Godnatt!

Nu har jag hjälpt brorsan min och lägga in låtar på mobilen, vad ska jag kalla mig själv.. - Superlina kanske?
Jag tänkte bara säga godnatt nu, ska ligga och kolla på tv ett tag till. Sen sova.
Börjar klockan åtta imorgon, med hemkunskap. Får man frukost på köpet, hehe. Bradär. Jag hinner ändå aldrig äta det hemma, sover istället bort den tiden. Trötter kan du kalla mig.
Jaja, nu babblar jag bara. Puss och godnatt! <3

Brorsan


Jag kämpar dag in och dag ut för att jag inte blev som du, lika bra som du.
Jag fattar inte att du har lyckats så bra, jag vill verkligen gå i dina fotsteg. Jag vill visa upp dig inför alla. Eftersom du är så bra. Jag såg dig idag på fyrhjuligen, fyfan vad du kör. Är rädd om dig brorsan. Vill inte att något händer dig. Då vet jag inte vad jag skulle göra.
Jag vet inte vad som händer, om det är dig eller mig det blir fel på. Men det förändras. Vi pratar knappt med varandra längre, varför? Det är alltid du som har sakt att det kommer ordna sig. Och det känns så mycket bättre då. 
Min bror och jag, jag älskar dig Jimmie Hallqvist. Hela min värld är underbar med dig. Det går inte och sätta ord på känslorna. Du är så himla bra! 

Tic tac

Med en kopp varm chocklad i handen, satt jag framför tv och värmde mig under en filt. Jag sa sakta för mig själv, mitt förnamn och ditt efternamn. Jag njöt av namnen.
Det passar! Sa jag. Eller, det kanske inte det gör. Men jag vill att det passar, och då brukar det nog passa. I allafall i min hjärna.
Jag skådade bilden av oss två tillsammans, framför mig. Det passar! Sa jag igen.

Jag vill ligga i din famn, känna dig andas. Pulserande andetag. Dina händer smeker min kropp. Dina varma stora händer. Vi ligger under täcket, två kroppar. Försöker bli en. Två, som blir en. Tillsammans är vi en.


Rus.

Jag har tänkt länge nu, i snart ett år. Varför du alltid skulle trycka ner mig? Berätta hur värdelös jag är.
Du kunde ringa mig mitt inatten och skrika på mig, och sen skratta åt mig. Med dina äckliga kompisar. Sen lägger du på. Jag började undra mer och mer varför jag alltid svarade. Så tillslut sluta jag svara när du ringde.
Den senaste månaden har du ringt, och ringt  och ringt. Jag har inte svarat. Vägrat!
Nyss skrev du en kommentar i bloggen, inlägget efter detta.. Läs från P.
Varför Patrik, jag vet inte vad du vill mig. Såra mig? Smutsa ner mig? Vad, vad, vad? Jag är besviken. Och sårad, ledsen..


............................

V a d  h ä n d e r  h ä r  n ä s t ?

Kom tillbaka till mig

Allt som har en början, brukar oftas ha ett slut. Och det som sker, har alltid en mening.

Det led mot sitt slut, bråken uppstog mer och mer. Vi slängde på telefon i örat på varandra. Vi skrek lungorna ur oss på varandra. Vi tröttnade på varandra.
Allt detta hade en mening, det hade varit vi för länge. Jag tror att det var därför vi tröttnade. Allt detta led mot slutet.
Ibland brukar jag tänka "Om vi börjar om på en ny start, ett nytt kapitel, ett nytt liv."
Då har vi lärt oss av våra misstag. Men då kommer alltid tanken upp.. " Varför ska vi försöka igen, det kommer ske exakt samma sak. Som för ett par månader sedan"
Jag kommer ihåg när det tog slut mellan dig och mig.
Jag stog i er dörröppning, och hade massa kläder och väskor i händerna. Mina ögon var tårfyllda, och det höll på och rinna över.
 - Det var det sista.. Sa du.
 - Ja, det var nog det..
Det gick väl en minut innan någon sa något igen, ingen av oss log. Smärtan inom mig krampade. Jag ville bara här ifrån. Bort från ditt hus, bort från ditt liv. Bort från dig.
 - Ja, men Lina.. Ring om det är något.
Så kysste du mig en sista gång. Jag grät nu, du också. Sedan gick jag min väg. Kom ut från din trädgård. Och då satte jag mig på vägen utanför ditt hus och grät, tårarna bara rann. Det fanns inget stopp. Inget slut... Där satt jag, hade precis gått ifrån mitt liv. Och nu satt jag och grät över det.
Jag kollade upp i ditt fönster, där stog du. Och kollade ner på mig, du såg ner på mig. Som du alltid har gjort. Jag tittade upp på dig, såg upp till dig. Och det har jag alltid gjort. Du grät, lika mycket och jag. Och jag ville bara springa in i din dörr igen, kasta mig in i ditt liv igen. Men det var slut, föralltid.
Jag reste mig sakta upp, och gick därifrån.. Ifrån mitt liv, min kärlek.

Godmorgon!

Godmorgongodmorgon!
Såhär lite i efterhand, vaknade vid halv nio, nio. Skönt och börja gå upp tidigt, jag tycker om det. Man kan ligga och dra sig ett bra tag. Och slipper sova bort halva dagen, jag gillar morgonen. Även om jag är trött då. . .
Somnade tidigt igår kväll, så himla skönt! Men jag var jättetrött och ganska ledsen, så det var skönare och somna. Och tada! Jag vaknade på ett ganska så strålande humör, sa för mig själv som jim tvingar mig till - Idag kanske jag får träffa honom!
Men liksom, igår funkande det ju! Så kan inte turen (Eller oturen? ..) ligga på min sida idag igen.

Har inte planerat något idag, som igår. Men det är dem dagarna som blir bra. Oplanerade... Inga höga förväntningar, inga besikelser.

Ska ta och måla på nagellacket nu, puss på er hjärtegull!

:'(

Mitt hår är jättekort, och jag är skit ledsen. Det ser förjävligt ut. Och kommer gå med uppsatt hår i flera månader. Och tro inte att jag kommer visa er hur fult det är, för jag vägrar. Punkt slut.
Har min hårförlägning, kommer ha den också.
Ett plus är att mitt hår är inte slitet eller något, det är jättefräscht. Och jag har den blonda färg jag vill ha nu.

Aja, hår växer. Ska inte deppa ihop. . . . . .


En lördag

Hej ni!
Kan berätta om dagen, om ni vill det. Fast berättar kort.

Jag tog en promenad, sen kom jim. Vi kollade på en match i tomtberga, jag skrattade jättemycket och var på flummigt humör. Kallade en kille apa. Sen gick vi och åt, efter det gick vi till solgård, och tog bussen hem.
När jag kom hem, så klippte jag av ungefär 5 cm av mitt hår, och sen färgade jag det.

Nu, eller snart ska jag träffa jim igen. Trevligt!
Har inte så mycket och berätta, men. Puss

Nrj ikväll

Jag drar in till nrj ikväll ändå, fast med Alina och hennes pojkvän!
Nu ska jag ut och jogga tror jag, vi hörs senare! Pussar


Godmorgon

Godmorgon på er!
Jag och bella vaknade bustidigt idag, typ runt nio.
Somnade på direkten igår, och gud vad skönt det var och sova. Fast varmt eftersom vi glömde och öppna fönstret igår, haha.
Nu ska vi bara ta det lugnt, ligga i sängen och bara prata. Sen är det upp och hoppa och börja dagen med en promenad. Vi hörs lite senare älsklingar, puss!


You fucked up my life


Bjuder på en gammal bild,i en smutsig spegel. Men tänkte bara säga att förlåt så himla mycket för dålig update. Men jag ska iallafall imorgon in till nrj med natta och natta. Tror jag?
Annars hade stefan något kul hemma hos sig, kanske tittar förbi där efteråt. Egentligen vill jag det mer än in till kungsan. Träffa alla gamla vänner hemma hos Stefan. Blod, svett och tårar. Nej, mer skratt, gråt och lycka. Med dem är det så. Mina ögonstenar.
Jaja, ska sova nu. Vi hörs imorgon, älsklingar. Puss!

Fredag

Hej änglar!
Förlåt om jag inte har skrivit något idag, men orkar inte heller berätta om dagen.
Just nu ligger jag i min säng, med en sovandes isabelle brevid mig. Hon kom upp till mig runt tio för att hon Åhade vägarna förbi, men det sluta med att hon somnade. Haha!
Men iallafall, kan berätta kortfattat om dagen.

Hade två lektioner. Åt lunch i skolan för första gången på flera månader. Var ute med natta och natta. Träffade jim. Vi gick runt. Träffade bella.

Kortfattat ja, men har även köpt en mössa idag. Hihi, den är mysig. Kan visa bild senare. Nu, eller snart ska jag sova. Är verkligen urtrött! Tack och lov för sömn. Love you

Kan inte gråta längre

Ibland vaknar jag med en klump i magen. Då, just då, då vill jag skjuta mig i huvudet. Så jag glömmer allt.
Att lägga allt bakom sig, är det svårtaste jag har gått igenom.

Alla minnen kommer alltid finnas kvar, alla fina texter och sms kommer alltid finnas kvar, våra samtal kommer alltid finnas kvar, kyssarna kommer alltid finnas kvar, skratten och gråten kommer alltid finnas kvar.
Det går inte radera det som redan har inträffat. Även om det smärtar.

Det känns som ett slag i ansiktet, svider. Som skavsår. Det gör ont i hela kroppen, ända ut till tåspetsarna.
När jag ser bilder från våran tid, så gråter jag. Gråter för jag saknar hur bra jag mådde. Hur lycklig en människa kunde göra mig. Men när du laddar upp bilderna på facebook då blir jag arg. Över att se kommentarerna. Hur folk kan skriva sånt!
" Kommer ihåg när det var ni, gud vad ni passade. Varför gjorde ni slut för? "
Förstår dem inte, hur kan dem tro att vi har kommit över varandra, det har inte gått lång tid alls...

Jag känner ångest över att jag lärde känna dig.


Träning

Synd att jag missade mina två träningar idag, eller jag vet inte om den första bara var prat, någon som vet?
Jag hade riktigt tränings sug. Skulle prova lite nya saker som jag har legat och tänk på. Men på tisdag måste jag träna, måste!
Ska iallafall gå till skolan imorgon, har bara tre lektioner. Men ska inte vara med på idrotten, så det blir två lektioner för min del. Bra!
Sen är det helg, har inget och se fram imot ändå. Tråkigt!

Jag måste hitta på något, har ju gjort allt jag hade planerat idag. Har lust och ta en promenad, men det är nog inte bra att gå ut nu, kanske blir mer sjuk.. Och det vill jag inte!

Ska nog glo igenom min garderob nu, få se om jag hittar något och ha på mig imorgon! Få se nu...

Nyköpt

Mamma och jag gick till H&M och inköpte en ny foundation till mig, eftersom min har varit slut i en veckas tid.
Köpte en infallible från lóreal. Har haft den förut och gillar den.


Så alla brats kan gå omkring

Hej hjärtegull!
Jag har kollat på film, se upp för dårarna. Gud vilka minnen!
Sen har jag även klippt mig, eller bara topparna. Slitet. Vilket slit-jobb! Nej, skojar med er!
Mamma tycker att jag ska klippa mina toppar ofta, så ofta jag kan. Eftersom jag inte vill raka av mig håret, så då kan jag klippa lite. Sen låta det växa lite, sen klippa lite.
Och jag har ju mitt löshår, så det syns ju inte så mycket om mitt andra hår är kortare, och det växer ju alltid ut igen.

Ska måla mina naglar nu, pusskalas!

Check

Tagit medicinen [check]
Städat [check]
Fyllt på mat åt katten eftersom tjockisen ska ha mat vid ett [check]
Slängt ut alla sängkläder på balkongen så dem är iskalla ikväll [check]
Tvättat ansiktet med 5-stegs rengöring [check]

På något sätt så är det ganska skönt och vara sjuk, man får tid för sig själv. Saker man inte hinner med annars. Hihi.


Kan du kolla mig i ögonen och säga att du älskar mig?

Jag har sovit, urskönt!
Vaknade nyss, mår lite bättre faktiskt. Men har fortfarande feber, huvudvärk, kan inte svälja och känner ingen smak. Det är ganska illa!
Nej, får hoppas på det bästa tycker jag.

Mamma har köpt hem cola, och så köpte hon en marabou till mig, min favorit. Digestive!
Ska läsa några bloggar nu, puss!


