2008

Sammanfattning av 2008!

Januari : Började umgås jättemycket med Carro. Blev jättebra kompis med henne och var med henne nästan varje dag. Det hände inte så jättemycket. Mådde dåligt ett tag efter att har blivit sårad av en vän.. Men jag var stark och lyckades hålla mig uppe tills jag mådde bra igen.

Februari : Det var knas i början av månaden mellan mig och en vän. Det hände lite saker som inte skulle ha hänt och ja.. Det gav konsikvenser, fast inte förän i Mars. Åkte upp till Mormor och Morfar med Isabelle. Hade übermysigt där uppe! Min pappa fanns där för mig mest av alla när det blev knas med min vän som ni läste tidigare. Blev jättesjuk ett tag och tappade rösten. Var med när min kusin hade sin första fylla och spydde ner sin säng. Hah! Jag och Carro cyklade aslångt en kväll.

Mars : Åkte till Märsta med Johanna. Åkte till Kungsberget med Emma. Blev på g med Jocke. Haha! Blev kompis med Josefine igen. Åkte till Romme med skolan och hade askul med Carro. Simon och jag blev vänner. Vi fick känslor för varandra och jag började hänga i Vallentuna. Färgade mitt hår brunt.

April : Lärde känna Adde. Min älskade plattång gick sönder (Ja, alla måste veta det!) Bråkade med två som står mig jättenära. Kollade på huddinge´s smfinal. Blev jagad av polisen när vi åkte moppe. Jag åkte utan hjälm. Satt bakvänt. Men vi lyckades komma ifrån dem.

Maj : Att jag var med Josefine jättemycket. Och att jag var med Carro också. Jag blev vän med Filip igen. Det var varmt. Jag lärde känna Marcus, Oscar och Oskar. Jag hade jävligt kul i skolan. Tina kom hem från Island. Jag fick min laptop. Jag hade vattenkrig med många(!). Var på Skansen. Jag åkte mycket moppe. Jag hade bruna ben (Eller hur Jossan? ;) Kolla bilden..). Carro sov ute och vi pratade i telefon hela natten. Orre och Nicke? ;). Jag satsade helt plötsligt jätte mycket på skolan. Var på Gröna Lund. Kom nära min bror. Spelade fotboll med Jessica i Myrängen :$.

Juni : Åkte upp till Ljusdal i början på sommarlovet. Min kusin gifte sig. Hängde i Snättringe med Jessica och hade otroligt kul. Gick på sommarskola i två dagar. Gled runt med Josefine. Åkte till Tystberga med Isabelle. Sommarjobbade med Isabelle. Blev jättebra kompis med Tobbe! Hängde ganska mycket med Angelica i Snättringe. Det blev bråk mellan mig och min dåvarande pojkvän. Det tog slut mellan han och mig i slutet av Juni och början av Juli. En nära vän till mig var otrogen samma kväll som min dåvarande pojkvän var det också. Var på första sommarlovsträningen med Jessica, vilket blev misslyckat för vi sprang vilse!

Juli : Jag och Jessica cyklade till ikea och åt! (HAHA!) Jag och Jim började umgås jättemycket. Min bror fyllde år. Jag åkte till Åland och träffade Simon. Åkte på semeter med mamma och pappa i två veckor. Var på kolmården en gång till. Jim sjöng i centrum hur mycket han älskar mig! (haha!) Jag färgade håret blond igen.

Augusti : Klippte av mitt hår. Blev jättebra vän med Matte. Åkte till Bella i Järna. Var med på Innebandyskolan igen. Fick upp ögonen för en Marcus.. Fick mer problem med min sjukdom. Var på the voice. Träffade Simon. Blev jättebra vän med Kai. Men det höll inte länge alls.

September : Spelade Sköndalscupen. Blev tillsammans med Simon. Spelade sm. Kom jättenära Bella igen. Det tog slut mellan mig och Simon. Seriematcherna drog igång. Blev bra kompis med Robin igen. Jag och Angelica skrattade åt en kille på gymnasiumet. 

Oktober : Jag sa upp min vänskap med en killkompis. Var bra vän men Jonas. Pappa blev sjuk och inlagt på sjukhus. Jag blev vän med Pontus. Jag och Bella började lyssna på Julmusik redan på höstlovet. En vän till mig sårade mig så djupt. Jag och Bella hade askul hemma hos henne när hon hade hela lägenheten för sig själv!

November : Skolan började gå bättre. Jag var sjuk nästan hela hösten. Förskyld. Och därför blev det knas och massa hoppningar med innebandyn. Även massor av strul. Jag och Angelica blev förföljda av några killar som ville ha vårat nummer. Vi langade värsta fula dissen. Oscis och Linis träffades för första gången!

December : Jag och Pontus blev tillsammans. Det blev jättemycket skit för mig i början men jag klarade mig igenom det. Jag slog Angelica på läppen! (Haha!) Jag fyllde år. Denna månad var jättestressig. Min mobil gick sönder. Jag fick en systemkamera. Det var en bra jul. Ja, och idag. Då är det nyårsafton och det är jättemysigt. GOTT NYTT ÅR!


Jag ser det på dig.

Hej på er!
Jag vaknade för cirka en halvtimme. Men jag gick och la mig nio imorse också. Jag skulle sova hos Bella. Men vi orkade inte sova, så vi var vaken hela natten. Sen halv åtta gick vi ut och köpte frukost. Efter det gick vi hem till henne och åt. Sen gick jag hem. När jag kom hem gick jag på toa sen gick jag och la mig. Min säng var mitt allt just då. Orkade knappt hålla upp mina ögon.
Men blogg.se strulade hela natten. + Jag och Bella hade tråkigt, så vi gjorde en blogg! Kolla in den! Helt underbart. Orre, det är jag. Och Tage, det är Bella! ;)


Tisdag

Förlåt för ingen upptadering idag.
Jag och Bella åt frukost på ett café halv tre. Sen gick vi till Snättringe och kollade på Robin hood och Kung fu panda. Efter det gick vi och mötte Palve vid bussen. Pratade lite med honom sen gick jag och träffa Pontus.
Efter det gick jag bara och åt. Inatt ska jag sova hos Tage (Isabelle :$) Och imorgon är det nyår. Nice fan! :D

Är typ ganska flummig! Så ja.


Gräddkök!

Så här såg det nyss ut i mitt kök när jag och Bella skulle göra grädde! :$
Man ser inte allt, det var ganska mycket på barstolarna och kylen också. Haha. Men fyfan vad vi skratta.



Mys!

Nu kom Bella. Mötte henne i centrum nyss. Hon sover här inatt. Ha så mysigt. Puss

Till dom som haft det lika skitigt som jag.

Hej på er.
Sorry för dålig upptatering. Men har sprungit runt hela dagen. Inte gjort något nytta tror jag.
Jag träffade iallafall Bella i centrum och vi gick runt i kanske två timmar. Och bara kolla. Sedan gick jag hem, åt middag. Sedan träffa jag Bella igen. Vi skulle ta en promenad, men då kom vi på att vi kunde hämta hennes löshår som låg i snättringe hemma hos Johanna. Så vi gick från centrum till Snättringe. Ouff! Grymma vi är. När vi kom dit var dem inte hemma. Men vi gick in ändå och satte oss och kolla på Fucking åmål. Efter en halvtimme kom Pontus G inspringades och säger fjortis det första han gör till mig. Tack! Fin vän du är. Sen kom Johanna in också. Vi satt där i minst en timme till och bara tog det lugnt. Sen följde Johanna med oss till centrum igen. Men lilla Armani. Jag och Bella gick och spelade musik hela vägen hem igen. Och typ hoppa runt!

Nu ligger jag här och somnar snart. Är verkligen jättetrött..

Morgon.

Godmorgongodmorgon!
Vaknade bara för ett litet tag sedan. Min katt sprang runt och mjauade så jag fick gå upp och kolla vad han höll på med. Men han sprang bara iväg och fortsatte mjaua. Jag tog min iPod och la mig under täcket. Då hör jag hur ytterdörren slås igen. Säkert mamma tänkte jag och gick upp. Mjo det var det. Jimmie kom ut från sitt rum igen och jag började tjata om att jag ville ha en ny jacka. Pappa sa att vi får kolla på det idag. Jimmie sa att inte behöver någon för att jag är lika ful ändå och mamma höll med pappa. Men jag och Jimmie började skrika på varandra och det sluta med att jag sprang in på mitt rum och slängde igen dörren. Jag tog upp datan och mamma kom in. "Plocka ihop tvätten. Ska tvätta klockan fyra!" Jag svarade "Men allt ligger ju redan på golvet, ta det där ifrån!" 

Mja, det är faktiskt så min morgon har sett ut. Nu ska jag försöka ta det lugnt. Har busont i min rygg sen igår. Puss!


Mamma

Tack mamma för att du försöker lösa alla mina problem. Tack för att du hindrar mig från att falla. Det var du som hjälpte mig att klättra upp från botten. Du såg när jag föll men du såg också när jag kom upp. Det finns så mycket jag vill säga till dig. Du får mig att inte falla tillbaka till skiten. Förlåt för att jag inte alltid är den snällaste mot dig. Men du ska veta att jag älskar dig så himla mycket. Jag kan inte beskriva det med ord. Jag är tacksam att du fanns där för mig lika mycket som jag fanns för dig när det var svårt. Det var du som torkade mina tårar på kvällen. Det var jag som fick krama om dig och säga att allt kommer att bli bra igen. Det är dina ord jag tar åt mig av. När du säger: Du är den starka i familjen. Jag beundrar dig. Det är då jag tar åt mig. Nu ska jag satsa på skolan för vår skull. För min skull. För att bevisa för dig att jag kan klara mig själv. Jag vet att det kommer vara svårt för mig. Jag vet att jag inte kommer klara det, så kommer du att falla. Men det är då jag ska visa dig hur man ska ta sig upp. Förlåt om jag bara skakar på huvudet när du säger att när du vill se mig som mest det är då jag knappt vid liv. Tack för att du hittade mig förut, det är tack vare dig jag är vid liv nu. Det är tack vare dig jag lever. Jag älskar dig. Min mamma.

