Bästis

Nu sitter jag här med min bästevän Isabelle. Vi har varit och kollat på världens sämsta match och sen käkat pizza med gustavsson. Trevligt!
Jag kollade nyss in bellas blogg. Och hon hade skrivit detta - Kolla!
Vi vet inte vad vi ska göra, antagligen springa ner till coop och köpa choklad kalender. Hihi! Ett måste för oss. Nej, nu ska vi skratta vidare. Pusspuss.

Runaway.

Gårdagen var inte så lyckad. Men fick försöka se ljust ändå. Vi spelade match. Det stog 1-1 hela matchen. Tills det var en sekund kvar. Då satt jag på bänken och skakade. Sen skjuter en Älvsjöspelare på vårat mål. Och tror ni inte att den går förbi alla Huddingespelare. Och in i vårat mål. Då tog jag min vattenflaska gick till min väska. La ner den. Sen gick vi ut och tackade. Jag fick tårar i ögonen. En usel förlorare är mitt förnamn. Sen gick jag och satte mig vid Marcus, Daniel och Oscar. Då säger Oscar att jag var dåligt. Jag blev sur och kastade klubban i ögat på honom. Fast jag tror han hann och sätta upp handen innan.
Sen gav Oscar och Marcus mig lite tips om hur jag ska skjuta. Och nu skjuter jag hårdare. Hihi. Men iallafall. Sen gick jag och träffa Pontus en snabbis. Vi stog bara och prata lite. Sen skulle han hem och äta. Då gick jag hem i shorts och en tjocktröja. Nu straffas jag för det också. Sjuk! Nej, igår hade jag så himla mycket otur. Men var glad ändå.

Jag och Oscar skulle skjuta på mål. Men så skjuter han över bollen. Så ville båda ha den. Så vi springer mot den. Precis innan så trycker han upp sin klubba vid revbenen på mig så jag ramlar. Men det lilla klantarslet Oscar ramlar typ över mig då också. Haha, den som skrattade mest var nog Marcus! Det måste ha sett otroligt kul ut. 

Puss.


Ta åt dig.

Vet du hur rädd jag är att förlora dig? Vet du hur det är och vara utan dig? Vet du hur mycket du har hjälpt mig omedvetet? Vet du hur mycket energi jag har lagt ner på dig? Vet du hur ledsen jag blir när du är ledsen? Vet du hur mycket jag tycker om dig? Vet du att jag tror att jag inte skulle fungera utan dig? Vet du att jag ler när jag tänker på dig? Vet du att jag alltid kommer lyssna på dig och försöka lösa dina problem? Vet du att du kan ringa mig vilken tid på dygnet som helst, även om jag ska upp tidigt morgonen efter? Vet du att allt flyter på så mycket lättare när jag vet att jag har dig? Vet du hur mycket jag vill ha en lång framtid med dig? Vet du det?

Motto

Jag och jim (Familjen) har ett motto som vi vill dela med oss - Ät som en kossa. Knulla som ett får.

Heart

Dagen idag då.
Träffat Pontus två hela gånger. Gått runt hela huddinge. Känns det som i fötterna iallafall. Sen träffade jag massa när jag svängde in i tomtberga en snabbis. Gav Oscar en bitchslap. Fast löst. Hehe. Sorry!
Imorgon är det match. Huddinge - Älvsjö. 12.30 Tomtbergahallen. Kom och titta alla coolingar. Och ocoolingar! Nej, nu ska jag sova. Min mage kurrar. Hehe. Sovgott!

Dagens planer

Få i mig lite mat.
 - Min mage kurrar. Men jag har ingen matlust.

Få tag på någon som vill träffas.
 - Bella, Jim eller Pontus. 

Annars så stannar jag hemma..
 - .. Hela kvällen och myser med familjen. Försöker bli frisk, för jag är förskyld nu.


Syns du inte, finns du inte.



Hide and seek

Det var du och jag mot världen.


Its time to dance.



Jag saknar er två. Robin och Jim. Tiderna vi hade, dem var otroligt roliga.
Kommer ihåg den dagen när vi satt på vägen och åt plopp. Så kommer det en gubbe och ger oss en öl. "Som vi skulle kröka på." Wiha.
Det är så otroligt vad jag saknar er. För alla vi tre har samma humör. Men en liten skit sak förstörde allt. Jag fattar inte varför. Jag fattar inte hur.
Jag kommer alltid älska er grabbar. Jag har känt er så otroligt länge. Robin. Hur många år är det nu? Över 10 år måste det vara. Och jim. Du vet att jag älskar dig. Så otroligt mycket. Ni var mina bästavänner.

Fredag

Hey!
Vet ni? Jag har bara haft en lektion idag. Sen gick vi till kyrkan. Sen slutade jag. Nu sitter jag i min säng. Kollar lite på film. Efter det ska jag hoppa in i duschen. Och efter det, då ska jag äta frukost! Haha, har inte gjort det än.
Förlåt om jag inte skrev igår. Orkade inte. När jag kom hem frös jag så mycket. Och så kollade jag på film. Sen pratade jag med Pontus i telefon. Efter det somnade jag. Och imorse, då vaknade jag av att någon smsade mig. Bombade mig. 41 sms. Från ett okänt nummer. Underbart. Men jag låg kvar i sängen och tänkte. Sen gick jag upp och fixade mig. Kom någon minut försent till skolan. Men.. vad gör det? Vikarie som knappt vet vem jag är. Han kan inte tala riktigt svenska. Och ja, det är väl näz. Nej, nu blir det nog duschen för min del. Puss!


Onsdag.

Det började med att jag kom försent imorse. Jättekul. Verkligen. Men jag jobbade på. Sen på lunchen åt jag och Pontus G på Grillpalatset. Hela dagen har varit jobbig. Jag har varit ledsen. När jag kom hem låste jag in mig på toaletten. Lutade mig mot väggen och sjönk sakta ihop. Då grät jag. Massor. Men efter några minuter gick jag hem till Isabelle. Där gjorde vi inte så mycket. Jag var förbannad och ledsen. Men vi gick till coop med Sara och kollade på hårfärg. Men efter det mötte jag Pontus. Vi gick runt och höll varandra i handen. Sen ville han mest i hela världen ha ner mig i snön. Men jag är ju tyvärr för biffig för honom. Så han lyckades inte! (HAHAHAHAHAHAHA!) När jag kom hem åt jag. Sen la jag mig i sängen. Nu har jag legat här jättelänge. Jag har bara gråtit och skrattat. Kärlek till min bästevän Jim! Nej morgondagen är en lång dag. Tyvärr. Känner att jag vill mest sova nu. Tills iallafall helgen kanske? Jo. Helgen blir bra. Puss på er!


Egentligen vill jag bara dra, ut genom dörren och finna mitt liv.

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

First time with you.




Maj 07. Åååååh vad gamla tider! Lägg märke till hur brun jag var redan i maj. Och hur lite smink jag hade. Ytterst lite mascara. Haha! Stekpannan <3 Nawie Jim. Jag var kär redan i dig då. :$ Nejdå. Hihi.


Bilder




Gud vad gamla bilder. Och gud vilka minnen! Haha. Njut gott folk.

Lite tröst.



Bild 1: Jag ville klippa sönder läppen för ett halvår sedan antar jag.
Bild 2: Jag gungar uppe i Alfta. Bella som fottar.

Hear you me?