Känner ni mig?

Kort är jag, men jag har blivit hela 1,61 cm.
Jag fyller år sent på året, 15 december rättare sakt.
Tränar gör jag även, innebandy. Sedan i februari 07.
Jag har gått på många sporter, blandannat - Fotboll, handboll, basket och många fler.
Min familj och jag bor i en lägenhet mitt i huddinge centrum, vi har en väldigt storlägenhet. Och här trivs vi. Även om vi ska flytta snart.
Jag går i åttan i skolan, det är stressigt. Men kul med lite seriöst plugg.
Min natruliga hårfärg är blond, men jag har hunnit vara brunett hela två gånger i mitt liv.
Livet är inte lätt har jag fått veta, och det finns bara en som vet hela mitt liv. Och det är min bästevän Jim.


Feber ger trötthet

Jag gick ur sängen, gick på toa, sen in i köket, tog ett glas jucie och gick och hämta lilla sebastian som låg i soffan, la han brevid mig i sängen och nu är jag så himla trött. Funderar på och sova faktiskt.
Det är skrämmade, det är feber´n.

Mamma kom hem för ett litet tag sen, fast hon gick igen. Men hon lämnade min strepsils. Det blir bättre i halsen av dem. Tack gode gud!
Jag funderar på och ta en kall dusch, men jag kanske somnar medans jag duschar! Och det är inte första gången jag gör det. Ni vet.. Komma hem på morgonkvisten och ska ta en dusch, så slutar det med att man sitter och sover mot väggen. Haha, så snyggt!

Ska även klippa håret idag, jag gör det själv. Måste ta bort det slitna, eller mina slitna toppar. Sen min färgning. Nej, men ni! Jag ska nog ta och kolla på film nu. Får se vad jag ska titta på. Någon mysig. Hihi, puss på er!

Ps. Skulle bli glad om ni kommentarade. Ds.

Musik


Godmorgon!

Nu är jag vaken, gud vad skönt och det var och sova.
Eller, jag har inte sovit något inatt. Feber.. Jag kan inte sova då.
Mamma sa att jag måste stanna hemma idag, jag kan knappt gå utan att ramla. Är helt snurrig. Ser jättekul ut, med det är inte kul.

Ska ta det lugnt nu, måste vila upp mig. Tills helst imorgon, annars blir heeela helgen förstörd. Men sånt får man nog ta. Eller ja, vi hörs lite senare.
Puss!

Glöm inte mig


Två bilder, ni ska kolla på mitt hår, det är det som är själva saken. Har massor utav bilder på mitt hår nu, la nyss in från mobilen. Men jag ger ett smakprov.

Oc

Imorgon är det nog världens bästa dag och ligga i sängen och kolla på oc i flera timmar. Det ska nog göras!


Jag vill springa på en öppen äng

Du förtrollar mig med din blick. Jag kan inte sluta kolla på dig, kan inte slita blicken från dig.
Jag väntar på den dagen, då du ska ta modet och hälsa på mig. Så vi kan sätta oss ner, och ta steget till och bli vänner. För du är en sådan kille jag skulle vilja kunna sitta mitt inatten och kunna dricka te i matbordet.
Eller kunna dela allt med, det finns inte många killar som har det jag vill ha. Men du är en av demdär få killarna. Det är nog många som vill vara som dig, din personlighet. Du som har ett bra motto i livet. Och du tar inget förgivet. Du tar vara på varje dag.

Jag brukar alltid falla för samma killar, alltid killarna som är ute efter en sak och sen dra. Du är ingen sån, du är den första killen som jag har träffat som inte är ute efter samma sak som dem andra.
Du är sårar inte, du tar vara på alla dina vänner. Du älskar dem och du offrar så himla mycket.

Dina föräldrar är stolta över dig, för du ger allt i skolan. Du satsar stort. Du kommer bli något stort.. Det kommer bli något stort, du och jag.. du du du

Du kan väl ruttna på en stol i mitt kök


Sjuk

Jag somnade i tre timmar, urskönt!
När jag vaknade hade jag feber, men jag tog en promenad med jim. Det var skönt.
Ska nog inte gå till skolan imorgon, mår så himla dåligt.

Jag kommer fixa min design imorgon, då har jag något och göra. Orkar inte bry mig om det nu.


You and i


Det var inte många i skolan idag, eller alla är typ sjuka. I klassen var vi inte många. Ska inte klaga, men iallfall. Jag är också sjuk. Men klarar av och gå till skolan. Men om det blir för jobbigt stannar jag hemma. " Tänk på betygen " säger mamma, jag säger " Missa en eller två dagar skadar inte " Vi har två helt olika inställningar på livet.
Jag vaknade på fel sida idag, så det blev hel knas i skolan. Men tur att vi har våran lilla ängel natalie rolin som skrattar så hon gråter..., och spottar för den delen. Haha!
Imorgon om jag går till skolan vill säga, ska jag satsa hårt!! Måste somna i tid ikväll då.

Onsdag

Dagen har gått åt helvete, eller ibland så.
Så jag orkar därför inte berätta om den, bara att jag har gått och blivit förskyld. Braaaaa va?
Äsch, jag struntar i. Ska snart ställa mig i duschen och bara ta hand om mig själv idag. Åh, det behöver jag.
Ska även plocka ihop lite saker i mitt rum.
Men ni får ha det så bra sålänge. Hörs om någon timme eller något. Pussar!

En hemsk design

Jag ska kolla klart på sex and the city, sen sova.
Men iallafall, vi hörs imorgon. Och min design är hemsk nu, jag vet. Orkar inte fixa det.
Puss på det, och på er!


Småhändelser..

Skriver inga namn, endast ålder. Blir kul då. :'D

Jag sitter och pratar i telefon, sen hör jag en barnröst ( Han som sjöng är 6 år ) går och sjunga " Var är boooxen? dääääääääär e boxen, Its a baaag in booox! "
Har nog aldrig skrattat åt en sån liten pojke!

En 18årig kompis ska försöka ragga på mig. 
 - Hej, emh... emh... Jag har tappat min nyckel, skulle jag kunna få bo hos dig?
Jag : Emh.... ahvisst? 
*Någon i bakgrunden i telefon* : VA? HAR DU TAPPAT DIN NYCKEL? MEN DU LÅSTE JU UPP NYSS?
Hahahahahahahaahha !


Nu nämner jag namn, eller bara jim :)
Sen även, jag och jim pratade om hur jag skulle ta reda lite saker. Så säger jim den bästa lösningen!
Jag ska säga detta till en kille tycker jim : tjenare fan.. tänkte bara höra.. gillar du mig?


dö coooola


Jag har blivit sjuk tror jag, kollar på skor. Kolla bara in demhära. Dregel

Stress

Jag borde ta en paus från mitt bloggande, innebandyn och skolan. Egentligen hela mitt lev.
Dem tre sakerna tar upp all tid jag har, nästan. Mina vänner umgås jag med, och tillbringar min tid med.
Jag skulle vilja ta en paus, även om det precis har varit sommarlov. Men allt kom igång så hastigt. Och jag blir så himla stressad. Mår inte bra av det.
Jag mår illa, jag svimmar, jag spyr och jag glömmer bort saker. Stress, stress och stress..

Någongång blir aldrig

Så många gånger vi har sakt " Vi får ta och se någongång "
Men vi ses inte ofta, ibland av någon slump kanske.
Jag trodde att det var för du var äldre än mig och inte ville träffa mig. Men sen började jag kolla igenom våra sms. Och då såg jag att jag hade skrivit på nästan alla gånger du frågar om vi ska ses, att jag inte kan.

Så det är nog mig det är "fel" på, eller det är mitt fel. Att vi inte ses...
Att förlora en sån vän som dig, det smärtar. En gång tidigare, har jag förlorat dig. Då gick jag ensam, på min väg. Du gick ensam, på din väg. Jag kunde inte le. Jag fejklog inför alla. Eftersom jag inte vill verka ledsen.
Någongång, någongång..

Dregel

Okej, hittade världens sötaste skor på topshop's hemsida.
Dregeldregel. Kolla sötnosen bara, kanske tar och inskaffar? Vem vet....


velar

Hej ni.
Jag gör ett undantag och bloggar, men kommer absolut dra ner på mitt bloggande.. Hur sorligt det än låter.
Men iallfall, jag gick upp till tbergahallen. Där jag skulle ha tränat idag, men jag stog mest och sköt på mål, tränade på några fintar medans jag tänkte lite på claes..

Nu ska jag snart sova, är inte så trött längre. Mest ledsen, besviken och arg.
Min ilska är fruktansvärd just nu, jag vill bara ut och gå, gå, gå och gå. Men det regnar, mina knän suger. Ännu mer arg. 
Jaja, ska nog ta och pysa ner i sängen nu. Kanske publiterar något inlägg som ligger i utkast nu, puss!

Bloggen

Ni, jag tycker det är tråkigt och blogga nu. Får inga kommentarer eller har inga läsare.
Får se när jag återkommer. Ha det bra sålänge

Kan du kolla mig i ögonen och säga att du älskar mig.

Hejsan i huset.
Kom nyss hem från skolan. Men ska inte träna idag.
Hade första fysiklektionen idag, dem har målat om i salarna. Riktigt fint måste jag säga!
Måste säga att det känns att skolan har blivit allvarligt nu, och jag tar det seriöst. Bra start!

Kan inte träna ikväll eftersom mina leder börjar knasa nu när det blir kallare. Det är jobbigt, men det är sånt jag kommer få leva med resten av mitt liv, även om jag inte vill att det ska vara så.
Ska ta det lite lugnt nu, vi hörs senare. Puss

Det är det, det det och inget annat än det.

Hej ni..
Jag har satt i håret, ska inte sminka mig eftersom vi har idrott som första lektion. Fuck!
Beeptest, så jätteroligt. Verkligen, inte! På torsdag har jag beeptest igen. Två gånger på en dag. Det är illa!

Idag vill jag bara ligga kvar i sängen, och sooova. Men icke sa nicke. Måste till plugget och försöka göra en bra insats idag, vi ska även till hgy idag. Not fun :(
När jag kommer hem från plugget (Har iiingen aning när vi slutar idag) så ska jag städa mitt rum. Det ser förjävligt ut och jag måste städa innan mamma får psykiskautbrott och säger att jag måste städa.

( Läste på en tjej´s blogg..., Sandras blogg. Men att hon har börjat prata med min gamla pojkvän oscar, eller hon säger det iallfall. Och eftersom jag och oscar träffades igår, och kallpratade lite. Så fick jag reda på ett och annat om den saken. Och han säger att han inte har snackat med henne, och vill inte göra heller. HAHAHAHAH!! säger jag bara.)

Nej, nu ska jag snart börja gå till skolan. Önska mig lycka till. Hörs när jag kommer hem igen, puss!

Frågestund


Om ni inte ser. Klicka på lilla bilden :) 

 

Jag trodde aldrig

Mitt liv var uppbyggt, allt var perfekt.
Allt var helt perfekt, som mitt liv var innan detta hände. Helt helt perfekt. Ingen kunde tro att jag skulle bli den ledsna, sårade flickan.
Jag låg i din famn. Du tvinade mitt hår mellan fingrarna. Och ibland slet du till i håret, jag fick lite ont men sa inget. För du fastnade bara med håret mellan fingrarna.
Du luktade gott, som du alltid gjorde. Du försökte förklara något om morgondagen, men jag låg mest och njöt och kunde inte lyssna utan att börja skratta. Och det gjorde dig småsur.
Jag kallade dig muppen, och du kastade en kudde i huvudet på mig..
.. det blev kuddkrig och det slutade med att båda la sig ner helt slut, och det var nära att ögonen stängdes.

Det var perfekt i flera månader, innan det kom in en i ditt liv, som bara var ute för att förstöra. Och såra..
Såra dig, såra mig. Såra oss...
Oss, oss, oss

Nu går jag

Ska ut och gå, gråta och lyssna på musik. Heeelt ensam. Så skönt.
Blev dissad av jim det är därför jag går ensam. Men orkar inte bry mig. Pallarinte..
När jag kommer hem är det sex and the ciiiity, okej. Men vi hörs senare. Puss!

Farväl

Kommer sakna dig, men det går inte längre.
Ha det bra, lev ditt liv.
Vill inte känna dig längre, vill inte veta av dig längre. Det går bara inte.
Jag har älskat dig, så otroligt. Men jag orkar inte mer, orkar inte med dig.
Du märker inte av att jag är borta nu, du har hon andra.
Och du vet absolut vem du är, så bortförklara dig inte.

