Tomhet

Känner mig tom. Vill gråta. Tårarna är slut. Återkommer inatt eller något.

Crap

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du på g med någon ? Nej
2. Är du lycklig ? : Japp!
3. Är du uttråkad?: Nja. Lite
4. Är du ledsen ? : Nej
5. Är du italienare ? : Nej
6. Är du cooling ? :  Klart jag är.
7. Är du från irland ? : Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? : Yepp :)

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar ? Bilddagboken
2. Hår eller ögon ? Hår
3. Katter eller hundar ? Vet inte, bryr mig inte.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar ? Få bästa vänner
5. Tv eller internet ? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi ? Coca-cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll ? Utekväll med vännerna, hemma kväll med pojkvännen
8. Pengar eller lycka ? Lycka
9. Dag eller natt ? Natt
10. Msn eller mobil ? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån ? : Japp
2. Brutit ett ben i kroppen ? : Ja.
3. Gjort nåt du ångrar ? : Ja, men jag lär mig av mina misstag. Som tur är..
4. Hoppat Bungee Jump ? : Det var något sånt förut.
5. Ljugit för någon du tycker om ? : Ja.
6. Ätit en hel tårta ? : Nej, usch vad äckligt!
7. Gjort bort dig offentligt ? : Gjorde det nyss.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen ? : Innan jag kom över honom.
9. Gråtit när ett husdjur dog ? : Klart jag har
10. Velat försvinna ? : Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du ringde ? : Daniel
2. Telefonsamtalet du fick ? : Christer
3. Personen du var med ? : Isabelle
4. Roligaste som hänt ? : Massor!
5. Personen du smsade ? : Mathias
6. Personen du fick sms av? : Mathias
7. 2 personer du fått flest sms av i din inkorg? : Isabelle och Mathias
9. Natten med ? : Isabelle
10. Du kramade ? : Johan

Smuts

¨

hej på er. sitter nere hos maarit. slutar typ halv, tidigare än vad jag ska. bara för jag är så otroligt grym. sen efter det blir det träning. och bara chill. jag hade ingen röst imorse, haha. lät jätteroligt! sen hade jag prov. det gick väl .. mja, vet inte faktiskt! vill inte vara hemma idag heller, har bråkat med min madre och padre. uschuschusch.. men sånt är väl livet antar jag. sköter jag inte skolan, så får jag väl skylla mig själv.
nej, nu ska jag skratta vidare. bella sitter och ritar på min lektion, wehu! puss

Det är sjukt.

Jag är ledsen. Jag har gråtit och jag gör det fortfarande. Jag vill inte. Jag vill. Jag saknar. Jag längtar. Jag vill sova. Jag vill inte sova för jag är rädd för att inte mera vakna. Jag tänker. Jag tänker på fel saker. Jag sköt upp detta problem, därför blev det större. Jag måste tänka posetivt. Jag måste skriva. Jag är tom på ord. Så tom. Patetisk.

Never


Right, so right

Hej på er!
Nu är jag hemma från träning. Och eftersom jag lyckades göra illa handen idag. Så kunde jag inte skjuta hårt alls.. Och det blev inte bättre av att träna. Men jag gjorde det ändå, wehu.
Nu ska jag strax duscha. Men sitter bara och dricker vatten just nu. Blev typ jättetörstig. Och jag försöker sluta med cola, grymt?
Nej, nu blir det duschen. Vi hörs efter! Puss

En del av mitt liv just nu.


Lång dag

Hello!
Dagen har varit ganska bra faktiskt. Ganska mycket skratt och sånt. Lyckades även få ett G i kemi tillslut! Äntligen säger jag bara! Och som sista lektion har vi något som heter Disa. Det ska typ höja tjejernas självförtroende. Helt okej för vi fick ju faktiskt frukt! ;) Haha.
Jag har varit utan min andra halva av mitt hjärta idag också. Det kändes! Min bästavän Isabelle som ligger hemma och är sjuk.. Hmm.. Men ihelgen är det fullt upp som vanligt. Längtar redan bebis!

Nej, jag håller faktiskt på och göra mat åt familjen. Även om jag inte hinner äta. Så vi hörs efter träningen ikväll. Puss!


Jag har fastnat i min ensamhet

Jag somnade till. Sen ringde Daniel och väckte mig. Kom till Tommy och Christer sa han. Vänta då, måste fixa mig. Svarade jag. Fyra minuter. Sen gick jag. Daniel stod och vänta på mig i porten. Sen när jag kom hem till dem gick jag nästan och la mig igen. Låg i Tommys lilla säng. Både jag och Daniel ville ha den. Så det sluta med att han fick den. Jag bad Bella komma också. Så efter ett tag så kom hon dit också. Vi gick till Mcdonalds och käka lite. Jag och D lekte med salt och isbitar. Det blev märken/brännmärken typ. Helt sjuk. Nu gör det inte lite ont. Men jag får väl skylla mig själv. Sen gick alla upp till deras träning. Eller Krille skulle inte träna. Så han och jag satt och prata. Och efter ett tag. 6 minuter typ så gick han och jag hem. Eller han skulle träffa någon tjej. Och jag skulle hem och bara prata med hihi.
Nu ska jag snart sova. Måste verkligen det. Är hur trött som helst.

Måste bara säga att jag mår lite mer än bäst. Även fast det kom några tårar för en timme sen. Men det var väl tre stycken kanske. Inte mer. Då fanns det två. Som kämpade för att allt skulle bli bra. Det blev det.

Stopp

Skolan gick snabbt. På hemkunskapen gjorde vi soppa och skulle baka något bröd. Och eftersom jag inte kan äta starka saker så bakade jag. Så resten i min grupp gjorde soppan.
Efter den lektionen så hade vi SO. Men jag gjorde inte så mycket, kan bero på att jag är så förbannat trött. Orkar knappt hålla upp mina ögon. Men iallafall, efter SO´n så hade vi engelska. Och där satt bara jag, Jessica och Angelica ute och pratade. Sen hade vi bara livskunskap. Och då lyssnade vi på några saker vi gjorde förra veckan. Sen var det slut. Snabb dag. Vilket är skönt på en måndag. Den dagen då jag är som mest seg på hela veckan. Usch!
Nu ska jag lägga in lite bilder från min kamera. Har inte tagit så många bilder på länge. Har inte med mig kameran någonstans heller. Ska bli bättre med det också! :)


Here

Hello!
Nu sitter jag hemma och äter frukost. Kom hem för ungefär 40 minuter sedan. Var på möte i skolan. Varför eller hur får ni inte veta tyvärr. Men det är ganska privat. Eller, det borde inte komma ut på bloggen iallafall..
Igår stängde jag av datan ungefär halv tolv. Och jag somnade direkt. Stängde även av min mobil. Så ingen kunde ringa och väcka mig. Och det var urskönt, eftersom det ringer folk till mig med dolt nummer på nätterna. Och jag brukar vakna. Vilket inte är skönt..

Jag börjar tio, och efter skolan ska jag träffa Isabelle som vanligt. Ha ha ha. Sen ska jag sola. Vilket jag behöver. Måste ha lite mer färg nu. Ett läskigt beroende, jag har startat ett äckligt beronde. Måste sola. Det är inte bra..
Nej, nu måste jag leta efter mina pärlörhängen, sen ska jag gå till bussen. Puss på er. Och ha en bra måndag.
Det ska bli bättre update med bloggen. Ska ändra min design ikväll också.

Helgen

Två matcher spelades på lördagen. I 94aserien förlorade vi med 3-2 mot Tungelsta. Och i juniorserien så vann vi med 12-1 mot Skogås. Bella har sovit hos mig hela helgen också. Och idag har vi varit i Haninge och Täby. Isabelle drog runt mig överallt. Jag tvekade flera gånger. Men Bella fixar allt. Det har inte blivit många timmars sömn denna helg heller. Därför ska jag sova tidigt ikväll. Det behöver jag. Jag är helt död. Min kropp har sagt nej nu. Jag klarar inte av två matcher, flum, åka-stockholm-runt och inte många timmars sömn. Det märkte jag nu. Förlåt om jag har varit off med bloggen. Men jag har knappt varit hemma.