Jag ber av hela min själ att du inte återfaller.

Nu har jag tagit massa bilder. Skrek på min bror nyss. Kul att min ilska ska gå ut över honom. Förlåt Jimmie. Hoppas du förstår.
Lägger in bilderna strax. Och nu vet jag inte hur det blir ikväll. Kanske bara tar det lugnt och tar en lång promenad med iPoden. Blev på sämsta humöret nyss. Och mja, vill inte att det ska gå ut över Angelica heller. Men vi får se vad som händer.

Nu sitter jag på golvet, orkar inte ställa mig upp. Nu erbjöd sig Jim att han går med mig. Min ängel.
Vi hörs sen.


Om detta är en dröm, är det bäst att du låter mig sova.

Åkte in till stan med Angelica. Hon bytte färg på en väst hon hade köpt. Och vi virrade runt tillbaka sen. Nu är jag hemma, ska snart äta tror jag. Mamma och pappa kom hem nyss. Dem var ju i Åkersberga. Skönt att inte jag hängde med. Ikväll ska jag träffa Angelica tror jag. Skulle träffa Pontus men han ville visst inte. Men jag mår inte dåligt för det, för jag har väl minst lika kul med Angelica. Haha!

Skrev nyss en text till. Har haft skrivtorka ett tag. Men jag sparar nog den i utkast ett tag till.


Godmorgon!

Nu är jag vaken, eller har varit det ett tag. Mamma kom in och frågade om jag skulle med till Åkersberga. Men jag orkade inte, så nu är jag ensam hela dagen. Hihi, skönt !
Jag somnade inte förän tre inatt. Låg och prata i telefon sen somnade jag i telefon, pinsamt :$ Hihi. Men annars har jag inte gjort så mycket mer. Och har inga planer för idag heller. Ska nog bara ta det lugnt ett tag. Sen kanske jag träffar någon..

Nej, nu ska jag ringa Isabelle. Måste prata med henne! Puss

Maj 08

Nu har jag läst igenom allt. Vad kom jag framt till?
Att jag var med Josefine jättemycket. Och att jag var med Carro också. Jag blev vän med Filip igen. Det var varmt. Jag lärde känna Marcus, Oscar och Oskar. Jag hade jävligt kul i skolan. Tina kom hem från Island. Jag fick min laptop. Jag hade vattenkrig med många(!). Var på Skansen. Jag åkte mycket moppe. Jag hade bruna ben (Eller hur Jossan? ;) Kolla bilden..). Carro sov ute och vi pratade i telefon hela natten. Orre och Nicke? ;). Jag satsade helt plötsligt jätte mycket på skolan. Var på Gröna Lund. Kom nära min bror. Spelade fotboll med Jessica i Myrängen :$.
Men hände, men här var lite!

image406image408 

...



Nu ska jag läsa igenom massa skit jag skrev i Maj.. Jag är nere. Jag saknar månaden Maj! Fuck. Shit. Hurt.


Jag äger denna värld.

Nu ska jag duscha. Och om en timme ringer min baby.
Vi hörs sen! / L DJ - Yepp, det är sån jag är.


Dålig update

Förlåt för jag inte har bloggat. Men har varit med Carro :* hela dagen och igår kväll.
Det började med att vi träffades och gick och åt på gp. Efter det tog vi en promenad till myrängen där vi tog bussen till stuvsta. Från stuvsta gick vi en liten bit och tog 710an till Sörskogen. Där väntade vi på bussen ner till centrum igen. Medans vi väntade där kom en katt och typ började jama(?) Men vi sprang på bussen då så. Hah! Sen skulle vi upp till Shell men dem hade stängt så där träffade vi Angelica, Sofia och Daniel. Vi stog och prata lite tills jag och Carro gick vidare. Mot Time. Där köpte vi lite godis bara. Sen gick vi hem. Hemma hos mig flummade vi hela kvällen/natten. Halv sex somnade jag, och Carro lite innan. Sen imorse när vi skulle upp. Halv tio! Vi kom upp och jag fixade mig. Sen tog vi pendeln som gick 10.02. När vi kom till Årsta så tog vi tvärbanan hem till henne. Hemma hos henne fixade hon sig bara sen tog vi tvärbanan till Liljeholmen och bytte till tunnelbanan till Skärholmen. Där gick vi runt några timmar. Hon köpte tre söta tröjor. Och jag köpte bara två mascaror. Sen tog vi bussen hem. Men då tappade Carro sin mobil. Så vi åkte runt i minst två timmar och letade. Men hittade inte den.. :( När vi kom hem till mig igen så skrattade vi som vanligt och bara tog det lugnt innan hon åkte hem. När hon hade åkt hem träffade jag min älskling.

Det blev nog ett ganska långt inlägg. Förlåt om jag inte har skrivit. Men jag har varit ganska upptagen med annat kanske ni har sett.

Jag vill inte prata längre.

Jimmie och Alexander kom hem. Dem satt och skoja med mig. Haha, sen kallade dem mig diva och massa shit. Maha, när jag kom tillbaka till datan såg jag att Carro hade skrivit. Så nu sitter hon på tåget och är påväg till mig. Det var jättejätte länge sen jag såg och träffade henne. Så det ska bli kul eftersom vi har bråkat sen i Augusti. Om en liten skit sak som blev större. ;P med sånt hör väl till det också. Jag har ingen aning om vad vi ska jag göra, men vi brukar skoja till det. Så, jag skriver när jag kommer hem senare ikväll. Puss på er och ha en bra Fredag. (Har trott att det har varit Torsdag idag :$)

Never.




Brist på roligheter.

Är du handikappad? Nej  Är du fet? Nej  Är du smal? Nej  Är du rolig? Bror ju på. Idag är jag inte rolig.   Är du sjuk? Yepp   Är du törstig? Japp  Är du 15 år? Nej  Är du fattig? Nej. Är du smart? Ärligt talat, nej  Är du shoppingsugen? Som fan!  Är du saknad av någon? Vet väl inte jag.  Skulle du vilja vara längre? Skojar du eller? Klart som fan jag vill  Skulle du vilja väga mer? Nej fyfan!  Kan du vifta på öronen? Vet inte. Kan du slicka dig på näsan? Kan någon änns det?   Kan du sätta ögonen i kors? Yes!  Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Jag kan, men jag gör det helst inte.  Kan du vara på en fest utan att dricka? Ja  Kan dina vänner lita på dig? Ja  Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? Ja.
Pierca tungan elr näsan? Tungan om jag måste välja.  Vara seriös eller rolig? Rolig Brinna upp eller drunkna? Drunkna  Umgås med dina fiender eller föräldrar? Måste jag välja? ...  Tycker du om någon just nu? Yes Sol eller måne? Sun! Vinter eller höst? Våren är mys Soligt eller regnigt? Soligt! Är du uttråkad? Varför skulle jag annars göra det här? Hur mycket är klockan just nu? 14.03  Vart vill du bo? Absolut inte i Sverige.Vad gillar du? Dig. Vill du gifta dig?Visst Är du kär? Ja!  Favoritårstid? Sommar/ Vinter 
Har du under de senaste 24 timmarna...  Kysst någon? Japp  Blivit kramad? Japp Saknat någon? Jo


Varje dag är svår.

Godmorgon på er. Jag somnade inte förän halv fem inatt. Bra lina. Halv ett vaknar jag av att någon går på mig. Då var det katten som skulle väcka mig. Sen kom mamma in och frågade vart en film var. Jag pekade mot min tv och sen la jag mig under täcket igen. Sen slog det mig, justdet fan! Vart är mobilen? Så började jag leta. Leta,leta och leta. Den var inte nånstans i sängen. Sen kollade jag under alla kuddar. Där låg den. Läste smsen som hade rullat in. Svarade inte på något. Sen försökte jag somna om. Lyckades inte. Jävla katt tänkte jag. Så skrek jag på mamma att jag ville ha frukost. Fem minuter efter kom hon in med frukost. Då fångade jag upp datan som låg på golvet. Idag måste jag städa mitt rum. Fyfan, det ser ut som någon har släppt en bomb här. Fast mamma snodde min samling nyss. Jag hade gjort ett torn av alla colabrukar jag drack inatt. Det var skyhögt. Hah! Ska nog slå på en film som jag kan somna till. Jag orkar inte ha öppna ögon. Usch! Jag bjuder på en puss. Puss!

Nattinatti!

Nu ska jag försöka sova. Eller, jag blir tvingad till det av några kompisar. Snällt att dem tänker på mig, i guess! Jag är ganska trött. Eller seg kanske. Har ingen aning. Lär somna vilket fall.
Imorgon har jag en ganska lång dag framför mig. Det lär bli mycket folk där (Som vanligt.) Och vi får hålla tummarna att Bella ringer och väcker mig imorgon. Annars får jag åka till Skärholmen helt ensam. Och det blir inte kul. Lär väl säkert få med mig någon annan isånnafall. Men det ska nog inte hända!
Nej, nu har folk börjat logga ut från msn. Och jag är trött nu! Puss och sovgott.


I need you.