Isabelle. Kommer du ihåg denna bild? Jag tror inte det. Det är uppe hos mormor och morfar. När vi skulle fira min kusin. Kommer du ihåg hur tighta vi var då? Men vi är nog tightare nu.
Vet du hur mycket jag älskar dig? Jag tror inte att du inser det riktigt. Förlåt för mina felsteg. Förlåt för mina misstag. Och tack för att du förlåter mig. Den hjälpen du ger mig, den är jag tacksam för. Även om jag gör fel, gång på gång på gång. Du har en sån stor plats i mitt liv. Utan dig så tomt. Vi hade en svårt tid. I några månader. Vi träffades knappt. Det var någon som var ute för att förstöra. Så många gånger vi har pratat om det. Det ska inte hända igen. Det ska vara du och jag. Min bästevän. Du har hälften av mitt hjärta. Din glädje och styrka gör mig glad. Vi har så många minnen tillsammans. Dem kommer alltid stanna inom mig. Det är du och jag föralltid. 14 månader med dig vännen. Och många fler kommer det att bli. Kommer du alltid älska mig som du gör idag? Kommer vi alltid vara så tighta? Kommer du alltid ge mig hjälp? Kommer du alltid vara mitt lugn? Kommer jag alltid få sova i din säng när allt går åt helvete?

Du är det bästa jag har.



Lämna mig inte.



Jag gick till träningen. Eller fick skjuss. Men ah. På träningen så gick det helt åt helvete. Jag orkar knappt spela längre. Eller så var det bara att jag var trött. Jag har ingen aning. Men efteråt så gick min bbaby och mötte mig. Så vi stog och prata ett tag. Han är sjuk. Sjuklingen. Stackare! Sen följde han med mig till min port. Världens bästa kille. Världens bästa Pontus. När jag kom hem så duschade jag i ungefär 25 minuter. Och efter det blev jag helt slut. Nu ligger jag i sängen med växtvärk och allting. Imorgon börjar dagen vid sju. Om jag kommer upp. Jag har försovit mig nästan varje dag i en månad nu. Undra varför? ;)
Nej, nu ska jag sova. Eller snart. Puss på er!

You cut me open, and i keep bleeding love.

Leona Lewis - Bleeding Love.
Jag förstår inte hur det kan göra så ont inom mig. För när jag hör denna låt. Denna text, så känner jag en lättnad. Men samtidigt en smärta. Jag faller ihop i en hög på golvet och tårarna börjar rinna längst ner mina kinder. Jag förstår inte. Verkligen inte.

Keep bleeding love.

they're still fighting.

Dagen började med tårar. När jag gick till skolan, trodde jag att mina tårar skulle frysa till is. Men jag stoppade där och började tänka posetivt.
När jag kom till skolan, var det bara och byta om för det var idrott. Och på idrotten spelade vi badminton (Stavas det så?). Blondinerna mot brunetterna! Natalie och jag mot Angelica och Natalie. Huh! Vi blonda ägde ju sönder brunetterna. Helt klart! Haha.
Sen var det svenska, då läste vi bara. Men efter det var det Matte. Och jag fick tillbaka mitt matteprov. Ett G blev det. Jag hade förväntat mig ett svagt G eller ig.. Men hursomhelst var jag glad som fick G iallafall! Så nu är det bara och köra på tills jag dör. Heh. Efter det var det lunch. På biologin hade vi redovisning. Det gick bra för mig, förutom att jag blev sjukt nervös och fick hjärntorka. Så jag gick typ runt och höll på med håret. Men innan biologin var jag i ett litet chocktillstånd. Sprang typ runt, visste inte vart jag skulle ta vägen. Var påväg till tomtberga när min lekiton hade börjat. Men hann tillbaka ganska exakt. Dagen har varit lång, jag är trött och ledsen. Hoppas humöret höjs till något bättre på träningen. Är försyld, men vad gör det? Puss!


Grattis

En eloge till Jim som är så jävla klantig. Ibland förstår jag inte!

Nu ska du få veta sanningen!

Lilla du. Du ska veta att jag inte tycker om dig. Det har jag aldrig gjort. För du började med att försöka ta mina vänner, men dem gillade inte dig. Just för du har en konsdig personlighet. Det du gör är att du spelar en bra vän. Du är snäll, givmild och ärlig. Men det slutar med att du spårar ut totalt.
Nu försöker du ta min största del i livet ifrån mig. Du försöker, du försöker och försöker. Men du har inte lyckas. En månad har du försökt nu. Men du lyckas inte. Du köper din vänskap. Du ger dina vänner saker, för att dem ska stanna kvar. Jag gillar inte dig. Och du kommer inse det helt klart snart. Gumman lilla. Mina vänner är imot dig, jag är imot dig. Dina vänner är imot dig. Jag vet vad folk tycker om dig. Så sluta upp och spela det spelet du håller på med. För du håller inte. Du är inte tillräckligt bra.


Huvudvärk

Hej på er.
Jag kom nyss hem från skolan, stannade kvar och pluggade. Sen träffade jag Pontus i några minuter. Men när han håller om mig känns det som timmar.
Snart ska jag äta, sen ska jag väl plugga lite till. Sen är det ut och träffa Pontus en snabbis igen.
Och idag har jag världens huvudvärk. Jag är sur på allt och alla. Hatar den dära jävla snön. Usch! Nej ska försöka komma på bättre tankar. Hihi! Jim skrattade åt mig för jag sa i telefonen: Mina skor läcker. Och då skrattade han och jag fattade inte varför. Men sen berätta han att det är ganska omöjlig att en sko läcker. För den har inget och läcka. Och då fattade jag. Skyller väl på att jag är trött. Hehe..
Nej, nu ska jag äta. Puss på er.

En liten hälsning till Josefine om du läser : Huga buga. I miss you!


Smärta.



En bild tagen i Mars-April i år. Från mitt fönster. Från min synvikel. Jag har redigerat den, inte mycket alls. Men framför allt - Så väcker bilden så otroligt många minnen.

Love

Följ min blogg med bloglovin

Sunshine.



Du är min solstråle. Jag älskar dig bror även om kommer på störda saker.

Jul.



Tre hårda julklappar
1.
Systemkamera
2. Skorna med 13,5 klack som jag och mamma kollade på
3 Den nya walkman mp3´n.

Tre mjuka julklappar
1
Pengar
2 Kläder
3 Ny jacka

Tre viktiga julklappar
1
Snö på julafton
2 Att min familj mår bra
3 Att mina närmaste har det bra

Jag har varit en idiot.



När du lämnade mig förut. Så blev jag rädd. Jag visste att jag hade gjort något fel. Men du sa inte vad för något. Utan du gick din väg. Du behövde inte mig längre. Men jag behövde dig som mest. Jag mådde inte bra. Jag fick vandra ensam. När du gick förbi mig kollade vi inte på varandra. Jag vek undan blicken och du la inte märke till mig. I dagsläget skulle jag aldrig klara mig utan dig. För när något har hänt, bra som dåligt så hör jag alltid av mig till dig först. Du säger att du blir glad när det går bra för mig. Och du blir ledsen med mig när jag gråter. Du är en sådan underbar person. En sån som är snäll mot dem som är snäll mot dig. Du är rolig. Du får mig att skratta. Vi kan prata minnen flera dagar. Du är inte den som är snål. Du bjuder om det fattas något. Du är så givmild. Du tänker på alla andra, så du glömmer bort dig själv. Om du någon gång skulle förstå hur mycket du betyder för mig. Vilken stor plats du har i mitt hjärta. Hur stor del du är av min vardag. "Jag älskar dig" är ett ord som männsikor sliter ofta på. Dem tre orden som är så lätta och säga med så svårt att mena. Handen på hjärtat, jag lovar och svär - Jag älskar dig min bästavän. Utan dig skulle jag inte stå kvar. Jag skulle inte ha varit den personen jag är idag. För du har fått mig att stunta i det som har sänkt mig. Du är värd en sån mycket bättre plats än denna. Du är värd allting.

White

Hallå!
Jag gick till Storängshallen. Och när jag kommer dit var det bara 20 minuter kvar av matchen. Men jag hade inte änns planerat att kolla på den. Utan mer träffa min bbaby. Så när matchen var slut gick han och jag mot honom. Han ville kasta snö på mig. Men lyckades få nästan allt över sig själv. (Smart kille där..) Så stog vi utanför honom och höll om varandra länge. Hade urmysigt. Även om jag trodde jag skulle dö av all kyla. När jag kom hem la jag mig i sängen och höll på att somna. Eftersom jag är ensam hemma vet jag inte vad jag ska göra. Tror brorsan kommer hem strax. Då ska jag gå och slå på honom. Hehe.. Tigger spö hey!