Helgens roligaste

Jag och Bella satt och pratade på matchen. Vi undrade vart E brorsa var eftersom han skulle vara där, men han skulle bara kolla och inte spela. Och E är den som skriker och klappar händerna när ingen annan gör det. Och därför lägger dem flesta märkte till honom. Sen efter 20 minuter så börjar en kille på planen skrika från ingenstans.
Jag: Där har vi hittat E´s brorsa!
Sen brast vi ut i skratt.


Det var i fredagsnatt. Jag och Bella hade för mycket energi (Okej, vi var bara övertrötta!) Så vi lyssnade på Håkan hellström och Bella sjöng. Både hon och jag fick ont i öronen för det lät rent ut sagt förjävligt. Och det håller båda vi med om. (För vem fan kan sjunga en Håkan hellström låt utan att det låter falskt?!)
Bella: Det är inget fel på Håkan. Han sjunger lite falsk, men det gör väl en annan också.
Det var bland annat helgens höjdpunkt. Iallafall, helgens mening. Den har vi använt överdrivet mycket..
Sen får vi ju inte glömma Filip som skrek och vinkade hysteriskt till/åt mig från bilen när jag och Bella väntade på bussen. Det var dagens roligaste sak. Jag fick tårarna i ögonen, och Bella kunde knappt stå rakt eftersom hon stod upp och jag satt ner.
Filip åkte förbi. Så först börjar han vinka otroligt mycket. Men jag började skratta lite så jag kunde inte vinka tillbaka. Då öppnade han fönstret, tröck ut huvudet och skrek: Heeeejheeeej! Och vinkade mer. Då började jag skratta ännu mer. Efter det skrek han: Haaaaallååå?! Och fortsatte vinka. Då kände jag hur tårarna började komma. Och tillslut skrek han: HEJHEJ! ha det bra! Medans han vinkade otroligt mycket. Sen åkte dem.
Jag stod utanför en sporthall. Jag vågade inte gå in. Det verkade vara så sjukt pinsamt. Bella försökte få in mig dit. Ingen av oss två har bra tålamod. Inte någonstans. På läktaren fanns det ca. 1000 platser. Och ungefär 100 var upptagna kanske.
Bella: Lina! Vi måste skynda oss in nu. Vi måste ha två platser!
Så kollade båda in, och då började vi skratta sen gick vi in tillslut. Herregud..

En sån otrolig styrka

När jag och Isabelle satt och kollade på matchen. Så satt vi och lyssnade på musik på hennes iPod. Vi lyssnade på dem mest flummigaste låtarna som har skapats tror jag. Men sedan kom den en låt. Som får mig och tänka på en tid. En tid med en person. Den personen finns inte i mitt liv längre. Och även fast jag inte gråter. Så finns det små ärr i mitt hjärta. Och dem ärren slet jag upp när jag lyssnade på låten. Jag sänkte min blick. Tills Isabelle såg mig. Då bytte hon låt. Så jag fick tänka på något annat. Det är så sjukt. Att en annan männsika. I mitt fall min bästavän kan se och förstå mina känslor. Utan att jag inte säger något. Det är starkt.


See me.

Hej hopp!
Det gick bra på träningen faktiskt. Oväntat. Men iallafall. Blev uttagen till två matcher av två möjliga ihelgen. Det var härligt! En damjunior match också. Skönt! Efter så stod jag och fixade mig i Tomtberga. Men tillslut så gick jag och Isabelle ner till centrum. Min mor kom ner och lämnade pengar och ett par strumpor åt mig. Hihi, så jag och Bella gick till donken och köpte en varsin Milkshake. Vi satt där och chillade tills vi gick vidare till Storängshallen. Där hade jag faktiskt kul. Jag sprang runt lite överallt. Det blev 12-7(?) till huddinge tror jag. Är inte helt säker. Men något sånt. Hihi.

Har inte så mycket och skriva. Men vi hörs imorgon! Pusspuss

No.

Hej hopp. Nu sitter jag i köket och väntar på Isabelle. Har nyss ätit nudlar (Bra lunch/middag) och har snart druckit en liter cola sen jag kom hem. Kom hem kvart över typ. Jag behöver koffin (Stavning?!) för jag ska snart träna. I know. Inte det bästa jag vet. Men nu blev det såhär. Så dont blame on me! Dagen har varit halv seg. Har mest sett fram imot en sak. Bara jag och Bella som vet. Hihi. Och eftersom jag inte kom i sängs för än ett inatt. Och somnade väl runt två. Så har det inte blivit många timmar då jag har sovit. Nej, nu måste jag packa. Puss!!

Dagens bästa sms!

Jag fick ett sms från Bella nyss. " Bra. Orrvägen. Älskar dig! <3 "  Min bästavän är påväg till Skärholmen. Vi har träffats varje dag. Sen den 3 Januari. Jag är nästan helt säker på det. Men vi har ändå lika kul. Det är sjukt. Min bästavän. Skulle inte klara mig utan henne. Eftersom det inte går mer än 10 minuter mellan varje sms. Det är nästan lite sorligt att säga godnatt på kvällen till henne. Haha! Då känns det som att det är flera år tills man får prata med henne igen. Hon är den enda som förstår sig exakt på mig. Även om hon inte alltid gör det. Försöker hon göra det bästa av det. Hon är den som håller om mig när jag gråter för att allt har gått åt helvete. Hon är den som sover hos mig för att hon är rädd att något ska hända mig. Det är vi tillsammans som tar hand om varandra. Det finns inget jag i våran värld. Utan det handlar om oss. Vi bor hos varandra. Vi känner oss hemma hos varandra. Vi säger till varandra om vi börjar gå för långt. Vi stöttar varandra fram alltid. Det är vi som har samma humor, som kan börja gråta av skratt för att vi sitter och skriker: En guppy!Det är hon som skapar relation med personer på facebook åt mig, när jag inte vågar.
Fast, nu skickade hon ett lite mer tråkigare sms. Som bara hon och jag får veta vad det stod. För det är för pinsamt för att nämnas i bloggen. För hon frågar ju verkligen inte hur det går mellan mig och.. Japp, det vill ni gärna veta. Men det kommer inte hända något, det är bara Isabelle som driver! ;)

Nu.

Ligger i sängen, med täcket ändå upp till ögonen och mina händer sticker ut. Jag är urtrött. Men vill ändå inte sova. Jag skulle nog inte kunna sova heller, för min bror står i duschen. Han vaknade nyss. Lyckos! Men han jobbar ju iofs natt. Så det kanske inte är så kul. Jag har inga planer för idag, kanske bara borde ta det lugnt. Har varit stressad så mycket nu. Så kanske borde ta hand om mig själv också. Plugga lite skulle inte sitta fel. Men det är att börja som är problemet. Hmm.. Hjälp tack? Nej, nu ska jag försöka vila lite. Hörs om någon timme. Puss

Love

Jag är inte den som är den, jag är den andra
Vi har försökt vara vänner med varandra
Jag sa väl att jag ringer dig när jag har tid
Det handlar om mer än bara vi
Ja, man har ett liv, vilket jag råkar ha
Jag pallar inte bråka idag
För jag sitter i studion, vet inte riktigt
När jag kommer hem men e de så viktigt?
Men kärlek på riktigt e en börda
Men jag lovar jag kommer hem innan lördag
Det e känslor som får en att vilja mörda
Att en tar emot den andra servar
Det e en härva nedsänkt i en sörja
Så mycket mer än vad vi tänkt i början

För känslosamma saker som detta måste hanteras på
ett delikat maner annars kanske det rinner flera år
innan vi inser hur det borde va
Inget problem vi stöter på är för stort o klara av
För stort o klara av

Jag trodde det skulle bli bättre när
Men situationen har försämrats avsevärt
O du vet, att jag visst förstår
Att en av oss måste gå
Jag trodde enda kravet var att bli kär
Men relationshantering blir maktbegär
O jag vet, att kopplingen har lossnat så
Jag tror att en av oss måste gå

Jag skulle bäddat sängen, det var min tur att tvätta
O jag diskar sällan, jag slingrar mig ur allt detta
Jag tror vi lider av prioriteringsdissonans
Verkar som i vårt vardagsliv det inte finns romans
Jag vill påminna dig om var jag står nånstans
Jag spelar in det så jag får det fram För det e sällan jag får en syl i vinden
O uu pekar på mig med ett kyligt finger
Hur kan allting vara mitt fel älskling?
Ta din tid babe, sitt ner tänk till
Som vi lever e inte mänskligt
Vi byter skriken och viskar vänligt

För du och jag är mer än vad, vi lugnar ner o ser det bra
Jag ser ju inga nederlag, vi lämnar oss ifred ett tag
Vi gräver ju vår egen grav, så jag flyttar till Medelpad
Det e bättre än att upprepa scenariot som sker idag

Det e svårt att förlåta när någon har långa minnen
Det e så enkelt men vi lyckas ändå krångla till det
O blir invirade i intrigerna
O det e knappast nåt som leder vidare
Vidare anser väl jag att det gått för långt
Jag tror vi båda fått nåt av sånt
Om och om tusen och en gång går det
Jag säger nånting och du missförstår det
O tilliten försvann för längesen
Nu kollar du min telefon och mitt MSN
Nämligen svartsjuka brukar jag ljuga
Allt slutar alltid med att du tjurar
Så till din prins dyker upp på sin vita häst
Borde lika barn avvika bäst

Lika barn avvika bäst
Jag drar som ett bloss på min cigarett
O jag har inte mycket att lägga till
Men det e väl bäst att vi träffar vem vi vill.
(O vi tar inga steg tillbaka
Det kvittar hur bitterljuvt segern smakar)
O ja.... O ja...