Jag är uttråkad. Som fan.. Har bloggtorka. Vad ska jag skriva om? Vad tycker ni?

Stay with me.
















Nu ska jag kolla på sex and the city filmen för tredje(?) gången. Fick ju den av Jimmie och Tina när jag fyllde år. Och nu har jag inte något och göra. Så varför inte tänkte jag. Bilden från idag (och jag har inte fiskläppar - TA ÅT DIG PONTUS. som det ser ut på bilden. Det måste ha varit något misslyckat put med lipsen..)

Wherever you are

Hellu.
Nu ligger jag i sängen, under mitt täcke och bara myser. Trött är jag, men annars är det bra.
Kom hem vid sju, åtta ställde jag mig i duschen och nio kom jag ut där ifrån. Snacka om att vara seg. Idag har jag bara tagit det lugnt och sen träffade jag älsklingen. Det hade gått två dagar sen vi sågs och jag saknade/saknar honom jättemycket.
Imorgon ska jag till Skärholmen. Bella ska också dit, fast hon åker från Järna dit. Så ska vi träffas och gå runt. Mellandagsrea, wehu!

Tror jag kommer köpa en hel del onödigt. Men det får gå det också. Har bara massa pressentkort, och min kontanter lägger jag undan. Vet inte riktigt till vad just nu. Men något blir det.


Maj 08











Caroline. Minns du detta? :)













Im fine.



Jag känner mig tom. Helt tom. Urblåst.

Även om du tog tillbaka allt som du har sakt.

Godmorgon på er.
Eller jag har varit vaken sedan halv ett eller något sånt.
Igår fick jag massor av fina julklappar, orkar inte skriva upp dem hära. Sorry ;) Jag hade det trevligt igår iallafall. Och när jag kom hem la jag mig och kolla på las vegas med bror min. Han fick alla säsonger i julklapp. Hihi!

Idag ska jag träffa Pontus. Sa vi igår iallafall, om han inte har ändrat sig.
Och imorgon ska jag antagligen köpa en jacka. Hih, kissies!

Pontus Andersson.

I'm losing my friends for you tonight
Cos' there is no one
But you who makes me feel alright
We've had our times of ups and downs
But after all it's worth it
You're the one that makes my world go around
I'm leaving this town with you tonight
It don't matter where we're heading as long as you hold me tight
To you darling I am chained and bound
And nothing's gonna change that
You're the one that makes my world go around
If there is anything that I am sure of
Then it's my love for you
If there's anything that I want more of It is you


Down.




Jag ska aldrig gå tillbaka.

Jag har ätit gröt med familjen, kunde inte äta så jättemycket för det bränner i min hals. Så jag satt mest och drack julmust medans alla skratta och var glada.
Sedan kom mamma med två julklappar nu på morgonen. Det var bara godis. Två stora Marabou och fem stycken Mentor. Hihi, tack! 
Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag. För sen måste jag börja fixa mig. Om en halvtimme eller så! Hehe..

God Jul på er!


Jimjimjim!

Detta inlägg är bara till Jim! Ni andra får inte läsa. (Även fast jag vet att ni kommer göra det, för jag är smart!!)
Jim. Vad blir om man håller en penna över huvudet? (a) Och majs, det är najs :$

azzzååå dwet eer swååå snwällt avh diwgh atth lånnawwwh uwt diwn fjääällrävewnh , ! <3333
Och kommer du ihåg Claes? Eller apan? Kommer du ihåg våra underbara promenader? När vi missade bussen? Eller när jag lurade dig så vi fick gå i nästan två timmar extra? Eller när vi förföljde den dära killen? Hah! Eller när vi gick balansgång på vägstrecken? Eller när alla gånger vi åt på donken och du mobbade mina tuggor! Och när jag stod på händer vid storängshallen. Eller när jag åkte runt på en tandborste! Eller när vi åt plopp? Och satt på vägen. När vi mobbade bussen som var tvungen och backa tillbaka. Eller när vi gungade? Och jag åt blåbär. Eller när jag åt glass från donken med bilar som du och Robin kasta stenar i. Och när ni två skrek "Lina vi älskar dig" i centrum så alla hörde.

Alla skratt med dig, alla minnen med dig. Dem är oförglömninga. Du är så mycket för mig. Jim Eklund. Min bästevän. Min livsglöd. Mitt allt. Jag älskar dig så otroligt mycket.


December 24th 2008

God jul på er!
Jag ska snart gå och lägga mig, för att vakna upp imorgon. Och börja fixa sig. Sedan samlas hela släkten hemma hos farmor och äter god mat, har det trevligt, antagligen kollar på kalle anka, och sedan öppnar alla julklappar. Sedan på kvällen/natten ska jag dra mig därifrån för att sedan träffa några kompisar. Om dem nu fortfarande är kvar i Huddinge då. Annars är jag hemma med min familj. Hihi!

Nej, nu ska jag prata vidare med Jimiboy när han kommer in från promenaden med voffsningen! Haha, söt. Puss på er.


Fine.

Nu är jag på bättre humör. Jag gick och mötte Bella. Så vi gick och köpte julklapp till min mamma. Hihi, sen gick Bella och köpte min julklapp. Vi gick hem till henne. Bytte varandras julklappar. Av mig fick hon världens gosigaste kofta. Och av henne fick jag ett par leopardstrumpbyxor, två par gråa strumpbyxor och ett bar urgulliga string. Hih. tack bästis! Sen kom Kaii ner och gjorde oss sällskap. Jag blev på värsta flummhumöret och låg typ och skratta. Och efter det tog jag och Bella en promenad, och avslutade den med mat från gp med Linda.

Nu ska jag bara ta det lugnt eftersom jag har världens mensvärk. Så jag ska nog ställa mig i duschen och värma mig. Sen krypa ner under täcket. Bra att jag är sjuk också. Haha! Köpte ett par chinos och en astuff tröja idag. Ni får se sen, puss!


Solen blev iskall.



Skriver senare, förlåt om jag inte har skrivit. Men är förbannad till max och ska snart ut och gå i ett tag. Är så himla ledsen och sårad. Så förlåt änglar om jag inte skriver nu. Men ikväll skriver jag. Det lovar jag!


Knasboll

Jag för bara någon minut sen. Sminket har försvunnit till en annan planet. Det ser iallafall ut så på den här bilden. Skönhet existerar inte på den här bilden. Haha! Här bjuds det. Även om jag tittar bort, ner på datan som ligger i sängen. Haha!


Bror min.

Jimmie Hallqvist. Kom hem nu. För jag behöver din axel att gråta ut mot.


Jag kan bara vara besviken på mig själv..

Jag tänker inte som alla andra lägga upp mina betyg här på bloggen. Mina betyg var inte bra. Men jag kan inte skylla på någon annan än mig. Och det var jag som gjorde själv så jag fick dem betygen. Det finns ingen ursäkt heller. Men jag har lärt mig att jag inte ska deppa ihop för att jag inte fick dem betygen som jag ska gå ut med i nian. För om jag deppar ihop nu kommer jag aldrig lyckas skrapa ihop bra betyg. Så nästa termin ska jag börja på en ny start. Jag ska börja terminen att plugga. Jag ska inte komma efter det första jag gör. Utan jag ska verkligen hänga med. Lämna mobilen i skåpet. (Som vi beslutade på utveckligssamtalet) Jag ska fokusera på skolan och inget annat. Hur svårt det än kommer att bli, ska jag lyckas. För inatt satte jag upp mål för nästa termin. Därför kommer jag att lyckas.


Jag vill!

Det är mycket jag vill ha nu. Kolla bara detta.
Understycka har inskaffats!

Leopardstrumpbyxor . Ljusa slitna jeans . Chinos . Varma koftor . Gråa strumpbyxor . Vita converse . Större beige halsduk . Nya svarta stuprör . Tiotusen berlockarmband . Småblommig/mönstrig sjal . Riktigt mörkt vinrött nagellack . Skorna med 13,5 klack som jag har tittat på i flera veckor nu .

Ursöta.


Über söta armband jag såg i fredags från hemsidan Bags and fashion. Jag ska köpa båda två efter jul faktiskt. Då jag har pengar igen. Gå in på hemsidan själv och titta runt. Jag hittade hemsidan i Natalie´s blogg. (Som även är en toppen blogg!) Ja, gå in själva och titta. Så hittar ni säkert massor av roligheter.

Hallelujah

Godmorgon på er.
Jag vaknade för en halvtimme sen, och på ett bättre humör än inatt. Mina närmsta förstår tror jag. Men iallafall, idag ska jag kanske köpa julklappar med Isabelle. Jul om två dagar och jag har inte köpt en enda julklapp. Jag är ute i tid som vanligt! Jag vet inte riktigt vilka jag ska köpa till heller, och inte. Det här blir svårt.. En till anledning varför jag börjar inte tycka om julen! Jag har noll julstämming, kul! Fast jag vet att iår blir det roligare än förra året iallafall. Hihi! För nu är alla på pappas sida samlade på en och samma plats. Och det är så mycket roligare när Tommy och Christer är med. För då har jag iallafall någon rolig och prata med. Hihi! Elak jag låter.. :p

Nej, nu måste jag börja göra mig iordning. Pusskalas!


<3

Ibland när jag saknar dig, så tänker jag på oss och alla minnen som vi delar.