Ps. Ring, smsa eller skriv inte till mig. Vill inte ha något med dig och göra. Ds


Frågestund

Har ingenting bättre för mig.. Kör med en frågestund!

Tack!

Tänkte bara säga tack, för det vi delade.
Tack för att du gjorde mig lycklig i vissa tillfällen, men resten så sårade du mig.
Tack för vi delade något så stort.
Tack för tiden.

Oscar, om du någongång tänker tillbaka på oss, och inser att du verkligen gjorde ett fel. Så ring mig!
Jag vill så gärna höra dig säga att du gjorde fel och mena det.
Nu förstår du inte, i vårat förhållande var det jag som var den äldre, även om du var mycket äldre än mig.
Men din mognad passade inte din ålder.

Jag borde nog hata dig vid detta läge, men jag gör inte det längre. Jag tror tillochmed jag har förlåtit dig. Även om jag inte vill göra något stort igen, vi kan vara vänner. Det är okej. Men inga känslor inblandade. Det är så fel. Fel, fel, fel och fel!
Men du hade något speciellt. Du var speciell, som gjorde mig helt såld. Jag vet vad det var.
Det var dina stora röda läppar, och dina vackra händer. Och dina ögon, bruna mörka ögon!
Din personlighet var inte så bra, ibland. När du orkade anstränga dig. Jag gjorde allt för att den lillalilla lågan skulle hållas vid liv. Men sen slockna den. Förstår det.

Många minnen hann vi skapa på den korta tiden, otroliga många. Du gillar och påminna mig om våra minnen, även fast jag blir sur och säger till dig att sluta. Men du gör som du alltid har gjort, strunta i det.

Om du någongång ser detta, så vill jag säga tack, för du fick mig upp på benen innan du knuffade ner mig igen.

Doft

Hej!
Jag åkte till ikea efter skolan, helt själv. Älskar att gå där, haha. Jag gick och lyssnade på musik, kände mig stor och kollade på allt. Köpte med mig lite skit hem, blandannat en lampa, och lite annat.
Sen på bussen hem så satt oscar bakom mig, och smsade med mig.
När jag kom hem la jag mig i sängen och starta datan. Och nu ligger jag här!

Ikväll ska jag ut på promenad, jim kanske skulle med. Om han inte dissar mig. I dont know.
Ska iallafall skriva en text nu tror jag, om jag får till ett slut på skiten. Haha, puss!

Ge oss en chans, vi är äldre nu

Tjena sötnosar!
Sitter här med jessica hemma hos mig, vi har håltimme. Hihi, eller vi kom väl hem till mig runt halv tio. Började åtta imorse. Med hemkunskap. Helt okej, jag skrattade.

Jag och jessica har käkat glass, ben & jerrys. Gott varé!
Jessica har skickat massa filmer + bilder, gamla. Från snättringe. Vilka minnen!
Nej, vi hörs efter skolan. Puss


Trött!

Hej änglar mina!
Orkar inte skriva om helgen, men det har varit toppen! Hihi.
Imorgon väntar en dag som redan börjar klockan sex på morgonen. Eller då stiger jag upp, börjar nämligen klockan åtta imorgonbitti med hemkunskap. Sedan har jag en håltimme mitt på dagen, ska nog hem och soooova lite då. Hihi!
Jessica skulle möta mig när jag kliver av bussen imorgon, så hoppas hon inte glömmer bort mig bara :$
Nej, vi hörs senare!

Jag älskar min isabelle

Jag ska sova hos tvilling isabelle inatt, hihi. Myso! :D
Så jag åker inte till mammsen och pappsen. Så det blir en hel helg utan föräldrar, puuuuuuuuuuhh. det behövde jag!
Känner för att skriva en text, men jag kan inte sätta ord på saker och ting längre.. claes fel! ( ... Nej, han heter inte claes, men han är lite "hemlig" än så länge.. )
Och tänker inte svara på några frågor om kärleken längre, och nej jag och marcus är inte tillsammans, har ingen kille och nejnejnej!

Kärlek

Bleeding love. 
Jag gick till huddingehallen och träffade jocke, vi satt och prata i en timme om allt, livet, vänner, kärlek. Sen kom resten av 92 laget.

Jag började gå hem och smsade med jim, om claes ( ett hemligt namn... )

När jag kom hem tog jag lite mat, eller köttbullar och la mig i sängen. Tar tåget till mamma och pappa 16.48.

Vet inte vad jag ska göra tills vidare, kanske ta några egopic.


Orkar inte skriva blogg, vi hörs imorgon eller ikväll eller något. Puss! 


Im broken.

My happy ending.


Pusselbit..

Jag och jim gick igår, på vägen. Där gatolamporna endast lyste upp vägen framför oss. Vi hörde djur, och allt var så mörkt. Utan lamporna, hade vi inte kommit hem tror jag.
Vi pratade nästan bara om marcus. Han som jim har sett nu, vi döpte om honom.
Jag lekte med min hårförlägning, som att jag hade skägg. Vi skrattade åt det. Som tvååringar. (Sluta beete dig som en tvååring!) Det skrattade vi också åt.
När jag vaknade imorse hade jag ett sms från jim, det stog : Tack för en mysig kväll älskling.
Jag blev glad och tänkte på en lyckad gårkväll.

Vad är kärlek för dig?

Vad betyder ordet kärlek för dig? Svara jättegärna!

Jag kan skriva ner vad kärlek är för mig..
( Vänner. Släkt. Vänner. Björn gustafsson. Sol. Skidor. Innebandy. Stockholm. Bloggen. Cola. Sebastian. )
Gud, jag har säkert glömt en hel del också. Men jag gör det lite kortfattat.
Nu får ni berätta vad kärlek är för er?


Till mig själv

Klä på mig [ check ]
Torka håret [ håller på ]
Sminka mig [ ska göras snart ]
Fixa löshåret [ ska göras efter ]
Äta [ Kanske.. ]

Update : Jag har gjort allt detdär nu, hihi. Bra va? :D

Your Love Is A Lie

Jag är seg, jag vet...

Känsla.


Mamma,pappa och Jimmie. Jag älskar er, vill bara att ni verkligen ska tro mig. Ni är så himla mycket för mig. Jag är inte den bästa, jag kan kanske inte så mycket, jag är inte bäst i skolan. Men ni ska veta att jag försöker. 
Jag gråter när jag skriver detta, för jag kan inte skriva ner mina känslor för er. Ni är så grymma!
Mamma; Allt du har gjort för mig och hur du har ställt upp för mig går inte och beskrivas. Du är så bra, du är så grymt bra. Jag älskar dig mamma.
Pappa; Din humor och ditt skratt slår allas.. Eftersom du alltid får mig och skratta även om jag mår dåligt. Jag sitter och kollar mig runt i lägenheten, jag kan inte tänka att jag bor här, med er. Jag älskar dig pappa!
Jimmie; Jag ställer upp för dig, du ställer upp för mig. Du offrar hur många saker som helst för att jag ska ha det bra, jag fick vara hemma inatt, för att du ställde upp för mig. Jag älskar dig brorsan!

Godmorgon

Mina hjärtegull.
Jag är urvilad, men urtrött! Vaknade runt sju när min bror sa : Nu åker jag, ring om det är något.
Så gick han, han skulle jobba. Den stackarn. Men mitt alarm var på så jag låg och drog mig i en timme, sen reste jag mig upp. Gick in i duschen, och nu sitter jag här.Eller jag har läst mångamånga bloggar!
Mitt bloggsug är ju lite sådär..

Ska snart torka sen platta mitt hår, sen fixa hårförlängningen. Haha, vilket jobb! Önska mig lycka till
Men vi hörs innan jag åker, puss!


Trött!

Jag mötte jim och vi gick till tomtbergahallen och kollade på juniorerna när dem åkte på torsk på en träningsmatch. Sen gick vi till gp och han åt, efter det tog vi en promenad en 1,5 timme. Jättemysigt!
Kom hem och bella ringde, vi pratade ett bra tag och imorgon ska vi nog åka till ikea tror jag ?

Orkar inte skriva så mycket, är trött.. Helt jättetrött! Ska strax sova tror jag. Haha, puss

Helg!

Hej käraste!
Kom nästan precis innan för dörren, jag har varit i stan och hemma hos Jessica idag.
Och vet ni? .. jag har hår ända ner till magen nu! hihihi.
Hårförlägning ja, gick på 370 kronor tror jag. Nöjd som fan.
Ikväll ska mamma och pappa bort, så det blir min bror och jag hemma. Säger bara en sak .. KRIG!!
Nejmen vi har lovat att sköta oss, visst ska vi hålla det brorsan? ;)

Har inte så mycket mer och säga mer än att jag älskar min marcus. Puss!

<3

Sovgott!


När du ramlar ner, hjälper jag dig upp

Träningen gick skit, tänkte bara på marcus. bråk, gråt och kärlek
Sen satt jag med bt ett tag, tog bussen hem. Duschade.
Imorgon ska jag iallafall in till stan och köpa hår, hahaha!
Sen på kvällen ska jag träffa jim, bra. Måste prata ut. Har väl ungefär tremiljoner saker och prata om.

Kollar på sex and the city nu, gråter även. Vet inte varför, säkert för att jag och marcus bråkade. Eller det var nog inget bråk, vi pratade, skrek lite på varandra, grät lite, la på, ringde upp, sa ingenting, grät, sa ; Jag älskar dig, la på. Han ringde mig nyss och sa förlåt. Min älskling, 17 år. Han fick massa pengar, blommor utav mig. Men somsakt, vi ska in till stan en hel dag snart. När,när,när?


Fear

Mörkret har lagt sig, det enda som lyser när jag kollar ut igenom mitt fönster är lampor från gatan.
Tårarna rinner och rinner ner för kinderna, tar ett djupt andetag och kollar upp från tagentbordet. Kollar upp på väggen där ett foto sitter inramat på dig, du skriker på bilden. Ibland undrar jag om du alltid är så lycklig som du är på bilden, och skriker av lycka. Eller om du skriker av smärta, det kan ingen svara på nu. Ingen..

Jag läser sakta igenom texten innan jag klickar på skicka och förväntar mig ett svar, när jag ändå har skrivit i texten att jag inte vill ha något svar retur. Slänger en blick upp igen mot bilden, hur kan en människa vara så fin?

Varje dag upprepas detta..


<3




Ska snart iväg på träning, första träningen för säsongen. Och jag känner mig krasslig i halsen, det gjorde marcus med. Smittat varandra? Ja, det har vi säkert! Lyckat.
Jag vill igentligen inte gå dit, till tomtbergahallen. Och träna, men jag måste.. Känner mig bara nere, deppig och vill gråta. Vet inte varför. Men imorgon, då jävlar ska jag vara glad!
Jag borde skynda mig, men jag orkar inte. Vill inte! Men måste..
Jaja, hörs ikväll.

För mig är ni allt

Jag vill hälsa till några speciella personer här i bloggen. Hoppas ni ser och tar åt er!

Isabelle ; Jag tycker om dig, du är speciell. Jag saknar dig, och hoppas att vi ses snart. Lycka till på sjödal nu. 93an som går på gymnasiumet, de ni! Säger ju det.. Hon är unik. Älskar dig tvillingsyrran!
Jimme ; Brorsan, du är så himla bra. Du är barnet som gud glömde från början. Du var på noll, och nu har du nått ditt mål, du är grym. Du vet vad jag pratar om. Jag älskar dig så himla mycket, utan dig hade jag nog inte suttit här och skrivit detta. För mig, så är du bäst i hela världen. Allt du har offrat för mig.
Kusin sofia ; Jag saknar dig, hoppas att jag får träffa dig snart! love you
Jim ; Du och jag har det svårt nu, vi ska klara detta, tillsammans! Jag älskar dig.
Angelica ; Våra tider, haha. Du är grym!
Josefine ; Från trean till nu. Alla minnen, alla skratt. Du och jag!
Natalie rolin ; Du är en cool tjej, du får mig att skratta!
Natalie bt ; Du och jag, jag tycker om dig. Jättemycket!
Jessica ; Kommer ihåg när vi var småttingar och var med varandra varje dag. Du har samma humor som mig, och det är bara med dig jag skrattar som mest. Tycker om dig!
Marcus ; Jag vet inte vad jag ska säga, jag älskar dig så himla mycket. All kärlek jag känner för dig går inte och beskriva. Jag tycker verkligen om dig!
Laget ; Jag gillar er.