Stronger

Hej hopp!
Sitter hemma vid mitt skrivbord och ska strax göra lunch. Jag är hemma. Japp. Jag var i skolan tills Matten. Då hände det lite saker. Så jag fick gå hem, utan att få skolk. När jag kom hem fick jag prata ut med min bror. Tårarna sprutade åt alla håll. Sen gick jag och tvätta av mitt smink som hade runnit.
Isabelle kommer hem till mig när hon har slutat. Tror att jag inte kan träna ikväll. Har ingen aning. Känner mig inte pigg till det alltså. Sov inte mycket inatt för Mathias höll mig vaken. Fast det var ju inte hans fel. :) Så kanske lägger mig och sover ett tag innan Bella kommer hit. Och jag vet att hon kan få mig på bra humör. Med tanke på igår! Hon sparkade en kille som gick i fel ingång på coop. Och det skratta vi åt enda tills hon gick hem. Haha!
Nej, ska laga mat nu. Puss

Save myself

Tog en promenad med Isabelle. Vi gick runt lite. Sen ramlade jag två gånger. Jävla snö! Först när jag skulle glida ner för en backe sedan när jag skulle hoppa. Så tramade jag snett och tog imot mig med handleden. Så det gör ont. Men, jag får väl skylla mig själv eftersom jag är klatig!
Imorgon är det en lång dag i skolan, sedan träning. Även om jag är sjuk. Men det har gått över lite.
Nu sitter jag och pratar i telefon med Isabelle. Hon håller på och retas. Varför får ni inte veta. Om inte hon säger, kommentar min blogg. Eller något. Jag vet inte.
Nej, vi hörs imorgon. Lite mer blogg har det varit idag va? Ska försöka bättra mig. Jag lovar! Puss


Carro och jag



Snart ett år sedan. I bussen hem från Romme. Därför mitt smek var utkletat och sugmärkerna sitter underbart snyggt. Hehe.. Caroline och Jag.

Jag och Isabelle

Jag: Alltså, jag fattar inte vad han menar? Förklara!
Bella: Vafan! Ska jag behöva förklara allt för dig?!
Jag: Men du är ju inte mycket till hjälp!
Bella: Om jag ska vara ärlig så fattade jag inte heller.

PosarN



Hittade en bild som Carro hade tagit på mig. Härligt att man drar till med en härlig pose. Och ser ju inte liiiite fjortis ut. Men ja.. Bjuder på detta.

Bullet

Hej på er!
Sitter i min säng och Isabelle kastar tuggumin på mig. Haha, snällt :'D
Idag har jag solat igen, men inte så länge. Bara 10 minuter. Så det är inte så farligt. Hoppas jag. Och förlåt för dålig update. Men ja, som sagt. Jag är seg och jag är knappt hemma längre. Och när jag är hemma så har jag alltid någon med mig. Så då är det osocialt och blogga. Även om jag gör det nu. Men det känns som Isabelle bor här nu för tiden. ( Kan bero på att hon sa att hon skulle hem när vi stog hemma hos henne och prata med hennes mamma.)

Kan berätta om gårdagen också.
Vi gick upp nio. Men jag var jätteseg så jag kom inte upp direkt. Därför fick jag stressa sen. Men vi hann till Storängen ändå. Där min kusin skulle ha match. Men han var reserv. Minns inte änns om dem vann. Men dem vann nog. Kan fråga nån som vet. Haha. Sen var det en till match, men vi såg typ tio minuter. För jag höll på och somna. Så vi började gå mot Huddingehallen. När vi var där skulle vi kolla på två speciella killar. Eller Bella skulle kolla på en av dem, och jag en av dem. Hihi, så sagt som gjort. Vi kollade på. Sen gick hon tillslut. För hon skulle till Järna. Men åkte hon dit? Nej, hon kunde inte slita sig från mig. Det visste jag väl. Så hon mötte mig igen. Och vi gick hem till min farmor som hade gjort mat åt oss. Sedan gick vi hem till mig. Ganska chilldag. Men attans vad vi skrattade. Som vanligt!

Nu ska vi dra oss ut. Så vi hörs ikväll. Lovar att börja blogga bättre igen. Har bara en tillfällig hjärtorka. Puss

Lista

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel ? : Japp
2. Är du lycklig ? : Självklart
3. Är du uttråkad?: Yapp, men orkar inte göra något heller.
4. Är du ledsen ? : Nej inte någonstans
5. Är du italienare ? : Nej
6. Är du cooling ? :  Ja
7. Är du från irland ? : Nej
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta ? : Yes

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar ? Bilddagboken
2. Hår eller ögon ? Hår
3. Katter eller hundar ? Har ingen jävla aning
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar ? Bästa vänner
5. Tv eller internet ? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi ? Cola
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll ? Beror på humör och sånt.
8. Pengar eller lycka ? Pengar är lycka
9. Dag eller natt ? Natt
10. Msn eller mobil ? Mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån ? : Japp
2. Brutit ett ben i kroppen ? : Ja
3. Gjort nåt du ångrar ? : Ja, fast jag lär mig av mina misstag.
4. Hoppat Bungee Jump ? : Typ något sånt.
5. Ljugit för någon du tycker om ? : Ja tyvärr
6. Ätit en hel tårta ? : Inte vad jag kan komma på nu? 
7. Gjort bort dig offentligt ? :Ja
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen ? : Ja, men det var förut.
9. Gråtit när ett husdjur dog ? : Yes
10. Velat försvinna ? : Ja..

SENASTE
1. Telefonsamtalet du ringde ? : Isabelle
2. Telefonsamtalet du fick ? : Mamma
3. Personen du var med ? : Isabelle
4. Roligaste som hänt ? : Hela jävla helgen har varit underbar!
5. Personen du smsade ? : Mathias
6. Personen du fick sms av? : Mathias
7. 2 personer du fått flest sms av i din inkorg? : Isabelle och Adde tror jag
9. Natten med ? : Bella
10. Du kramade ? :Marcus tror jag.