Godmorgon!

Godmorgon på er!
Fråga mig inte vad jag gör uppe för jag låg och prata i telefon tills fyra inatt. Men jag vaknade av mamma som pratade i telefon sen gick in i mitt rum. Hehe. Så då passade jag på att gå upp och starta dagen tidigt!
Mamma håller på och gör frukost åt mig. Hon skulle göra mackor så hon. Vi bröt trenden! Haha, coolt. Idag ska jag försöka plugga en aning. Mycket! Blev inte av igår, kände att jag inte orkade. Var helt slut i hela kroppen, snön tar på min energi. Säger vi..

Nej jag bjuder på en bild från igår, där ser ni även nya håret! Fred ut.



' Around the word '

Låt din vän få veta.

Jag vaknade upp imorse, då var det vinter. Nu kollar jag ut igenom fönstret. Snön ligger på backen.Julbelysningen bländar mina trötta ögon. Jag har haft en lugn och bra lördag. Jag har träffat en soulmate, en vän. Den vännen är så lik mig, man kan nästan tro att vi är syskon. Där inga känslor är inblandade. Där vi kan prata om allt. Vi har samma humor. Är på ett snitt ungefär lika smarta. (Gott folk, skratta! Det finns en till iqbefriad!)
Jag har ätit otroligt mycket, nu mår jag bara illa. Sen har jag tänkt mycket, på lite olika saker. Det känns skönt. Att jag har dragit en slutsats på det nu. Mamma har varit uppe hos farmor hela kvällen. Skönt att dem har gjort varandra sällskap medans jag har varit ensam ett tag nu. Skönt det också. Pappa och Jimmie är och jobbar. När dem kommer hem ska jag fråga pappa hur han mår. Jag älskar dig min pappa.

Cirkel


Dagen

Jag halkade mig upp i klackar till tomtberga. Jag skulle kolla på match. När jag kommer dit möter jag Angelica samtidigt. Så vi kollade nog inte så mycket på matchen, utan mer pratade om lite skit som har hänt. Efter det gick vi och åt. Eller jag. Jag åt i 40 minuter. Två bitar pizza på 40 minuter. Förstår inte.. När vi går förbi bussstationen står det två killar och kollar överdrivet mycket. Men varken jag eller A lägger märke till det utan bara fortsätter gå. Sen kommer vi in i tomtberga igen. Och då ser vi killarna gå efter oss. Och svänger in till tomtberga. Så A drar med mig in i hallen. Sen kommer dem dära killarna. Dem står först och kollar på oss i minst 10 minuter. Sen går A dit och frågar vad dem vill. Och dem frågade bara om vi hade pojkvänner, och efter våran Playahead. A säger att både jag och hon har pojkvänner. Och sen kommer jag. Och då frågar en av dem : Vad heter du på Playahead? Jag svarar : Hall.. Sen hinner jag inte mer innan A avbryter mig och säger: Hon heter Liina med två i. Sen gick vi.
Inne i tomtberga så satt jag och prata med Oscar och Rasmus. Angelica och Rasmus var tysta hela matchen och det var bara jag och Oscar som pratade. Hela tiden. Haha! Smsade gjorde vi också. Hel rolig kille. Sen åkte jag och A hem till mig. Jag åt hemma hos mig. Hon kollade på och pratade. Sen fixade vi oss. För ingenting egentligen. Sen åkte hon hem. Nu ligger jag och håller på och somna. Trögdag. Ska plugga strax. Är ensam hemma. Gillar inte det! Usch..
Simma lugnt! 

 ' The true. '


Aldrig mer.



Det var sista gången du sårade mig. Idag var det sista gången du sårade mig. Du har varit bra på ett sätt, du fick mig att bli starkare medans du rev sönder mig. Jag hoppas att du förstår att du hade sönder mig. Att du har lekt färdigt nu. Jag hoppas att du har skuldkänslor. Att du känner av mitt hat. Ibland undrar jag om du menade orden du sa till mig, när du sa att du älskar mig om du verkligen menade det. Eller om du bara ville få se mig le. Mår du bra när du fick se mig gråta? Blev du glad när du sårade mig? Jag vet inte riktigt hur du tänkte. Men du ska veta att du förstörde ett liv. Jag hoppas att du verkligen lär dig av dina misstag. Så inte någon annan råkar illa ut.

SmygfotarN



Älskar när folk tar bilder när man inte är med på det.

Godmorgon!

Hej på er.
Igår så träffade jag Pontus. Vi hade det kul, hehe. Vi gjorde inte så mycket. Men det började snöa när vi var ute. Och när jag vaknade idag. Så är det ganska mycket snö ute. Underbart!
Jag vaknade nyss, ska snart hoppa in i duschen. Jag borde göra Geografi. Usch. Det ska vara inlämnat på Måndag. Och jag har ganska mycket kvar. Jag gör nog lite senare idag och lite imorgon. Sen lite på Måndag. Då blir jag nog klar. Det måste jag bli!

Nu blir det duschen för min del. Fred ut!

Överlycklig!

Allting är på topp nu. Nytt löshår. Lyssnar på härlig musik. Väntar på krubb. GEIF ME KRUBB DIRR! Mitt hår är bra. Rätt färg. Rätt längd. I love it. Skrivit önskelista till mammsen och pappsen har jag också! Efter maten ska jag träffa Pontus. Mysigt!
Nu är det mat. Bjuder på en gammal (!!) låt. Fred ut!


Happy


Fredag!

Hej på er.
Det är redan fredag. Gud vad snabbt veckan har gått. Det känns som det var måndag igår om jag ska vara ärlig! Men det är bara bra att tiden går snabbt, för snart är det Decemeber. Och det betyder - Jul, födelsedag och nyår! Tre roligheter i en och samma månad. Det är bra.
Idag då. Slöjden gjorde jag och Angelica ingenting. Vi målade den här gången också. Sen var det idrott. Min kropp är inte till för att springa!! Haha. Sen efter det slutade jag. Så då gick jag till bussen, då kommer Jocke och Felix. Så jag satt med dem och prata om allt och ingenting. Trevliga prickar! ;)
När jag kom hem åt jag lite fruktsallad, sen la jag mig i sängen. När klockan blir halv tre ska jag börja fixa mig. Ska in till stan med Isabelle en snabbis och köpa nytt löshår. Det behövs verkligen. Sen ikväll ska jag träffa världens sötaste. Så puss på det!

Jag är en svår person.

Jag kommer ändå aldrig förlåta det du gjorde mot mig. Hur mycket du ber om att jag ska förlåta dig. Mitt minne börjar svika och jag glömmer dig. Jag har bara ett enda minne kvar med dig. En torsdagskväll. På våren var det. Då mötte jag dig den tidpunkten vi hade bestämt, och på den platsen du hade sakt. Mitt blonda hår flög i luften. Det enda som värmde mig var min stora halsduk som var snurrad runt halsen. Mina vita hörlurar hängde ner från öronen på mig. I hörlurarna spelades lugn musik, det enda som lugnade ner mig. Det var bara några fåtal gatulampor som funkade. Därför såg jag ingenting. Men under en lampa ser jag en männsika stå. Bredaxlad, mörkhårig och lång. Det kan bara vara han.
När jag kommer gåendes mot dig. Lugnt. Jag gick i en normaltakt. Jag var inte en gnutta nervös. Jag ville bara få detta överstökat. Du går imot mig.  Du kramar om mig. Jag fick stå på tå i klackskona. Du gav mig inte änns ett leende. Det blev knäppt tyst. Jag hörde en buss. Men såg den inte. Jag drog min klack mot gångvägen. Det bröt tystnaden. Det föll några tårar från mina gråa ögon. Du tog ditt pekfinger och torkade bort tårarna som låg på mina kinder. Jag sa att jag ville bara få detta överstökat. Du höll inte med mig. Du ville ha en ny chans. Det blir den sista gången vi ser varandra nu sa jag till honom. Där ifrån gick jag. Jag lämnade dig, trasig. Du fick plocka upp dina bitar som föll isär.

