta? Puss

Du är den enda som får mig att känna såhär.

Jag vill att du ska förstå hur mycket jag tycker om dig.
Dina blickar förför mig, när du lägger dina händer runt min midja dunkar mitt hjärta i hundranittio.
Du har fångat mitt hjärta, ingen annan får mig att skratta som just du kan.
Jag kommer aldrig lämna dig, om du visar mig en underbar värld. Att vara din är en dröm för mig.
Vill ha dig vid min sida, vill höra dig säga - Jag älskar dig, som du brukar viska i mitt öra.
Det kommer ta flera år om jag ska förklara vad jag känner för dig. Jag kan inte vara utan dig, inte nu när vi har kommit så nära varandra igen.
Vi har upplevt så mycket tillsammans, detta år jag har tillbringat med dig samlade vi ihop så många minnen. När du kysste mig i regnet. Vår första kyss.
Jag hoppas på det bästa..


Gör världen en tjänst, ät upp oscar

Är på sjukt damp humör. Kolla på bara bilden här brevid. " Ät upp oscar " Snäll jag är idag alltså!
Ska färga håret ikväll tror jag, om jag orkar och hinner. Känner att jag inte har tid med saker och ting längre. Har träning ikväll, men borde inte träna. Eftersom jag är sjuk. Men jag får se hur jag känner mig lite senare. Det känns ju så mycket bättre nu i halsen än vad det gjorde inatt. Hemskt! Hallelujah. Nejnej. Jag har inte ätit någon lunch ännu. Seg jag är! Jag måste verkligen äta vid tiderna jag har blivit tillsagt att jag måste äta vid. Får inte hoppa över någon måltid eller något, segt! Jättesegt faktiskt. Men jag måste och håller det jag har lovat. Så. Pusspuss!

Nyduschad

Jag ligger i sängen, nyduschad. Pratar i telefon med Robin. Han skolkar idag, jävla pucko!
Snart ska jag göra lunch, men innan det ska jag vila lite. Är så himla trött! Orkar knappt resa mig upp. Här är konsekvenserna med att inte sova på nätterna utan bara ligga och kolla i taket och dra handen mot väggen i flera timmar. Kom inte fram till ett piss heller när jag låg och tänkte. Inatt ska jag iallafall sova. Länge!
Jag saknar vintern! Jag vill att det ska vara jul. Åh, det är ju så mysigt då. Jag fyller ju år strax innan jul. Vilket är ganska tråkigt. Men ändå. 

Nej, nu blir det prat med robin och vila. Pussy!


Idag

Jag slutade elva idag. Hade orgentering (stavning) och sprang ensam på mindre än en timme, vilket betyder MVG. Och det fick jag. Glader!
Igår var jag ganska deppig, det är jag idag också. Massa jävla strul..
Jag vaknade inatt, helt svettig. Kunde inte andas, mina halsmandlar var svullna. Jag trodde att jag höll på och dö.
Jag ska duscha nu, sen fixa mig. Ska träna ikväll, men innan det - Ta det lugnt!
Pusspuss - Kär i helt fel person.

Helvete

Lagfotot gick helt okej, vet inte hur jag såg ut. Förjävlig antar jag..
Men fick iallafall stå längst upp, bradet!
Nu har jag legat och gråtit sen jag kom hem, och ska fortsätta med det. Så ha det bra. Hörs säkert någon gång.


"Stora bloggare"

Fick en fråga om vad jag tycker om blondinbella, kenza, stine-lee och kissie. Så jag drar det en gång för alla! Håll i hatten.

Blondinbella - Hennes blogg läser jag ibland om jag absolut inte har något och göra. Men hon verkar stark och hon är talangfull. Så jag förstår varför hon har kommit så långt. Hon skriver bra, så hon lockar till sig läsarna och då kan man inte motstå att läsa nästa inlägg. Och nästa..

Kissie - Hon säger vad hon tycker vilket jag tycker är viktigt och bra. Men det är ändå något jag inte gillar med henne.. Kan inte riktigt komma på vad det är. Men hon är riktigt skön, och samma där. Hon lockar till sig läsarna. Och jag vet och förstår varför hon har så många läsare..

Kenza - Jag tycker personligen hennes blogg är ganska tråkig. Men bilderna är roliga och kolla på. Läser hennes blogg bara ibland. Men inte ofta alls. Eftersom den är ganska tråkig.
Tjejen verkar jättesnäll och söt är hon. Hon har en bra stil. Men på varje bild på henne själv håller hon en cigarett i handen och det kanske inte är så jättebra. Eller vad säger ni?

Stina-lee - Hon verkar mysig och hon är inte som dem tidigare jag har nämt. Jag läser inte hennes blogg. Tröttnade på hennes tjat om hundarna tillslut och det. Men eftersom hon älskar hundar och det, så hindrar jag inte henne. Utan jag bara slutade läsa bloggen.

Dagens ..


..positiva: Jag fick mig många goda skratt i skolan!

..negativa: Jag känner mig hemskt ful och bara för det ska vi ha lagfoto. Toppen!

..bästa låt: Aldrig vågat förklara - Nattijah

..vill-ha: Nytt smink!!!

..förändring: Min lugg är plattad.

..längtan: När jag får modet och berätta att jag verkligen älskar honom..

Du fick mig och gå igenom eld och vatten

Har ont i magen, panikslagen. Gråten i halsen, vet inte vart jag ska ta vägen.
Hur ska jag säga det? Hur kommer han reagera? Två frågor som inte kan besvaras..


Du har alltid funnit där för mig

Hur ska jag kunna beskriva detta..
Du har funnits där och ställt upp för mig i hela 14 år nu. Hur är detta möjligt? Jag själv står knappast ut med mig själv, för jag for fram som en idiot och skäller ut alla. Men du har orkat med mig. Du har gjort mig till den människan som jag är idag.
Jag vet inte hur jag ska kunna tacka dig, du har varit som min extra storebror nu i alla år. Och nu behöver du min hjälp. Jag har ingen aning om vad jag ska hjälpa dig med. Något som jag fixar enkelt säger du.. Svårt. Jag fixar inget enkelt. Det finns inte mycket jag fixar i huvudtaget. ( Sämst självförtroende )
Jag vill bara säga att jag älskar dig Joakim. Min egna extrastorebror. <3


No matter what..

Hemma.
När jag gick hem träffade jag jocke, så vi gick och prata om lagfotot vi ska ha ikväll. ( Han ska också ha .. )
Det var väl trevligt, måste ju vara lite snäll mot honom. Blir man tillsagt så blir man.
Nu ska jag bara ta det lugnt, är så otroligt trött! Yeahyeah.. Är på bra humör. Vet inte varför.

Nej, måste plugga till provet imorgon. Suckk...
Pussar.

Jag vill leva för dig.

Tjena på er!
Sitter i köket med jessica, vi äter nudlar. Moha!
Vi har håltimme som vanligt på måndaga, men innan så hade vi hemkunskap. Plus i kanten på oss :)

Vi har lagfoto ikväll med laget, hemskt..
Jag har en finne på näsan och det är typ aaaaaaaaaasstor alltså (skämt åsido men jag och jessica har tråkigt ;D )
Vi hörs lite senare, pusspusspuss!

Mina känslor för dig

Nu ska jag berätta något, något som är ganska stort. Hur jag känner för dig, mina känslor för dig.

Det känns som knivar i magen, eftersom jag inte vet hur du känner för mig, jag vet inte om du känner samma sak. Det känns tungt. När jag ser dig så ryser jag. Då du håller om mig, vill jag att du aldrig släpper. För då kanske det är sista gången jag känner din värme, dina armar om mig. När jag tänker på dig, och alla saker vi har gjort. Då får jag en ny kick och vill fortsätta dagen. Mot min vilja. Din doft får mig att bli förälskad.
Jag finner inte ord, det känns som jag har slagit i ansiktet i marken. Som om någon står på mig, för jag kommer inte upp över ytan. Jag får inte luft..
Ett år nu, ett helt år. Med massvis av känslor för dig. Underbart. Förjävligt.


Klippning.

Jag hatar mitt hår. Punkt slut, nu vet alla det.

Im in love, with you




Jag behöver dig.



Du kommer alltid vara nummer ett för mig.
Hela du är perfekt.

21 september..

Idag är det en ingen vanlig dag.
För exakt ett år sedan, den 21 september 2007.
Det var då, jag och min bästavän. Isabelle Johansson blev vänner. Det var då jag och hon blev bästavänner.
Tänk er, ett helt år.
Jag älskar dig över hela mitt hjärta och hela min själ. Min isabelle. <3

Ett hjärta kan gå i tusen bitar.


Tänk posetivt..

Imorgon är det lagfoto. Och jag har en finne på näsan. Haha, mamma skrattade åt mig i bilen när jag satt och klagade. Sen kom jag på att det lät helt knasigt!
Då kom jag med den bästa idén. 
 " När jag kommer hem ska jag döda den jäveln! " Exakt så lät det, ganska hemskt.