Dålig update

Hello lovers!
Förlåt för dålig update, men kan köra igång nu. Det blir kanske ett långt inlägg. Men hoppas ni står ut..
Igår så gick jag, Bella och Angelica och solade. Och nästan direkt såg man resultat. Blev ganska överlycklig. Även om det inte var så mycket. Hehe.. Sedan gick jag och Bella hem till mig och åt pizza. Och efter det gick vi ut. Vi hamnade i tomtberga tillslut och då var det visst match, så vi satt och kollade på den med Johan. När den var slut stannade vi lite och spelade fotboll med en innebandyboll. Det gick bra. (h) eh .. Och efter det gick vi hem till Isabelle och hämtade hennes saker för hon sov hos mig inatt. Vi somnade tidigt, och imorse så vaknade jag först åtta av att jag grät efter att ha drömt en läskig dröm. Men somnade vidare tills nio då alarmet ringde. Upp och hoppa! Vi var påväg till Skogås vid kvart i elva och då kollade vi på Tommy och Chirster´s match. Dem förlorade. Och vi fick skjuss hem. Var hemma i en timme kanske, sedan sprang vi till bussen. Och åkte till Skärholmen. Vi åt på Mcdonalds och sen gick vi och köpte en tröja åt mig på Gina Tricot. Efter det gick vi till Skärholmshallen och kollade på en match. Och när vi gick där ifrån sen så började Huddinge´s tränare skoja om att vi skulle följa med till Tyresö. Och det slutade med att vi satt med Dennis och hans kompis i bilen. Haha. Vi blev körda framochtillbaka till Tyresö. Men fan vad kul vi har haft alltså! :)


Imorgon väntar en minst lika rolig dag. Så vi hörs senare ikväll. Isabelle ska sova här inatt också. Nu ska vi ut. Pusspuss

I väntan så isabelle

Yo! Sitter här med angelica, vi väntar på isabelle. Jag ligger typ på en bänk och skrattar medans jag typ bara tar det lugnt. Vi hade visst ingen lektion , för han var sjuk. Så jag och angelica stannade kvar för att vänta på bella. Snälla vi är :-D haha, fast hon skulle typ sitta ute med oss, nej nu skulle angelica göra någon frågesport med mig. -.-'

Smilie

Hejhej! :) sitter på gymnasiumet och väntar så isabelle ska komma ut från sin lektion. Jag har som tur är bara en lektion kvar idag! Typ 80 minuters musik. Och det brukar gå ganska snabbt, så det är inga problem. :) nej, nu skulle angelica komma hit, så vi hörs sen. Puss <3

Skolan

Hej hopp :) nu sitter jag i skolan och ska ha slöjd, men orkar inte jobba :$ men får börja strax. Ska typ borra.. Och det är nog inte min grej! Så jag sitte med marcus, philip och jonny istället. :) Angelica är inte i skolan nu, vettefan vart hon är, men får väl ta och ringa henne. Jag kom försent idag också, bara för jag var så himla trött. Nu kom angelica :) hihi. Nej, jag bloggar senare. Pusspuss <3

Like


Jag ropar ut ditt namn

Ligger i sängen och tänker på allt. Lyssnar på asnice musik gör jag också. Ska strax sträcka mig efter iPoden som ska laddas över natten. Imorgon ska kosshörlurarna och iPoden bli ett.
Jag hostar så pappa vaknade till nyss, inte bra. Han ska upp och jobba tidigt inatt som vanligt. Och jag hostar blod. Hostar sönder blodkäl i halsen bara. Dont worry. Det gör jag alltid när jag är förskyld!
Imorgon börjar jag nio med slöjd. Sedan idrott, och efter det någon onödig random lektion. I en halvtimme. Bara för att typ? Sen lunch och jag avslutar dagen med musik. Yey! Jag erkänner att jag faktiskt gillar musiken, även om våran lärare är lite knäpp :$ Men ja, han är lite speciell!
Imorgon ska jag även sola med Angelica och Isabelle. Eller vet inte om Bella skulle sola. Men hon skulle göra oss sällskap iallafall. Och det är mys :') Och trevlig med färg på min bleka kropp.

Jag bloggar från mobilen imorgon. Ni får ha en bra kväll, det som är kvar iallafall. Vi hörs imorgon. Love you!


Hallelujah.

Hej på er.
Nu bloggar jag från datan, och måste säga att jag är typ lite efter med mobilbloggning. Men aja, det är smart iallafall! jag håller er uppdaterade. Kanon va? Skulle bara säga att jag är hemma och så, och att det är lite tomt i bloggen. Orkar inte lägga in bilder för min data knasar lite. Min älskade laptop. Haha. Herregud vad nördig jag lät där. Men det fiiinns många minnen (Bilder & Låtar) på denna data. Hih. Och där påminde jag mig själv. Underbart! Minnet är bra men kort :$

Nej, måste hoppa (lägg märkte till hoppa! Isabelle) in i duschen. Vi hörs efter det. Puss

Chillgrill

Yoyoyo! Sitter på golvet i tomtberga och pratar med isabelle :) vi har typ suttit och lyssnat på musik och bara tagit det lugnt, skrattat har vi också . Nu bytte vi hörn . Bara så ni vet. :) och jag skrek kukkeluku (stavning!) nyss! :) Nej . Nu måste jag sluta. Vi hörs när jag kommer hem. Puss <3

Engelskalektion

Hej på er. :) sitter på min engelska lektion och typ bara har tråkigt. Våran engelskalärare vågar knappt prata så :p jag hade matteprov imorse och det gick asdåligt tyvärr. :( men jag får skylla mig själv faktiskt. Hihi. Är ganska glad att jag kan blogga från mobilen nu också :) skrek nyss på min klass. Hihi , nej nu ringde bella och måste skriva klart detta. Vi hörs sen.

Jidder

Tage kom hit och hon sydde mitt löshår medans jag fixade mig. Sedan gick vi ut. Först till ica och köpte energidrickor. Sen flummade vi runt lite. Och innan vi skulle hem så satt vi i hennes port och var otroligt omogna! Hon fick bara säga ja, och jag fick bara säga nej. Och ja, en hel del skratt till slut! Så typiskt oss.
Ska berätta att jag har gått och sjungit Bag in da box idag också. Hahahaha. Ojojoj. Fast, jag har haft kul. Och det är väl det bästa med allt? Inte sant? ;)

Nej, nu ska jag strax sova. Är jättetrött faktiskt. Så vi hörs imorgon. Puss på er!


Alltså?!

Dem som känner mig vet att jag har väääldigt dåligt tålamod. Jag blir lätt uppstressad. Och nu har min granne hammarat(?) Använt en hammare iallafall i snart en halvtimme. Och jag är jätte förbannad för det. Haha.. Nej usch, snart går jag dit och ber han ge sig eller något.


Dagen i ord.

Skratt. Trötthet. Ilska. Smärta. Lycka. Skärholmen. Johanna och Isabelle. Virrig. Rädsla.
Nu ska jag tvätta mitt hår, sen ska Isabelle komma igen och hjälpa mig med att sy lite löshår. Det behövs. Punkt slut! Inatt kunde jag inte sova heller. Låg vaken och pilla på mobilen och lyssnade på musik. Så idag ska jag sova tidigt. Imorgon är det matteprov. Procent. Stress på mig. Kan inte mycket. Men lite. Gillar inte den nya matteläraren. Hon är knäpp. Men tyvärr måste vi stå ut. Även om jag orkar/vill.


Mobilen tillbaka!

Min kärlek och jag har återförenats! Typ.. Min mobil kom tillbaka idag. Jag typ skuttade upp och ner och började krama den :$ sa att den var min pojkvän också, och att jag aldrig mer skulle lämna den. HAHA. Känner mig så mogen. Verkligen! Sen köpte jag ett par koss hörlurar. Behövdes faktiskt. Så jag är så glad just nu!
Tränade inte idag heller, jag har ont när jag sväljer och vill hellre vara på den säkra sidan än den osäkra. Och imorgon börjar jag åtta. Så ska sova tidigt ikväll, vi hörs senare! Pussi

Jag gör det jag känner för


Hey!



Jag saknar våren. Den var underbar. Punkt slut

Godnatt!

Kom hem vid halv elva! Jag och Bella var ute och gick en promenad på två timmar! Hih, det var faktiskt jätteskönt! Och nu ska jag gå och kolla på tv med min bror och snacka lite skit om allt. Har inte pratat med honom på länge. Saaaaknar dig brorsan!
Börjar 09.20 imorgon istället för 08.10! Wehu, ska inte klaga. Så vi hörs imorgon. Puss och sovgott!

Fabian vet hur man ska imponera på mig iallafall, kolla bara här!

Minne



Ett litet minne sådär. Även om vi inte kommer ihåg det så jättebra (HAHHAAH!)

Ny vecka, nya möjligheter

Skolan flöt på bra, även om jag fick världens ångest på lektionen. Men Natalie såg det på mig och försökte få mig på bättre humör. Jag började skratta sen på engelskan. Då jag och Jessica satt och muppade oss för fullt! Så jag skrattade så mycket att jag slog rakt in i ett av torkskåpen. Så det andra torkskåpen typ gick sönder och hela dörren ramlade ner över Jessica. Då skratta vi ännu mer!
Efter skolan mötte jag Isabelle vid bussen. Och när vi klev på satt det tre killar bredvid oss. Och jag kände igen en av dem. Så jag sa det till Isabelle. Och det gick inte mer än några minuter så började alla tre upprepa vad jag sa och dem började härma oss. Så jävla störande killar. Haha! Sen så tog Isabelle hål i näsan igen. Haha. Det blev fint. Och det var jag som var rädd av oss. Jag stod där och tjöt : Nej, jag kan inte kolla! Nej sluta! Hahaha. Jag märkte att jag var liiiite känslig.