F

När jag lutar mig mot kanten. Känner att jag snart kommer falla. Då säger du att vi kan prata om allt. När livet känns ostadigt håller du om mig och säger att jag är stark. Men nu när jag som mest behöver dig, då finns du inte för mig. Då svarar du inte när jag ringer. Utan dig känns det som mitt liv kommer rasa ihop. Hoppas du kommer tillbaka till mig snart. Jag saknar dig varje dag. Jag försöker förklara för dig att du är saknad. Jag hoppas du har det bra. Hoppas du vet att jag älskar dig, och alla stunder vi delar.
Jag lovar att alltid hjälpa dig, jag lovar att alltid vara den ärliga tjejen. Jag kommer alltid att ställa upp. Jag kommer alltid vara vid din sida när livet känns jobbigt. Jag vill fortfarande vara din vän. Fortfarande känna mig som din lillasyster. Men det känns som tiderna är över. Du är och förblir min förebild. Jag minns varje gång vi skrattade åt våran låt. Men det är inte samma sak utan dig längre. Sedan du stack här ifrån har inget varit bra. Du var min andra halva. Du var som min egna storebror. Du var den enda jag kunde berätta varenda sak för. Du fanns för mig då jag hade det som svårast. Du fick tillbaka min livslust. Men du förändrades. Du blev en annan person. Jag saknar allt med dig. Jag saknar allt. Jag kan faktiskt inte neka det. Jag älskar dig.


Im not dead.

Jag är inte död. Bara trött.
Dagen har varit lugnt, träffade Bella. Kollade på match. Roligaste. Både Etanol och Snopp-i-halsen var med. Coolt! Sen gick vi hem. Jag var ledsen. Min bästis fixade det. I love you Isabelle. Jag gick hem, satte mig i soffan för mamma städade mitt rum. Sen när dem gick hemifrån la jag mig i sängen. Sen bestämde jag och Pontus att vi skulle träffas. Så vi gjorde det.
Nu är jag helt sänkt. Ska sova tidigt ikväll. Jag måste. Är helt slut.

Die.

Nu ska jag släcka ner datan. Ligga och stirra rakt ut i mökret. Höra mig själv leva. Räkna andetag, och hjärtslag. Tills jag somnar. Om jag nu somnar. Jag ska ligga i mitt mörker och bara tänka. Tills jag slår ihjäl mig själv för att jag hatar mina tankar. För dem övertar. Det blir mörkt i mitt rum.. Nu!

Hate.

You are a heartless motherfucker.


Remember.



Snart ett år sen. Snart ett år sen jag tog bilden.

Flower

Har ingen aning varför jag valde en blommig bakrund nu. Jag borde ha en julig. Ska titta vad jag hittar i mina mappar på datan. Ändningar i bloggen kan förekomma ikväll. Därför dålig update.

Love.

Jordin Sparks featuring Chris Brown - No Air

Jordin Sparks - Tattoo

Jordin Sparks - One Step At A Time


Tack



Tack för du är så bra. Tack för att du verkligen förstår mig. Tack för att du lyssnar på mig. Tack för att du har svar på mina frågor. Tack för att du förstår hur det känns. Tack för att du får mig på bra humör. Tack för att du har gjort en skillnad i mitt liv. Tack för du är en fin vän. Tack för att du är du Oskar Agetoft.

Next.

Första och sista gången jag ler och visar mina tänder.


Snurrigt


Du är bäst!

Vet du att jag älskar dig min bästevän?
Även om jag ser helrolig ut på bilden.


Jag visste redan då att det skulle bli vi två.


Love in Siberia

Förlåt för jag inte har bloggat idag. Jag har varit i Högdalen sen åkte jag hem och duschade, sen somnade jag i tre timmar. När jag vaknade igen var klockan sex. Och då åt jag middag.
Nu ligger jag och pratar med Bella. Vi pratar inte om något speciellt. Eller, hon pratar om sin ena hund. Haha. Alice, köttbullarN!
Jag ska inte göra något speciellt ikväll, bara ta det lugnt för jag är jättetrött och är sjuk. Hostar, är hes. Låter som Snopp-i-halsen-Emil!
Imorgon ska jag träffa Bella. Sen måste jag köpa julklappar snart. 4 dagar till jul och inte en ändå julklapp är köpt! Bra kämpat
Nej, nu ska jag ställa in glassen jag har ätit. Kissies.


Seg data.

Nu ligger jag bredvid Bella som sover som en stock. Jag ska snart sova jag också. Men håller på och fixa iPoden eftersom min mobil är sönder, och jag kan inte lyssna på musik. Vilket jag måste.
Imorgon (idag) börjar dagen redan vid 10. Då ska vi fixa oss sen ta bussen som går 11.20 till Högdalen. Match. Philip spelar. Kusinerna spelar. Det blir kul. Sen har jag inte en aning om vad jag ska göra. Men jag vet att jag måste träffa älskling någon dag. Det var länge sen jag träffade honom. Torsdags. Men bortsett från det. Eftersom Bella var med. Och ja, det blev flummigt.

Mina ögon är påväg och stängas. Det är jättevarmt i mitt rum. Men orkar inte öppna fönstret. Så jag stänger nog av datan och säger - Godnatt på er.

You know i love you so.

Takida - Handlake Village

Coldplay - Yellow

Gnarls Barkley - Crazy

Regina Spektor - Fidelity

Good Charlotte - The River Acoustic

Foo Fighters - The Pretender


Här finns ingenting att klaga på.

Jag har varit i Högdalen vid sex till åtta idag. Jag, Angelica och Natalie åkte dit. Dem skulle träna. Så jag satt och prata med Marcus i min klass hela tiden. Killen som har samma humor som mig.
Sen åkte vi hem och jag gick och åt. På några minuter tröck jag i mig en hel (nästan) kycklingsallad. Sen gick jag hem till mig där Bella väntade. Jag och Bella tog det lugnt och sen gick vi ut. Vi gick till Shell där jag köpte två redbull och en isglass. Sen gick vi hem till henne. På vägen börja två killar i 18års åldern prata med mig.

Kille 1: Hej! Jag bor i Solna.
Jag: Jaha..
Kille 1: Ja, jag känner igen dig. Bor du där?
Jag: Haha, nej?
Kille 1: Men jag har sett dig förut?
*Innan jag hinner och svara*
Kille 1: Jag har sett dig där. Kommer du ifrån Solna?
Jag: Ehhh-hee..
Kille 2: Nej! Du kommer ifrån Norrköping, där jag också kommer ifrån!
Jag: Precis.

Sen fortsatte dem och prata med mig men jag och Bella fortsatte. Haha.
Bella ska sova här inatt och vi sitter i min säng med en varsin laptop. Vi hörs senare.


En färgklick.



Fuck it


Superman!


:)

Bella kallar mig mobboffer för jag retas lite. Hihi.

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

hahah du ville inte att han skulle slit ut sig va ? ;D

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

hihii , slit? :-O

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

vad fan är slit ? xd

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

slita *

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

åååååh .x'd

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

HAHAHAHAHAHA jaha xddddd

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

hhahahhahahah

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

ett a hit och dit x'd

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

Hej jg heter Isbelle och Min bäst vän heter Lin

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHH

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH FN VD KUL

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

AHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAH sluta !!!!!!!!!! x'd

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

ETT A HIT OCH DIT !:D

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

hahahahhahhhh !

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

MN KN JU INTE ÄNNS GÖR EN ÄNGEL !!!!! ()

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

hahahahahahha men lägg av (A)

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

:D

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

:S

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

:D *

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

()

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

Sk vi träffs ikväll ändå?

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

:)

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

Eller du knske sk lär dig tt nvänd "a"

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

? :)

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

hahahahahhhaha !

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

v'nta lite skriver blogg

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

Svr på frågn !

isabelle ; bbarabella.blogg.se säger:

hahahha asså mobboffer ! :D

' liina - 1/12-2008 (L) säger:

HHHHHHHHHHHHH :D


Never die.

Hej på er.
Äntligen lov säger jag bara! Idag så var det sista dagen. Vi åt våra pepparkakshus. Jag och Rolin slog sönder vårat. Men jag tror att jag var sekunden före. Haha. Sen var det lunch. Jag och natta åt inte så mycket utan gick till uppehållsrummet och ägde sönder på något skit. Haha, skratt blev det. Efter det fick vi våra betyg och vi gick hem.

Min mobil har gått sönder också. Men jag har en annan, gammal och ful. Men det får räcka nu när min andra bebis gick sönder :( Sånt som händer när jag är försiktig! Ni som känner mig..
Nej, nu ska jag gå och deppa lite. Över mina underbara betyg. Puss

Min styrka.

Jag älskar dig.


Julkul.

Jag och Natalie med glasyr och florsocker i ansiktet. Hey. Vi är oseriösa!


Du rev upp ett sår i mig.

Update: Jag mår dåligt.


Två svåra år.

Idag är det två år sedan min farfar gick bort i canser. Jag saknar honom mer och mer för varje dag. Smärtan är oförstålig. Min bästevän, min farfar. Varje gång jag träffade farfar gick man ifrån med ett leénde. För just han fick alla att le.

När mamma berättade vad som hade hänt, den måndag kvällen. Då kände jag vilket mörker som överfall mig. Jag insåg att jag hade förlorat min bästavän. Jag förstog att jag skulle leva i ensamheten.
Idag har jag insett att min farfar har det bättre nu, han behöver inte lida längre. Men jag ser på min pappa att han saknar honom. Jag ser på min mamma att hon tycker att det är tomt utan farfar. Jag ser på min storebror att han gråter inombords. Det svider i mig när jag vet att ni gråter. För farfar var inte vem som helst. Utan han var speciell. Det fanns ingen som honom. För han höll alltid humöret uppe. Han var inte alltid lycklig, men han var iallafall alltid glad. Och fick andra att skratta. Han var envis, och om han hade bestämt sig för något. Gav han aldrig upp!