Sebastian

Min lilla kissiekatt, du kan vara bra söt du. När du sover :) Hah, skojar bara. Jag tycker om dig, även om du kan vara så otroligt jobbig.
Vi fick lilla sebbe av Jimmies kompis Johan när han bara var några månader. Kollade nyss på ett kort som jag har på skrivbordet när han var pytteliten. Tänk att han har varit så liten sa jag.
Om några dagar blir lilla sebben 3 år. 
I tre år har du hängt med, haha. Herregud säger jag bara.
Det roliga är att alla älskar honom, även fast han är så jobbig. Han är inte kelig, han vill inte sitta i knät men han ska vara med vart man än är. Han älskar mamma och Jimmie. Mig är han bara ivägen för, haha. Nej han bråkar med mig bara, vi har våra små fighter. Haha, han vinner alltid. Eller springer iväg.
På bilden står han lutat mot en vägg och kollar på mig, sötnosen min.

Skolan = dåliga matvanor

Vi drog upp några tjejer i klassen idag efter lunchen att vi inte äter och sånt.
Min lärare har klagat på mig två dagar nu varför jag inte tar mat, eftersom jag sitter och kollar på när andra äter. Min mat på sommarlovet.

  • Frukost, mixar ihop hallon och banan med yoggi.
  • Lunch, sallad, tomat, majs, gurka, kyckling och vitlöksås.
  • Middag, det mamma serverar eller ute.

Min mat när skolan är igång. 

  • Frukost, inget.
  • Lunch, inget.
  • Rasten, lite godis
  • Middag, om jag hinner.
  • Kvällsmat, en macka
  • Plus att jag oftas har träningar, och jag hinner oftas inte äta. Och om jag hinner så är jag inte hungrig. Och detta är bara för att skolan drar igång och allt blir stressigt. Jag är trött, då blir jag lätt sur, plus ingen mat är ingen energi. Dricker en cola istället för lunch..
    Ja, ni förstår.


    Ha-ha-ha!

    Resultatet blir ungefär såhär när jag surfar runt på youtube.

    Andra dagen (check)

    Nu är andra skoldagen avklarad. Lätt som en plätt.
    Haha, vi gjorde inget idag heller så det löser ju sig.
    Men iallafall, grattis till min älsklingspojke marcus. Och har nyss sett hans inlägg, så gulligt!
    Jag har träning ikväll, min första. Har ont i magen, inte för att träna. Utan för att lämna besked... tänka,tänka.

    Jaja, det löser sig. Som allt annat här i livet. Måste äta något nu. Puss!

    Gäääääääääästbloggaren marcus

    Hej alla bloggnerds!
    Jag är inne och skriver på Linas blogg, riktigt spännande!
    Har alltid undrat hur det här går till, men efter nån minuts tänkande så hittade jag där jag skulle fixa allt. Thehe!
    Hon kollar på sex and the city, och det går inte och prata med henne då. Tråkigt. Men ja, jag accepterar det! :)

    Jag och Lina skulle in och äta imorgon, torsdag! Jag fyller ju år då. Mamma och pappa skulle hänga på, men så kommer båda vi på efter ett tag tänketid. Jag har en jättejätteviktigt träning imorgon, hon förstår. Och Lina han sin första innebandyträning för säsongen imorgon. Och jag är lite krasslig i halsen, så vi sköt upp det. För mig spelar det absolut ingen roll. 17 är ändå en jävla skit ålder. Haha! :D
    Nu ska jag tralla vidare, nej skojar bara. Ska ta och sova snart. Skönt, är helt slutkörd. Tränade nyss. Lina vet inte att jag skriver, men ja. Hon ska sova strax. Hon skriver imorgon som vanligt. Bloggnörden. Höhö! :D
    Vi hörs säkert igen! :D

    Ps! Jag hoppas du ser detta Lina, men jag älskar dig så mycket, så himla mycket! Du vet detta med kärlek, allt om mig och sånt. Du är bäst! Bäst av alla. Ds.

    Sex and the city


    Kollar på sex and the city, fast har redan sett avsnittet. Skadar inte och se igen!
    Har skrivit jättemånga texter idag, som jag inte vill publitera. Skäms..
    Marcus ringde nyss, och sa att han älskar mig. Och sen skulle han duscha, han ringde bara för att berätta att han älskar mig. Jag grät, han grät. Sen kom vi inte på varför vi grät, för att vi är lyckliga tror jag.

    Ska nog sova strax, trött som tusan! Men jag tycker att vi hörs imorgon. Eller, kanske blir detta mitt sista inlägg i hela världshistorian? Skojar med er! Puss

    Dagen

    Har ju inte skrivit om dagen ännu. Men jag hann med så mycket idag, så jag skriver det i småord istället, så får ni försöka få upp en egen bild av dagen.

    Gick med Angelica till skolan, kom dit, kollade runt på alla hur dem har förändrats, fick massa nya böcker, läste, gick till ica två gånger och satt i en rondell, läraren tog två halvfulla color av mig, fick glass, gick hem med jessica, gick till coop, köpte sallad, gjorde sallad, tog bussen nånstans, var ute med jessica hela dan, kom hem, träffade jim och patrik, åt en glass på donken, tog en promenad, hem, duschade.
    Haha, ja. Var med om mycket mer, men orkar inte skriva det nu.


    Smärta, gråt

    Jag ligger här och tänker, fan vad ont det gör i hela mig. Jag skulle aldrig tro i hela mitt liv att Marcus skulle vara otrogen mot mig, men så sa jag samma om Oscar också.
    Jag är rädd, att någon ska utsätta mig för samma helvete igen, eller någon annan i min omgivning. För det gjorde så himla ont när jag gick igenom detta.
    Eftersom jag är lite svartsjuk av mig, och att Marcus umgås med mer tjejer än killar dagligen, så blir jag lite sur, men jag blir nog sur, för jag är så rädd och förlora honom.

    Jag vill glömma det som hände, och inte oroa mig dag in och dag ut, men smärtan och rädslan kommer alltid finnas kvar inom mig, djupt inom mig..

    Säg mig

    Du säger att du älskar mig och aldrig kommer tvivla på det.
    Du säger att jag är så otroligt vacker, vilket ljus jag än står i.
    Du säger att jag är underbart snäll, även om jag beter mig som skit.
    Du säger att du talar sanning.


    Jag tror att jag är kär i dig, för du får mig att må kanon bara jag tänker på dig.
    Jag tycker att du är världens snällaste, för du skulle aldrig ljuga för mig.
    Jag tycker att du är otrolig fin.
    Jag tycker om din personlighet.
    Jag talar sanning.

    Eftersom du får mig att le när jag tänker på dig, så tänker jag på dig nästan hela tiden. Jag gillar dig, och jag vill att du ska förstår mig helt. Inte bara försöka förstå mig.
    Jag har alltid en öppen famn för dig, och jag finns för dig i alla lägen. Det är inget jag bara säger, utan jag menar det också. Jag offrar så mycket för dig. För att bara få se dig, för att du ska må bra.
    Jag har hittat en riktig ängel, en fin ängel. Ditt utseende glänser och din personlighet skiner, du är så underbart härlig!
    Hittar igentligen inte ord, men jag försöker. Så gott jag kan, och jag vet att du ser detta snart.. När du kommer hem från din träning. Du är klar 23.30. Då har du duschat och lagt dig i sängen med datan. Klickar in på bloggen och läser detta. Jag vet det!
    Och imorgon är det din dag, då är det din födelsedag! Och jag har köpt en sak bara.. För du har allt du vill ha, men nästa vecka ska du och jag älskling in till stan, jag ska ge dig allt du pekar på.

    Jag tycker om dig, jag gör verkligen det!

    Broken inside

    Hej änglar!
    Kom hem runt halv elva igår, var och kollade på film hemma hos tommy och christer med jocke, per, fredrik, patrik och simon!
    Vi kollade på någon film jag inte minns vad den hette, men fattade ändå inget. Haha.

    Idag börjar jag skolan, om en halvtimme! Klump i magen, back to the hell. Haha, nej inte riktigt. Angelica kommer nog om nån minut bara, då ska vi börja gå. Första dagen i åttan. Tufft? - nej!
    Jag har drömt om benny inatt igen, jävla skit. Aja, ni får ha en bra dag. Puss!

    Läsarfråga

    Vad vill ni har mer om här i bloggen?
    Musik, bilder, texter eller vadå?
    Tell me


    Smärta

    Jag är trött på att kämpa, kämpa för våran vänskap.
    Du struntar i mig och tar alla andra före. Därför slutar jag höra av mig, och då skyller du allt på mig. Du ser inte felen du gör, utan bara mina fel. Allt hänger på mig.
    Jag är ingen perfekt person, ingen är det. Alla har sina brister.
    Jag skriver inte detta för att vara elak, utan för att vara snäll. Så du kanske ser och förstår hur illa det ligger till nu. Hur allt lider mot slutet. Allt, allt, allt.

    Du var min anledning att stanna kvar här

    Hemma! Köpte inget. Haha, gick bara runt.
    Jag ska snart äta, sen ringa marcus och se om han vill träffas en snabbis, annars stannar jag väl hemma och kollar på sex and the city.
    Sista sommarlovsdagen, sorligt! Men det har varit långt och det ska bli skönt och komma tillbaka till vardagen igen, jätteskönt faktiskt!

    Min älskling har köpt en ny mobil idag, eftersom hans lillebror la hans andra i toaletten, bra danne! Men baby köpte en iphone ( heter dem så ? ) 3G. Han var iallafall jättenöjd med den, och han ska gå och flasha lite med den nu. Han börjar ju skolan imorgon också. Haha.


    Stan

    Ska åka in till stan 18 över. Ska in dit med Kaisan idag igen, haha.
    Men skriver mer när jag kommer hem, ha en bra dag! Änglar <3


    Min dröm inatt

    Jag drömmde något hel knas inatt!

    Jag och benny blev vänner igen, vi var jätteglada och visste inte hur vi skulle "fira" våran vänskap typ. Så vi fick tipset och åka till Turkiet. Så vi berättade för alla vänner och min pojkvän och hans flickvän att vi skulle åka dit i två veckor och alla accepterade det och önskade oss all lycka.
    När vi står på arlanda så säger vännerna hejdå och vi går iväg.
    Det vi inte visste var att dem skulle ta flyget efter oss, så vi sätter oss på planet och börjar åka. När vi kommer fram så checkar vi in på hotellet. Packar upp våra saker och går ner till hotellets pool.
    Vi badade och solade, och tiden tickade på. Nu skulle vi gå och äta middag. Då ser vi våra vänner sitta där, inklusive pojk och flickvännen. Så vi blev chockade men jätteglad, men ändå lite besvikna efter vi skulle umgås bara vi i två veckor. Inge mer med det. Det blev natt och alla gick till sina hotellrum, och jag och benny hade ju samma hotellrum, så vi smög iväg på natten ner till stranden och badade.
    På morgonen så sov vi längst eftersom vi var uppe sent. Så vi blev väckta och så.

    Det skumma är att det är andra drömmen irad som jag drömmer om att jag och benny blir vänner, eftersom vi är osams nu. Så på morgonen så är det jätteläskigt, eftersom jag inte vet om detta har inträffat eller inte!

    Dagens

    Humör : Glad, lite ledsen.
    Läsning : Några bloggar.
    Mat : En halv macka.
    Dricka : Inget ännu.
    Planer : Kolla på film.
    Tråkigaste : Kan inte skicka sms.
    Roligaste : Tänkte på hösten som kommer bli superkul!


    Det är för oss solen går upp


    Kisskiss

    Jag kollar in i dina blåa djupa ögon, finns jag kvar där inne? Om jag stirrar in i dina ögon. Och hoppas på och se mig själv där inne.
    Jag offrade allt, mitt liv, mina vänner för dig. Men ändå så gled vi isär, jag tappade alla känslor och dina dog ut.

    När jag lyssnar på låtar som påminner om våran tid, så känner jag kärlek, lycka och gråt.
    Kärleken var så stark.
    Lyckan var otroligt mäktig, den fanns inom oss.
    Gråten var med hela tiden, vi grät. med varandra, utan varandra.

    Varje gång jag ser dig, så vill jag krama dig. Och bara rusa in i ditt liv igen. Men tiden är över. Våran tid är över.
    När jag ser bilder från våran tid, så vill jag inte tillbaka dit. Jag vill inte gå igenom samma skit en gång till, inte leva i samma helvete en gång till.