Snart ska jag hem till Isabelle igen. Så vi lär väl höras strax igen eller något ^ Puss så länge


Somebody

Jag kämpar fortfarande, kämpar för att rensa min själ. Försöka radera saker som har satt sig som en störning i min hjärna. Jag kämpar för att försöka få dem sakerna att försvinna, varje dag. Men jag är fast i mönstret. Jag lyckas radera en liten bit. Men återfaller alltid. Jag tar aldrig del av det onda. Jag lär mig aldrig av mina misstag. Utan jag gör samma saker gång på gång på gång igen. Jag springer runt i en cirkel. Mina bästavänner kämpar varje dag för att försöka få mig att le. Mina bästavänner är dem starkaste på hela jorden. Dem bästa personerna i hela världen. Jag kan inte göra något annat än att tacka dem. Men det är svårt. Ett tack är inte allt. Något måste man göra tillbaka. Något lika stort som dem har gjort för mig. Men det går inte. Det är obeskrivligt.

I dont care what they say, im in love with you

Godmorgon på er.
Jag vaknade åtta av mitt alarm så nu sitter jag i sängen med datan framför mig. Ska börja fixa mig strax.. Fast det kommer gå segt eftersom min kropp inte riktigt har vaknat till ännu.
Jag börjar dagen med Hemkunskap som är ganska lugn. Sen är det redan lunch efter det. Och efter det är det engelska, och sedan livskunskap. En slapp dag. Bra start på veckan faktiskt! För tisdagar är långa. 08.00 till 16.10! Haha. Mina måndagar är lugna för jag går från 10.00 till 15.10. Och det känns som det är mest rast om jag ska vara ärlig.. Ska verkligen inte klaga!

Idag ska jag träffa Isabelle. Vet inte vad vi ska göra riktigt förutom att vi ska till Skärholmen. Men efter det liksom, för bussen går 15.25(?) från kvarnbergsplan. Kul att ni bara vet när jag åker buss/tåg eller när jag börjar! Kommer säkert få någon stalker efter mig nu. Hahaha, det hoppas jag verkligen inte!
Nej, nu måste jag börja fixa mig. Vi hörs ikväll eller något. Pusspuss!


Dagen

Jag mötte Bella vid tåget. Men när vi kommer dit var det inställd. Så vi satt och prata istället. Om allt och ingenting. Sen kom tåget och vi kirrade en plats som vanligt. När vi kommer till t-centralen tänkte vi inte stressa. Men det fick vi göra. Vi fick fan springa som några arslen. När vi kommer Duvbo(?) Så gick vi till hallen och bara glodde. Och när vi skulle hem. Fick vi springa. Vi missade tunnelbanan. Men det kom en annan efter 9 minuter. Sen fick vi springa som fan till pendeln. Men hann med den också! När vi kommer till Stuvsta så sprang vi igen(!!!!) Och trodde att vi hade missat bussen. Så vi blev assura. Men den var bara sen. Så vi åkte med den, sen gick vi och käka. Hihi. Vi tog en promenad hem till henne, där satt vi och prata med hennes mamma. Och ja, nu när jag kom hem satte jag mig vid datan och tiden bara rann iväg.

Imorgon börjar jag 10.00 med hemkunskap. Asnice! Sen efter skolan ska jag träffa Isabelle. Vi ska åka till Skärholmen sen tillbaka till Huddinge. Ja, jag berättar om dagen imorgon.

Kommer alltid vara jag.


när jag fick dig drömde jag men nu känns det som jag har vaknat

Vaken nu. Ska börja fixa mig strax. Min hals svider och jag har ingen röst. Jag är sjuk, ja. Passande, verkligen!
Ligger och lyssnar på musik och försöker få tillbaka min röst. Men jag ska inte överanstränga den, eftersom jag skrek ganska mycket igår. Haha. Fråga inte varför :'D
Idag ska jag som sagt till Solna med Tage. Vi ska ta 12.47 tåget här ifrån. Thihi. Det är hon som håller koll på sånt ändå, jag orkade inte tryck mer in skit i mitt huvud just nu. För jag vet att jag skulle ha glömt bort det eftersom jag tänker ganska mycket på annat. :P Som igår på matchen, fråga Johanna och Isabelle vad jag höll på med. Dem skrattade typ sönder. Sen sa dem att jag ser arg ut när jag spelar, men ändå söt. Hmm.. Det känns ju posetivt! Kanske..

Nej, nu måste jag börja fixa mig. Om en timme går tåget. Och jag orkar inte stressa. Vilket jag kommer få göra nu. Men jaja. Därför måste jag börja nu! Så vi hörs senare idag. Pusspuss

Sanningen


Away


Dålig update

2-2 idag. Bra tjejer!
Sen stannade jag kvar, orkar inte berätta. Men har haft jätte bra idag! Hihi.
Imorgon ska jag till Solna med Isabelle. Tar med mig kameran så det blir nog lite bilder! Ni gillar det eller hur? ;)

Förlåt, imorgon börjar jag bli aktiv igen. Jag tycker om er. Puss

Fredagen den 9de

Börjar såhär. Jag har varit överglad hela dagen. Och det är nice!
Har gjort mycket idag, orkar faktiskt inte berätta allt. Har iallafall ätit lunch med Isabelle, köpt något hårskit, en mössa och nya naglar :$ Sen gick vi hem och fixa med det. Jag följde med mamma och pappa så dem köpte en ny innebandybag till mig. Hihi. Sen träffade jag Pontus. Efter det gick jag hem till Isabelle och typ chilla lite. Gick hem och åt, och efter det tillbaka till Bella. Det slutade med att jag höll på och somna så jag gick hem. Då var ingen hemma så jag ringde mamma och bad henne komma hem. Så hon kom hem för några minuter sen :')

Imorgon är det är underbar dag, höhö. Lördag! Ska träffa Isabelle 10.15. Sen har jag samling 11.30. Match 12.30. Och utgår från det. Hihi. Nu ska jag packa mina innebandy saker, för lär inte orka det imorgonbitti!

Vad är felet?

Sjukt... Mina inlägg kommer inte upp på bloggen?

Godnatt!

Ikväll ska jag somna tidigare än vad jag gjorde inatt! Så jag ska lägga mig och kolla klart på matte söker husse som går på trean just nu.
Imorgon kväll kanske jag ska göra om i mitt rum också. Bra jag är på att övertyga mina föräldrar. Knepen jag drar till med, kommer ni aldrig få veta! Haha.
Imorgon väntar en spännande dag! Så vi hörs imorgon bitti. Jag börjar nio, men går upp sju så jag slipper stressa. Känner att jag inte orkar med det. Sovgott!

Planer för imorgon.

Imorgon är en ganska lugn dag, antar jag.

09.00 - 12.10: Skola.
12.30 - ??.??: Luncha med Isabelle.
Efter. Hem och ta det lugnt.
Senare. Träffa Pontus.
Efter. Utgår från det.

Ska upp tidigt på lördag.

Torsdag!

Jag vaknade upp sju imorse. Utan väckning av mamma och utan väckar klockan. Även om jag somnade runt fyra inatt, helt sjukt att jag kom upp. Var i skolan fem i när vi började tio över. Böjar terminen bra!
Sen fick jag reda på vilken mattegrupp jag ska vara i. Och den är heeeelt sjuk, men askul! Där kommer terminens roligaste timmar spenderas iallafall! Sen var det inte så mycket mer. Hade håltimme sista timmen också. Men annars då, hade träning. Det gick jättesegt. Så.. hoppas det går över tills matchen på lördag! Hih. Efter så stannade jag och Bella. Så skjuter en kille i herrjuniorerna en boll ashårt i ögat på mig. Kan fortfarande inte blunda utan att det kommer tårar. Hela skiten är röd också. Det kommer liksom tårar automatiskt, sjukt.. :s

Aja, jag har iallafall duschat för ett tag sen. Sitter i min rosa tröja och myser vid skrivbordet. Där jag nästan aldrig sitter längre. Jag har övertygat mamma att jag ska byta mina egna sänglackan nu. Så, vi får se hur det går.. Önska mig lycka till!