Du ska veta att jag saknar dig farfar. För varje dag som går så slits mina sår upp. Såren som bildades när du flög iväg. Jag älskar dig så otroligt mycket.


En helt vanlig skoldag.


Im in love.

Jag mådde dåligt. Fysiskt. Fick rysningar längst ryggraden. Mådde illa. Höll på att spy. Men jag somnade till. Vaknade efter en timme. Och mådde bra! Pratade lite med Älski. Jag ligger fortfaranade i sängen. Orkar inte röra mig. Är helt död. Men kan inte sova för mycket. För då kommer jag ligga uppe inatt och bara stirra i taket. Har ingen större lust med det. Men jag måste göra av med energi på något sätt. Kanske går ut och går. Kanske inte. Jo. Jag ska ut och gå med Jim. Mys! När jag kommer hem sen ska jag nog kolla på film. Vad vet jag?

... Borde kanske göra klart någon SO grej vi har i skolan. Men jag tror jag glömde pappret på bordet i skolan. Så typiskt! Men det tillhör väl.
Nu ska jag ut, eller snart! Puss


<3

Jag älskar dig Pontus.

Säg att det finns.



Jag söker fortfarande efter svaret.

Datasalen.

Hej hopp!
Nu sitter jag i datasalen. Vi får göra lite som vi vill den här lektionen.. Det var julbord nyss, och det var inte gott. Hehe. Nästa lektion är det NO. Vet inte änns om vi har något och göra där. Men sen slutar iallafall jag. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.
Nu sitter jag och fotar min vän Gustavsson medans han spelar spel. Snyggt! Nej, vi hörs sen. Puss.

Until the day i die.

A few questions that I need to know
how you could ever hurt me so
I need to know what I've done wrong
and how long it's been going on
Was it that I never paid enough attention?
Or did I not give enough affection?
Not only will your answers keep me sane
but I'll know never to make the same mistake again
You can tell me to my face or even on the phone
You can write it in a letter, either way, I have to know
Did I never treat you right?
Did I always start the fight?
Either way, I'm going out of my mind
all the answers to my questions
I have to find

Byt ut mig.

Jag vill skriva till dig. Inte för att säga att jag är förbannad på dig. Utan fråga hur det är med dig. Men jag vill inte känna den känslan. Att få ett svar från han som var min vän. Du krossade en vän för livets hjärta, och du rasade mitt liv. Du förstörde min framtid. Jag bleknade. Du försvann. Min själ blev oskarp. Jag var inte i fokus. Jag har aldrig sakt att jag saknar dig. Jag tror jag inte kommer säga det heller. Men jag gör det. Det är inte okej att sakna dig. För så mycket du sårade mig. Så mycket jag tyckte om dig. Jag litade på dig. Jag sa saker till dig som jag aldrig har sakt till någon annan. Men du fick mig att inse att det inte går att lita på dig. Att det inte går att prata med dig. Alla minnen du suddade ut när du skrek åt mig där. Mitt hjärta gick i tusen bitar när du skrek på mig, på den lilla grusvägen. När du gick din väg. Försökte jag plocka upp alla bitar till mitt hjärta. Det var som glassplitter. Varför var du inte här och torkade tårarna dem nätterna jag grät? Jag behövde dig, och ditt stöd. Jag behövde din axel att gråta ut mot. Det är hårt utan dig. Det slår mig varje dag, att jag hade varit bättre om du hade varit här. För du fick mig att känna mig stolt över mig själv. Undrar du någon gång hur jag mår? Jag mår bra..


Läs...

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne eller kyss henne i pannan!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!

Lips.



Nu har jag kommit hem från stan. Så otroligt trevligt var det! Gick med Natalie BT och Angelica. Mycket skratt blev det.
Jag köpte en klänning till Nyår. Och Jul antar jag. Hihi. Natta köpte en likadan. Jättefin var den! Så vi ska stråla i våra dressar på Nyår! Mys.
Jag ska snart fota lite. Dagens Outfit och lite sånt. Det känns så otroligt skönt med en kamera som är bra. Som det går och fota med!
Jag hann inte och skriva imorse heller. Försov mig faktiskt. Fixade mig jättesnabbt. Plus att det blev slarvigt.
Ska nog göra om min design. Den känns så mörk och dyster.. Tips?

....

Oscis. Om du ser detta. Vill jag att du hör av dig. För du svarar inte. Och jag vill att du ska veta att jag är ledsen över det som hände. Men även besviken. Försök och förstå. Gör ditt val. Hör av dig eller inte, då fattar jag om du fortfarande vill vara vän med mig eller inte..


Sovmorgon!

Imorgon är det sovmorgon! Börjar 9.50 och samling vid tågen. Då vi ska åka vidare in till stan. Och gå på julmarknad. Mysigt värre!
Nu är klockan bara kvar över tio. Och inte mer. Jag är redan urtrött! Men ska nog gå och lägga mig snart. Även om jag kan vara uppe längre inatt. Men jag behöver min sömn. Eftersom jag sov inte mycket inatt. Haha! Det blev mest smsande och väntade.
Jag kanske skriver imorgon innan jag börjar. Beror helt på om jag försover mig eller inte.. Jag gissar på det förstnämda! Därför ska det bli apskönt med lov! För då kan jag sova. Utan att behöva passa tider. Så ni som vill träffas på lovet. Får nog väcka mig. Hemma hos mig!
Nej, vi hörs imorgon! Puss på er. Och sovgott!


Tack!

Tack för alla presenter, alla grattis telefonsamtal och sms. Alla som har grattat mig. Det betyder! Och uppskattas.


Pics


Jag behöver dig.

Varje gång du säger hejdå och går ifrån mig. Så känns det som att göra ett magplask över en spikmatta. Det gör ont i min mage. Det känns som knivar i magen.
Jag behöver din närhet hela tiden. Din värme. Jag måste höra din röst, annars blir jag deprimerad.
Varje gång jag ser dig. Så känns det som att någon kittlar mig. Jag blir pirrig. Kär. När du håller om mig så blir jag varm. När du lägger dina händer på min kropp så täcker det en yta som lever för just det du ger mig, kärlek och lycka. Om jag skulle skriva ner dina vackra ord skulle jag kunna fylla mina väggar i mitt rum. Med endast ord. Och när jag kommer in i mitt rum och ser dem skulle jag bli påmind om vilken underbar människa du är.

Tro det eller ej, men jag älskar dig.

!

NÅGON SOM VET VAD JAG KAN KÖPA TILL EN KILLE I MIN ÅLDER I JULKLAPP? MÅSTE HA HJÄLP NU!!


Födelsedag!

Hih, hej på er!
Jag fyller år idag, som ni kanske såg på Jim´s inlägg. Vet ni hur glad jag blev när jag såg det nyss? Hoppade nästan upp från stolen.
Imorse väckte mamma mig och Bella. Jag fick några paket. En systemkamera. En ny väska. Och ett par tights. Sen lite andra saker. Pengar av mormor och morfar. Tack så mycket!
Jag har redan varit i skolan. Vi hade hemkunskap. Fast vi skulle bara städa ur skåpen och sen kollade vi på film. Jag och Jessica hade ungefär en halv liter såpa i en halv liter´s vatten skål typ. Och det bubblade som fan. Hihi. Busungar vi är!

Nu ska jag lyssna vidare på Beautiful Day med U2 sen pilla lite på systemkameran! Lycka.
I love you! Grattis till mig!

Happy birthday

Nu smyger lilla Jim in och tänkte bara säga Grattis på födelsedagen hjärtat, jag hoppas du mår bra och jag vill att du ska veta att jag saknar dig mer än något annat, även fast vi sågs här om dan.. hihi. Jag önskar dig en trevlig dag och jag hoppas vi hörs lite senare, du betyder allt bästavän.


En dag kvar.

Godmorgon!
Jag vaknade för en timme ungefär. Då min mamma började baka tills imorgon.Tjihu!
Jag ligger fortfarande i sängen, men ska strax upp och hoppa. Ska möta Bella kvart i två. Så jag måste börja fixa mig snart. Inte för det tar överdrivet lång tid. Men jag vill inte stressa!
Ikväll ska nog Bella sova hos mig. Och när jag vaknar imorgon är det min födelsedag. Coolt! Det känns inte som det. Men det är bra.
På fredag slutar jag skolan. Och på tisdag ska vi in till stan på julmarknad med skolan. Mys! Vi gjorde det förra året också.

Nej, måste börja göra mig iordning! Puss.

En gång ett övergångsställe. Alltid ett övergångsställe. Eller hur var det Jim?


Tears

Känsliga läsare. Kolla inte på videon.



Jag kan säga att jag har fått för mig att jag vill bli smalare. Men jag tar faktiskt tillbaka det nu. Jag är nöjd med den kropp jag har. Även om jag har lite komplex för småsaker. Men det är ingenting. Jag gråter när jag ser denna video.

I miss you.

Du har varit som min storebror sen barnsben. Jag har så mycket kärlek för dig vännen! Men det blev knas, vi pratade inte på flera år. Sen träffades vi igen. Och vi försökte hålla kontakten. Men tillslut brast det. Vi pratade inte på nästan ett helt år. Tills jag skrev till dig. Och du svarade. Men nu är det knas igen. Vi pratar knappt. Kom tillbaka vännen. Det känns tungt utan dig. Och jag har insett hur kraftigt jag behöver dig. Simon Sandberg. Vi har känt varandra i snart 14 år nu. Jag kommer aldrig glömma bort dig


Se lyckan


Show me.