 - It's not my time.


Trött!

Hej där.
Spelade nyss en damjunior match. Det gick bra för mig, men vi förlorade med 4-1. Men lika glad är jag för det. För jag gjorde en bra match. Hihi.
Sen åkte jag till västertorp och kollade på P94a. En snabbis bara.
Nu ligger jag hemma i sängen, ska ta en liten tupplur sen träffa robin om jag orkar. Orken finns inte riktigt till nu.
Och nu, jag ska börja upptadera. Jag lovar. Förlåt.

Känslor

Har massa känslor som jag borde skriva ner och publicera. Men orkar inte skriva, det går inte ihop. Orden går inte ihop...
Borde skriva om dagen också. Orkar inte.. Det hände för mycket. Förlorade match, var med inblandad i slagsmål. En tjej blev slagen. Jag som har blodfobi mådde illa och höll på att svimma och ville bara där ifrån. Kollade på match.
Imorgon är det match igen, dam junior match.. Jag kör till med en angelica nu - Jag säger bara O M G !
Vi hörs ? Kanske. Kanske. Kanske.


Fuck

Jag är full av hat. Jag är så arg. Du rasade allt, du suddade ut hela våran tid. Det är inte okej.
Jag minns nätterna när jag låg i din famn, och du höll om mig. Och det fanns inte en tanke på att jag skulle vara utan dig, att vi skulle gå skilda vägar. I miss you. Jag vill ha tillbaka våran tid. Även om jag har det bra nu, utan dig. Jag ljuger, jag har det inte bra utan dig. Jag vill inte veta hur du har det. Jag vill inte veta om du mår bra. Är du lycklig nu? Jag skulle nog kunna fly härifrån. Packa en väska, bosätta mig i ett annat land. Börja skriva böcker, glömma allt och glömma bort just dig. Just dig,dig,dig.
Yeah .. im miss you

.....

00.00. Önska dig något!

Utan dig skulle jag vara borttappad


Hur kul kan man ha på en skala från ett till tio på sommarjobbet?
Minnen med Isabelle iallafall.
Mamma och pappa kom hem nyss, jag ska starx sova. Har match imorgon. Samling halv tio i tomtberga. Sovmorgon. Yesyesyes!
Åh, jag saknar massa just nu. Jobbigt, jag kan lova er! Själen är förlorad.. Men imorgon är en bra dag. Lördag. Match, umågs med alla vänner. Nästan alla. Eller, många iallafall!
Nejnej, sovgott älsklingar. Puss.

Stand by me

hej där!
Jag ligger hemma i sängen, helt själv. Helt ensam hemma. Buhu, läskigt. Men skönt!
Mamma och pappa är kvar på sjukhuset. Jimmie är ute och med kompisar. Medans jag ligger hemma och äter godis och lyssnar på musik. Haha!
Låg och pratade med Jonas i telefon nyss, men william och robban flippade ur på honom så han var tvungen och lägga på. Hahahah! 
Ingen är social på msn heller, gud vilka i-landsproblem jag har! Hahah.

Puss - Det sägs att tiden löser allt, men jag väntar fortfarande.

Utanpå så tror ni att jag är så glad

Hej på er!
Jag har varit ute med massa folk, och haft roligt. Men orkar inte skriva om kvällen.
Jag drog hem tidigt, även om jag är hemma själv.
Mamma och pappa är på sjukhuset med farmor :/ inte bra...
Ska sova tidigt ikväll, är så himla trött! Och har ju match imorgon. Fast den är ju runt ett på dagen. Hihi, det skulle komma några kompisar och kolla. Hoppas dem gör det också. Det brukar gå bättre när folk kollar på den!

Fast kommer inte kunna sova förän mamma och pappa kommer hem från sjukhuset, är så orolig över farmor. Min farmor. Aw, jag älskar dig.
Nu kom jag och tänka på farfar. Åh, tårarna forsar ner nu. Puss

Jag kunde inte andas

Jag gråter, för jag behöver dig.
Vi bestämde oss att inte prata på ett tag, sakt som gjort. Nu har det gått snart ett halvår och vi har inte pratat ännu.
Alla våra minnen vi lämnade bakom oss, vi lämnade dem kvar.
Jag tog dig förgivet, du tog mig förgivet. Livet sprang iväg och allt slutade, jag slutade andas. Du slutade leva.
Nu andas jag, nu lever du. Även om vi är utan varandra. Vi klarar oss utan varandra.
Men jag är svag. Jag vill hem. Jag vill klara mig själv. Jag vill kunna tänka klart. Jag vill kunna ha dig vid min sida och må bra.

Mitt och angelicas "span"

Fejkfjällräven.
Trötta ögon.
Stoooooor rumpa.
Uppvikta byxor.
Sitter ensam i matsalen på gymnasiumet.
Hittar inte.
Gympa påse.

Visst låter han snygg va? Hahahahahahahahah!

Fredag

Sista dagen i skolan innan helgen är avklarad. Hihi, im best!
Jag och angelica har skrattat åt en kille idag hela dagen. Elaka, vi vet. Men annars har det varit lugnt.
Jag är urtrött och tänkte ta och vila lite snart. Annars bara ta det lugnt, hela kvällen.
Imorgon är det första seriematchen, ska bli helt okej och spela. Är nog för trött för att längta. Haha.
Ska bara ta det lugnt nu, har försökt och skriva det här inlägget i tio minuter nu. Bra lina, bra! 

Im okey.




Det jag älskar med dig, är att du lyfter upp mig. Istället för att sänka mig.

Problem

Jag ramlade ihop på badrumsgolvet nyss, när jag skulle duscha.
Mamma sa att det var för jag inte har ätit eller sovit bra på länge. Jag börjar bli rädd. Och när folk i min omgivning är rädda, då är det fan läskigt.
Jag mår dåligt, jag är rädd för mig själv. Vem är jag....

Orkar inte ...

Orkar inte skriva om dagen, den har varit perfekt bara. Har varit med alla mina bästa. Nästan alla iallafall!
Just nu ligger jag och gråter, och lyssnar på depp musik. Depp depp depp.
Vi hörs imorgon tror jag, är trött.. Pusspusspuss


L DJ

Nej, min geléhjärtan.
Klockan är snart över elva, och jag måste sova innan. Eftersom det är ett sånt stor dilema att jag varken sover eller äter. Så något måste hända innan droppen rinner över.
Det blir ingen blogg förän på kvällen imorgon, hoppas det är lugnt. Heh.
Jag ska sova nu, så jag är pigg imorgon ! Pusspusspuss på er. Jag tycker om er. Jääättemycket!

Morgondagen

Här kommer min morgondag! Hemsk .. tråkig kanske?

Skola från 8.10 till 16.00 nångång. Ska stanna kvar och plugga på någon läxtimme.
Träning 16.30 till 18.15.
Chillar kvar i tomtberga kanske. Annars hem duscha, äta och sova.

Hemsk tråkig dag. Men man får offra sig för sånna dagar ibland. Jag måste offra mig lite för skolan. Min framtid. Tjat, depp och tjat.

Musik


Lyckofé

Robban, min lyckofé!


I still hate you.



Jag gillar och ladda upp gamla bilder som ni märker. Men massa minnen dyker upp då. Minnen som kanske inte borde dyka upp

sometimes I forget

Min kväll kommer här och nu. Håll i hatten!
Jag mötte Isabelle för att bara vara. Vi gick till grillen och åt (som vanligt tänkte jag skriva)
Sen gick vi till tomtberga, men på vägen kommer robban, wille och jonas så vi gick med dem, och alla tre försökte åka på en gammal cykel. Jag och bella blev packåsnor ett tag, haha! När dem förstog att dem hade misslyckas så börja dem knata istället.
Jag och Bella ser Anita så vi står och pratar med henne ett tag, sen gick vi och lämna killarnas klubbor som jag gick runt med.
Jag och bella gick till en lekplats i närheten och typ sjöng högt som fan! Efter det gick jag på toa i tomtberga. Sen köpte vi enegidrickor som det jävlar var drag i. Jag skrattade hela vägen när vi gick med 92killarna. Ojojoj säger jag bara. Sura blickar man fick.
Sen kollade vi bara på träningen och sen kom jag hem! Hah.
Lugn men ändå skön kväll!


Ibland tänker tillbaka.