    När du ser mitt namn på vänlistan på facebook, eller kontaktlistan på msn stannar du upp då. Och funderar på och skriva till mig, funderar du på och ringa mig när du ser mitt namn på mobilen, vill du ringa mig då? Eller hoppar du bara över mig. Det är en fråga jag ställer mig själv varje dag.

    Godmorgon!

    Godmorgongodmorgon!
    Vaknade halv elva, men orkar inte skriva blogg, men jag gör det för eran skull.
    Idag har jag inte planerat att göra något, kanske glider över till någon och kollar på film. Marcus har hela huset för sig själv i en vecka. Tre våningar, jättestort hus och lyxvilla som han sover i själv. Skulle aldrig ha vågat! Haha.
    Nej men min bebis är modig så han vågar sånt ;) Det är nog bara jag som har sett på för mycket skräckfilmer.
    Mamma kom nyss hem så hon håller på och gör två mackor åt mig, hihi. Snällt va? I love you!

    Känner för och skriva en djuptext nu, får se om jag gör det. Får se.. hmm.
    Aja, puss!

    Jag tror inte att du ser vad jag offrar för dig


    Härligt

    Jag kommenterade en kompis foton på facebook.

    Jag : Är du sådär liten eller är det bara som det ser ut?
    Han : Haha, säg inte så. Du är också mini!
    Jag : Men jag är inte 17 och ser ut som en 12 åring.
    En annan : Hahahahaha, hon langar diss oscar!
    Han : Men jag är inte lika snygg som dig.
    Den andra killen : Bra att du är ärlig.
    Jag : Haha, vafan. Du läser mina tankar fredrik!
    Fredrik : Skulle du också skriva det?
    Jag : Haha, jafan!
    Fredrik : Haha, coolt! Vad gör du imorgon? Film hemma hos mig?
    Oscar : Ni behöver ju inte bestämma eran morgondag hära.
    Jag : Haha, förlåtdå.

    Det är seriöst äkta humor! : D

    Hårt spel

    Jag gick med i din fåninga lek, men du fick mig att ge upp. När jag gick med i dem, så tänkte jag att dem var för enkel. Men eftersom jag gav upp - den som är med i leken får leken tåla.
    Du spelade ett hårt spel, nästan ovanligt hårt. Men jag ledde över dig, i din fåniga lek.
    Men när jag var som bäst, sa du hur usel jag var, och i dina ögon så kan jag inte vinna..
    Då tappade jag allt, min ledning, min styrka, mina känslor för dig, allt förvandlades till hat och jag började känna mig mer och mer dålig.
    Jag kämpade mig upp, jag började komma ifatt dig. Men du påminde mig om hur usel jag var. Och tankarna om hur du tyckte om mig fick mig och må illa.
    Jag gav upp det vi hade, och jag ångrar mig inte..

    Svårt



    Lying all alone, wishing you would call.
    Writing all my thoughts has broken all my bones.
    You gave it all up, you threw it all away.
    There's nothing I can do.

    What do you think you've done?
    You know it's even worse than what's in my head.
    You don't believe me when I tell you,
    I don't want to be a fraud and pretend that everything's fine.
    I won't be here when you get home.
    I'm not gonna sit here and die.

    I'll follow through again this time.
    I'll swallow swords, spit out my pride.
    I'll be just fine.

    You read me like a book.
    You know I'm running out of legs to stand on.
    I won't believe you when you tell me.
    These old habits die so hard.
    There's no intervention in sight.
    There's no point in calling you.
    I'm just gonna stand here and fight.

    I'll follow through again this time.
    I'll swallow swords, spit out my pride.
    I'll be just fine, fine.
    You fill my head with endless lies.
    You're killing me, I'm killing time.
    I'll be just fine.

    So, maybe one day the pain will go away,
    And I will see your face,
    I won't even care.
    Changing all the locks 'cause I can't change you.

    I'll follow through again this time.
    I'll swallow swords, spit out my pride.
    I'll be just fine, fine.
    You fill my head with endless lies.
    You're killing me, I'm killing time.
    I'll be just fine.

    I'll follow through again this time.
    I'll swallow swords, spit out my pride.
    I'll be just fine, fine.
    You fill my head with endless lies.
    You're killing me, I'm killing time.
    I'll be just fine.

    Jag hade allt, kärlek och lycka

    Hej alla!
    Idag har varit en jättebra dag!
    Var inne i stan med kai, han bjöd mig på mat och jag köpte en svart vit adidas tröja!
    Vi gick runt och prata om allt! Sen gick vi av i stuvsta och missade bussen så vi gick en bit. Där väntade vi och sen kom filip cyklandes förbi. Men han hann inte prata för han hade bråttom, kul och se han iallafall!
    Sen åkte jag till tomtberga, kollade på träningen. Sen kom jocke, tommy och någon simon (?)
    Så vi kollade på krille när han tränade, sen gick vi hem till tommy och christer, sen drog jag hem.

    Skrev lite kortfattat bara, annars skulle jag nog få skriva långtlångt med mitt trasiga tagentbord..

    LÄS!

    Jag tänker inte säga till någon mer hur man får musik på bloggen, och acceptera det. Får massa frågor om dagen hur man får musik på bloggen. Ger heller inte ut mina låtar.

    sorry

    Jag har fixat mig, men jossan ligger kvar i sängen.
    Jag skulle in till stan, men jim verkade inte vilja ha mig med så jag sa att jag skiter i.
    Jag ska åka in till stan med kaisan, för han är bäst!

    Ska köpa en tröja och kanske hårförlägning, beror på pengar och tid!
    Är jättetrött och sånt, men skulle nog bara skriva så ni vet att jag lever. Blir mer blogg ikväll, vet ni. Jag gillar er, ni gör mig glad! Mina trogna läsare.
    Nej, skulle nog bara skriva så ni vet att jag lever. Puss


    Dagen i ord.

    Träffade kaisanbaisan, gick till tomtberga med honom, kollade på a-lagsmatch, han gick och lämna busskort, han kom med hans trevliga tjejkompis , vi skrattade, jag gick och träffa angelica, åt på gp, jossan kom, angelica gick efter nån timme, jossan och jag gick till shell, sen hem till jossan.

    Jossan ska sova här inatt, trevligt!

    Sanningen

    Beviset att jag och natta har tråkigt!



    Duschen!

    Nu ska jag duscha, men medans jag duschar, så ska jag samla på mig så mycket kommentarer i ett och samma inlägg.
    Så om vi börjar .. nu! Kommentera så mycket ni kan


    Tomma ord

    Du sa orden varje dag, jag älskar dig.
    Du sjöng " Wherever you go, whatever you do. I will be right here waiting for you. Whatever it takes, or how my heart breaks. I will be right here waiting for you. " Varje dag.
    Du ljög för mig, varje dag.
    Du svek mig, varje dag.


    Aj...

    Kollade i mina skickade sms nyss, någon eller jag har skrivit till marcus :
     Du är cool, nästan lika cool som min högra strumpa!

    Har ingen aning om att jag har skrivit det, men det kan ha varit någon annan igår. Och det var inte jag!

    Godmorgon

    Vaknade nyss av mamma väckte mig, vet inte varför men ja.
    Jag har världens huvudvärk idag och mår illa.. Lyckat!

    Kan berätta lite kort om gårdagen, vi tog tåget in 03. Träffade bella och angelica också. Så alla vi gick dit.
    Sen när vi kom dit och letade efter emma och micky så hittade vi inte dem men vi såg simon så vi gick till donken med honom, där bt gjorde bort sig men ja.
    Jag, natta och rolin stog och dansa till någon spansk musik, riktigt bra!
    Efter det gick vi tillbaka dit och träffade bella, jag satt på och papperskorg hela kvällen, natta och bella stog över mig och dansa till det lite ibland så jag höll på och åka ner. Haha! Hade riktigt kul. När vi åkte hem så gick vi till gp och åt.
    Det var en kille brevid mig som var packad och skulle skoja till det hela tiden.
    Han : En pommesfrittallrik ( stavning ?) utan pommes!
    Jag : Men då får man iallafall en tallrik!
    Rolin, han och jag : Hahahahah!
    Ja, det var min kväll iallafall, folket jag var med är bäst så därför hade jag kul. Jag tycker om er!


    Jag tänker ofta på oss

    Din hand skulle nog passa i min hand, lika med dina läppar skulle passa mot mina.
    Dina stora röda läppar, dina fina blåa ögon. Jag blir såld på dig. Dina blickar, ditt leende, din blyghet och din osäkra stil. Några säger att du skulle vara bra för mig, för vi är lika men ändå så olika. Och du är den goda lilla killen som väntar på den rätta.

    Jag blir imonderad av dig, för du är dig själv. Du försöker inte vara någon du inte är, och för du kan så mycket..
    Du vet precis som jag att livet är ingen dans på rosor, men du har ändå inte varit med om saker. Du har bara fått höra saker, hur hemskt det är.

    Jag kan sitta och stirra in i väggen, och se dig framför mig. Se hur du ler. Se din lycka och se hur du får mig och bli kär. Du gjorde inget, du gjorde mig kär, utan att du gjorde något.

    Jag tycker om dig, eftersom du är den du är, du accepterar att du blev den du är


    Ha en bra kväll!

    Nu har jag ätit middag, mums säger jag bara.
    Jag ska ta 18.03 tåget in med natta & natta. Haha, woho!
    Men jag måste fixa mitt hår + sminka mig innan jag åker, eftersom håret står och alla möjliga håll och mitt smink är ojämt så jag ska tvätta av och lägga på nytt.
    Jag tycker att ni får ha en bra lördagskväll för det ska jag ha, när jag kommer hem så bloggar jag mer. Kanske några bilder kommer upp. Tog nya egopic idag, hehe.
    Tycker om er, ni är bra! Puss

    Life, dead

    Jag letade efter nycklarna när jag kom gåendes genom parken. Fick upp dem precis innan dörren och låste upp. Smög in på tårna för att ingen skulle höra mig eftersom jag skulle ha varit hemma vid den här tiden på dygnet redan.
    När jag gick in i mitt rum, så sken morgonsolen in i mitt rum och på sängen låg det en bukett med 50 rödarosor, på en lapp stog det : Du har räddat dig själv hela livet, det är därför jag tycker om dig.
    Inget namn.. Vem kunde det ha varit, min första tanke var min bästevän, men jag hade hört demdär orden någonstans förut, någon som har sakt det..
    Dagarna gick och jag visste fortfarande inte vem som hade skickat rosorna.
    Gick in i mitt rum och där låg ännu en till bukett vita rosor, 50 stycken denna gång med och på lappen stog : Alla är unika, alla kan något. Du kan förstå och se känslor.
    Inget namn denna gång heller, vem kan det vara..
    Hade hört dem orden förut... Av samma person, samma tillfälle. Men kan inte koppla vem. Dagarna gick och orden snurrar runt i huvudet...

    Old pic


    Humor.

    Wille har varit i Spanien så hade han tagit en bild på något ställe på natten, så skrev han SBN, Spain by night.. Klockrent säger jag bara, asgrymt!


    Heartbeats



    Jag gick ut och träffade jim, vi satt och prata och sånt. Orkar inte skriva något stort om det.. Sen gick han och jag tog en promenad, rensade skallen. Men lyckades inte. (Det låter bättre om jag säger att jag lyckades)
    Tänkte hur jag skulle försöka berätta allt för Marcus, tvekar inte en sekund just nu och ring och berätta. Men måste ta det face to face, måste.
    När jag kom hem storstädade (och gör fortfarande) mamma mitt rum. Så jag sitter i vardagsrummet, och klagar över min träningsvärk i hela kroppen..
    Lyssnar på musik från 90 talet, ashäftigt! Videon är när några tjejer åker skateboard, i kläder som ser astuffa ut. Ska lägga in det i inspretionsmappen på datan!
    Vi ska snart äta, min favoritmat! Bakpotatis med någon jättegodröra och sånt. Mums säger jag bara. Vet inte vad jag har gjort för att få denna mat, kungligt!

    Nej, ska fortsätta och skriva ner coolakläder i mappen nu. Puss!