Jag har inte landat än. Det kommer stunder då jag ångrar mitt val - Men du hade svikit mig för mycket innan.


Torsdag.

Det dunkas lycklig musik ut ur mina högtalare. Mobilen plingar till ibland. Pontus står det på skrämen.
Jag är nervös, jag skrev prov idag. Matteprov. Jag tippar på ett godkänt. Inget mer. Jag förstog faktiskt. Helt jävla otroligt. Sen var det en SO lektion. Jag och Angelica tog tio minuters rast (Jag erkänner. Vi tog 15 minuters rast) och trippade iväg till ica. Jag köpte godis som jag (ANGELICA!!) bjöd till alla, och sen köpte jag julmurre(Must). Hade håltimme på biologin idag. Yippe! Ingen biologi = Inga lektioner på hgy. Jag sjöng nästan av lycka.

Nu ska jag fixa mitt hår innan träningen. Det ska flätas! Pussar.


Tunnar bort.



Jag vill fortfarande att du ska ta åt dig av bilden ovanför.
Nu är du där jag var för ett år sen, när jag grät varje natt för du hade sårat mig. Jag var helt förkrossad. Men du fortsatte och såra mig. Du lämnade mig kvar i helvetet. Du såg mig jämt med uppslitna handleder. Du fick mig att ändra inställning till allting. Jag ändrade min inställning på livet. Men det är inte bara dig vi ska klandra. Det var även mitt fel.
Det enda jag vill är att du ska inse att du lekte med mina känslor. Du lekte med hela mitt liv. Och skapade en obalans i det, som aldrig går att ändra på. För det kommer som idag, dagar då jag vill tillbaka till tiden då innan jag träffade dig. Jag föll ihop och tappade allt. För jag minns hur glad jag blev när jag såg dig le. Men nu när jag ser dig le, blir jag bara sårad.
Jag hoppas att du ser mig, hoppas att du ser hur du gjorde om mig. Jag är fast i skiten som en missbrukare.

Kiss and Tears.

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy


Time.



Jag har haft ont i kroppen hela dagen, låg på två bord och höll på att somna på matten. Tills Pontus kom in och väkte mig. Haha. Sen gick vi till grillpalatset och åt. Denna dag har gått snabbt. Men har haft ont i hela kroppen och har ätit värktabletter hela dagen. Ikväll är det glo på match med Isabelle min ängel som gäller - Jag älskar dig så himla mycket Isabelle!
Sen mer då. På biologin kom min grupp igång med arbetet som ska vara inne. Och jag fick spel och flippade ur på dem. Usch. Sorry typ! Och på Språket klagade dem flesta på mig att jag skulle sänka musiken. Haha, hela tiden!
Nej, nu ska jag ändra min design på bloggen. Om jag orkar... Puss!
Ps. Lyssna på låten älskling. Och ta åt dig. Ds

Goodbye my lover.


Diggar min mun på bilden. Kanske, kanske inte.

Dagen i ord.

Regn. Skratt. Kramar. Inga batterier på mobilen. Tänkandes. Saknad. Svaghet. Andetag. Kärlek. En massa fall. Skratt i matsalen. Underbara vänner (Ta åt er!). Gjort bort mig. Längtan. Tveksam. Väntan. Känslor. Pingis. Och en jävla massa tokigheter!


So strong.

" Jag behöver dig mer än vad jag älskar dig. Och jag älskar dig så himla mycket. "

Sanningen.

Jag älskar dig bästevän. Hoppas du blev glad nu när jag skrev. Haha!
Jag har hjärntorka och vet inte vad jag ska skriva som får dig och bli glad.


Kan berätta om dagen när jag ändå håller på.
Hade Religion där vi fortfarande har Seminarium (Stavning!). Då vi ska ha som en debatt ungefär. Jag var inte så inne i det. Bad alla försvara våran grupp. Sen la jag mig på bänken och halvsov ungefär.
Sen var det håltimme. Då stog jag och kolla på när några ocoola snubbar i min klass spelade pingis. Men tillslut fick jag med Philip och Marcus till Kinsesen och köpa godis. Så när vi gick det blev vi typ hotade av en jävla kärring med hammare! Fyfan vad jag skratta. Sen var det livskunskap, hängde inte riktigt med vad man skulle göra där. Hehe. Nu på kvällen har jag träffat Isabelle. Vi gick upp till Tomtberga och i stortsätt så pratade hon i telefon med sin Advokat och hela med det tredje. Nej det var inte hennes Advokat utan pappa. Huh! Sen gick jag hem. Nu ligger jag här och tjurar sönder. Kanske borde plugga. Kanske borde rymma. Kanske borde sova. Kanske borde lösa allt. Kanske borde bara skita i allt. Kanske kanske kanske..
Nej, imorgon väntar en låååång dag. Ska inte träna för har så inihelvetes ont i min fot sen matchen. Och en kul sak! Vi ligger på 5de plats i serien. Vi har gått upp två steg (Eller vad man säger) sen jag kollade sist. BOYAKA!

2 cool 4 school!

Nej, nu eller efter inlägget ska jag börja gå till bussen.
Är verkligen jättetrött idag. Låg och pratade med Pontus i telefon länge. Sen kunde jag inte somna när vi hade lagt på. Orkade inte smsa med någon. Så jag låg och tittade i taket. Väldigt länge. Sen låg jag och vred mig. Visste inte riktigt hur jag skulle ligga. När jag hade lagt mig bra och höll på att somna. Då var jag tvungen att gå på toa. Sen stog klockan på halv två. Sista gången jag kollade på klockan, då var den 02.12. Så någonstans där måste jag ha somnat.
Imorse började jag klockan åtta med hemkunskap. Vi gjorde muffins. En av dem började brinna i ugnen sen. Haha! Sen åkte Jessica skridskor på golvet. Och hon sprutade (HAHAHAHAHAHAHA!) diskmedel i mitt ansikte. Har film på det. Ni får se.
Nej, bussen går snart. Puss på er!

När du håller om mig stannar tiden.




Bild 1: Innan match någon gång.
Bild 2: Torr humor på lektionen. Jessica har skrivit med svart. Jag med rött.
Bidl 3: Någon ny (glad) bild.


Heaven.


Jim.

jim säger:

Lina..

jim säger:

Jag såg en film idag, en låt, en känsla, ett allt. Jag säger för mycket visar för lite, jag saknar dig, jag saknar våra tider. Du har alltid funnits där för mig, du har alltid lyssnat, alltid gjort ditt bästa, du är världens bästa människa för mig, finns ingen som dig, Idag förstog jag, att jag har inte råd att förlora dig

jim säger:

För det finns ingen annan jag älskar så pass mycket som jag älskar dig.

jim säger:

Min Lina...

jim säger:

Förlåt för allt


Jag behöver dig. Du är min drog. Du får mig att försöka strunta i det som gör mig ledsen. Du peppar mig. Du får mig att vilja fortsätta. Men det du inte gör, det är att du ser inte vad du gör för mig. Du tror att du bara skiter i mig. Det gör du inte. Jag kommer aldrig lämna dig. Det ska inte bli som förut, när du lämnade mig.

Time out.

När mitt hjärta gör ont, ont för att du redan nu försöker att förstöra. Jag gråter inte för att du förstör, utan för du gör det omedvetet. Det är då det gör ont inom mig. Samtidigt ser jag vad du offrar för mig. Jag försöker att sätta plåster på såren. Jag vill finnas där för dig. Nu när du är ledsen och gråter. Då säger jag att du måste försöka. Försöka ändra på problemen. Men du har inte viljan. Det är det som gör mig nollställd, att du säger att du vill. Medans du totalt skiter i det. Du är oseriös, du leker runt och du sårar mig.