Känner mig svag, samtidigt som jag vet att jag är stark.
Jag vet att jag är stark, för jag har rest mig upp varje gång när jag har fallit.
Jag tänker tillbaka på tiderna när det var du och jag.
Då ordet smärta inte existerade i min värld.
Ibland vill jag tillbaka till dem tiderna, men jag inser alltid att det tog slut av någon anledning.
Och så sårad som jag blev utav dig kommer nog aldrig inträffa igen. För så rädd som jag är för att bli sårad, kommer ingen kunna fatta.
Men utan dig, hade jag fortfarande legat kvar på botten och inte kämpat mig upp till den nivån jag är på nu. Utan dig hade jag inte varit lycklig då. Utan dig hade jag aldrig klarat mig igenom detta, för du stöttade mig samtidigt som du sårade mig.
Därför värdesatte jag dig så mycket som jag gjorde, jag gjorde saker som jag aldrig annars skulle ha gjort. Då hade jag inte suttit här och skrivit just nu, då hade jag aldrig haft denna möjlighet och göra det.

Medans du sårade mig, och tryckte ner mig. Så höll du mig uppe och gjorde mig lycklig. Därför, just därför vågar jag kalla dig min vän. Min vän, filip.

Hemma

Nu är jag hemma, ska sätta igång och plugga strax.
Men just nu orkar jag inte vara hemma. Mamma har varit på föräldrar möte och bara står och skäller på mig. Hon tror att allt som sägs på mötet angår mig. Snällt.
Så om någon vill ha mig som inneboende resten av vecka, hör snälla av er.

Ska ta två alvedon och medicingrejer till knäna. Pussis!


Ut med isabelle

Nu ska jag ut med isabelle, har bytt om och sminkat mig. Satte i löshåret också.
Har bara jeans och en grå tjocktröja på mig. En fläta och vanligt smink. Inget märkvärdigt. Hehe.
Vi hörs ikväll, om jag orkar skriva. Är seg och blogga nu. Märker det väldigt mycket! Förlåt mig.
Pusskalas!

Jag står fortfarande och väntar på dig.





För dig ..

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig.



Isabelle Johansson. Mitt enda hopp här i livet.

Du finns i mina tankar

Dagen gick snabbt, tänkte inte gå med gjorde det ändå. Yey me. 
Jag har nyss ätit.. Och jag sitter och lyssnar på helt fel musik just nu, depp depp depp.
Tänker på för mycket just nu, tankarna går i hundranittio. I mitt lilla huvud. Inte bra.
Ska snart plugga, om jag orkar. Och kan, med allt som snurrar i mitt huvud. Har även feber. Not fun.
Måste även säga. ( Jag har lovat att ringa dig ett tag nu, men har inte gjort det. Förlåt mig. Du finns i mina tankar Filip. ) Så. sakt och nästan gjort.. Det finns känslor som aldrig tar slut.
Nej..., ska gråta lite nu. Puss

Jagar min skugga

Inte ett ord...
Har inget och säga. Jag har börjar blivit mer och mer deprimerad.
Var förberädda på flera texter om ingenting egentligen.

Heartbeats

image207 image209image210

Isabelle

Jag lovar utan dig, kommer hjärtat säga stopp.

Ont i magen

Nu har jag skrattat så jag har ont i magen!
Det är första gången jag och oscar har kunnat prata i telefon på flera månader utan att skrika på varandra, och nu hade vi det riktigt trevligt. Vi skrattade och pratade om allt!
Känns som att det kommer gå bra för oss. Som vänner.
J
ag ska nu ta på mig mina innebandy saker och börja gå. Borde sova. Men nej.
Ha det bra. Puss



Dagen

Min dag i helhet.
Började piss, sen började det bli bättre, åt hemma hos Isabelle, sen skrattade jag och angelica en hel fysik lektion åt en kille med fejk fjällräven jacka på gymnasiumet.
Snart ska jag träna, jag orkar inte vara vaken idag. Sooova. Åh, jag ska kladda över denna dag i kalendern. Finns många anldeningar till varför jag vill det. Men en bra händelse idag. Robin och jag har löst allt små tjafs! Kors i taket.
Har hela dagen gått och funderat på om jag ska ta min väska och fly här ifrån, typ upp till norrbotten eller något. Lååångt härifrån, långt som fan. Men det blir nog inte av. Just nu är det enda jag tänker på är att sova, eller att göra en bra träning. Eller, eller.
Nu loggade oscar in på msn, jag ska skriva till han.
 
lina. jag kommer föralltid att vara jävligt kär säger:
Sluta logga in och ut, du är blir inte populärare för det
oscar säger:
jo.
lina. jag kommer föralltid att vara jävligt kär säger:
nej.
oscar säger:
men du är en tönt.
lina. jag kommer föralltid att vara jävligt kär säger:

en stolt tönt, du skäms över att du är en tönt. hellre stolt.

oscar säger:

sant..

oscar säger:
träffas ikväll och ta en fika?

lina. jag kommer föralltid att vara jävligt kär säger:

träning you know, annars hade det varit trevligt.

oscar säger:
jaha, ja justdet. din jävla innebandybög
lina. jag kommer föralltid att vara jävligt kär säger:
någon måste ju vara det.

oscar säger:
sant..

Smärta

Dagens tre "hälsningar"

Oscar. Jag vill att du ska veta att jag tänker på dig hela tiden. Och hoppas att du mår bra. Du kommer alltid betyda mycket för mig. Jag saknar dig.

Robin. Be strong. Om du lämnar allt nu så tvekar jag inte på att följa med.

Jimmie. Du får mig alltid upp på benen, kan du hjälpa mig nu igen?

Lista

Hur svarar du i hemtelefonen? "Lina "
Hur svarar du i mobiltelefonen?  " Hallå "
Ringer det mycket till dig? Ibland
Ringer du mycket? Ibland
Vem ringde du senast? Robin
Hur mycket pengar har du? Massor ;D 
Senast kramat och när? Timpa kramade mig när jag gick från skolan, så det var väl då.
Antal timmar sömn inatt?  Från halv tolv till sju typ.
Sov du ensam? nej
Vem sov du hos senast? Isabelle
Vem sov hos dig senast? Isabelle
Vem vet mest om dig? Isabelle
Vem vet du mest om? Jim och Robin.
Vad ser du fram emot? Vintern
Vad vill du ha just nu? Mat
Vem hånar du? Dig kanske ? ;)
Vem längtar du mest efter? Min Simon.
Vem vill du helst slippa? Äsch, behöver väl inte ni veta!
Vem stör du dig på? Samma som över.
Vem vill du sova bredvid inatt? Vill sova med min Simon, men Bellih ska ju sova här och vi har alltid kul ( Misstolka inte! )
Vilken buss åker du oftast? Beror på vilken dag.
Vilken årstid är det nu? Höst
Anser du dig själv snygg? Mja, kanske ibland.
Har du varit kär? Yes
Är du kär nu? Im in love
Är du en bra partner? Fråga någon annan
Har någon varit otrogen mot dig? Yepp.
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Nej
Har du varit otrogen? Nej.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad?  Båda.
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Yes.
Vad åt du senast? En macka
Är du polare med grannarna? Tobbe är snäll.
Har du varit på ett party? Hahaha, ja. Whaaat ? x'd
Har du varit utomlands?  Japp
Var är dina syskon just nu? Ute och jobbar.
Vilken tid gick du upp imorse? Runt sju
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov
Vad är det första du gör på morgonen? Drar täcket över huvudet.
Vad ska du göra efter det här? Ringa ett samtal

Väntan

Provet gick väl sådär, lite halvsvårt. Men hoppas på ett g iallafall! ha-ha-ha.
Jag duschade nyss, har feber så jag fryser. Ligger med två täcken men fryser ändå. Sjukt!
Bella kommer snart, när hon vaknar. Hon har också feber. Hade bara tänkt och dricka te och glo på film ikväll, men isabelle såklart!
För ingen av oss orkar knappt röra oss.

Nu ska jag hämta ett till täcke, annars fryser jag ihjäl..

Mr. Cool!

Nu ska jag börja fixa mig, sen ska jag gå till skolan.
Vi har prov snart, usch. Önska mig lycka till även om det kommer gå åt helvete. Skit samma, orkar inte bry mig. Inte just nu iallafall. Kan gråta över det om någon månad, ha-ha-ha.
Jag måste säga att jag gillar mig säng, lite för mycket. Det är så förbannat skön. Så man inte kommer upp på morgonen. Det är jobbigt, ska börja sova på golvet. Så man iallafall vill upp. Nej, håller mig nog till sängen då.

( Igår så träffade jag två gamla kompisar, om man nu kan kalla dem kompisar.. Johakim och Marcus. Jocke stog och kollade på mig i tjugo minuter innan han ville säga något, då sa han hej. Han frågade om vi skulle träffas och ta en fika någon dag. Jag svarade " Kanske " Sen gick jag, vill inte ha något med honom och göra valet han valde. Sen marcus vågar knappt prata, så han sa bara hej så kallprata vi lite.. )

Nej, nu måste jag fixa mig. Pussar!

Dance dance dance.