    Jag försöker bara sluta älska dig



    Jag måste sluta tro att vi hade det bra, för vi hade det inte bra.
    Jag måste sluta tro att jag fortfarande betyder något för dig. För ibland tror jag att du kanske fortfarande älskar mig. Men du älskar mig inte längre, du gör inte det. Du skulle nog inte kunna älska mig igen. Och jag skulle nog inte kunna hata dig, men ändå älska dig. Jag kan inte älska dig, för det du gjorde mot mig, och dem andra..
    Du rubbade ett helt liv, eller många liv. Du rasade mångas liv, och du satte upp hinder på livets väg. Som jag än idag får kämpa imot och förstöra.
    Jag kan säga att jag har kommit över dig, och det har jag. Men när jag ser bilder på dig eller från våran tid. Så blir mitt hjärta tungt, det svider och gör ont..

    Sammanfattning sommaren 08a

    gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr?
    ja, det gjorde jag!
    - dog någon som stod dig nära?
    Han stog mig inte jättenära, men han dog iallafall..
    - vilka länder besökte du?´
    Emh, har bara varit i Finland isommar ^
    - är det något du saknar sommaren 2008, som du vill ha sommaren 2009?
    Innebandyskolan är kul, sen lite annat..
    - vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas?
    Finns så himla många bra saker!
    - största misstaget?
    Fell in love with oscar.
    - har du varit sjuk eller skadat dig?
    Rethosta och min ledsjukdom.. Migrän och bläa
    - bästa köpet?
    Eh, vet inte
    - vad spenderade du mest pengar på?
    Kläder
    - gjorde någonting dig riktigt glad?
    Ja, många saker!
    - vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008?
    But you left me in the rain, jag hatar att jag älskar dig, Nej det finns många!
    - är du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar?
    Nog lika..
    - vad önskar du att du gjort mer?
    Solat och träffat en viss person lite mer.
    - vad önskar du att du att du gjort mindre?
    Sovit, tråkat.
    - hur tillbringade du din midsommarafton?
    Eh.. Var med familjen.
    - blev du kär i sommar?
    Ja.
    - hur många förhållanden?
    Ett.
    - favoritprogram?
    SATC
    - bästa boken du läste i sommar?
    Haha. läste bara en bok x'd
    - största musikaliska upptäckten?
    Älskar allt!
    - något du önskade och fick?
    Han
    - något du önskade dig men inte fick?
    Han
    - vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
    Åkte till Ljusdal
    - finns det något som skulle gjort din sommar bättre?
    Ja
    - hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008?
    Haha, nej usch!
    - vad fick dig att må bra?
    vännerna
    - vem saknade du?
    Han
    - de bästa nya människorna du träffade?
    Alla nya!
    - sommarens sötaste?
    Marcus
    - sommarens hetaste?
    Det var nog oscar
    - sommarens största kärlek?
    Oscar
    - sommarens besvikelse?
    Oscar
    - sommarens bästa?
    Allt! nästan
    - sommarens snällaste?
    Jim!


    safe yourself

    Godmorgon i stugan!
    Jag vaknade klockan tio av mitt alarm på mobilen ringde. Upp och hoppa, nja kanske inte. Men jag låg iallafall kvar i sängen ett bra tag. Men ska snart upp och platta håret och sånt.

    Lyssnar på gammal musik, minnen. Det gör ont när jag tänker tillbaka, men kan inte sluta..
    Just det, inatt har jag drömt så himla många saker! Haha, missförstå mig inte.

    Nej plattången har blivit varm nu, tycker om er. Mycket!

    <3

    Marcus, jag tycker om dig.

    Jag må vara ung och dum, men jag är inte den som knullar runt.

    Kan inte sova, eller har inte försökt. Men jag blev så bloggsugen!
    Har ju faktiskt inte bloggat så himla mycket den här veckan, men somsakt. Även jag ska in till the voice med micky, emma och nattapatta imorgon ! Måste bara säga att jag och natta hade riktigt kul idag.
    Vi satt och skrattade i säkert en halvtimme, åt massa saker. Det såg ut som hon slickade mig när hon skrattade och jag låtsades att njuta, och då skrämde hon mig och sa : Tänk om John fotar nu!
    Haha, så vi skrattade ett bra tag åt det.
    Våran humor kanske?

    Nejmen ni, jag ska ju upp skit tidigt imorgon.. Så vi hörs, puss

    Kyss någon annan

    Jag har terrat jim hela kvällen med " Han är så snygg " , " tror du att han gillar mig? " Haha. Stackarn!
    Men jim loggade ut för att han skulle sova och jag ska väl sova snart också tror jag.

    Har även fortmaterat om datan nu, eller min andra data. Jätteskönt faktiskt, den är jättesnabb nu. Så laptopen läggs nog på hyllan, eller iallafall bordet brevid sängen.
    Är faktiskt riktigt trött och vill lägga mig och tänka, drömma och bara ligga och kolla i taket i mörktret och le, för mig själv.

    Ska på toa nu och borsta gaddarna, sen sova tror jag. Jag tycker om er, ganska mycket. Ni glädjer mig. Puss


    Dina andetag

    Jag har mött din blick ungefär elva gånger idag, och jag blir helt kär i dina ögon. Dina fina skinande blåa ögon.
    Dina blickar förföljer mig och jag vill inget annat än att bara springa fram till dig, släppa allt och kyssa dig. Men det tar såklart stopp och skulle aldrig göra det utan att veta, utan att tveka.

    Jag var smart och gå samtidigt som dig, för då kanske jag skulle våga prata med dig. Men jag gick två steg bakom dig, du visste inte om jag fortfarande gick bakom dig så du kollade bak och jag mötte din blick. den otroligt vackra blicken
    Jag stannade till, och tog upp mobilen och slog in nummret till en annan men ringde aldrig.. Eftersom då kanske jag inte går fram till dig. Nu ska jag gå över övergångstället, jag gör över och du fortsätter åt andra hållet. Vi går och kollar på varandra, tills ett hus kom iför då ville jag springa tillbaka. Men det tar stopp..


    Dagen

    Hejsanhejsan!
    På morgonen började vi åtta och när jag kom till huddingehallen så gick jag upp till anna och dem andra. Så vi satt och prata, kollade vilka lag vi var i eftersom det var tunering idag, sen gick vi ner till omklädningsrummen. Där bytte jag om sen gick vi upp till samlingen.
    Vi skulle spela första matchen, och jag spelade i aik. Haha, vi hade kul men förlorade alla matcher. HAHA!
    Men vi höll på och vinna två, men aja.
    Jag har gått runt och haft kul idag, men ni måste veta en pinsam sak!

    En ledare stog i duschen ( Jag visste inte om att han stog där inne ) och jag skulle gå på toa, så jag bad Matilda kolla om det var någon där. Så kollade han ut och skrek : Vad?
    Och hon började springa, så jag satte mig ner och skratta. Sen när han gick upp till hallen så pratade (?) jag med honom.
    Jag : Hej!
    Han : * kollar, och fortsätter gå *
    Jag : * tyst för mig själv * Men ?...
    Han : Vad står det i matchen?
    Jag : Vettefan, men varför hälsar du inte?
    Han : ehhh.. ehh .. aah , hej!
    Jag : HAHAAHAHHHAHAHAHAHAHHA

    Kunde seriöst inte sluta skratta för han blev så stressad, det var roligare då. Men ja :)
    Vi hörs senare. Puss

    Dela ditt liv med mig

    Du skulle passa och ligga brevid mig i min säng. Så jag kan få smeka din härliga hud, kyssa din vackra kropp och vara lycklig med dig, och inte utan dig.
    Jag vill somna brevid dig, för att vakna nästa dag med dig brevid mig så blir hela dagen lyckad.

    Du är vacker, nästan för vacker. Nästan så man letar fel på dig. Jag tror att jag skulle kunna bli förälskad i dig, bara jag lät dig komma in i mitt liv, men att rädslan att bli sårad finns inom mig. Den stryper mig. Mina andetag blir svaga, men det är du som lugnar ner mig. Du är den rätta, har jag fått för mig.

    Din röst, är den mörkaste och den otroliga rösten jag någonsin har hört.. Du är otrolig, lite för otrolig..


    Rockstar

    Hejsan !
    På innebandyskolan bytte jag grupp, orkar inte berätta varför eller något. Men ja.
    Jag hade iallafall jättekul idag och efter så stannade jag och emma kvar i tomtberga och hade hela hallen för oss själva, men när alla andra hade spinning så gick vi iväg, så började jag skratta när några hade träning. Sen såg emma att några hade typ 3 liter saft, så jag la mig under dunken där all saft var i så drack jag tills jag fick saft i örat? Haha.
    Aja, sen när jag kom hem så gick jag, mamma och pappa och åt på olerrys (?) Det var gott, men jag gick hem tidigare för att jag skulle duscha och sen träffa jim. Och vi gick runt och bara tog det lugnt..

    Ska iallafall ta det lugnt och kolla klart på någon film nu. Puss.

    Gör ett försök

    Gratismakeup
    Dem flesta är säkert redan medlem där.
    Men man ska iallafall samla poäng, sen får man presentkort på kicks. Det är segt och samla ihop..

    Du är vacker

    Jag kollar på dig, som du vore något under. Som du har gjort något stort på världen.
    Jag kollar på dig, för du är så imponerande.. Jag blir lite småkär i din stil, din blyghet och din personlighet.
    Du är så häftig, men din blyghet stoppar dig. Eftersom du blir generad när jag säger hej, eller när vi sitter och pratat på lunchen. Du är inte ny för mig, eftersom vi har känt varandra i ett år nu.

    Jag din röst, din manliga mörka härliga röst. När du pratar med mig så lyfter jag till en annan värld. Jag blir en annan person.
    Du är en sån vän som jag skulle kunna dela allt med, kunna gå hem till när jag vill, dricka te med mitt i nätterna och bara ha det bra..


    trött på att vänta

    Ett år idag.

    Orden sviker mig

    Dagen har varit piss, orkar inte berätta...
    Kan inte hålla mina känlor inom mig längre, allt måste ut.
    Men ska iallafall hoppa in i duschen nu, stå där i en timme eller två, nej. Hörs.

    Closer

    Hejsan.
    Jag och tina sprang till time och hyrde film, vi stog i tio minuter och velade mellan två filmer, men sen såg jag saw 4 och den är bra, så vi tittade på den. Usch, jag hatar den filmen.. Så jag mår illa och blä nu! Kolla inte på den om ni är känsliga och inte kan tänka så bra, hehehe..
    Nejmen man måste tänka mycket och sånt, och nu vill jag inte släcka min lampa och jag ska inte träffa någon jag inte känner, inte den närmaste veckan iallafall, blä.

    Men iallafall, ligger i min säng. Lyssnar på bra musik, oh yeah!
    Ska iallafall sova snart, eller snart och snart. Ska kolla på sex and the city lite senare. Woho.
    Nej, hörs senare. tycker om er.

    Update

    Änglar, nu har jag duschat. En låååång dusch, haha.
    Och nu käkar jag müsli, för varje tugga man tar så blir man bara torrare i munnen, det var inte änns gott! Och det växer i munnen också. Blir mer och mer, haha. oj inte bra.

    Sen måste jag säga att jag stör mig på folk som vill verkligen prata på msn, så svarar man inte på ett "hej" för orkar inte prata.. så skickar den "hallå?" och massa vibbar, en kille från katrineholm (dem från laget vet nog vem det är) håller på, blir så trött!

    Nej, ska smsa den snygga killen nu, uh! Och sen ska jag tvinga i mig den äckliga müslin! blä, puss!

    Saknad

    Filip, jag saknar dig så oehört mycket.
    Som jag brukar säga, jag vill bara se dig, och krama om dig. Så skulle allt kännas så mycket lättare. Eftersom dina kramar hjälper, brukar du säga. Och jag håller med dig.
    Jag får för mig att du är med mig, jag hör din röst.
    Och jag vill inte att du ska lämna mig, som du gjorde för ett tag sen. För jag är så tom utan dig. Jag behöver din lycka, din värme, ditt skratt och din personlighet. Har aldrig träffat någon som du, någon bra vän som du.
    Du fyller ut mitt tomrum i hjärtat, och med dig så känner jag mig trygg. Du är så mycket för mig.
    Jag tvivlar inte på att jag älskar dig, det gör jag absolut inte!


    Snabbt

    Vad gör jag nu? Skriver blogg, tar det lugnt.
    Vad har jag gjort sen senaste inlägget? Ätit middag, pratat om det nya spanet med kalle.
    Vad ska jag göra om ett tag? Ska duscha efter inlägget.
    Vad ska jag göra ikväll? Sova, ta det lugnt.