Just då, precis då. Förstör du det som är vårat. Bara vårat. Ditt och mitt. Något vi delar. Något vi har gemensamt, som du rasar. Då vill jag bygga upp det igen. Jag bygger upp det. Med mina egna händer. Jag offrar mina största ägodelar i livet. Och du tittar på. Sedan när jag minst anar det. Då rasar du det. Det är som att bygga ett torn av klossar. Då drar du bort klossen som är längst ner. Den som håller upp allt. Det allt hänger på.
Jag försöker intala mig själv att försöka strunta i dig. Men det går inte. Jag tittar mig själv i spegeln. Och frågar mig själv - Är du värd allt det här? Är du verkligen värd mina tårar?
Det är ett lätt svar. Nej.

Jag vill ändå försöka kriga för det vi delar. Men allt handlar om att förlåta. Du har sakt att ett förlåt är inte allt. Nej. Det är grunder till något. Att förlåta misstag. Men att göra misstag gång på gång på gång. Då sårar du mig så djup att jag vågar inte lita på dig längre. Då försöker jag förlåta. Jag försöker. Du försöker. Vi ska försöka tillsammans. Du och jag. Jag och du. Vi två. Tillsammans.

Fundersam.

Hey!
Halvligger i sängen, kom nyss hem från matchen. Min mobil ringde 6.45 imorse! Mina ögon var trötta. Då var det bara att gå upp och börja dagen. Jag kunde inte titta för lampan på toaletten bländade mina trötta ögonen. Jag sov fortfarande tror jag. Man ska inte ligga uppe och smsa halva natten när dagen börjar tidigt sedan! Jag har besivet! Sedan tvättade jag mitt ansikte i minst tio minuter för att vakna. Jag gick in och la mig igen, mamma drog av mig täcket. Jag orkar inte! Sa jag. Men konstigt nog gick jag upp. Satte på mig mjukisbyxorna och adidas tröjan. Mamma flätade håret på mig. Sen satt vi i bilen. Jag åt min frukost där. En julmust och två tuggor på en macka. När vi kommer till Sjöstadshallen så satt Natalie och Matilda där. Jag satte mig på golvet för vi fick inte komma in i hallen. Det började droppa in huddinge (även hammarby) spelare. Tillslut gick vi ut och gick. Jag lyssnade på musik och försökte vakna. Inte lyckat! När vi kommer in i omklädningsrummet börjar jag skoja om allt. Det var minst 5 speglar i omklädningsrummet. Skrattade åt det! Sen var matchen igång. När den slutade stog det 5-5 på tavlan. Vi låg under nästan hela matchen. Men tog igen det. Bra tjejer!

Nu har jag gjort mitt val. Jag vet vad jag vill. Och jag vet vart jag ska. Jag ska nå toppen!


Trött lördag.

Hej på er.
Denna dag har varit lite halvcool. Eh. Jag gick upp till tomtberga och kollade på Pontus när han spelade. Dem vann med 4-2 och han var bäst på plan som vanligt! Fast han fick massa smällar och blev inte speciellt glad.
Efter det stannade jag kvar och fördröjde tiden 3 timmar åt helvete. Vet inte vad jag gjorde. Satt mest och prata med mina sjuka kusiner. Sen bestämde jag och Pontus att vi skulle träffas, men han hade så ont så vi kom fram till att träffas någon annan dag. Jag kollade på juniorerna och gick hem. När jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade. Sen väckte mamma mig och frågade om jag var hungrig. Så jag fick en macka.

Nu ska jag snart sova. Så jag kan spela match imorgon. Samling klockan 08.00 i sjöstadshallen. Är så otaggad man kan bli.. Depp.

Jag behöver dig.

Nu har jag köpt nytt smink. Mamma gav mig pengar. Så vi gick och köpte massa skit. Hehe. Behövdes!
Sen har jag fixat mig, har även tagit lite bilder. Som jag lägger in på bloggen ikväll eller något.
Och jag har lagt in ny musik på bilden. Hihi, behövdes. Har lyssnat sönder låten Angelica skickade till mig igår.

Vi hörs senare ikväll eller något, puss på er!

Love with you.

Svar på tal.

Vad är det värsta som har hänt i ditt liv? :
 
- Det finns mycket jobbiga saker som har hänt i mitt liv. Men det som tog på mig mest av allt är när min farfar gick bort. För han var som min bästa vän. Han blev inte så gammal. Runt 70 strecket. Han drabbades av canser. Det var en jobbig tid för hela våran släkt. Och det kommer dagar man inte vill fortsätta utan våran älskade Kalle Hallqvist.

Betyder innebandyn mycket för dig? : 
 
- Den betyder så otroligt mycket för mig. Även om det är lite halv jobbigt just nu. Så blir jag glad (även om jag inte alltid visar det) när jag tränar. Det är en psykisk process. Jag har idrottat länge. Med olika sporter. Men jag har aldrig älskat en sport så här mycket som jag gör nu. Innebandyn är som en drog för mig. Jag måste träna för att få bort ilskan. Jag mår bra för stunden.

Är dina föräldrar omtänksamma? : 
 
- Dem bryr sig otroligt mycket om mig, Jimmie och varandra. Sen är det släkten - Mamma och Pappa vill hjälpa alla, dem vill att alla ska må bra. Det vill även jag. Och det är från dem jag har fått det ifrån. Men även mina föräldrar kan må dåligt. Och då har dem funnits så mycket för folk. Så då är det så många som vill finnas där för dem. Och det är det posetiva i det hela. Jag älskar min familj. Dem har den största platsen i mitt hjärta. Och det kan ingen ändra på.

I din blogg ser man ofta att du kan må lite dåligt, brukar det vara stora saker då? :
 - Nej det behöver inte vara stora saker. Det kan även vara småsaker. Som att jag är sjuk och inte får träna. Då blir jag ledsen. Eller när det inte går bra för mig med innebandyn. Då blir jag ledsen. Eller så kan det vara att någon som jag håller kär kan må dåligt, även jag blir ledsen då. Men det kan även vara stora saker. Som jag inte pratar med alla om. Bara med mina vänner.

Röker du? :
 - Nej.

Är du och Pontus tillsammans? :
 - En gång för alla nu! - Nej vi gillar bara varandra. Mycket. Men vi är inte tillsammans. Och det är våran sak. Ni får säkert reda på om vi blir tillsammans. Om vi nu blir det.

Lever du som en prinsessa varje dag? : 
 
- Oj. Hehe. Nej absolut inte. Fysiskt så gör jag nästan det. För jag lever i ett sånt underbart paradis. Men psykiskt gör jag inte det. Ganska djup.

Om ni har några frågor så är det bara att ställa dem.

Godmorgon!

Hej på er.
Jag vaknade nyss, eftersom jag somnade strax efter tolvslaget igår så. Jag pratade med Pontus i telefon, och han somnade helt plötsligt. Haha, sötnos. Så då la jag på och somnade också. Ganska skönt.
Jag har ingen feber längre, men mitt huvud dunkar fortfarande otroligt mycket! Men ska ta en alvedon så går det nog över också. Hihi!

Jag tycker fortfarande att jag har varit otroligt dålig att blogga. Har inte orkat. Har inte haft något riktigt sug. Men får hoppas att det blir bättre med det eller hur? Skönt att jag har kvar alla läsare fortfarande.
Nu ska jag hämta lite vatten och en alvedon, vi hörs senare! Puss.

Bästis.



Jim. Jag älskar dig. Du håller upp mig. Du bär mig hela vägen fram.
Jag är inte sur på dig bästevän. I love you.

S-N-dubbel O-K


Fredag!

Slutade elva idag. Puh! Det behövde jag verkligen. Två lektioner. Slöjd och Idrott. Slöjden var bäst. Jag och Angelica målade bara. Utan anledning. Och pratade. Idrotten tillbringades med Pontus G. Lika härlig den med. Efter åt jag på gymnasiumet. Tacos. Helt underbart. Men klagade mest på att det var kladdigt. Sen gick jag hem till bella. Och bara tog det lugnt. När jag kom hem la jag mig i sängen och kollade på film. Nu har jag suttit och tänkt. Måste plugga. Måste. Jag orkar inte. Jag måste. Jag och Pontus G har slagit vad. Om en sak. Om jag slutar, slutar han. Vi skakade hand på det. Där stog vi i idrottshallen. Jag tog av mig boxningshandsken. Han med. Sen skakade vi hand på det.