Jag minns när du sa att jag var perfekt. Jag minns när vi stog i ditt kök och sade att vi älskade varandra. Jag minns när din pappa åkte ändå från dig, och hämtade mig, sen tillbaka hem till dig. Jag minns när du mötte mig vid tåget. Jag minns när vi gick brevid varandra från tåget till mig. Jag minns hur falsk kärleken var. Jag minns hur jag visste hur det skulle bli. Jag minns hur jag inte gjorde något åt det. Jag minns hur du sov. Jag minns inte att jag gillade mig. Det enda jag minns är att jag inte saknar dig. Utan du är som luft för mig.


Emotionless

Hey Dad,
I'm writing to you,
Not to tell you that I still hate you.
Just to ask you how you feel
And how we fell apart,
How this fell apart.

Are you happy out there in this great wide world?
Do you think about your sons?
Do you miss your little girl?
When you lay your head down,
How do you sleep at night?
Do you even wonder if we're alright?

But we're alright,
We're alright...

It's been a long hard road without you by my side.
Why weren't you there all the nights that we cried?
You broke my mother's heart,
You broke your children for life.
It's not okay,
But we're all right.
I remember the days you were a hero in my eyes,
But Those are just a long lost memory of mine.
I spent so many years learning how to survive,
Now I'm writing just to let you know I'm still alive.

The days I spent so
Cold; so hungry,
Were full of hate,
I was so angry
The scars run deep inside this tattooed body,
There's things I'll take to my grave,
But I'm Okay, I'm Okay.

It's been a long hard road without you by my side
Why weren't you there all the nights that we cried
You broke my mother's heart
You broke your children for life
It's not okay,
But we're alright
I remember the days you were a hero in my eyes
But those are just a long lost memory of mine,
Now I'm writing just to let you know I'm still alive,
And I'm still alive.

And Sometimes I forgive
Yeah, and this time,
I'll admit,
That I miss you,
Said I miss you


It's been a long hard road without you by my side
Why weren't you there all the nights that we cried
You broke my mother's heart
You broke your children for life
It's not okay,
But we're all right
I remember the days you were a hero in my eyes
But Those are just a long lost memory of mine,
Now I'm writing to just let you know I'm still alive

And sometimes I forgive,
And this time,
I'll admit,
That I miss you, I miss you,
Hey Dad...

Änglar.

Nu ska jag ut och träffa Robin och Jim. Barndomsvänner. Hihi, mina coolingar. Så många minnen vi delar. I love you!


Feel it.

The memory will never die
The love that you gave
I'll never throw it away
The memory will never die


Bryt ihop.



Jag tänker för mycket på vad folk tycker, och livets mening. Jag kan bryta ihop för en liten sak. Jag faller till botten för jag saknar gamla tider. Jag klättrar upp. Jag faller. Jag tappar hoppet. Jag finner det igen. Mina tankar övertar mig.

Lördagsmys.

Hej på er.
Idag har det varit så slappt det bara kan bli. Men det har varit nice. För jag är hes, och hostar.
Men iallafall. Jag gick upp till tomtberga. Satte mig vid Oscar, Marcus och några andra. Men dem skulle dra sen så jag gick och satte mig vid Jocke och Jonas. Vi satt och kollade på Älsklingens match. Jag skrattade åt Jonas dåliga humor. Sen lyssnade vi på musik typ. När Pontus match var slut gick han och jag mot honom, jag skulle bara följa med honom en bit. Vi stog bara och kramade om varandra hur länge som helst, frös gjorde vi också! Sen gick han hem och jag till tomtberga och typ spelade lite för det var uppehåll mellan matcherna. Sen smsar Pontus att han var utelåst, han hade glömt nycklarna hemma och ingen var hemma. Så vi träffades igen. Då stog vi bara och höll om varandra ett tag. Gud vad kär jag är! Sen kom hans syster hem så han gick hemåt. Jag till tomtberga igen. Men satt bara där ett tag innan Oscar tog mitt busskort, legg, bankomatkort och lite sånt. Då blev jag assur(!) och tog tillbaka det. Sen gick jag hem utan och säga hejdå till någon. Det var droppen för mig. När jag kom hem var det mat. Och nu har jag precis ätit. Hihi, gotti! Tacos. Nu ska jag visa lite kläder för mamma jag önskar mig till min födelsedag om två dagar!

<3

Friday, im in love.

Give a little bit.


Kevin borg.

Han vann, den snyggingen!


Runaway.

Nu ska jag föna mitt blöta hår. Sen dra på mig en mössa. Efter det ska jag ta på mig jackan och gå mot Isabelle. Två mintuer i regnet. Sen är jag framme. Vi bort för nära varandra. Vi ser tillochmed varandras hus. Haha! Det är nästan lite för nära. Nej. Nu smsar hon här. Puss på er. Och ha en bra kväll!

Gone.

Det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, du har inte en aning, aning
det är så logiskt, alla fattar utom du
du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

Hallelujah

Bellas mamma är så jävla söt. Eftersom Bella är sjuk sa hennes mamma: Inga kompisar ikväll, eller jo. Bara Lina kan komma.
Hihi, min kväll ska spenderas med min sjuka bästavän! :)


Mitt hjärta.

Jag älskar dig Pontus.
Ta åt dig av mina rader och inte som tomma ord. Jag saknar dig så fruktansvärt när jag inte känner din närhet. Det finns ingen lika bra som du. För du får mig att må bra och känna mig stolt när du håller om mig. Jag försöker skriva ner mina känslor. Men det går verkligen inte. Jag blir tom på ord. Utan dig bleknar jag, som om någon skulle hälla blekningsmedel i mig. Till slut blir jag kritvit. Tom. För du målar upp min värld. Du håller upp mitt hjärta. Min älskade.


Jag kommer alltid göra mitt bästa.


Jag har sett döden i ögonen.

Min själ bleknade när jag gav mig iväg. När jag gick från ditt hus och du stog fortfarande i dörren. Alla dem andra gångerna då jag hade gått tillbaka till dig. Men den här gången visste jag att om jag gick iväg, och inte gick tillbaka. Kommer jag aldrig tillbaka.
Såren du rev upp har läkt nu. Men ärren kommer alltid finnas kvar. Minnenerna bleknar inte, dem försvinner inte. Jag har försökt att glömma alla gånger du väckte mig. När du låg brevid mig. Då jag var sjuk och du kom hem till mig. Alla dem där gångerna. Jag saknar inte dig. Utan tiden, och det som hände. Du var en riktig idiot. Du är det fortfarande.
Jag vände blad. Jag gick där ifrån. Från dig och ditt spel. Det var du som fick mig att gå ifrån dig. Inte jag.


En knasig fredag.

Nu har jag duschat. Inpackning till håret gjorde susen. Ska färga det ikväll också. Utväxten ska bort!
Idag hade jag bara en lektion, slöjd. Ansträngande? - Nej.
Sen gick jag och Angelica till gymnasiumet. Angelica åt och jag drack julmust och åt pepparkakor som vi fick. Sen gick vi till Huddingehallen. Men jag gick och mötte mina söta kusiner och Alexander. Dem skulle ha simning i Huddingehallen så jag stog och prata med dem. Sen kramade jag dem hejdå och gick till Tomtberga. Där det var lucia. Attans vad jag skratta! Sen sprang jag till bussen och åkte hem. Var hemma i max tio minuter innan jag gick till Isabelle. Vi gick och åt. Och efter det gick jag hem, till duschen!


Dusch.

Nu ska jag hoppa i en varm dusch. Berättar om min korta dag senare. Efter duschen antagligen.
Puss.


Se mig i ögonen.

Jag försätter bygga även om det fattas pusselbitar. För bland all skit finns det alltid något posetivt.


Cirkulera runt mig.

Jag har träffat Angelica. Och Pontus efter det. Jag och Angelica skrattade så vi fick ont i magen (Och hon i läppen...) Sen stog jag och Pontus och frös. Väldigt länge. När jag kom hem hade jag och Tina ett seriöst snack. Nu gick hon och la sig. Jag är helt ensam hemma.. Förutom hon. Mamma är på kryssning, julbord. Hon kommer hem snart. Pappa och Jimmie skulle gå och äta när jag var ute. Nu vet jag inte vad dem är. Orkar inte ringa dem heller. Hmm.. Nu ska jag ta mina skumtomtar och lägga mig i sängen.

Din röst.

Jag ringde mamma direkt efter mitt betygsamtal i biologi. När hon svara säger jag: Mamma.. Jag har godkänt i biologi och fick 21 av 30 rätt. Jag är missnöjd. Då säger min mamma: Gumman, du är bra vilket som. Var stolt över dig själv.

Last resort.


Down, down.

Jag är trött på ditt drygande. Jag är trött på att ta alla slag. Jag är trött på att alltid somna gråtandes. Jag är trött på att det är bara jag som kämpar. Jag är trött på att dölja sanningen. Jag är trött på att försöka hålla humöret uppe. Jag är trött på att dölja mina tårar. Jag är trött på att vara trött..

Saknar dig min vän.

Vad som än händer, så kommer jag aldrig glömma dig.
Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att kunna le igen.
Jag saknar dig min vän. Du var allt för mig, men tyvärr brast det.

Let me know


Vad fan är det för fel på dig?

Hej på er.
Bella kom hem till mig så pluggade vi tillsammans. Men vi tog en paus efter en timme kanske. Och tog en promenad. Då blev vi typ förföljda av en gubbe som var helt sjuk. Usch! Sen träffade vi Pontus. Han och jag stog och prata lite sen gick jag hem. När jag kom hem fortsatte jag och mamma med plugget. Hon hjälpte mig jättemycket. Tack mamma! Nu kan jag koppla av. Gud vad skönt det känns!