    Skrev listan bara för att skriva allt kortfattat! 

    Hjältar faller också

    Hejsan!
    Kom hem från innebandyskolan typ nyss, dagen var som igår. Jobbig, rolig.
    Men är faktiskt inte lika slut och trött idag, så jag kanske kan vara uppe en timme extra? Haha.
    Fast jag vaknade tio igår kväll, och kollade på sex and the city när det började, heh..

    Har en hemlis, som ingen vet om.. Maha, jim ring mig!
    Puss

    Sovgott

    Tjena!
    Har tränat hela dagen, är helt slutkörd. Men iallafall, orkar inte ta några detaljer för det gör jag på fredag. Haha.
    Ska sova snart, om ni bara visste hur trött jag är.
    Har ätit 4 bananer och ett äpple, en grekisk sallad. Så ni vet! Även två huvudvärkstabletter.

    Ska snart sova, men vi hörs kanske senare, eller imorgon! Puss

    Sovgott

    Nu ska jag sova mina änglar, är faktiskt jättetrött och har ont i huvudet!
    Imorgon blir en lång dag, bussen går 08.26! Som en liten påminnelse till mig själv, och kommer väl hem runt halv sex. Jag tycker att ni får ha en jättebra kväll och morgondag så hörs vi imorgon! 

    Och till er som har mitt nummer, ni kan ringa eller smsa. Om jag inte svarar är det för jag tränar med då svarar jag eller ringer upp när jag har rast eller lunch typ!
    Jag tycker om er. Puss

    Komplicerat

    När du satt på din sängkant, jag stog framför mig.
    Du la dina tjusiga händer runt min midja och berättade hur vacker jag var i ljuset jag stog i.
    Att du sa en sådan sak, då ska man känna sig stolt och vacker. För du utnyttjar inte ett sånt ord..

    Du ställde dig sakt upp, och drog undan min lugg som låg ivägen för min mun. Dina plomnon färgade läppar ville kyssa mig, men vi fick inte. Vi fick inte bli kära..

    Efter vi har stått och kollat varandra i ögonen i 3 minuter så kunde vi inte motstå frestelsen och kyssas. Vi började tok-kyssas.
    Du satte mig på ditt skrivbord, medans vi kysstes. Jag ville inte sluta, du ville inte sluta.

    Min telefon ringde, men ingen av oss brydde sig om det.
    Jag kände mig stolt, att du kysste mig. Att jag skulle få känna dina bedårande läppar mot mina..


    Update

    Har duschat nu, sköljt ur hårfärgen och rakat benen. Det sistnämda var ett måste, eftersom jag ska gå i shorts i 5 dagar nu så kommer säkert jag få nåååågra blickar på benen, och det är kanske inte så snyggt och ha (jag har turen och ha ljusa hårstrån) ljusa fjun över hela benen. Haha.

    När jag hade sköljt ur hårfärgen och kom ur duschen sa mamma att håret såg just ut, bra!
    Har inte sett det själv, jag ska torka det snart och sen får ni se! Kanske
    aja, hörs sen. Puss

    Alone

    Jag har hårfärg i håret, har ätit mat.
    Mamma och pappa har åkt med Jimmie någonstans, och jag ska skölja ur min hårfärg 15 över.
    Blev ganska bloggsugen, haha. Men imorgon är det innebandyskola, ska bli kul!
    Är lite nervös över min kondition.. haha, ojsan. Har inte tränat så mycket nu på sommaren, har mest levt livet.
    Men första dagen är nog jobbigast, sen sista är roligast! Haha, lärt mig från förra året ;) Men jag vet inte vilka som ska vara med. Så det blir en suprise när man kommer dit, vet att natalie och lövet från mitt lag ska vara med. Sen vet jag inga mer, haha!
    Men jag kände samma sak förra året - vilka ska jag vara med?
    Och det löste sig, jag var nog med alla. Haha, sprang runt som en springpojke och bara hade kul. Åh, vill verkligen träna nu, nu, nu!!

    Har lagt in bra musik på mobilen också, så jag kan lyssna om vi ska jogga ute eller något.
    Nej, måste nog sköja ur hårfärgen nu. Jag tycker om er. Ni är bra. Puss


    Heaven

    Har skölt mitt ansikte i kallt vatten sju gånger nu, jag är pigg. Men har ont i hjärtat fortfarande. Men det gör inte lika ont längre, jag skakar lite. Men andetagen är starkare nu.
    Tror att jag stuntar i och åka till sjukhuset, men om det känns värre måste jag åka in.

    Ska iallafall färga håret ikväll, bra det! Ska även äta snart, gott. Fick bestämma middag ikväll, och det är bra.
    Men mina solstrålar, ska börja leta efter mina innebandysaker (som har gått och gömt sig)
    Vi hörs senare! Ps. Mår bättre nu också! Ds

    Jag vet inte

    Jag vet inte hur jag ska säga detta, har suttit och försökt skriva nu.. i en halvtimme. Men hur ska jag skriva detta så ni förstår mig på bästa sätt...
    Jag ligger och gråter, av smärta. Jag har så jävla ont, börjar fundera på och åka in till sjukhuset, men mamma och pappa är inte hemma och jag kan ju inte ta bussen (?)
    Vill inte direkt ringa och säga till mamma : Jag har ont, kan ni skynda er hem så du får köra upp mig till akuten.
    Men mitt hjärta slår ju bara mindre och mindre nu. Jag är svag, mina andetag är svaga..
    Jag vill inte heller att någon ska tycka synd om mig... Men vet inte vad som kommer hända, vad händer med min kropp..
    Jag har så jävla ont

    Update :
    Världens bästa filip har gjort en söt bild åt mig. Kolla!
    Och en till sak, det är ni läsare som får mig att le just nu, jag tycker om er.
     

    Goddag!

    Tjena.
    Jag vaknade klockan 6 av jimpas alarm. Då skulle vi åka hem, eller iallafall jag. Han skulle åka och jobba, och jag orkade inte följa med, inte idag.
    Men både jag och Jimmie somnar om, vaknar 07.40 och springer till bilen, eller vi gick nog. Trötta, jag hade världens packning och ont i hjärtat och revbenen fortfarande.
    Jag kommer väl hem runt halv tio eller vad den var, kollade inte på klockan utan la mig i sängen och skulle vila i tio minuter, men jag somnar och vaknade halv ett istället! Haha, skönt iallafall.

    Jag kunde inte sova inatt, hade så ont. Men jag somnade nog till vid tre, halv fyra. Så jag tog nog igen sömnen nu, så skönt!
    Nej, måste duscha snart. Ska ju iväg på bio ikväll, puss!

    Jag ska nog köpa!

    Kollade in Nattas blogg (bjuder på en länkning, eftersom jag inte brukar länka. ha!) att hon hade gjort egna almanackor, har tidigare sett det på kissies blogg men orkar inte klicka in på hemsidan då.
    Men i vilket fall så gjorde jag en almenacka nu, och blev ganska nöjd med dem.
    Kanske ska ta och inskaffa mig en sådan? Skulle kanske passa alla tider och inte missa några saker här i vardagen? Det är en stor fråga som jag vill räta ut mitt frågetäcken på, haha!

    Klicka här och gör en egen almenacka!


    Ni är bra!

    Jag är på bättre humör nu, men jag har fortfarande ont överallt. Kan inte förstå hur jag ska orka gå på bio imorgon, och färga håret. Men jag har bestämt mig att orka!
    Ska iallafall ta bussen som går 10.15 hem, känns tungt och gå upp så tidigt, eller så åker jag med Jimmie så släpper han mig i Högdalen, så får jag ta mig därifrån.
    Får se hur jag gör, tar med mig datan hem vilket som.
    Skönt och få komma hem, längtar efter min säng och min medicin som jag glömde (längar kanske inte efter medicinen, men det är väl bra om jag tar den)
    Nej, ska lyssna på musik nu, puss!

    regn regn och återigen regn

    Det regnar här, eller säkert hemma också. Jimmie ska sova kvar och då måste ju såklart jag vara kvar, toppen. Nej!
    Är på jättedåligt humör och har ont i bröstet/revbenen/ryggen och känns som jag ska spy och har svårt och andas. Vet inte vad som är felet eftersom jag mår jätteilla!
    Jag har hostat sönder min hals också, och kommer ha knäcka mina revben snart eftersom jag bara hostar. Klaga är jag bra på just nu!
    Men iallafall, mår verkligen jättedåligt och känner bara för och sova lite mer. Somnade nämligen i två timmar vid fyra. Skönt, men när jag vaknade fick jag reda på dåliga nyheter och blev på dåligt humör.

    Kan ju inte vara ute heller eftersom det spöregnar. Aja, slänger in en bild och så hörs vi senare. Ska sova lite nu. Tycker om er, ni är bra!


    Segt

    Jag har nyss kollat på film, har sett filmen sisådär 150 gånger kanske, såg den varje dag med Sandra en hel sommar. Skit jobbigt!
    Men iallafall, min bror Jimmie kommer kanske och hämtar mig snart, är på landet hos mamma och pappa och det är helt dött här, så jag får vara ensam hemma ikväll. Hehe.
    Det är ju typ lite halvbra väder, sol i fem minuter, sen går den i moln sen samma sak hela tiden så det går ju inte och sola eller något.. tråkigt.
    Hoppas bara på att Jimmie vill hämta mig, annars tar jag 10.15 bussen imorgonbitti eftersom den har slutat gått nu, typiskt!

    Nej, ska logga in på face nu. Hörs!

    Ticket to heaven

    Jag har fått någon noja på senaste tiden, jag tänker alltid " Tänk om man hade designat den där skylten exempel lite finare "
    Och vilket stör mig väldigt jobbigt, som idag när jag och Jimmie körde om en buss så säger jag - Fan va fult, kan dem inte gjorde lite finare inredning på bussarna? Och han bara kollade på mig vilket jag förstår, det är inte normalt att jag säger en sådan sak..

    I samma veva kommer jag på att jag alltid blickar tillbaka, tillbaka i tiden. Och säger " Tänk om inte det där hade inträffat vad bra jag hade mått idag "
    Men det finns ingen garanti på att jag skulle må bra då, jag säger till mig själv att inte ångra det som redan har hänt. Men det är inte lätt när saker och ting går snett för ofta...
    Jag har skrivkramp, trött på och berätta saker. Blä


    Trött!

    Hej änglar.
    Kunde inte somna inatt, så jag låg och tänkte tills jag klev upp klockan sex. Och det gav ju sina konsekvenser! Är jättetrött och seg. Har jobbat med Jimmie, men vi åkte på lunch nu, ska kanske sova ett tag. social som jag är
    Nejmen jag har inte så mycket och säga mer än att jag har haft jättekul, trevligt och få umgås med brorsan min också!
    Vi kallar house musik stureplanspop! Och skrattar åt folk.
    Men måste åka nu, puss

    hej och hejdå

    Änglar.. Jag ska sova nu, och förlåt för jag inte har skrivit idag. Har inte orkat.
    Men iallafall, ska upp klockan sex imorgonbitti. Känns väl sådär. Men jag tjänar stålar, uuuuhhuuuh.
    Skriver väl mer imorgon, men ja. Sovgott. Jag tycker om er.
    Puss

    Alone


    Du kan få mig när du vill

    Godmorgon mina solstrålar.
    Somnade väl inte förän halv sju, sju inatt. Och blev väckt tolv. Så jag har sovit äckligt lite och är trött!
    Drömde en jättefin dröm inatt (första gången på hur länge som helst) och jag ville verkligen inte vakna.

    Nej, skriver mera senare. Ska äta nu och sånt. Puss på er!

    Vet inte vad jag ska säga ..

    Mer än att jag fick världens kommentar för ett tag sen, loggade in och såg detta! ( Se bilden längre ner )
    Blev jätteglad, åh. Vet inte vad jag ska säga ju. Asgullig tjej!

    Hennes blogg

    Prison Break

    Är det bara jag som sitter och dreglar framför teven just nu eller?
    Det är prison break! Men just nu är det paus så jag tänkte bara skriva en snabbis!
    Nej nu börjar det igen, vi hörs snart !


    Bilder

    kan lägga upp bilderna från idag, eller någon iallafall.



    Sista bilden lekte jag bara med i ps.
    Ser ni mina snyggahörlurar? Och min misslyckade hårfärg?