Jag och bella, ni skulle ha sett oss igår.
Vi låg i min säng, med en varsin laptop. Vi pratade med varandra på msn och drack cola. Riktiga jävla töntar! :)
Men det är så vi är, och alla får lära sig och leva med oss. Vi är speciella, unika.
Hon sover hos mig inatt också, haha.
Då ska vi nörda hela kvällen, eller inte.

Mönster

Kan ingen bara komma och slå mig jävligt hårt? Det skulle behövas!
Jag kan inte mycket om det som kommer på provet, jag måste fixa mig. Sminka mig, platta håret, klä på mig och sätta i löshåret. Det tar sin lilla tid.
Jag har lust och bara sätta på mig mina uggs och gå till skolan, och inte bry mig hur jag ser ut. Eftersom jag har lite feber så fryser jag.
Och måste säga att jag vill bara krypa ner under täcket nu med simon, saknar min bbaby jättemycket ju!
Ska försöka få med bella på bio nåndag i veckan, vill se patrik 1,5!
Kyssar

Sanningen

Klicka f�r att st�nga bilden

Jag hatar att vara ensam, för det är då jag gråter utan att någon kan märka det.

Jag saknar dig

Farfar, vänta på mig. Jag kommer upp till dig snart.

Jag kämpar för förändring


Robin, kämpa. Du måste klara detta.
Utan dig här på jorden, kommer jag inte kunna fortsätta.
Jag önskar att detta inte hände dig, för jag vet hur dåligt jag mådde när jag gick igenom det du håller på att gå igenom just nu. Jag finns här för dig, jag kommer alltid att lyssna på dig.
För du har alltid varit där för mig, du har alltid ställt upp för mig. När jag har gråtit har du bara hållt om mig och lugnat ner mig. När jag mår dåligt, får du mig att må bra igen.
Robin, min vän. Du är som min storebror, du är den biten jag alltid har saknat i livet. Och om du lämnar oss nu. Kommer den platsen du har i mitt hjärta allt vara tomt.

So what.

Hejsan.
Nu ligger jag i sängen och har håltimme som vanligt på måndagar.
På hemkunskapen gjorde vi smulpaj. Det var gott det!
Just det, igår på våran sista matchen fick blev jag knäad vid tinningen och fick ett slag vid tanden så lite av tanden gick sönder, och fick ett hål i läppen. Men annars är det okej med mig. Bara en sån otrolig smärta vid tinningen eftersom det börjar blir en liten blåtira där. haha!
Bella sov hos mig inatt, och hon ska sova hos mig inatt igen. Men jag har fysträning ikväll som jag måste gå på.
Nu ska jag plugga till mitt so prov som jag har om någon timme bara. Heh!

Helgen

Hej där ute!
Jag orkar verkligen inte skriva om min helg, tar mig tid och gör det imorgon då.
Orkar inte skriva nu, återkommer när smärtan i tinningen och tanden har gått över.
Ha det bra.


Morgon

Godmorgon på er.
Jag har varit vaken i en halv timme nu, och jag är inte trött. Inte längre iallafall. Det var värre när jag steg ur sängen. Haha! Jag fick lite tid över att skriva, så då passade jag på. För jag har haft dåligt update hela veckan, men det ska blir ändring på det. Hoppas jag.
Nu har jag packat alla saker, det känns som jag ska vara borta i flera år. Men det är bara idag. Jobbigt.
Jag har match, sm. Klockan 14.00 i tomtberga hallen. # 44 spelar höger back. Huddinge ibs. Kom igen nu. Heja på oss! Yey me, yey oss!
Nu ska jag läsa några bloggar innan jag drar, hihi.
Ni får ha en toppen dag idag, haha. Jag ska ha det iallafall. Vi hörs ikväll eller imorgon efter mina matcher. Puss!

Plugg

Snacka om plugg jag har, eller.

Måndag ; Prov i historia.
Tisdag ; Matteprov.
Torsdag ; Fysikläxa i & Engelska skit ska in.

Okej, det är kanske inte så mycket. Har för mig att det är mer, eller ja. Det är bara så hemskt mycket i skolan just nu. Hehe, får lite smått panik. Plugg plugg och plugg. äsch, bara jag försöker så går det väl.
Jag ska även sova nu, ska upp klockan sju imorgon. Och det nog inget bloggande för mig imorogon. Sorry ni! Jaja, puss och godnatt.

Dag

Hejdär.
Bella aka stripparN tjatar att jag måste skriva blogg, så visst. Då är det illa om hon tjatar på bloggandet!
Jag kom hem från skolan, och gick till bella. Där pluggade vi. Johanna kom hem och skrek som fan om sin nya klass, vi bara skrattade. Men Johanna mådde dåligt idag, sjuk. Stackarn.
Jag var där iallafall ett bra jävla tag, sen drog jag hem. Åt och mötte bella. Vi ringde runt till alla som galningar. Pga en sak. Sen gick vi till tomtberga, där vi träffade massa! Sen drog bella. Jag var kvar. Kollade på match. När den var slut ringde jag Alina. Och gick och träffa henne och Sezar. Vi satt ute och prata, sen gick jag hem.
Hihi, min dag :) Puss


När rädslan förstår mig mer

Allt jag kräver är ett svar.


Trött på att kämpa

Medans jag dag in och dag ut.
 - kämpar för att hålla oss i liv.


Tack!

Min vän.
Du har varit ställt upp för mig när det var som värst.
Du torkade mina tårar när jag grät.
Du offrade ditt allt för min skull.
Du ser hur mycket jag behöver dig.
Robin, min vän. Utan dig vid min sida, hade jag inte mått såhär bra som jag gör idag. Utan dig hade jag inte kommit så långt som jag har gjort.
Du fick mig att tro på mig själv.

Idag, slog det mig. Tänk om du skulle försvinna här ifrån någon dag, tänk om du skulle gå bort. Och utan att jag hade hunnit berättat och tackat för allt du har gjort för mig. Jag sitter här och gråter. För att det är dina kramar som ordnar allt, det är din röst som lugnar ner mig när jag är uppe i varv. Det är du som tröstar mig. Det har alltid varit du som har stannat vid min sida när alla andra svek.
Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ha gjort utan dig. Jag får för mig att du är min storebror ibland, för så tighta är vi. För det är inte kärlekskänslor inblandade. Det är det som inte förstör för oss.
Tack för den tiden du har gett mig, den underbara tiden.


Jag vill höra orden, jag älskar dig

Hey !
Kom nyss hem från skolan, wehu. Skönt att man klara en skoldag till. Och nu är det ju förfan helg!
Igår på träningen så fick jag veta att jag spelar sm ihelgen. Wehu igen.
Sen gick jag hem till isabelle, där var johanna och alison också. Men jag och bella gick och tvätta, bella blev kallad stripparN! Moha, kul derå.
Nejni, måste vila upp mig. Sov illa inatt. Puss.

Next.

Nu ska jag packa träning sakerna.
När jag går dit upp, kommer jag gråta som ett jävla djur. Ska bara vara för mig själv på träningen. Göra mitt bästa och koppla bort allt annat.
Jag blir orolig när jag tänker på morgondagen, om den nu kommer. Tycker att alla tjatar om att jorden ska gå under, varje jävla dag som kommer. Seriöst. Palla snacket, går den under, så gör den. Orkar inte änns höra på skiten. Hör ni att jag är ledsen, eller ser kanske man säger.
Nej,nej,nej. Nu ska jag gråta färdigt. Puss.

With you

Det gör inget om världen går under, det har den redan gjort för mig.
Förlåt jim. Allt är mitt fel, allt!
Jag ville inte såra, jag ville inte att det skulle bli såhär.
Förlåt om jag flippa ur på dig. Vet inte varför jag sa upp allt. Allt.
Varför, varför valde jag det. Jag behöver tänketid. För utan dig, tänker jag inte fortsätta mitt liv.
Du är och förblir min bästavän. Utan dig, så är jag inte glad. Utan dig är jag ingenting.
Im so lost without you.

Ps. Ring mig om du vill ha tillbaka det vi hade. Ds.

Shit

fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.hurt.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.
fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.fuck.

Hejdå.

Jag behöver dig just nu.


Love!


säger bara tre ord; I'm in love!
Denna underbara sak kommer från cocoo.se och kostar bara 245 svenska kronor.

Tiden



Jag älskar när du kysser mig.


Jag har insett att hur jävla mycket jag behöver dig.

...........

Jag är inte vem som helst, nej jag är speciell!

Hej där!
Kan berätta om gårdagen.
Påväg upp till tomtberga så träffade jag jossan, issa och johanna så jag tog sällskap med johanna och issa till tomtberga sedan. Vi kollade på matchen. Heh! 92orna åkte på torsk mot 94orna. Det var visst några sura miner där sen. Ni skulle ha sett .. robin! Mohaah!
Sen gick vi hem till foodmarket och köpte glass, te och lite grejer. Vi gick hem till issa som bor ensam med johanna jjust nu. Mys! Vi satt och åt glass och prata massa blajja bara!
Jag kom hem och gick och la mig.