Imorgon antar jag att jag ska träffa Bella. Det verkar så iallafall. Haha! Jag kan nog inte plugga så mycket mer. Skulle vara SO arbetet vi håller på med. Det blir väl det eller så tar jag bara det lugnt en dag. Stressar upp mig själv. En hel plugg dag idag. Med massa roligheter också!
Imorgon blir det skolan också! Hihi. Längtar redan efter att lämna in alla arbeten som är klara nu. Nej, nu ska jag ta det lugnt tills jag somnar. Puss på er!

Love love love.

Jag saknar dig Jossan. Kommer du ihåg bilden?


..

Helt plötsligt började jag känna mig värdelös..
Orkar inte bry mig nu, ha det bra. Hej.

Ascoola jävlar!

Osics och Linis. Vi är ascoola! Sådetså.

Jag vill se dig i ögonen.

" Jag har varit kall och dum, tillochmed stum. Jag ska ändra på mig. "


Paus.

Nu måste jag pausa från pluggandet och ta något och dricka. Jag har fått huvudvärk nu också. Men magvärken har gått över som tur är. Eller, jag har inte ätit något idag. Är inte hungrig heller för den delen.
Nej, jag ska nog kolla på film och sen pluggar jag mer senare. Har inte så jättemycket kvar för den delen. Jag kommer säkert somna nu när jag sätter på filmen. Men lite sömn skadar ingen. Inte mig iallafall.
Vi hörs senare. Puss på er.

Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig.

Bara för jag är sjuk slipper jag inte plugget.

Nu har jag skickat två sena ínlämningsuppgifter till min lärare. Men bättre sent än aldrig! Nu ska jag fortsätta med Svenskan sen kommer Bella och hjälper mig med Biologin som skulle vara inlämnad idag. Men lämnar in den imorgon. Snart är det jullov! Oj vad skönt alltså! Det behöver jag verkligen. Nej, nu återgår jag till pluggandet. Duktigt jag är va? Hihi. Boyah!


WESC


Vet ni? Jag tänkte precis skriva att mina älskade (Jag älskar dem, även om dem jiddrar.) hörlurar är borta. Men just då kommer min bror in och säger: Eh. Jag har lånat dem hära. Glad att jag fick tillbaka dem iallafall. Eftersom det finns inga bättre än demhära! Looove.

Mars.



Bilden tagen i mars. Överredigerad.

image317

Orginalet.

Sick.

Hej på er.
Vet ni, jag mår illa som fan. Jag har exakt samma skit som förra tisdagen. När allt jag åt kom upp igen.. Mh. Kul!
Jag vaknade nyss, ligger och smsar lite. Min bror och Tina var hemma tror jag. Hoppas dem kan ge mig sällskap senare. Känner mig helt ensam här annars.

Idag ska jag plugga hemma, som en gnu! Usch.. Sen så ska jag städa mitt rum. Men dem två sakerna gör jag om ett tag. Jag ska nog sova igen. Vi hörs senare. Puss.


Jag kan inte tänka mig någon annan än dig.

Hej på er sötnosar!
Förlåt om jag är lite seg med blogganadet, men har inget och blogga om direkt.. Känns som min blogg består av gamla bilder. Men jag hoppas att jag får en ny kamera om 7 dagar. Min födelsedag!
Yes, imorgon ska typ allt vara inne. Och jag har inte lämnat in allt. Press, stress. Skönt det ska bli med julllov alltså! Men efter jullovet måste jag verkligen sköta skolan...

Nu ska jag prata lite med Pontus, sen ska jag sova. Hihi. Puss!

Stay with me.


Time.




Det är jul om 17 dagar!


Filmtime.

Hej på er.
Nu ska jag och Isabelle kolla på Mamma mia för andra gången tillsammans. Uhu !
Puss på er.

Helg

Underbar helg.
Skön. Lugn. Innebandy. Vänner. Älskling. Skratt. Trötthet. Kyla. Saknad. Stressig. Illamående. Avundsjuka. Vinst. Förlust.

I 94serien vann vi med 9-0. Lycka! Sen idag spelade jag juniormatch idag. Säger inte vad det blev för dem var grymma mot oss 94,95 och 96or. Men vi spelade bra. Och jag spelade forward för första gången sen förra säsongen. Det gick helt åt helvete. Men jag är glad ändå.
Idag kollade jag på A-lagsmatch med min älskling. Han var sarjvakt. Sen gick vi hem, på 1,5 timme tror jag. Snabba vi är! Snart ska jag klä på mig kläder och sätta upp mitt nyduschade hår och gå till tåget och möta Bella. Som är på Odenplan nu.
Vi hörs ikväll om jag inte hinner somna!
 - Bomfalleralla

Dont matter.

Hej på er!
Snart ska jag iväg på min första match idag. Fast jag hostar som en gnu så ska jag ändå spela.. Usch!
Inatt låg jag och prata med Pontus i telefon, men både han och jag somnade samtidigt och jag vaknade halv tre inatt när min telefon dog. Dåligt batteri. Då somnade jag om direkt!
Nej, nu måste jag åka! Puss.

Min bror.



En vacker dag kommer du inse att du är verkligen allt jag behöver.
Du är en del av mig. Du stöttar mig när allt är som värst. Då håller du om mig och säger ingenting.
Vi har gått igenom så mycket tillsammans. Skrattat, gråtit, skrikit på varandra, varit sura på varandra, delat med oss av vår lycka och bara varit som två syskon.
När allt var som värst, då jag låg på ditt bröst och grät. Du höll bara om mig och sa ingenting. Tillslut somnade jag, och du. Idag är jag så tacksam för all hjälp. Jag vet inte hur jag ska visa min tacksamhet. Utan jag är bara mig själv och springer in och ut från ditt rum, pratar om massa oviktiga saker medans du försöker fokusera på dig själv. Förlåt om jag stör dig. Men vi skrattar åt det. Det är alltid vi två som livar upp stämmingen i familjen om något har hänt. Vi stöttar varandra.
Jag älskar dig min storebror. Du är min förebild. Jag vill kunna vara lika som dig. För du kan mycket, du förstår och gör andra lyckliga.

Om du lämnade mig nu.

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över

om du lämnade mig nu





jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm
va jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma hundra mil
genom Europa om en främling lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden
som vi har när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp kontakter
som jag tappat som jag varit med förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns
jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli
förstådd ingen känner mig så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu

I love you

Jag älskar det sättet du smyger upp bakifrån och håller om mig. När dina läppar nuddar min hals. Då jag ryser till och känner hur hjärtat dunkar. När folk säger att vi är söta tillsammans kan jag inte göra något annat än bara le. När jag ser dig blir jag så lycklig, mitt hjärta hoppar upp i halsen. Jag vill inget annat än att bara vara kvar i din famn när du håller om mig. Du andas mina andetag. Du får allt att känns bra. Du löser alla problem med din blick.
Ditt utseende är lika vacker som din själ. Hela du är så bra. Det är bara du, du och du i min värld. Jag älskar dig.

Crazy

Hej mina käraste.
Jag sitter i min säng och värmer mig. Har tänt ljus i mitt rum också. Det luktar vanilj!
Ikväll har jag och min familj ätit på någon restaurang, sen träffade jag min sötnos. Jag och Pontus träffades bara i två timmar. Men det räckte för att jag skulle bli lycklig. Im in love.
Nu ska jag bara ta det lugnt, måste upp ganska tidigt imorgon. Och jag är redan nu urtrött! Puss..


Du är den som får mig att känna lycka

Hej på er.
Jag sitter i Jimmies rum och typ kollar runt lite på internet. Jag väntar på min otroligt sega familj. Vi ska gå och äta. Har inte riktigt fått veta vart heller, och har inte frågat heller..
Sen efter det ska jag träffa sötnosen mmin. Har ingen aning om vad vi ska göra eller något, så..
Imorgon hinner jag nog inte skriva så mycket, och vet inte om jag orkar skriva när jag kommer hem heller ikväll alltså. Om inte annat så hörs vi imorgon då. Så får ni ha en toppen kväll! Puss på er. Och kommentera lite mer..

Clumsy

Jag vet inte vad som är bra med mig, varför du kämpar på och vill vara med mig.


Going wrong!

Vet ni? Jag ska städa mitt rum som är fyllt av skolböcker nu. Sen ska jag plugga, och efter det har jag hela dagen/kvällen fri. Fast kan inte vara uppe länge ikväll, för jag har två matcher imorgon. Och en på söndag. Men imorgon är det samling 10.30 utanför Tomtberga om jag uppfattade det rätt. Och sen är det hem en snabbis. Sen ska jag dra iväg till Nynäshamn och spela juniormatch. Kommer hem vid halv åtta på kvällen kanske. Då blir det bara dusch, fixa mig sen ut. Sen dagen efter ska jag upp klockan sex. Samling halv nio i Haninge(?). Usch. Som sakt. Jag fick spela match trottsallt! Fast jag ska känna efter på våran match (94amatchen) imorgon. Sen om jag känner mig seg och allt. Är det ingen idé att jag följer med till Nynäshamn. För har ingen större lust och sitta på bänken heller.

Tack till Pontus Gustafsson och Fredrick Junior som visade sitt stöd idag. Jag tycker om er grabbar!

Håll andan.