Du är en stor del av mitt liv.

Jag mår inte bra när du inte mår bra. Då det du älskar mest av allt inte går bra. När du har fel inställning och ändrar din åsikt om precis, precis allting!
När du säger att du inte har gråtit på flera år. Men du känner hur tårarna känner ner från kinderna. Första gången på flera år du fäller tårar över något. Så gråter du över denna sak. Som inte alls är speciellt stor. Men för dig och mig, då är det stort. För dig är det stort, för du lägger ner så mycket tid på detta. Natt och dag tänker du på detta. För mig att det stort, för det är en stor del av mitt liv. Jag lägger ner så mycket tid på det. Försöker fokusera. Men ingen ser. Samma fel för dig. Ingen ser. Jag ser. Du ser. Vi ser. Tillsammans ser vi hur ingen ser, hur ingen ser oss. Hur mycket vi försöker.


Hell



Hello there the angel from my nightmare
The shadow in backround of the morgue
The unsespecting victim of darkness in the valley
We can live like Jack and Sally if we want
Where you can always find me
And we'll have Halloween on Christmas
And in the night we'll wish this never ends
We'll wish this never end

Where are you and I'm so sorry
I cannot sleep I cannot dream tonight
I need somebody and always
This sick strange darkness comes creeping on so haunting everytime
And as I stared I counted the webs from all the spiders
catching things and eating their insides
Like indecision to call you
And hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
stop this pain tonight


Im sorry.

Lite update om mitt liv.

  • Jag mår fortfarande piss, kommer göra det ett tag framöver.
  • Skolan börjar gå bättre. Hade utvecklingssamtal idag, det gick bättre än förväntat!
  • Innebandyn går inte bra nu.

Frågor på det?


ett helvete.

15 månader. i miss you.

ihatethis



jag mår piss


Stopp!

Ni har slutat kommenterat helt (nästan). Det känns så himla tråkigt.


Det finns en mening i allt!

Det är bara vi som har en sån här humor Angelica. Så jävla klockrent!

Vi sa i klassrummet idag att jag skulle heta Angelica är en ( Sen en snigel). Och Angelica skulle heta Lina är en ( Sen en sködpadda). Men som vanligt glömde jag bort det. Så angelica skrev till mig. Som ni ser på bilden. Haha. Alltså. Våran humor. Kommer alltid vara klockren.

Jag skriver mer sen, ska plugga strax. Är urtrött och börjar bli lite förskyld. Hoppas det inte hinner bryta ut.
Imorgon: Utvecklingssamtal. Klump i magen.

Day after day.

Pontus. Du får mig att bli så himla glad. Jag tycker om dig. Och det vet du.

Black and White

Jag älskade att känna känslan av att vara kär. Den känslan som fick mig att sjunga hela dagarna. Jag blev glad varje gång jag tänkte på det. Tills den dagen du klev in i mitt liv. Tog upp den platsen du ville. Du krossade hela mitt hjärta. Jag föll. Jag gick sönder. Jag var trasig ett långt tag. Många veckor gick åt att bara tänka på dig. Varje kväll grät jag över hur du sårade mig. Sen kom jag upp på benen igen. Jag grät inte längre. Jag levde mitt liv som vanliga jag. Som om vi aldrig hade träffas. Jag tvivlar idag på om jag hade så starka känslor för dig. Och om jag nu hade haft det. Hade dem faktiskt försvunnit efter en vecka med dig. Jag lagade mig själv. Med din hjälp, och den var att bara lämna mig ifred.


Im sorry.

Pysen, nu ska jag sova. Ha det bra!


Sagan om min verklighet

När du lämnade oss. Så lämnade du inte bara jorden, utan ett otroligt stort tomrum i våra hjärtan.
Du hade haft canser i nästan 6 år. Du hade gjort så många operationer. Så otroligt många. Ditt hjärta blev svagare och svagare. Precis som vårat blev när du flög iväg. Jag saknar dig så himla mycket Farfar.
Det var som att någon tog ifrån din bästevän. Eftersom du lyssnade på exakt varenda ord jag sa. Du förstog verkligen också. Du hade svar på mina frågor.

Jag minns alla sommrar på Åland. När du satt i solen eller bara gick runt och njöt av livet. Gud vad jag saknar dig.
Jag minns när du sa : Jag ska klara mig, ändå fram till din födelsedag iallafall! Tre dagar efter gick du bort. Jag minns det som igår när mamma står i köket. Jag tog precis en macka. Så säger mamma : Farfar är död Lina. Jag kollade upp på henne med tårar i ögonen. Det enda jag sa var : Jag går ut en snabbis. När jag stänger dörren börjar tårarna rinna snabbare. Det blev fler. Jag fick panik och började sparka i väggen. Skrika och ville bara bort härifrån. Jag gick till Frida och pratade. Hon förstog och tröstade mig. När jag kom hem la jag mig i soffan. Och sa till mamma : Jag vill till Farfar. Mamma höll om mig och sa : Han finns kvar bland oss. I våra hjärtan lever han kvar. Jag gick in och la mig i sängen. Dagen efter låg jag och sov hela dagen. Jag fick hoppa över skolan. På onsdagen när jag kom till skolan så var det en kille som inte visste om vad som hände. Så säger han: Vad är det med dig då? Är det någon som har dött eller? Då började alla tårar rinna igen.

Nu är det snart två år sen du lämnade oss Farfar. Jag saknar dig lika mycket fortfarande. Och hoppas på att vi kommer ses någon gång igen. Du har fortfarande den största platsen i mitt hjärta. För du var den som tog hand om mig mest av alla i släkten. Jag vill att du ska kunna läsa detta och ta åt dig av mina ord. Tyvärr går det inte. Jag älskar dig så otroligt mycket. Min egna Farfar.

Yo!

Tjaaa!
Sitter på mattelektion, men i datasalen. Astråkigt!
Men aja, låg och pratade med pontus tills halv ett inatt. Så imorse kunde jag inte komma upp ur sängen. Så jobbigt. Första lektionen så var det boxning. Jag och Jessica är sååå grymma! Så passa er för oss. För vi kan slåss, eh-he!
Jadu .. Har inte så mycket att säga, mer än vi ska snart dra och äta på gymnasiumet! Coolt. Nehe.

Nej, vi hörs och sen. Pussi


Never Ever.

A few questions that I need to know
how you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
and how long it's been going on
Was it that I never paid enough attention?
Or did I not give enough affection?
Not only will your answers keep me sane
but I'll know never to make the same mistake again
You can tell me to my face or even on the phone
You can write it in a letter, either way, I have to know
Did I never treat you right?
Did I always start the fight?
Either way, I'm going out of my mind
all the answers to my questions
I have to find

Lina Hallqvist

Jag hade ingen "sträng" vid överläppen hela min barndom. För en hund sprang omkull mig när vi lekte. Och jag slog sönder mina läppar.     Jag blir lätt sjuk.      Jag är rädd för nästan allting.      Jag är beroende av cola. Och närhet!      Varje natt innan jag somnar tänker jag igenom saker som jag måste förbättra.     Jag har svårt och säga jävlar. Utan säger omedvetet "Jälar".      Jag älskar och lyssna på gamla låtar då jag tänker på minnen.      Jag kan roa mig själv.      Jag älskar och vara kär.      När jag spelar en match. Då känner jag adrenalinet inom mig.      Jag kan men har väldigt svårt att måla mina naglar själv.      Jag tar tabletter varje kväll mot smärtstillande då mina knän gör ont så jag gråter.      Jag är rädd fortfarande för att bli sårad, även om det finns personer som har sårat mig tillräckligt.


Saknat er!