Stress!

Är jättejätte stressad. Har haft en bra dag i skolan, hah! Skrattat så jävla mycket. Nu ska jag upp till tomtbergahallen och ha något snack med nåntränare.. Om tio minuter, så ska till bussen nu!! Hörs sen.. Pusspuss


HAHAHAHHA!

Carro på grillpalatset! Älskar när en gubbe frågar oss ; Har hon damp eller?

'

Dataporr!

Jag och Bella hade jättetråkigt. Och hon skulle bädda sängen. Så jag skulle bara ta bort datorerna därifrån. Så jag ställde dem på varandra. Och min tagent började knasa. Haha! Ja ni...
 

Bilden pratar för sig själv.


So strong


No air

Hello!
Nu är jag hemma, har haft det kul. Skrattade så himla mycket på grillpalatset. Lägger in filmerna när Isabelle skickar dem. Maha. Jag träffade ju somsagt Carro. Sen gick vi hem till mig och jag åt. Sedan gick vi runt på H&M ett tag. Innan vi åkte upp till tomtberga och träffade Oscar. Vi var där ett tag sen gick vi och mötte Isabelle. Vi tre gick till GP där vi asgarvade. Sen åkte Carro hem. Då gick jag och Isabelle upp och mötte Tommy, Christer, Rasmus och Jocke. Vi skrattade lite mer. Sen gick jag bara hem.
Nu ligger jag med under täcket och har en filt runt överkroppen. Fryser jättemycket. Gör det alltid när jag precis har kommit in.

Ska även försöka sova tidigt ikväll. Är faktiskt trött även om jag vaknade sent. Det är bra! :) Nu ska jag tjata lite på Isabelle att hon ska skicka filmerna så jag kan ladda upp dem på youtube idag iallafall! :P
Puss!


Freddie och jag.

Jag och Freddie har tråkigast i hela Stockholm just nu.


Carro kommer strax. Skulle egentligen ha åkt till hennes skola. Men jag somnade lite för sent inatt, och hon väckte mig halv två. Haha. Men iallafall. Vi ska ha kul som vanligt. Säg när vi två inte har kul liksom!
Jag har skrattat som fan på den här stunden jag har varit vaken också. Haha. Har haft ganska roligt samtal med Freddie. En klasskompis. Vi har pratat om lärare,  hur vi ska slå ihjäl varandra imorgon, att jag är smartast i hela skolan. Ja faktiskt en hel del.
Nej, ska klä på mig nu och så ska jag möta Nicke (Carro) vid tåget. Sen ska vi gå hem till mig och jag ska fixa mig. Sen börjar min flumdag. Wehu! Boyah. Vi hörs sen. Puss!

Krossat


Segt

Ligger här i sängen och kollar på Scrubs. Lyssnar på någon sjuk låt Fabian skickade till mig. " I wanna fuck you like an animal. " Kan ju inte neka till att den var dålig iallafall! Haha.
Är fortfarande ganska trött, så jag ska nog sova snart. Och sjukt nog sitter jag och pratar skidor med någon random. Fast, jag har inget bättre för mig. Så why not liksom?

Min bror åkte och jobbade vid halv elva kanske. Jag ångrar att jag inte hängde med. För då kan jag både skratta med honom medans vi pratar allvar. Kanske ringer honom och ber han hämtar mig. Såå tråkigt har jag. Men vill inte heller sova. Nej, ska lägga in bilderna nu jag skulle ha gjort förut. Hihi. Puss


Du får inte

Godkväll!
Kom nyss hem från Heron city, kollade på bio med Isabelle. Okej, ska nog inte säga vilken film vi såg på. Haha! Jaja.
Jag har jätte ont i mitt huvud, och är urtrött. Därför ska jag sova tidigt ikväll.
Imorgon har jag inga speciella planer faktiskt. Ska nog bara ta hand om mig själv, eller så träffar jag någon. Har liksom inga planer. Och det är nog bäst så!

Jag har bilder på kameran. Hihi, ska nog lägga in dem nu! Puss


Smärtan inom mig.

Jag har aldrig haft så ont i mitt hjärta. Jag går igenom något som inte många förstår. Varje dag jag vaknar så frågar jag mig själv - Har jag drömt allt? Men jag inser snabbt att det inte var någon dröm. Utan min verklighet. Min smärta. Jag kan inte beskriva hur ont det gör, men på ett ungefär. Tusen knivar i hjärtat. Magplask över en spikmatta. En spark i ansiktet. Det ömmar, det svider. Jag vill sparka sönder något, så allt går i tusen bitar. Jag är tom, rädd, ensam och trasig. helvetes jävla kuk anus. Jag sitter och kollar på klockan. Den tickar sakta framåt. Sakta,sakta. Går det inte och ställa tillbaka den? Går det inte och spola tillbaka tiden? Innan du började sakta vandra ifrån mitt liv. Du tog din egna väg. Jag har en ljus framtid, men det ljuset har lagt sig bakom mörket just nu. Mörkret övertog. För en stund.

Väck mig ur denna mardröm.

Du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill.


Ooh, dont give up

Hej på er!
Kom nyss hem från flottsbro! Det var så galet skönt och åka skidor igen. Även om det bara var en backe öppen. Jag såg Simon. Cool jag är. Verkligen. Men det var iallafall jättetrevligt. Hade världens sötaste mysigaste sällskap - Larsson!  :)
Även om det var jobbigt och komma upp imorse. Hemma hos Bella. Sov 3,5 timmar inatt.. Är urtrött. Men det var det värt!
Ikväll, eller vid sex ska jag kolla på bio. Jag har fullt upp idag alltså. Hihi! Men det är bra, för då kopplar jag bort lite skit. Och det är bra att jag har någon att umgås med, för då slipper jag höra vad jag tänker. För jag har inte kommit fram till något än. Nej, nu måste jag fixa mig. Ser ut som ett busfrö i håret. Kissies.


Crap

Namn: Lina
Piercingar: Öronen
Tatueringar: Inga
Längd: 1.60(?)
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Blondie
Är du kär i någon: Yes.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Just nu ja.
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Vet inte, fråga dem andra..
Dricker du alkohol: Nykterist!
Använder du droger: Nope
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: Olika
Vilken parfym använder du: Vet inte vad den heter .. :$  
Vad är du rädd för: Allt!
Gillar du att tvätta: Har tvättat en gång i hela mitt liv, och det var med Bella.  
Gillar du Berg-och-Dalbana: Japp!

SENASTE..
Film du hyrde:
Minns inte.
Film du köpte: Minns inte. 
Låten du lyssnade på: Angel - Flipsyde
Låten du hade på hjärnan: Samma.
Personen du ringde: Bella tror jag.
Tv program du tittade på: Eh... Minns inte :$  
Personen du tänkte på: Tina faktiskt! 

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
Jag gör det hela dagarna just nu.
Gråtit över en flicka: Inte på samma sätt.
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Mjapp
Blivit arresterad: Näeaj.

ANTAL..
Gånger du varit kär:
 Har ingen aning vad kärlek är längre.
Gånger ditt hjärta brustit: Har ingen aning..
Hjärtan brustit på grund av dig: Vet inte.
Tjejer du kysst: Hmm.. Ingen hoppas jag!
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Jag är kändis. Det står om mig  på löpsedeln varje dag.
Ärr du har på kroppen: Mångamånga..

SENASTE..
Bok du läste:
Flickan från ovan.
Personen du fick mail av: Facebook tror jag allt.
Personen du fick brev av: Typ min släkt uppe i norrland på min födelsedag? :$
Personen du fick sms av: Oscar Jonsson
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag.
Saken du köpte: Cola på shell
Vad har du gjort idag: Träffat Isabelle
Var det kul: Ja.
Hur tidigt stiger du upp: Beror på dag 
Gillar du att slåss: Jag är en gangster. Rakt av!
Vad ska du göra idag: Beror på vad som räknas som idag.
Är du seriös: Är född seriös
Vad är du allergisk mot: Pollen, och dig.
Var har du ont: Nacken, hjärtat..
Använder du hårspray: Ja.
Kan du stå på händer: Faktiskt.
Favorit serie: Kollar inte på tv. Hatar det.