Jag har en vän, en sån vän som jag inte pratar med så ofta längre. För vi gled ifrån varandra. Men ibland pratar vi med varandra, och det är då jag förstår hur mycket jag saknar honom. Vi brukar fråga varandra hur vi mår. Och så brukar vi prata minnen. Igår pratade vi om ett minne, som är hemskt. Men nu ser vi ljuset i det. Han talade om för mig vad jag skrev för det har jag glömt - Stanna vid min sida. Om du lämnar mig, så faller jag ner till botten. Och botten har jag sett för många gånger. Han lämnade mig några månader senare. Då föll jag, ner på botten. Och där låg jag. Där spenderade jag mina dagar. Tills mina vänner verkligen kämpade för att få upp mig. Och utan dem hade jag legat kvar där nere. För jag hade ändrat inställning, från den posetiva till den negativa. Igår, insåg jag hur mycket jag saknar honom.


Say goodbye

Hej på er!
Nu är fredagen här och jag börjar snart. Fast slutar ju elva idag så det är bara två lektioner. Slöjd och Idrott. Inga problem direkt. Igår tränade inte jag. Utan jag var bara där med Bella. Sen gick vi och käka. Och efter det kollade vi på match. Huddinge - Farsta. Huddinge vann med 3-2 i think.. Och jag skrek som en hamster två gånger. Hehe..
När jag kom hem låg jag och prata med Pontus i telefon tills han somnade, då låg jag uppe och tänkte ett tag innan jag kunde somna.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, vill träffa Pontus. Men jag vet inte vad han vill.. Får se.

Nej, nu måste jag fixa det sista. Ciao!


Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns för att kunna le igen.

Klump i magen.

Jag sitter i sängen, ska nog börja fläta håret snart. Ska iväg och kolla på träningen, får inte träna för pappa. Så jag ska nog bara stå och skjuta. Känner att det är det bästa. Har ingen större lust att vara hemma heller då jag bara gråter. Så då är det bättre att jag går iväg någonstans där folk får mig att le. Och varför jag är ledsen tar jag helst inte här.
Nu ska jag till min röda(!) toalett och fläta håret. Mamma hade visst gjort om lite, röda handukar, röd matta, röda ljusstarkar som är formade som hjärtan. Urmysigt ju!
Nej, måste skynda mig om jag ska hinna. Hihi. Pusspuss!


Im sorry..

Jag har aldrig gråtit så här mycket som jag har gjort den här två dagarna. Om jag har inte gråtit utombords, då har jag gråtit inombords.
Jag går runt och tänker hela tiden. Tänker på att jag håller på och inte vara mig själv. Tack till mina underbara vänner och pojkvän som stöttar mig. Även om ni gör det omedvetet ibland, så att bara veta att ni är där för mig gör mig lycklig. Skolan pressar mig, men jag har fått undan lite skit. Men har fortfarande kvar massor. Både Bella och Jim har erbjudit sig att hjälpa mig. Tack mina änglar! Tack min familj som alltid finns där även om jag inte alltid finns där för er. Förlåt för jag gör er missnöjda med min insatts. Förlåt om jag går och oroar mig. Förlåt om jag gråter. Förlåt mamma och pappa om erat yngsta barn ligger och gråter och säger att hon inte orkar mer. Och pappa, mest av allt nu vill jag att du ska bli helt frisk. Mamma, pappa och Jimmie. Min familj, ni har en av dem största platserna i mitt hjärta. Utan er fungerar jag inte.

Sämst

Jag mår inte bra. Berättar någon annan dag. Ha det bra så länge. Puss..

Sovgott!

Nej, nu mina änglar!
Jag ska sova, redan nu. Har inte stängt av datan innan elva någon dag sen i oktober!
Imorgon ska jag gå till skolan, för jag mår bättre! Och det är så otroligt tråkigt och bara ligga hemma. Även om jag sov mesta delen av dagen idag. Hehe. Men, nu har jag energi´n till en dag imorgon också!
Nu - Släcka lamporna och sova! Puss på er.

Jag är starkare än dig.

Bilden är tagen i februari i år.
Och jag hade ju inte lite mycket smink på mig?

Torrt!

Jag och min vän Pontus Gustafsson har samma humor!




























You and i

Jag mår bättre. Jag är lycklig. Jag är världens lyckligaste. Jag har ätit, utan att spytt. Jag sjunger. Jag väntar. Jag är ensam hemma. Jag ska strax duscha. Jag är hes. Jag är pigg. Jag har sovit. Jag ska plugga. Jag är kär. Imorgon blir det nog skola.


Crap.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[ ] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.


DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[/] Jag kan inte svälja piller. [Beror på hur stora dem är.]
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi. [Det var svåra tider.]
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[x] Någon som jag kände har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. [Beror på vem.]
[x] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[/] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik. [Haha!]
[/] Jag är en sportfanatiker.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[/] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[/] Jag äter snabbmat varje vecka.
[] Jag är bra på matematik. [Jag suger på matte]
[x] Jag tror på spöken.
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig. [Fråga bara Isabelle.]
[] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[/] Jag är bra på att minnas ansikten.
[] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom. [Fick den efter..]
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[?] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag tycker att jag är ful
[/] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[x] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats



Anorexia

[/] Du känner dig svag.
[x] Du hatar din kropp.
[x] Du har svält dig själv.
[x] Du har dåligt självförtoende
[ ] Du använder laxeringsmedel
[ ] Du tycker att du behöver vara smalare. [Ibland så.]
[x] Folk säger alltid att du är smal, men du håller inte med
[/] Du skadar dig själv. [Har gjort..]
[x] Folk har sagt att du är för smal
[x] Du fryser väldigt lätt 


ADHD (attention deficit/hyperactivity disorder)
[x] Du är ofta/mestadels hyperaktiv
[ ] Du har koncentrations svårigheter
[ ] Du kan inte sammarbeta med andra männsikor
[x] Du sitter nästan aldrig still
[x] Du pratar hela tiden
[x] Du behöver uppmärksamhet


Bipolar Disorder

[x] Du kan vara vild ibland
[x] Du är lätt-irriterad -på en del personer
[/] Du sover nästan inte
[ ] Du har bra självförtroende ibland
[ ] Du har missbrukat alkohol, droger eller sex
[x] Du har tänkt på / försökt ta livet av dig
[x] Du har humörsvägningar


Bulimia Nervosa


[x] Du har spytt upp allting som du har ätit
[x] Du har spytt trots att du inte mått illa
[ ] Du har ingen kontroll över hur mycket du äter
[ ] Du använder laxeringsmedel
[x] Du äter snabbt
[x] Du har tränat så mycket tills du svimmat
[x] Du säger alltid att du är tjock när andra säger att du inte är det


Conduct Disorder


[ ] Du hotar andra människor
[ ] Du hamnar ofta i slagsmål
[ ] Du har använt vapen som kan orsaka andra skador tex. kniv Etcalla 
[ ] Du har våldtagit/antastat någon
[x] Du stannar ute hela natten [har gjort]
[x] Du har rymt hemifrån


Depression


[x] Du är alltid/ofta ledsen
[x] Du gråter ofta
[/] Du bryr dig inte längre om saker du förut brukade älska
[ ] Du är ofta bara hemma eller inne på ditt rum
[x] Du kan vara väldigt osocial
[/] Du har dåligt självförtroende
[/] Allting dåligt som händer är alltid ditt fel [Ofta iallafall]


OCD [tvångstankar]


[x] Du har störande tankar eller tankar du hatar
[x] Du måste göra särskillda saker tills det känns rätt
[ ] Du måste ha saker i en särskilld ordning, och det måste vara ett exakt lika långt avstånd mellan saker
[x] Du har skadat dig själv
[x] Du är rädd för att få aids eller andra sjukdomar/bakterier
[x] Du måste kontrollera saker flera gånger
 
Schizophrenia 

[ ] Du hallucinerar ofta
[ ] Du kan bli förvirrad över vad som är fantasi och vad som är verklighet
[x] Du tycker att folk alltid stirrar eller pratar om dig
[x] Du har ångest eller fruktan
[ ] Du tar inte hand om din hygien så som du skulle kunna
[/] Du är blyg

Sjuk.

Hej på er.
Vad har jag och berätta? Jag gick till skolan imorse, även om jag hade mått illa/dåligt hela natten. När jag kommer till skolan blev jag påhoppad av överlyckliga Natalie. Sen kollade vi på film. Redan då började jag känna att jag var tvungen och spy. Men ändå kollade jag på filmen. Sen när lektionen var slut var jag tvungen och gå hem. Jag mådde så himla dåligt. När jag kommer in i våran hiss känner jag redan då hur jag var tvungen och kräkas. När jag kommer innanför dörren så springen jag direkt till toaletten och får upp .. ingenting. För jag har inte ätit något sen igår när jag kom hem från skolan. Sen ringer Pontus. Då sitter jag i min säng. Efter fem minuter kanske får jag bara fram: Eh du. Vi smsar istället. Puss. Sen la jag på. Och springer till toaletten, men får fortfarande inte upp någonting.

Nu ligger jag i min säng och gråter för jag mår illa. Mamma kommer hem och tar hand om mig vilken sekund som helst. Jag ska nog sova lite. Och om jag äter något, så får jag säkert inte behålla det ändå. Så jag hoppar det. Hoppas på att jag blir bättre, och ingen träning för mig ikväll. Skulle ha solat med Bella. Det blir inte av det heller. Förlåt gumman. Hoppas du inte blir sur.
Nu ska jag sova, om jag klarar det. Annars blir det en film som slås på. I guess. 

Jag skriver senare när jag börjar känna mig bättre. Puss!

Utan dina andetag.

1/12-2008
Jag älskar dig.

En del av mitt hjärta



Jag kommer alltid älska detta.


RSS 2.0