Hej på er mina vänner!
Har ni saknat mig? Iallafall så har jag saknat er, och att blogga!
Nu är det så att jag har gjort massor av val nu i livet. Mindre blogga, mer plugg och satsa på skolan! Låter väl okej?

Min dag då?
Den började med hemkunskap. Jag jobbade med Martin och Robin. Sköna killar detdära! Skrattade ett par gånger. Sen var det hem och sova. När jag kom till skolan igen, hade jag glömt böckerna. Så jag gjorde någon Sverige uppgift. Fattade ingenting. Men bättre och få det gjort. Sen var det Engelska. Som jag lackade sönder på. Och gick där ifrån tillslut. Efter det var det livskunskap. Som ni kommer och få se två filmsnuttar ifrån. Så jävla kul vi har egentligen. Men back. Jag gick hem, la mig i sängen. Grät några tårar. Men tur har jag vänner som kan få mig på bra humör igen. Sen gick jag till Pontus träning. Kollade lite på den. Sen gick jag hem med honom. När vi står och pratar kommer Josefine och Jessica. Sen kom Jocke. Men dem gick efter ett tag. Och då var vi ensamma igen. Sakt och gjort. Vi pratade bara. Sen kramkram. Då gick båda åt olika håll. Jag ringde bella. Nu ligger jag här. Trött som tusan.

Jag och Jim.

lina. säger:

Haha, vet du hur satans kallt det är ute?

jim säger:

Men mjau..

jim säger:

Jag ska ju ner och handla

jim säger:

Haha

lina. säger:

Haha, jag höll på att dö! Skojar inte.

jim säger:

Ajdå.. jag får väl ta sparkcykeln så går det fortare:D

lina. säger:

Hahah, ta moppen! ;D

jim säger:

Jag har en cross, den kan jag ta:)

lina. säger:

Hahaha. Typ rymdraket :D

jim säger:

Hahaha;D

lina. säger:

Nejmen. Kommer du ihåg Elias? ;);););)

jim säger:

HAHAHAHAHAHAHAHA

jim säger:

FYYYYYYYYYYYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

jim säger:

Jadå

jim säger:

Live porn när han taffsa lite på dig

jim säger:

Samt att han börja dreggla

jim säger:

Favoriten

lina. säger:

Hahaha.

lina. säger:

Sååå jävla klockrent!


Min smärta.



Hade tråkigt, satt och gjorde en bild. Resultatet är ovanför. Imorgon är det match. I nynäshamn. Hoppas på vinst. Vi slog dem med 15-1 och 6-1 förut. Så nu hoppas vi på vinst igen.
Jag färgade håret förut. Har inte sett resultatet ännu. Jag la bara i lite blond färg. Färga utväxten och lite såntdära. Nej nu ska jag bara ta det lugnt. Inte så mycket blogg ikväll. Känner inte för det. Puss. 

UPDATE: Orkar inte skriva. Vi vann med 7-0. Jag mår bra. Lite sjuk. Jag återkommer om någon dag eller så. I love you all!

Ditt leende.

Jag gillar dig, jag gör verkligen det.


Rehab.

Jag ställer mig i hissen och trycker på trean som har tappat all sin svarta färg. Hissen luktar urin som den har gjort ändå sen vi flyttade in i hyreshuset. När vi flyttade in var det år 1996. I tolv år har hissen luktat urin. Kan bero på gubben på tvåan som kissar i hissen. När hissdörren stängs börjar mina tårar rinna. Sakta ner längst mina kinder. Tårarna som får med sig min kolsvarta mascara piskar mot golvet i trapphuset. Jag får upp mina nycklar och låser upp. Hoppas på att ingen är hemma, så jag slipper le och säga: Nej jag mår bra, fick bara tårar i ögonen av blåsten ute. När jag kommer in är ingen hemma. Jag lägger mig i soffan och kramar om katten. Försäkrar mig att jag fortfarade lever. Katten kollar på mig och kanske förstår hur jag känner. Hur jag verkligen inte vill känna såhär. Mobilen ringer, den skriker: I gonna check into Rehab. Jag kollar på mobilen. Dolt nummer. Det svarar jag inte på. Så jag låter mobilen fortsätta ringa. Detta får mig att fortsätta gråta. Jag vet hur svårt mitt val kommer att vara. Jag vet hur jag kommer få lida. Jag vet att jag kommer välja fel. Jag vet att jag måste såra någon.

Broken

Det jag försöker säga är att du får inte komma tillbaka in i mitt liv, för du har sårat mig något så otroligt.


På språket

Hej ni.
Sitter här på språket med Jessica och gör ingenting faktiskt. Slutar om några minuter bara. Så det är lugnt.
Snart är det träning, väldigt skönt om jag får säga så. (Eh-he?)
Justdet, skrev kemiprov i Sahara, och det gick åt helvete! Hehe.. Buh för det. Men kommer väl få straffas för det också. Så det är nice. Fick mina omdömen idag. BOYAH!
Vad mer då? - Jag och Jessica (Aka. JeSSikkkkAAAhhzzzzww DaHHHHHHHHliiiiin.) lekte sveriges största muppar på engelskan. Men som sakt, vi behövde inte leka så jävla mycket. Men dejjdejj för det! Superman.
Neheni.
Vi hårzz senare! Puss.

Im a good girl.

Hela mitt block är nerkladdat av massa kemiska skit. Fattar lite mer nu iallafall! Wihu.
Det har inte hänt så mycket mer än att jag har pluggat massa kemi. Så nu tar jag en paus från det. Hinner plugga på lunchen imorgon också. Iallafall läsa igenom det några gånger så det sitter riktigt stenhårt!

Och imorgon blir det inget bloggande, eller på kvällen blir det säkert ett inlägg. Om jag orkar! För jag hinner inte hem innan träningen när jag har slutat plugget. Så mamma kommer upp med min innebandybag till tomtbergahallen. Sen står jag och pratar med Heimo ett tag. Sen är det träning. Haha. Boyah!



Nej nu blir det sängen för mig, här ska det sovas! Pussar.


Bildtime!

Antar att vi bjuder på bilderna. Och lägger absolut inte upp alla. För då får jag hålla på veckan ut tror jag!


Mer bilder kommer när Bella har skickat klart alla. Boyah!

I need someone.

I don't know how it got so bad.
Jag börjar inlägget så. Det är så mycket som snurrar runt i huvudet på mig. Och det är väl ungefär 20 inlägg som ligger i utkast som jag inte vill publicera. För rädslan att dem är dåliga stryper mig.
Jag kanske ska vara lyckligt lottat att jag lever där jag gör nu. I en väluppfostrad familj. I ett rikt land. Men alla småproblem som jag inte vill tala om för någon. Det är just dem som man får kommentarer för. Fjatiga, töntigt. Det är just det, som ingen vill få höra.
Men någongång måste alla småproblem ut. Alla behöver någon och prata med. Jag har några fåtal. Ett par stycken jag pratar med. En om skolan, vännerna. En annan om kärleken. Båda berömmer mig för att jag är en både bra talare men även en bra lyssnare. Men i skolan, då vågar jag knappast prata inför klassen när alla är tysta och fokuserar sig bara på just en peron, och det är i den stunden jag. Mina vänner har lagt ner mycket tid på att försöka höja mitt svaga självförtroende. Och lyckas till en del. Men det är alltid något som stoppar en inombords och säger - Du vågar inte. Du kommer inte klara det. Det är just den rösten jag vill försöka övertala.
Jag vill hjälpa mina vänner så gott det går, försöka peppa dem. Försöka vara en bra lyssnare, och även vara lite som en förebild. Jag intalar mig själv att jag ska bli en bättre männsika. Som ska kunna göra min familj stolt, mina vänner lyckliga och även personer i min omgivning.


Jag suger på kemi.