Idag.
Kan berätta dagen med ett ord. Skit !
Men håller på och höjer mig i fysik och historia! Wehu. Grattis till mig.

Belive me.

Jag ska ju troligtsvis pierca naveln nästa vecka, men jag har en ganska stark känsla att min bbaby kommer ha svårt och inte komma åt den, och det kommer ju göra hemskt ont då.
Men jag ska prata med mamma om det.

Nu, eller snart ska jag byta om sen gå upp till tomtberga och kolla på när killarna lirar match, tunga grejer det. 92orna mot 94orna. Spännande faktiskt! Riktigt.
Måste även ringa emma nu, så vi hörs senare. Pussar

Paus

Ibland funderar jag på att ta en paus från allt. Exakt allt.
Bara packa ner allt i en väska, ta första plan till ett annat land. Slippa all oro.
Bara kunna spendera tiden ensam. Och när man kommer hem, så kommer allt vara bra igen.
Men så är det inte, det kommer inte vara bra när jag kommer hem igen.


Eller vi kör igen


Min baby ringde nyss, hah. Vi pratade typ bara om dagen, sen skulle han värma sig duschen. Jag funderar på och också ställa mig i duschen. Bara att det blir kallt efteråt. Vilket problem.
Nu sitter jag och lyssnar på massa skön musik, yeah!

Vet ni, jag orkar inte med morgondagen. I skolan. Den är dryg. Lång, eller ganska lång. Bara tråkiga lektioner också. Minus på torsdagar! Ett stort minus.
Jag längtar till lördag, först träffa min bbaby, sen myskväll hemma hos isabelle med johanna och kanske linda, om hon nu skulle vara med :) Och lilla issapissa ska ju såklart vara med! Min älsklingsisabelle. Skönt att vi har blivit bra vänner igen!
Nej, ska ta det lugnt nu. Pussar.

Home

Älskling, jag är hemma nu! Hah.
Jag ligger i sängen, och äter gårdagens godis. Mums, nej. Det smakar äckligt. Men äter ändå.
Skolan gick bra, bättre än igår! Hehe, fast på matten pratade vi om sex, bögar, rymden, porr. Hahaha! Bra mattelektion, tycker vi 6 som går i den.
Jag ska vila upp mig nu, mamma kommer hem snart. Då ska vi kanske åka och kolla min rygg. Tack. Behöver inte kolla in knäna igen, vill inte gråta..
Vi hörs. 

 - Jag fortsätter gå den vägen du går.

Fall

Alla faller.
Alla kan falla när som helst.
Även dem bästa faller, men även dem sämsta faller längre än botten.
Botten är ingen plats man vill spendera sitt liv på. Tro mig.
Alla måste falla, och alla kommer falla ner. Ner på botten.
Där man kämpar för att ta sig upp. Jag har varit där nere. Flera gånger.

Godmorgon!

Godmorgon.
Klockan är 42 och min buss går 53. Så jag slänger in ett inlägg!
Idag så har jag bara myskläder, eftersom jag är för trött för att fixa mig, usch. Har knappt sovit något inatt, och ikväll ska jag gå och lägga mig jättejättetidigt! För annars kommer jag aldrig komma upp imorgon. Möh..
Har inte så mycket att säga, utan .. Vad är det för grej alla loggar in och ut på msn och säger att jorden kommer gå under idag. usch! Jag blir ju rädd :(
Det kan väl inte vara sant? Eller?
Jag har iallafall ingen aning, eftersom det kanske och hoppas att det är en myt. Mihi!
Men nu måste jag rusa till bussen, puss!

Godnatt!

Nu ska jag stänga av datan, och ta och sova lite. Och hoppas på en bättre dag imorgon..
Jag saknar farfar, åh. Allt skiter sig som vanligt nu, fan.
Aja, jag älskar er läsare. Även om ni inte är ööööööverdrivet många, men några är ni iallafall. Wehu. Puss och sovgott på er.

 - Simon, jag kan inte förklara för dig. Hur stor plats du tar upp i mitt hjärta. När inte hör din röst känner jag mig tom, du får mig att känna lättnad. Jag behöver dig, så grymt mycket. Lämna mig inte.
Jag älskar dig, din lina. Bara din.


Det finns dagar

Det blodröda lacket som pyntade mina naglar som är bortflagnat, precis som du.
Du försvinner nu sakta, ifrån mitt sinne. Min hjärna raderar sakta tiderna med dig. Minnerna med dig kastas bort.
Kärlek förvandlades till hat, lyckan till ett helvete, skratt till tårar och liv till död.
Du gav mig ditt liv, men ändå sårade du mig. Du gav bort ditt liv, nu kämpar du för att få tillbaka det. Jag ger dig bitar tillbaka av ditt liv.
Förut skämdes jag inte över att prata om dig, nu mår jag dåligt bara över att höra ditt namn. Det ekar i mitt huvud, som är helt tomt. Efter det som hände.
Jag känner hat när jag ser dig, när folk pratar om dig, när du skriver dina meningslösa sms, när du hälsar på bussen eller när du försöker få kontakt i skolan.
Ingen kan ändra detta hat som jag känner för dig, för du valde att göra det du gjorde. Och du bestämde det helt själv. Precis som jag gör, jag vill inte ha dig kvar i mitt liv. Du är ingen för mig. Du var någon för mig, den tiden har varit.

One


Vill inte leva kvar här nere.

Hej ni!
Träningen gick helt okej, störde mig så mycket på en person där. Som spelade. Så jag kunde inte tänka på något annat, men efter gick jag, emma och cissi till storängeshallen. Där A-laget hade match, och 92killarna var typ sarjvakter. Så jag satt och prata med robin och några. Sen efter blev jag på sämst humör igen.

Aja, har iallafall vårat klassfoto. Hahahahahahah!


Jimmie och jag

Jimmie, bror. Vi är så olika. Du syns, medans jag kämpar för att synas.


Hell

Dagen har varit skit, ett rent helvete. Vi hörs efter träningen.
Hoppas det inte går åt helvete då också, kommer börja gråta snart. Åh. fanfanfan!


Du är så vacker, du är det vackraste jag vet älskling. Jag vill inte fortsätta mitt liv, inte utan dig. Jag ger mig ditt liv, om du förstår, hur mycket du betyder för mig.

Veckan

Tisdag - Träning.
Onsdag - Pluggdag.
Torsdag - Träning, kanske filmkväll
Fredag - Chillhemma, träffar säkert något.
Lördag - Träffa älsklingen, kanske spela sm, sova hemma hos bästisbellih.
Söndag - Segdag, ligger hemma och spyr.


Släkten och bella kom hit, vi åt och hade mys. Sen gick jag och bella till grillpalatset, han som jobbade där flörtade först med mig. Sen med både mig och bella, jobbig typ! Sen tog vi en promenad, gick till tomtberga. Träffade massa folk. Bråkade med en viss.. Gick hem, grät som en idiot. Gick igenom min kontaktlista på mobilen vem jag skulle ringa, stannade upp på "Jim" flera gånger. Men sa till mig själv - Nej!
Ringde isabelle istället, allt blev bra.
Och en sak till, jag och Isabelle har det toppen nu, vi är goda vänner och har mycket framför oss. 21 September. Då är det ett år sedan vi blev vänner.

Take this life


My heroine


Im in love, with you


Dina blickar förför mig. När dina läppar möts av mina känner jag pirret i magen. Det som försäkrar mig om att jag är kär. Dina små söta sms får mig att längta efter dig, din doft gör mig helt såld.
Jag vill aldrig släppa dig igen, jag vill aldrig vara ifrån dig. Det skulle jag aldrig klara en gång till. För min själ blödde. När jag var ifrån dig.
Mina känslor för dig, kommer alltid att stanna här. Det är bara du som får mig att känna såhär.
Älskling, jag älskar dig.

Säg mig.



Suddig bild, ni får nöja er.

Bättre update (?)

Hej på er.
Resten av skolan gick väl bra. Jag och filip blev utelåsta på balkongen, där kan man inte röra sig. Så litet är det. Och ingen ville öppna. Jag fick panik, och tänkte hoppa. Han hindrade mig. Snäll kille!
På livskunskapen satt jag och Natalie typ och skratta, hon dreglade som vanligt på mig. Jag tog sällskap med Alina hem. Det var trevligt.
Kom hem, slängde mig på sängen. Grät i tio minuter. Sa till mig själv att jag är stark och reser mig upp. Jag reste mig. Nu är jag här.
Bella kommer om en timme, och alla gäster. Vi ska fira mamma ikväll. Mysigt! Nej, nu ska jag fixa mig. Pussar.