Håkan Hellström eller The Ark:
 Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: Lars såklart!
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Tveksamt
Är du glad nu: Halvt..
Var du glad igår: Nej, var en av dem värsta dagarna i mitt liv.
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Tror jag inte. 
Vad dansar du till: Allt.
Stockholm är: Nästan lika bra som mig.
Göteborg är: Fint
Kan du sjunga: HAHAHAHAHA 
Mer värt än guld: Nära och kära.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: New York

Kiss kiss.

När ni klickar in på min blogg. Då tror jag att ni får uppfattningen att jag alltid är ledsen och deprimerad. Det är väldigt fel. Jag mår dåligt ibland. Jag gråter ofta. Jag har svårt att hålla tårar inne. Men jag har lärt mig att tårar inte hjälper något. Jag skriver för att jag ska må bättre. Inte för att ni ska veta hur jag mår. För ni vet inte hur jag är i verkligheten. Då är jag oftas den som är glad och hoppar runt. Ni får inte veta allt det heller. Ni vet nog inte så mycket om vad som händer i mitt liv. Det här är nog bara en liten liten bit. För jag vill inte skriva ner på en blogg, som folk från hela världen kan läsa. Folk som inte jag känner, kan läsa vad jag har gått igenom. Därför får ni bara veta en del. Jag har ett stort pokerface.

Im not dead.

Imorgon slipper jag tänka för en gångs skull. Ska åka skidor med Lill-Larsson. Sen kolla på bio med Isabelle. Vet inte vilken film vi ska se. Men det lär bli någon rolig. Så jag får skratta lite mer.
Idag har jag bara ätit god mat. Sen gått en promenad med Isabelle. Ska även sova här inatt. Och jag ska upp klockan åtta imorgon. Urtidigt! Men det är bra, då börjar jag vrida tillbaka dygnet. Vilket jag behöver.

Det känns konstigt att inte blogga som jag brukar. Utan mer det blir mest inlägg som jag har haft i utkast. Jag kommer tillbaka snart. Tror jag. Måste mest spendera tid på att inte gråta och försöka att inte tänka. Även om det är svårt. Och jag ber om ursäkt om det blir en hel del jobbiga inlägg. Men själen blöder, just nu. Måste skriva ner mina känslor. Det är därför jag har blogg. Men jag ska vara stark, jag har lovat mig själv att vara stark i stunder av smärta.

Nej, jag är fortfarande samma Lina. Fortfarande samma humor. Fortfarande Lina Marie Hallqvist.

Jag vill kunna le.

Jag vet inte vad jag ska säga. Jag är helt tom. Aldrig har det runnit så här många tårar från mina ögon. Aldrig har det gjort så ont inom mig. När jag hör ditt namn börjar jag gråta. När jag hör låtar som påminner om dig så gråter jag. När jag är ensam så gråter jag. När jag har sällskap så gråter jag. Det gör så ont. Hela min kropp blöder. Själen har bleknat. Jag kommer att kunna le igen. Men det kommer ta tid. Den suddiga synen kommer försvinna när tårarna lämnar mina ögon.

Lyssna på den här låten. Óch den här Och ta åt dig. Du kanske aldrig kommer förstå. Eller så förstår du redan.


Du får inte.

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd och komma in.Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din.  Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål. Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt. Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet. Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet. Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill. Du får be en bön att tiden. Du behöver räcker till. Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro. Och du får inte andas på min panna, inte få mig falla mer om du inte sen kan stå för all den oreda du ger. Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart nä jag önskar inget hellre, Än att du gör allt emot mig snart.  Du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill. Du får be en bön att tiden, du behöver räcker till Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro så att allting som vi lovade oss själva kan få gro.Du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart. Men jag önskar inget hellre, än att du gör allting mot mig snart.

Tack

Jag vill bara säga tack till en männsika som är värd så himla mycket.
Den här männsikan har en av dem största platserna i mitt hjärta. Även om vi inte har känt varandra länge alls. Så har du hjälpt mig igenom så mycket. Du har visat vägen fram. Du fick mig att sluta gråta inatt och börja tänka på annat. Du somnade efter mig så att jag inte skulle ligga vaken och gråta. Du har hjälpt mig igenom problemen som jag har haft med maten. Du tog ur mina flätor igår och kramade om mig medans jag låg inrullad i täcket och bad till gud att få slut på allt. Du fick mig att skratta även om allt var trasigt. Du kämpar för att få ett leénde på mina läppar. Du tar hand om mig när jag inte klarar det själv. Du säger åt mig när jag går över gränsen. Du följer med mig när jag drar runt dig över hela Sverige. Du orkar med mig när jag knappt själv står ut. Du får mig alltid att må bra, även om jag ligger på botten.

Människan som jag kallar "du" i denna text heter egentligen Isabelle Johansson. Jag älskar dig min bästevän. Du är som en syster för mig.


Bloggpaus

Hmm.. Finner inte ord. Jag vet inte vad jag ska säga. Hejdå med bloggen i några dagar. Detta tog på mig. Förlåt, det har hänt för mycket nu. Berättar när jag känner att jag är redo. Ha det bra! Ni är värd guld.

Järna



Kommer aldrig glömma den här dagen. När Bella övergav mig i Järna. Jag satt på vägen utanför coop i nästan en timme. Jag saknar sommaren!

Linna



I sommras insåg jag att mina kompisar inte kan stava mitt namn. Det står Linna på mitt ben. Även min kusin kan inte säga Lina, utan han har alltid sakt Linna. Jag tycker om er ändå, även om ni inte kan uttala/stava mitt namn.

Kör igång veven.



Tage brur.
Jag kommer vara din idol till graven!

Godmorgon.

Det här är en av dem värsta dagarna i mitt liv. Natten var hemsk.. Jag kunde inte somna. Jag låg och grät. Sen fick jag för mig en sak som inte ska komma med i bloggen. Jag började med det. Men lyckades inte.. Det är jag glad för idag. Även om jag fortfarande är ledsen.
Jag vet inte vad jag ska göra idag, måste träffa någon. Jag måste bli glad igen. Måste få skratta. Måste få le. Även om det gör ont. Fuckfuckfuck!
Nej, jag ska lägga mig under täcket igen. Ha det bra. Jag ska försöka..

Sovgott antar jag(?)



Nu ska jag försöka sova igen, börjar bli lite lite trött.. Om jag inte kan somna nu, drar jag säkert på någon film och somnar till den. Det känns ganska bekvämt det också. Men jag vet inte. Kanske bara blir piggare! Och nu börjar jag gäspa också. Posetivt! Och nu känns det bara onödigt och sova dem dära timmarna jag gjorde nyss. Kunde lika gärna vakna några timmar senare än nu! För nu är det inte många vakna heller. Konstigt nog. Skulle vara grymt om jag ringde och väckte någon nu. Nej, vill inte vara elak :') Nu ska jag försöka sova igen. Puss!

Sover ni?

Hej där.
Jag somnade runt elva kanske, och sen tror ni inte att jag ska vakna igen? Aspigg.. Hmm, det var inte kul faktiskt! Blev lite besviken, eftersom jag ville somna tidigt och vakna tidigt. Men det blir nog inte av.
Vad ska jag säga, igår? idag? Aja, ikväll så träffade jag Pontus. Vi pratade bara och myste lite. Sen gick jag hem. När jag kom hem frös jag som fan. Så jag värmde mina fötter i duschen. Alltså, jag satt på golvet utanför duschen med fötterna in och spolade varmvatten på dem. Det var faktiskt riktigt skönt när jag fick tillbaka min känsel!

Justdet! Jag slog i min armbåge runt halv elva idag, på morgonen. Jag hade armen böjd utåt. Sen så gick jag rakt in i dörrkanten. Och slog i armbågen. Det gjorde jävligt ont, men det sjuka är att jag är helt lam i den fortfarande! Kan knappt röra den..
Nej, måste försöka bli trött snart! Puss

Robyn - Be mine

and now you're gone it's like an echo in my head, and I remember every word you said.

Bitterfitta.

Jag har nyss ätit middag. Det var inte så jättegott, men jag försökte få ner lite ändå. Det var lasange. Som jag aldrig har tyckt om. Men nog om det.
Jag är även ganska frustrerad just nu. Jag vill ha chocklad (Borde inte äta...) Pontus svarar knappt, datan är jätteseg(!!) Mitt smink har blivit kladdigt, så nu ska jag sminka om mig. Fyra saker som stör mig. Hmm.. Kanske borde gå och lägga mig ändå.
Somnar nog tidigt ikväll, hoppas jag. Ska inte ligga uppe hela natten och bara dryga ut tiden med att prata med någon kompis. Kollar säkert på någon film om det kanske går någon bra på tv. Vet ni om det gör det ? ;)

Pälsmössa.