Jag har suttit och pluggat kemi. Väldigt länge nu. Mamma håller på och gör fruktsallad ute i köket, gott och nyttigt! Jag ska äta det sen ska jag plugga vidare.
Det fastnar verkligen inte för mig. Kemin alltså. Prov imorgon. Något jag inte är så säker på om jag klarar. Gillar inte Kemi ihuvudtaget. Därför har jag svårt för det.
Från och med nu ska jag hänga med i skolan och bli det jag vill. Även om jag kan flippa ur ibland. Jag ska verkligen det. Så imorgon iskolan. Ska jag börja dagen. Med en bra dag. Med endast musik i mina öron. Inget prat. Med någon. Bara på rasterna. Inget smsande. Det kommer ta ett tag och lära sig. Tillslut kommer jag kunna lämna mobilen i skåpet eller väskan. Boyah! Önska mig lycka till!

Nej lite musik (GRYMT!) till er. Och fruktsallad till mig. Puss.


Min allra bästavän.

Min bästavän. Min Jim Eklund. Jag saknar dig mer än något annat. Jag skulle kunna döda för att få höra din röst igen. Hoppas du förstår hur saknad du är utav mig.
Du har alltid stått vid min sida och trott på mig. Du är jämt underbar. Du lyfte upp mig från botten. Du fick mig och må bra. Jag älskar dig. <3


Kemiprov imorgon!

Hej!
Gud vad jag hatar att börja inläggen med ett hej. Det ska bli ändring på det!


Vad har hänt idag då? Dagen började med att jag vägrade gå upp ur sängen. Så mamma började bli sur. Jag sa att jag frös och ville stanna hemma. Men hon gick tyvärr inte med på det. Så det var väl bara att gå upp och börja dagen. Fick skjuss till skolan för jag missade bussarna. Superman, hell yeah! Onsdagens första lektion började med Svenska. Jag började läsa boken som ska jag ha läst ut tills på måndag. Ligger väl på 100. Och det är 300 någonting sidor. Usch! Sen var det Religion. Då gjorde jag frågorna. Som jag ska göra klart snart. Efter det var det Matte. Då var det IVklassen igen. Pontus kastade ut en hel kortlek över klassrummet. Robert lika så. Mark spelade på mobilen. Jessica och jag lyssnade på musik och höll på och skrika om allt. Notera att jag sminkade mig också. Lunch var det efter det. Sen svenska då vi kollade på Simpson i datasalen. Hehe. Sen språk. Då pluggade jag lite till Kemiprovet som vi har imorgon. Efter det var det Kemi. Då gick jag och Angelica där ifrån tillslut. Anders våran lärare är helt störd!


Nu
eller snart ska jag plugga. Har tagit hem massor av böcker. Usch. Önska mig gärna lycka till. Kyssar!

Tisdag.

Hej på er mina vänner!
Sitter här och väntar i telefon. Kan inte direkt säga att jag pratar för Pontus är nere och hämtar mat. Hehe..
Ja ni. Vad har hänt för spännande idag då? - Träning, den var ganska usel. Men får väl tacka Heimo som gjorde min träning lite roligare. Iallafall efteråt! Sen mer. Skola, nu börjar mattelektionerna vara roliga. Vi är 7 personer. Liknar en iv-klass. Jag åkte runt på en sparkcykel. Pontus spottade papper på alla. Lika med Robert. Martin räknas knappast eftersom han sover på alla lektioner. Eller spelar gameboy! Mark och Niklas spelade på mobilerna och Jessica tjatade om att hon fyllde år idag. Grattis!
Och på idrotten hade vi boxning. Hell yeah! Så passa er, för jag kanske (eh-he. Skulle inte tro det va) slå ner er.

Imorgon då. Har inga som helst planer. Ska försöka plugga. Om jag lyckas är frågan. Måste inskaffa mig en sådan vän som jag kan plugga med. Någon frivillig, någon?! Kontakta mig då. Nu! Skiter i kön, ålder eller något sådant. Bara någon som kan försöka få in något i mitt huvud. Inte ett lätt jobb.. Nej nu ska jag kolla vidare lite. Puss!

Lagfoto.

Vårat lagfoto hade kommit upp på hemsidan nu. Kolla själva. Nummer 44 har jag.


Killar..

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

Du förblir den enda för mig.

Jag tänkte publicera ett inlägg jag har skrivit. När jag tillbringade en dag med min första kärlek. Men fick veta att han fortfarande läser min blogg. Och det skulle kännas otroligt sjukt om han läste. Kanske inte, för då kanske han kommer inse hur saknad han är utav mig.
Men jag har skrivit så otroligt mycket om dig. Om du läser är en fråga som bara du kan svara på. Eller om du bara kollar på bilderna.

Jag kommer inte ihåg varför jag är här. Och hur det blev såhär.
Om det var du eller jag som rasade våran vänskap. Suddade ut alla minnen kommer jag inte ihåg. Men allt svider så otroligt fortfarande. Jag trodde att jag kunde koppla bort smärtan. Men det kommer stunder då jag bara vill tillbaka. Men samtidigt vill jag springa ifrån dig, och ditt liv.
Jag vill glömma dig, men samtidigt börja en ny tid och ett nytt liv med dig. En ny start på vänskapen. För jag har sett att du har kollat på mig i smyg och haft ett léende på läpparna.

Tree

Mina änglar. Förlåt för att jag har varit lite halv seg med bloggen. Får väl skylla på att jag har ägnat mig till massor(!!) av annat. Men nu när skolan är igång så får jag bli lite bättre med bloggen.
Nu har jag håltimme, eller det har jag haft väldigt länge. På Hemkunskapen gjorde vi hamburgare. Det smakade helt okej.
Idag skulle jag ha träffat Bella, vet inte om hon minns det fortfarande. Men får väl hoppas på det! ;) Annars vet jag inte vad jag ska göra, plugga? Jag har ju tagit det lugnt nästan hela lovet. Så mer chill kan det inte bli. Nej nu måste jag byta ut min bruna väska, mot den vita ithink.. Vi hörs efter skolan eller ikväll! Kysskalas!


Tears.



Torr humor.
Bilden tagen för länge sen med Jessica.

Kärleken gör ont.

Hej på er.
Jag ligger i sängen, lyssnar på musik medans Bella skickar alla bilder från helgen. Jag vet inte vad det är med mig, jag är jätteledsen. Gråter jättemycket, men har ingen jättestor anledning. Tänker på massa minnen, kanske därför. Jag gillar inte och gråta. Eftersom huvudet dunkar mer än vanligt då, ögonen gör ont. Nej, jag tänkte väl lägga mig under täcket ett tag nu. Hej så länge.


You.

Tack för det vi delade. Tack för att jag fick vara din. Tack för att du fick mig att vara lycklig. Tack för du sårade mig så jag kunde inse sanningen. Tack för tiden vi hade.

Jag är helt tom, jag lever utan en själ. Utan en skugga. Du tömde mig på allt - kärlek, lycka, lust.
Innan jag somnar så brukar jag tänka på oss. Just då vill jag skjuta mig i huvudet, för att just glömma oss, dig. För att minnas dig är en mardröm för mig. Att jag ständigt lever med en klump i magen, för att jag vill slippa träffa eller se dig.
Nu har jag lärt mig och leva med känslan - Från att älska någon, till att hata personen. Även om vi delade mycket, så kan jag inte förlåta dig. Du var en stor del av mitt liv.
Jag kan nu stolt säga att jag inte saknar dig längre.

Delad

Telefonsamtal.

D: Hej Lina.
Jag: Hallå.
*Tystnad*
Jag: Vad det något viktigt eller ville du bara prata? *Försöker låta trevligt*
D: Njaaeeea, mja, jag vet inte riktigt.
Jag: M'key.
D: Eller jo.
Jag: Men säg då!
D: He-he.. Nääe.
Jag: Men skit i det då.
D: Ah. Pusshej.
Jag: HEJDÅ!


Helg

Hej på er.
Vad har jag och säga. För mycket, bilder kommer om någon timme. Från helgen. Då ska det bjudas, kanske inte.
Orkar inte blogga, ska ut i köket och hämta en macka. Sen sova. Puss!

<3




RSS 2.0