Ny vecka

Hej på er!
Igår åkte jag till högdalen och kollade på semifinal mellan några och täby. Simon älskling var där också.
Sen åkte han till sköndal och kollade på täbys final eftersom dem vann semin, så jag stannade kvar och kolla på huddinge. Både simon och jag var glada för huddinge och täby vann. Hah!
Sen kom jag hem, tog det lugnt. Sen ringde jag bella vid elva. Vi låg väl och prata en timme. Mys! Sen somnade jag.
Imorse hade vi hemkunskap, vi gjorde äckliga bullar :(
Men vi hade kul. Jag, jessica, andreas, niklas och sami hade mjölkrig. Haha! Vi ligger nog ganska illa till, eller våra betyg. Men det var det seriöst värt! Haha.
Nu sitter jag och jessica hemma hos mig, äter dem äckliga bullarna och pratar. Hah, puss på er.

Knas.

Har ingen lust och gå utanför dörren idag, vill bara ligga hemma under täcket. Tycka synd om mig själv.
Matte väckte mig på min enda sovmorgon, kommer inte få sova ut på tre veckor. Vilket får mig att vilja skjuta matte i huvudet just nu.
Filip fick mig på ännu sämre humör.
Simon svarar inte när jag pratar med honom, och jag är redan förbannad. Och flippar snart.

Jag ska nog lägga mig under täcket och gråta i en timme, hörs kanske, kanske inte. Vem vet? ..


Smärta

Filip ringde mig nyss, han skulle höra om vi kunde ses idag.

Filip : Hej gumman!
Jag : Hej vännen.
Filip : Ehh .. du .. vad, emh. Vad ska du göra idag?
Jag : Ska till högdalen och kolla på täby's semifinal, och förhoppningsvis final.
Filip : Aha, inte på huddinge då? Eller du kanske är en svikare? Eller?
Jag : Eh, va? Spelar det någon roll vilka jag kollar på? Sluta lek pappa Filip.
Filip : Vi kanske inte borde vara vänner nåmer.
Jag : Naje ... *gråter*
Filip : Alltså, nej. Gråt inte Lina. Gumman, jag menade inte så. Förlåt! Jag ville bara ses idag.
Jag : Och då ska vi börja bråka för att jag inte kan? Du skriker ju bara på mig, hör du inte dig själv? Hör du inte hur du låter?
Filip : Faktiskt inte.. Jag .. är helt ..
Jag : Helt? ..
Filip : Värdelös.
Jag : Nej.
Filip : Jo, jag älskar dig. * Klick *

Såhär har våra samtal sett ut i en månad nu. Det gör ont inom mig när jag tänker på våra minnen, det är över nu. Helt över.

En känsla

Igår på sista matchen, är nog en av dem roligaste matcher jag har kört.
Jag sköt på mål, och ramla över sarjen. Två gånger. Kunde inte sluta skratta åt mig själv, min taskiga balans.
Mamma fick ont i magen varje gång jag kom in i en närkamp för jag körde så hårt spel. Hon skällde på mig i bilen hem, när jag kom hem fick jag beröm av pappa. Han sa : Att min lilla flicka kan trycka över tjejerna som är så mycket större än henne, är väl bara posetivt?
Jag blev glad. Jimmie suckade.
Emma gjorde fyra mål på matchen, mamma sa att hon och jag spelade bra ihop. Nu när jag tänker på det så gör vi det. Synd bara att vi inte ska spela matcher tillsammans.
Simon och Marcus skrattade åt mig när jag blev arg på matchen, jag har fortfarande ont i ryggen.

Måste säga att jag hade läskigt kul sista matchen!


Coldplay



Jag tänker tillbaka på våra minnen, tiderna är över. Vi var bästa vänner. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar dig. För det gör jag.

Stanna tiden nu, jag är lycklig.

Godmorgon!
Jag har varit vaken sen halv nio, haha. Matte ringde och ville prata för han inte kunde sova? Så han väckte mig, emh.. snällt!
Jessica ska inte följa med idag, men det blir kul ändå. Bara jag har simon. Hoppas dem ska dit iallafall, skulle sitta bra om dem inte kan åka hit nu. Hah!

Ska kolla på tv nu, jag ligger och vilar. Asskönt! Puss

Jag kan inte änns gå utan din luft i mina lungor

Hej änglar!
Nu har jag pratat med Jessica i telefon i 1,5 timme. Huh! Varmt om örat.
Vi ska åka och kolla på semifinal och förhoppningsvis final imorgon, i högdalen. Simon kommer dit, med sina kompisar. Haha! Kul.
Jag och Jess kommer göra bort oss så jävla mycket, usch vad pinsamt! Men aja.

Hon ringer och väcker mig imorgonbitti, woho!
Det jag skulle säga var att jag ska gå på toa, sen sova. Så vi hörs imorgon. När jag kommer hem. Puss på er. Jag tycker om er, och förlåt för dålig update. Men glad att ni läser ändå. Pusspusspuss!


Min vackra underbara

hej änglar!
Förlåt för dålig update.
Men har iallafall spelat innebandy. Igår förlora vi med 1-0. Vi var 7 utespelare. Skit jobbigt.
Idag förlorade vi med 2-0. Jag fick en utvisning, höh! Sen vann vi med 8-0. Då ramlade jag på sarjen två gånger, jag sköt på mål och tog i så mycket att jag tappa balansen och ramla, det var jättepinsamt för simon och marcus satt och kolla. Men iallafall!
Jag har haft en toppen helg. Och jag är på världens bästa humör.

Det är inte mitt fel

Jag ligger här och tänker, tillbaka på våran tid. Vår härliga fina tid.
Hur kunde jag släppa dig, hur kunde jag låta detta hända?
Hur kan jag tänka tillbaka på våran tid, jag får ju inte det. Jag måste förstå att det är över, att tiden redan har varit. Att det verkligen är slut.
Det kommer alltid finnas saker som påminner om dig. Dofter, låtar, bilder, platser.
Nu när jag tänker, så kanske jag borde säga förlåt. Jag har inte sakt förlåt en enda gång tidigare, ganska otroligt. Jag har småsaker jag borde be om ursäkt för. Men ditt misstag, om man nu kan kalla det misstag. (Är det någon som vet om det finns något större ord än misstag? Isånnafall säg till!) För du gjorde ett sånt himla snesteg. Jag känner mig äcklad varje gång du går förbi mig, eller varje gång jag ser dig. Att du kunde göra detta, att du kunde vara otrogen. Jag hatar och använda ordet otrogen. För det känns billigt, falskt.
Pågrund av ditt misstag, så har du fått ett dåligt rykte på köpet. Som dina kompisar gick runt och smutsade ner. Dem smutsade ner ditt rykte, till ett dåligt. Dina gamla kompisar, som lämnade dig. Jag gjorde lika så. Nu har du inte många kvar, några få.

Förlåt, förlåt. Men jag måste säga att jag saknar dig Oscar. Förlåt.


Ett hjärta

Jag : När var det igen dem gjorde slut?
Angelica : Februari, precis innan jul där.
Jag : Huh!? Februari?
Angelica : Ojojoj, menade december!

Skönt dära, vi stog och väntade på bussen. Folk måste ha trott att vi var dumma i huvudet om dem hörde oss. Haha, klockrent annars!

Jag håller på och packar ner sjumiljoner saker i min bag, mamma skulle gå nånstans. Hon har inte kommit ännu. Måste be henne köpa en cola åt mig, taggning? Yeah!
Windows media player spelar musik för mig, massa glad musik. Som jag blir taggad av. Annars kommer jag inte orka röra mig, måste få igång min energi och måste vilja springa. Ååååh.. Det är värsta ruset inom mig just nu, jag vill verkligen spela. Jag vill det.
Jag måste få tiden vilja gå snabbare, något tips?

Rockstar


Alone

Hejsan på er.
Sitter här i sängen, ska snart börja plocka fram mitt matchställ. Ojojoj!
18.00 sköndalshallen, då ska djurö åka på spö. Eller vad säger ni tjejer?
Jag är taggad, helt klart. Helvete vad kul jag ska ha.
Skolan idag var chill, hade två lektioner. Najs, det gick snabbt iallafall. Haha, tur det.
Skriver snart, puss

Snälla, tejpa ihop mig


Tog bara en random bild, det är iallafall jag i en av våra soffor. Haha.
Har skrivit några inlägg, men har publiterar dem vart efter. Annars är det inte kul att det kommer flera inlägg på en gång, i samma kategori.
Men iallafall, ska snart gå till bussen. Vi måste ta en tidigare buss, pågrund av en sak. Hah!
Men vi hörs senare, pussar.

Mischa



Vad säger man? Vackert..

Jag går runt i en cirkel och försöker hitta ut



Det kommer aldrig finnas en utväg..