Jag har en pälsmössa, som jag absolut inte vill använda. Haha! Ni ser ju bild på den. Känns som jag springer runt med en stor räv på huvudet. Och det är inte fresch.. Så jag kan lika gärna posa lite framför kameran och sen slänga upp några halvfula bilder här. Men jag bjuder på det. För jag är jag.



Det skulle ha varit du.

Kom hem från Skärholmen för ett litet tag sedan. Det gick ganska snabbt där. Och det var skönt eftersom jag orkar knappt tänka idag. Är fortfarande jättetrött. Kanske borde gå och lägga mig igen, men då finns det risk för jag inte kommer upp igen förän ikväll. Och då lär hela kvällen vara förstörd, igen.
Iallafall, jag köpte tröjan på bilden. En rosa myströja bara. Sedan köpte jag ett par fina örhängen. Är jättenöjd med mitt köp. Jag fick skjuss hem från Skärholmen också! Jättebra. Av Isabelle´s pappa.
Nej, nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. Hihi! Pusspuss.



Edit: Örhängen syns inte så mycket. Men kan ta en bättre bild på dem senare kanske. Det var iallafall ett par Bamboo. Runda, guld !

Jag ska bevisa att du är mitt allt.

Godmorgon!
Idag är jag uppe mycket tidigare. Jag har nyss duschat. Och jag somnade inte förän halv sex imorse. Men nu kanske jag lyckas vrida om dygnet igen. Haha! Snart ska jag åka skärholmen. Tar 11.56 bussen för den som ville veta. Ska möta bella vid tio i. Så det blir nice! Och efter skärholmen ska jag träffa Pontus. Hihi, äntligen :p
Nej, nu måste jag verkligen skynda mig. Är lite efter.. Puss

I dont need you.



Kom hem vid ett tror jag. Var med Jimmie och Bogge. Dem höll på och drev med mig, men jag drog hem tillslut för jag tröttnade.
Sedan satt jag och prata i telefon med Isabelle. Klockan står på 11.00. Då ska jag stiga ur sängen imorgon. Bättre än 16.00? Jag och Bella ska till Skärholmen. Woho! Nej. nu ska jag skriva om inget speciellt. Sen sova. Puss

mary-kate olsen



Tro mig.



Jag saknar min mobil. Jag insåg det när jag såg mobilen på bilden! Haha. Rehab nästa?
Nej, jag måste nog börja gå upp snart. Kan ju inte ligga i sängen hela kvällen också. Jag frågade nyss Pontus om han ville ses ikväll. Har inte fått svar än. Om han inte kan ses, går jag nog hem till Isabelle. Även om hon är sjuk eller inte. Hah! Nej, nu måste jag börja fixa mig. Puss

Godmorgon!

Godmorgon kan man kanske inte säga. Men ja.
Jag vaknade fyra av att mamma kom in i mitt rum och väckte mig, hon sa: Sover du fortfarande? Så kollade jag på klockan. Fyra. Det kan den fan inte vara sa jag och sen la jag mig under täcket. Då kom pappa in i mitt rum och sa: Var du uppe länge inatt eller? Sen gick han ut när han inte fick något svar. Sen gick jag ut i köket och började bråka.

Jag: Vart fan är min data?
Pappa: Jimmie och Bogge har den.
Jag: Och dem har ingen egen?
Pappa: Dem har den också.
Jag: Men vafan. Jimmie har ju haft sönder min andra?
Pappa: Jamen hur många ska du ha?
Jag: Jag blir så jävla FÖRBANNAD!

Sen gick jag. Mamma kom in i mitt rum och jag bad henne gå iväg och köpa ett nytt busskort till mig. Så hon gjorde det. Nu klarar jag mig tills 12 Juni. Woho! Jag utan busskort existerar fan inte :D
Nyss satt Tina i mitt rum och kolla på tv. Jag har min tv på. Det är inte ofta alltså! Haha, ni som brukar vara hemma hos mig förstår nog. Jag hatar tv.
Nej, det är snart middag. Frukost för mig. Men det kvittar. Hihi! Puss på er.


Razor Blade

Hade världens äckligaste dröm inatt. Tänker inte berätta vad jag drömde. Men imorse när jag vakna blev jag bara ledsen. För jag trodde det hade inträffat. Saken är den att jag inte får tänka på det som hände. Men det förföljer mig. Varje gång jag ser platser som hade varit inblandade med den tiden, så tänker jag på dem månaderna som gick. Varje gång jag känner en doft som påminner om det året som gick känner jag mig osäker. När det pågick var det underbart, nu efter så mår jag bara dåligt. Om jag fick vrida tillbaka tiden och må som jag gjorde då. Det skulle jag inte tacka nej till idag. Fick jag chansen att spola tillbaka tiden till den tiden då jag hade allt. Jag bad om en chans till, men en sån sak får man bara uppleva en gång, och inte två.

Fanfanfan

Är sjukt jävla nere. Svarar inte på när någon skriver eller något. Orkar inte med massa frågor om vad som har hänt just nu. Ska ta mitt täcke och lägga mig och gråta nu. Tycka synd om mig själv. Kanske blir på bättre humör senare, vad vet jag? Känns som jag inte kan ringa någon speciell heller.. Shit vad detta är meningslöst. Kanske publicerar några texter senare.


Ett lyckat 2009!

2009 ska bli ett lyckligt och ett år att minnas!
Varför och hur? - Jo jag ska försöka nå mina löften som ni ser ett inlägg ner. Då kommer jag lyckas mycket bra. Det är bara ett halv år kvar i åttan. Men det kommer även vara prao, två lov och massa lediga dagar. Jag ska börja om på nytt. Jag ska glömma det som har hänt, och det har varit jobbigt för mig i skolan. Därför börjar jag om på nytt. För jag ska lyckas! Jag ska nå dem betygen jag vill ha. Och i nian ska jag gå ut med grymma betyg som gör att jag får den utbildningen jag vill ha.

Jag har även hittat dem vännerna jag kan lita på. Jag har mina närmsta och få. Inte hundra stycken och inte veta vilka jag kan lita på. Jag har även min underbara pojkvän. Jag har det jag vill ha. Jag insåg att om man kämpar kan man få vad man vill. Jag har mina diamanter. Få diamanter istället för många stenar.

Jag har skrivit ner mina mål jag ska nå det här året. Jag har inte satt ribban för högt eller lågt. Inte heller där det är för lätt att nå, men inte för svårt. Med några hinder och lite kraft ska jag nå det jag har kämpat för. Visst, det kommer dyka upp problem på vägen. Det finns en hake i allt. Jag säger inte att jag kommer vara ledsen ibland. Men jag vet att jag är stark. Jag vet att jag har det bästa stödet man kan få av mina vänner, min familj och pojkvän.

Sätt upp era mål nu, och lös era gamla problem nu. Börja på ett nytt liv, och ett nytt år.


Nyårslöften.

Här kommer mina nyårslöften. Även om jag inte skulle ha några. Kunde jag inte motstå. Okej, får börja satsa stenhårt med att klara dem här! Tror ni jag kommer lyckas?


Övertrött.



Ser jättetjock ut på bilden. Men det är bara tröjan som knasade lite.
Jag har inte änns kommit ur sängen än. Är fortfarande helt död. Borde kanske ligga kvar här ett tag. Tills jag piggnar till.. Natten innan blev det inte så mycket sömn. Så, jag går nog och lägger mig igen. Mitt huvud sprängs snart. Och jag är lite efter. Blicken jiddrade ganska mycket igår. Trotts allt! Jag och Bella gled med stil, och vi gjorde det överballt!
Puss

Nytt år, nytt liv!

Gårdagen var nice. Skrev om den i våran andra blogg nyss. Den var chill och mysig om jag säger så!
Nu sitter jag med huvudvärk och ska snart gå och duscha. Känner mig sjukt ofräsch .. ! Ska snart ringa Bella också. Men det blir nog efter duschen.
Idag har jag och min älskling varit tillsammans i en månad. Hihi. I love you! <3 

Nej, nu måste jag verkligen duscha! Pussi

RSS 2.0