Tur i oturen (?)

hejsan på er.
Jag vaknade och tog bussen till skolan, när jag kommer dit så fick vi reda på att vi hade håltimme, åååh!
Så då tog vi bussen hem igen. Och nu sitter jag och angelica här i mitt rum och tar det lugnt.
Vi börjar halv elva igen, med idrott. Kanske inte ska vara med.. Isånnafall har jag bara en lektion idag, weehu! Skönt detdå.
Nu ska jag äta frukost, pussar


Sovgott

Har gjort om lite i bloggen idag, det kanske syns. Kanske inte..
Ska iallafall sova nu, eller snart. Är urtrött, ska upp klockan sju imorgon. Men jag börjar nio, men måste hinna med en hel del innan jag börjar. Då kan det vara bra och sova nu, och gå upp då.

Bjuder på en härlig bild på pontus, moha. Kolla grabben, han är cool. Och han sjuk humor!

Puss och sovgott

Beautiful



Hon är vacker, bilden är cool

Mys

Ligger i min säng och myser, såhär så det ut innan jag hoppade i sängs (misstolkning på högsta nivå)

 

Bjuder även på några bilder.



Vi svävar fram i sthmls stad utan några höga krav

Tjena ni!
Jag har hunnit med att träna och ätit, och även gjort lite ändringar i bloggen. Är inte klar ännu, men det var vara så, så länge iallafall. Haha.

Träningen.
Den var kul, eller vi gjorde någon övning som vi troligtvis kommer göra imorgon, om vi lyckas. Hoppas iallafall. Sen körde vi match, men jag gick fem minuter tidigare. För vi skulle ju äta med familjen.
Jag kommer hem. Och duschar, drar på mig någon snygg outfit och vi går iväg. Jag åt en sallad, mums! Nu är jag proppmätt iallafall. Haha, tur det kanske.
Nu ska jag fixa lite för morgondagen, sedan blir det blogg! Puss.

Next

Nu skall jag sminka mig, sedan drar jag iväg på träääning.
Måste säga att jag helt klart längtar till imorgon, cup! Wiiihuuuu. Okej, lite överspelt kanske? ..
Jag är urtrött, ska sova tidigt ikväll också. Men jag börjar klockan nio imorgon, min enda "sovmorgon" alla andra dagar börjar jag åtta. Ganska illa va?
Vad tycker ni om sena dagar?
Pusskalas!

Try me

Hej alla.
Idag hade vi klassfoto, satt brevid natalie rolin som förra året. Men vi såg nog liiite bättre ut detta år. Men ska inte säga för mycket, jag kanske ser hemsk ut..
Dagen har gått jättesnabbt, och hade håltimme på fysiken. Yey!
Jag ska snart träna, sen ska familjen ut och äta för mamma fyller år idag. Grattis mamma.
Det blir lite mer blogg ikväll, för jag hinner nog inte blogga så mycket mer nu innan träningen. Hehe.
Pappa hade köpt rosor till mamma, jättegulligt tycker jag.
Min familj, den är underbar. Pussar

Godnatt!

Nu mina älsklingar, jag ska stänga av t. Publitera detta inlägg. Sedan stänga av datan, läsa en bok och runt halv ska jag sova.
Måste upp lite tidigare än vanligt imorgon, ska fixa mig. Lite extra. Har klassfoto imorgon. Hjälp, men är mer sur över att en piiiiiiiiiiiiiip (tänker inte kalla andra könsord. Men ja, sätt in ett eget ord i pip:et) som fotade mig idag när jag satt och läste, och hon ska ha den i skolkatalogen. Jag lackar ur, ska ta sönder hennes minneskort eller något. Åååh, blir så himla sur på sånt folk...
Aja, pusskalas!

Fysik suger..

Har nu gjort klart min fysikläxa. Weeehu vad dukitig jag är.
Fattade nästan allt, det var ett ord som var svårt och svara på. Men det gick det också.
Nu handlar allt om betyg också. Känns pirrigt, men ändå nice. (Nice, vilket fult ord!)

Nu ska jag ta det lugnt, göra klart min so. Vi hörs senare! Pussar.

Marilyn



Jag tror att jag älskar dig.

Mannen

Denna man har världens längsta hår.
Inte vackert.

Update

Jag och mamma gick ut och köpte lite saker till mig. Hon bjöd på

  • Ett par tjockare stumpbyxor
  • Nytt silverbalsam.
  • Strumpor
  • En bh
  • En lång tröja, som man har leggnings under bara, vet inte riktigt vad jag ska kalla det

Sen har jag bara legat i soffan och läst ut en bok, ska inte gå någonstans ikväll, bara ligga hemma och ta det lugnt. Har ingen ork till att springa runt ikväll. Skönt och ha en "hemmadag"  


Bevis på tråkighet



Jag väntar på mamma, det kanske syns på mina paintskillz. Eller, han har sin charm, lillagubben.
Väldigt smal midja måste jag påstå, och högra armen har han gips på. Eller något.... Snygg blev den, eller? ;)

Ojojoj!



Natalie, jag och Vega för ett år sedan. Ojojoj säger jag bara.
Men gud så kul vi hade, det går inte och neka till det!
( ... Ni kan ignorera min mun )

Vem är du .. ?



Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar dig ..

Vilket fynd

Jag gick in i mammas garderob (Ja, ni såg rätt. Gick..) och hittade världens sötaste kofta. Jag drog åt mig den och tog på mig den. Gud!
Världens härligaste matreial. Ursöt. Vit (Ett plus) Och bara hur skön som helst. Bara att den var lite för stor, men det ska jag nog fixa. Hoppas hon inte märker något bara. Heh..

I must be strong

Hej alla glada, och hej på er andra också.
Dagen var kanon, gick bra och sånt. Gillar onsdagar. Nästan min nya favoritdag, efter lördagar.
Jag ska snart sätta igång med plugg, så jag får det gjort. Nästan lika bra, så har jag hela kvällen fri sedan. Det är skönt! Vi fick sluta tidigare idag, nästan 40 minuter. Härligt!  Då gick jag och Pontus till tomtberga och hämtade alla mina böcker och han fick tillbaka sin mysiga tröja jag lånade idag. Hih, tack vännen!
Vi pratade om syskon påvägen tillbaka, haha. Och vet ni? Jag känner för att förstöra våran middag med att disskutera ikväll, moha!
En sak till, fick en guldstjärna av min lärare och rektor idag, dem håller koll på vad jag äter. Och jag åt lunch idag, så dem blev nöjda. Haha!

Nu ska jag börja mitt pluggande, pussar!

Min käre släkt

Ni är älskade!

Mamma, Pappa, Jimmie,
Farmor, Nettan, Lotta,
Janne, Camilla, Fredrik,
Tommy, Christer, Helge,
Janne, Bitte, Micke,
Johan, Mormor, Morfar,
Malin, Pontus, Tove,
Sofia, Thomas, Micke,
Frida, Eva, Billy
Och lilla Alma.


Sen min underbara farfar.
Ju mer dagar som går, så växer denna otroliga saknad. Jag tänker på dig varje dag och hoppas att du mår bra nu. Om jag bara kunde få hålla om dig igen, få skratta åt dina skämt och bara känna din värme.
Din begravning var det sorligaste jag har varit med om. Har aldrig haft så ont inom mig. Men det var vackert, precis som du ville ha det.
Dagarna innan du gick bort, hade jag ont i hjärtat. Och kände på mig att något skulle hända .. Men jag kunde ju inte veta, det går ju inte. Det enda, du låg på sjukhus innan, du hade haft canser i 6 år. Du klarade dig igenom så himla mycket. Men jag vill att du ska veta, att jag älskar dig, så otroligt. Obeskrivligt mycket. Du var mer än en farfar för mig. Du var hela min värld. Och är fortfarande.

Back on the track

Im back!
Träningen gick väl sådär. Tunga ben, men ja. Ska spela cup fredag, lördag och söndag om vi går vidare. Kul! Blev riktigt taggad.
Jag kom nyss ur duschen, stog där länge och tvätta håret. Nu luktar det mums!
Nej, snart är det sova som gäller, men först ska jag blogga lite. Hihi, puss!

Klump

Jag lever med ständigt en klump i magen, den har varit i min mage. En lång tid nu. Lite över ett år. Sen du gick in i mitt liv, och tog den plats du ville. Eftersom du kom och gick som du ville, och sårade mig när du ville. Så kommer klumpen alltid finnas kvar.
Du krossade mig, flera gånger. Du älskade det, att ta dem små sönder krossade hjärtbitarna och försöka lappa ihop dem. Men det enda jag ville ha, var dig!
Men, när jag fick dig. Så tog all lust slut.. Alla bitar, sönderkrossade bitar blåste iväg. Innan jag samlade ihop dem. Och därför kommer mitt hjärta, alltid sakna en bit. Den biten, är du..

Världens härligaste



Måste bara säga att jag blir lycklig och se alla bilder från Ljusdal, jag mår bra då. Funderar på och gå ut nian. Sen flytta uppåt och gå gymnasium där uppe nånstans. Tänka, tänka..
Har inte så jättemycket och förlora här i huddinge, eller jo. Alla mina vänner. Men åren går. Tiden läker alla sår.
Nej, jag har tänketid på ett år, lite mer.

Kul på msn

Såhär kul kan jag ha det, eller inte bara jag.



Jag har iallafall träning om ett litet tag, så just nu. Går jag runt och letar efter alla innebandysaker tex. Skor, klubba och knäskydd. Som ligger utspritt över hela mitt rum. Vet inte hur jag kan lyckas, varje gång..
Jag borde byta om snart, och leta.
Så vi hörs om ett tag. Pussar!


Du vågar inte

Hej hjärtegull!
Sitter med datan i knät och mobilen på magen, mys!
Jag smsar med robin, men ska snart gå till toaletten och fixa mitt hår.
Idag i skolan gick det bra, eller inte på fysiken. Men matten och svenskan, toppen! Sen gick vi promenad, då gick jag med timpa, victor och angelica. V och T äcklade mig och angelica, som fan! Men ni behöver inte bli äcklade. Så jag nämner inte vad vi pratade om. Usch iallafall.
Har tagit lite kort idag, kul va? Lägger upp dem på bloggen senare, ikväll. Efter min träning. Usch igen. Nej, ska göra en lista nu. Puss!


ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV:

1. är du singel?: Ja.
2. är du lycklig?:  Ja.
3. är du uttråkad?: Nej
4. är du ledsen?: Inte just nu.
5. är du italienare?: Nej
6. är du cooling?: Jag är nörd.
7. är du från irland?: Nej
8. är dina föräldrar (fortfarande) gifta?: Yes sir.


ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:

1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja faktiskt
2. har du någon gång blivit sårad?: Om jag har
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Absolut
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Tyvärr.
5. har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja
6. har du haft en hemlig beundrare? Haha, faktiskt. Fick reda på det i fredags att jag har en! Wiiiihuuuu.
7. är du kär? Tror det.
8. vill du gifta dej när du blir stor? Det vill jag.

10 TVÅ ALTERNATIV

2. hår eller ögon?: Båda, älskar båda.
3. katter eller hundar? Katt
4. några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Få bästa vänner
5. tv eller internet?: Internet
6. coca-cola eller pepsi? Cola fan.
7. utekväll eller romantisk hemmakväll?: Beror på med vem/vilka.
8. pengar eller lycka?: Man är lycklig för stunden med pengar. Men tar ändå lycka.
9. dag eller natt?: Natt
10. msn eller mobil? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?: Yes
2. brutit ett ben?: Knäckt näsbenet. 
3. gjort nåt du ångrar?: Flera gånger
4. hoppat bungee jump? Ja
5. ljugit för någon du tycker om? Ja
6. ätit en hel tårta?: Ahfan!
7. gjort bort dig offentligt?: Det gör jag väl jämt
8. viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Jag är en ältare.
9. gråtit när ett husdjur dog?: Ja
10. velat försvinna?: Ja

8 SENASTE

1. telefonsamtalet du gjorde?: Mamma och talade om hur duktigt jag hade varit.
2. telefonsamtalet du fick?: Oscar
3. personen du var med: Dem i skolan x'd
4. roligaste grejen som hänt? Senaste... hmm, att jag fick skratta en hel del sista lektionen
5.personen du smsade: Robin
6. personen du kommenterade: I dont know
7. tillbringade natten med?: De ni! Mohahaha. Skojar..
8.du kramade: Fredrick


Next, sex and the city

Nej nu ni! NNN. Haha! Jag ska kolla på sex and the city nu, sen sova. Börjar med idrott imorgon.
Jag är urtrött, kunde inte sova inatt. Snark. Som vanligt, det är varmt. Men ska inte ha fönstret öppet inatt, jag låg och frös som en liten ... ja, något iallafall!
Nu börjar det, vi hörs imorgon. Ni är såå bäst. Älskar er.



Bild från februari. Uppe hos mormor och morfar i alfta med isabelle.
Ps. Min katt fyller 3 år idag, hihi. Säg grattis till lilla sebastian Ds.


En bild säger mer än tusen ord


Min mamma

Mamma, min ängel. Jag vill att du ska se detta. Så du blir glad, eller rättare sakt. Så du kanske förstår.
För varje gång vi bråkar, säger jag alltid att du inte förstår. Men jag vet att du förstår dig på mig, och mitt liv. Du förstår nog bättre än mig. Även om jag inte vill att det ska vara så.
Varje dag så vill jag bara berätta hur mycket du betyder, men jag kan inte. Jag finner inte ord till sånt. För det är så oehört stort, det är så himla mäktigt.
Jag ser inte allt du offrar för mig, även om jag vill. Och jag försöker. Men jag kommer aldrig någonsin förstår hur mycket du har gett upp för mig och Jimmie. För pappa, för oss alla. Du är så himla älskad av alla.
Om tre dagar fyller du år, åh min mamma. Jag vet som vanligt inte vad jag ska köpa. Och du säger inte, du vill inte ha något säger du. Jag tror inte att det är så. Du vill visst ha något, men vet inte vad..
Men du ska få en dag, utan bråk. Utan beskymmer. Bara du och jag. Jag tror att det är det vi behöver, båda vi. Eftersom det uppkommer så himla mycket bråk.
Mamma, jag älskar dig. Du är så himla stark.

Haha!

Niklas : Hej lina!
Jag : Hej!
Niklas : Har du inge smink på dig idag?
Jag : Nej!
Niklas till sin kompis : Först såg hon glad ut, nu ser hon full ut.
Jag :  Huh?!


Jag är glad idag, eller ja. Gladare än vanligt. Har kunnat koppla bort marcus en del. Ganska skönt när jag kan göra det iskolan, jobbade bra på SO'n idag också. Bra lina tänkte jag för mig själv. Sen sa ingen att jag hade träning, eller ingen hade sakt något. Kul och få veta det efter. Aja, gjort är gjort. Eller hur säger man?
Jag älskar min mamma, jättemycket!
Och thomas frågade om jag hade lagt av med innebandyn. Sen sa han att jag inte skulle göra det, utan att försöka. Han sa att jag kommer klara det. Igenom det svåra. Jag började nästan gråta, trodde inte han skulle säga något sånt till mig. Någonsin. Jag blev rörd. Men jag kände en otrolig lättnad, att det kom från honom. Då kändes det som att jag ska ge allt. Jag ska ge allt!

På torsdag har jag klassfoto, hemskt!

Min kväll

Ikväll har jag ätit pizza med sofia och angelica, skrattat åt ponuts, kramat robin åttahundragånger och luktat på hans goda parfym, kollat på ett beeptest och mycket mycket mer!
Thomas frågade - ; Har du tagit något? dina pupiller är jättestora.
Jag - ; Vaaaaa? Näej? vadå. Men nej!! :'(
Sen höll alla på jättemycket, kände mig jättesårad och nertrampad. Fast sen sa dem flesta förlåt. Då blev jag glad igen, även om dem håller på och skojar med mig.

Just det, jag gillar blogg´s nya startsida. Alla har nog skrivit det idag. Hehe


Smart?

Jag tog mig tid och gjorde ett IQ test, haha. Nu tänker alla, finns det minus på sånt?
Nej, men kan ni tänka er? Jag fick faktiskt ... *Spännande* 109!!
Så, nu kan ni börja kalla mig smart-lina. Hah!


Ny (ful) design

Nu har jag nu design, den ser förtaskig ut just nu.
Men ska bara ha den ett kort tag, så håll ut! :D

Magont

När jag vaknade imorse, så hade jag jätteont i magen. Men jag har redan varit hemma från skolan denna termin, vill helst inte missa så mycket nu.
Så jag gick till skolan ändå, när jag kom till skolan. Så fick jag mer ont. Magknip. Men en lektion, sen får jag gå hem igen. När jag kommer hem. Tror ni inte då att magknipen har gått över? Det var skönt att det gick över. Men haha, det kunde ju göra det i skolan. Men ja.

Hemma

Hemkunskapen gick kanon, jag och jessica gillar och skoja till det. Så vi bara skrattar hela lektionerna. Så det går snabbt!
Nu har jag håltimme tills 12.10. Riktigt skönt.
Ska bara ligga och ta det lugnt tills det är dax för skola igen!

Nej, nu ska jag ringa jess. Pussar

Godmorgon!

Hej änglar.
Jag ska snart gå till bussen, eller den går 53. Då hinner jag precis till hemkunskapen.
Sen har jag håltimme, ska hem och sova då. Urskönt. För jag är urtrött!
Men det jag ville säga var godmorgon bara, haha. Ni får ha det toppen. Jag tycker om er.
Ha en bra måndag, puss!

RSS 2.0