    Jag är vaken

    Jag ligger och kollar på min tv som jag har kopplat in efter en månad, en stor eloge till mig!
    Orkar inte skriva igentligen men jag gör det för läsarna. Snälla jag.
    Jag känner för och kolla på film, men jag vet inte om jag orkar just nu. Det är något bra på tv'n som jag kan kolla på istället.
    Nej jag ska läsa några smaskiga bloggar, kolla klart på programet och sen hörs vi nog igen. För jag lär ha tråkigt.
    Puss


    oj jävlar

    Jag ryser, kolla killen. Han är asgrym!

    Wow

    Nej, jag tänker inte göra som alla (nästan) andra och bli hysteriska och börja spamma runt.
    Jag har blivit medlem på gratismakeup och om ni vill kan ni bli medlem genom denhär länken som ger mig någon bonus eller något. Inget tvång, ni gör det om ni endast känner för det. Tänker inte pressa. För jag tycker om er!
    Länken

    Miss me when im gone

    Nu är jag någolunda glad iallafall, förstår mig inte på mina utbrott!
    Ska duscha snart, när mamma och pappa kommer hem. Gillar inte och duscha när jag är ensam hemma, hör inte om det skulle komma in någon i huset. Minns när jag alltid ringde angelica förut när jag skulle duscha! Haha.
    Innan jag ska duscha ska jag faktiskt göra en macka, och jag är lite glad. Jag tog nya bilder idag också!
    Bra va!?
    Lägger väl upp dem senare, eftersom jag redan har lagt upp två på bilddagboken. Haha.
    Nej, vi hörs senare. Puss


    Minns ni den här bilden? Jag gör det iallafall! :)
    Den är från december.
    En viss person vid namn filip gillade den bilden, haha.

    Fan

    Ligger i sängen och mår skit dåligt.
    Orkade inte träffa matte eller någon annan ikväll så jag stannar inne och hemma. Ska kanske gå ut och köpa en cola snart.. Kanske kommer på bättre tankar då.
    förlåt om jag verkar vara så nere. kanske lika bra och sluta skriva nu och klicka på publicera..
    Mamma och pappa åkte iväg med jimmie, så jag fick äta middag helt själv. Kul..
    Sen tog jag en promenad, smsade jim. Och blä.
    Aja, hörs när jag står på benen igen, även om det tar en timme eller en vecka. Puss

    Det kommer inte bli samma

    Att vara stark innebär inte att man aldrig faller, utan att man reser sig upp efter varje fall.

    Jag är goda tjejen som dör i slutet.

    Jag ligger på magen, benen uppsträckta i luften i min säng. Men laptopen framför mig.
    Ur högtalarna kommer en låt, sorligare får man leta efter.
    Jag väntar på godmat som mamma och pappa håller och laga. Jag kan inte gråta för då måste jag sminka om mig.
    Smätan inom mig vill bara komma ut, men jag håller den inom mig. Vill inte dela med mig av mina sorligheter..
    Pratar med en kille som jag gillade, men han är för självupptagen. För komplicerad, för mig iallafall.
    Klockan står på tjugo över fem. Klockan tickar segare bara ju mer jag kollar på den. Hur ska jag fördröja tiden? Lyckas aldrig med det..

    I fucking hate you!

    Hejsan, och godmorgon!
    Jag vaknade halv tre av att Matte ringde mig, haha. Och jag somnade väl inte förän fem, halv sex imorse. Väldigt jobbigt.. Men iallafall, jag och mamma gick till Bareko och köpte nya innebandy skor och klubba. Väldigt nöjd.
    Ikväll ska jag träffa matte och jag har ingen aning vad vi ska göra, först skulle vi kolla på bio, sen kolla på film hemma hos honom, sen åka in till stan. Vi vet inte..

    Jag börjar bli sjuk, har ont i halsmandlarna och skit. Mamma börjar tro att halsflussen kommer tillbaka nu, inte första gången. Fan!
    Aja, nu ska jag ta det lugnt tills matte ringer, då sticker jag. Hörs ikväll älsklingar. Tycker om er.
    Puss

    Natthumor!



    Hur mycket ni vill förstå kommer ni aldrig och lyckas! :)
    Ps. Varför jag har suddat ut en bit text där, är för det är mina killproblem! Ds

    Trött

    Nu har jag skrivit ett till kapitel av boken, åh. Orkar knappt knappa på tagenterna.
    Ska nog måla naglarna lite, ta det lugnt och skicka över boken till Jim. Den enda som ska få läsa den, just nu iallafall!
    Vi hörs om ett tag, puss!

    She wants to move


    Hej snyggingar! Jag var ju ute med jim från åtta kanske till halv elva.
    Vi tog det bara lugnt och sånt, har inte gjort så mycket. Jag är bara så jävla trött!
    När jag kom hem tog jag dubblad dos medicin, för att det skulle värka bättre, och jag känner det redan! Woho.
    Jag ska sova jätte tidigt ikväll, och jag är så himla trött. Fattar inte hur jag kan vara det eftersom jag sov till halv tre idag? Men jag börjar bli sjuk nu, försyld! Tråkigt men sant. Lyckas alltid.

    Tog en liten snygg bild på mig själv för en minut sen, woho.

    Bilder

    Bilderna är tagna för två minuter sen, där har vi mina älsklingar!



    Och jag är inte så här blek, det är bara att det är så ljust från mitt fönster!


    Tidsfördröjning

    Jag gick ut och gick. I en timme.
    När jag skulle köpa cola på shell så kom jag där vid bussarna, så åkte det förbi en blå bil. Snygg var den. Killen i bilen kollade på mig och pekade, tutade och ville fånga min uppmärksamhet. Jag kollade upp men då hade han åkt förbi. Då kollar jag bak och han vänder, så åkte han upp vid shell och väntade där. När jag hade köpt colan så tutade han men jag bara skrattade och gick.
    Men iallafall när jag var ute och mingla med mina hörlurar som är så snygga så frågade en kille som var runt 186 lång vart jag hade köpt dem, då sken jag upp och sa det! Han tackade och gick vidare, jag kände mig stolt och gick åt andra hållet. När jag gick vid en fotbollsplan blev jag jagad av en geting så jag sprang en bra bit.
    I centrum träffade jag emma och sosso så vi pratade och sen gick jag hem.

    I mina hörlurar spelas denhär låten flera gånger om!


    Puss!

    Jag kommer aldrig släppa taget

    Min lycka kom postat i en rosa box!

    Ny kategori

    Har kommer jag skriva av mig, några texter.
    Och nej det är bara texter, behöver inte ha inträffat..


    Heja

    Inatt runt två, halv tre så var det en bil i centrum, och när han/hon öppnar dörren så spelas lugna favoriter på högsta volume, så Jimmie vaknar och jag kunde inte sluta skratta!
    Lite kul faktiskt, nu ska jag nog dra på mig lite kläder. Hittade ett par balla solbrillor hära. Det är Jimpus, men säg ingenting till honom att det är jag som har tagit det, våran lilla hemlis va? bra, tänkte väl det!

    Grattis!

    Grattis till Erik som fyller hela 24 år idag!

    Godmorgon!

    Godmorgon mina kära vänner!
    Jag somnade nog inte förän fem inatt, och jag vaknade halvtre. Utvilad!
    Så skönt. Jag tänkte igentligen gå upp tio och jogga men jag somnade visst om. kan jogga imorgon istället.
    Mina hörlurar har kommit men pappa måste följa med och hämta ut dem, typiskt!

    Inatt fixade jag photoshop på denhär datan, men jag har inte orkat hålla på något med det. Känner mig inte på det humöret, utan mer nere.
    Matte åkte inatt, usch. Miss you!
    Nej nu ska jag ta det lugnt tills pappi kommer hem, hörs!
    Puss

    Minns ni?

    När jag var i Gamleby så köpte jag ju underkläder och en tjocktröja från HM.
    Kan väl visa bild på det nu, eftersom jag inte har något och skriva om ;p



    Även om det känns "billigt" och lägga upp underkläder på bloggen, så blir det sista gången!

    Svara

    Ska jag börja med blogghjälp eller inte? svara.

    Älskling!

    Nu är jag nästan helt säker på att jag vill ha denna kamera, eftersom det är så många som säger att den är bra!


    Canon EOS 400D blir min när jag har sparat ihop lite pengar, mamma och pappa ska lägga ut halva beloppet och jag halva, så jag ska kunna kämpa men inte tappa intresset för att få denna älskling. Önska mig gärna lycka till!


    Wok

    Jag gick ut och köpte choklad och cola till ikväll, för jag ska kolla på film.
    När jag kom hem la jag mig i Jimmie's säng och kollade på tv, intressant? - huh, trodde väl det!
    Sen gjorde jag om lite i bloggen igen, hehe!

    Mamma och pappa är och handlar mat till ikväll, vi ska äta wok. Mums, även om jag inte gillade det för typ en månad sen. Men jag börjar tycka om det.
    Just nu kollar jag på extreme home makeover, börjar gråta som vanligt. Men när jag kollade, var en kille jättelik oscar. Så jag kunde inte sluta skratta! Fick mig ett gott skratt idag med, otroligt!
    Nej, nu kom mamma och pappa hem. Ska väl hjälpa mamma med maten, puss!

    Seg

    Idag är verkligen en seg dag måste jag säga.
    Har inte klivit upp ur sängen många gånger och jag borde gå ut och gå, men i det här vädret är det inte så lockande! Måste verkligen göra något åt dagen!
    Just det, sa jag att jag var förbi kyrkogården igår? kollade till farfars grav, eller hur man säger. Släppte några tårar när jag stog där. Saknar honom så otroligt.
    Ska nog dra på mig lite kläder, sen glida iväg och köpa cola. Vi hörs senare! Puss.


    Lägger in denhär låten eftersom jag tänker på min jim när jag hör den!

    Halvt klar

    Nu har jag duschat och städat undan i mitt rum.
    Tar nog den dära promenaden ikväll istället, om det har slutat regna. Usch vad kallt och blött det är!
    Igår blev jag ju dyngsur och på dåligt humör när jag gick promenaden, men det var ju för det regnade på mig. Haha, lite kul var det när alla på bussarna pekade på mig!
    Ska nog göra frukost nu, magen min kurrar som aldrig förr! Puss.



    Bilderna är klickbara och jag har fotat dem.

    Godmorgon!

    Hejsan!
    Jag vaknade för en halvtimme sen av mitt alarm. joooooooooooooobbigt!
    Jag kunde inte somna igår heller, fem var sista gången jag titta på klockan..
    Jag visst inte vad jag skulle tänka på, och varje gång jag höll på och somna så blåste det till mot mitt fönster och jag blev jätterädd!
    Men idag har jag gjort en liten planering iallafall!

    [  ] Duscha
    [  ] Städa undan i mitt rum
    [  ] Ta en promenad i ovädret
    [  ] Hämta mina hörlurar
    Sen är det lugnt resten av dagen.

    Nu ska jag iallafall duscha, hörs!

    Känslofull

    Få ur låten ur mitt huvud! Jag går inte nynnar den konstant nu. Haha.

    Just det, sa jag att min bror kastade en glass i mitt huvud när jag låg och vilade förut, snällt va? :'D
    Jag gillar honom ändå, han är ju trots allt min broder! som jag har stått ut med i 14 år, och kommer göra resten av mitt liv. Även när han ska kasta glassar i mitt huvud!
    Jag borde sova, men jag vill inte! Imorgon blir det nog plugg med mamma som ska hjälpa till. Mina svårigheter och plugga...
    Men jag har satt mina mål får åttan nu, gah!
    Ska nog städa rummet imorgon, fixa min andra data. Så mycket skönare, den andra alltså.

    Imorgon ska jag nog fota lite, mig själv och min omgivning.
    Brist på ego bilder just nu, iallafall nya! Folk klagar ju på mig, att jag bara har gamla bilder. Hehe..

    Ska nog sova nu, om jag ska orka upp imorgon, men jag är inte trött. Så kan inte sova ännu. Lika bra och ha datan uppe tills jag inte orkar hålla mina ögon öppna längre, kanske loggar in på bilddagboken.
    Jaja, men jag skriver väl igen. Puss



    How you remind me.

    Har nyss målat mina naglar. blod rött, dö sexigt!
    Medans jag satt vid sminkbordet och målade och tänkte så kom jag på att jag har krav eller hur man ska säga, kanske inte krav. Men saker jag alltid gör, nästan...

    • Börjar alltid med ringfingret till höger när jag målar naglarna.
    • Kollar i dataskärmens sken hur långa mina naglar är.
    • Dricker te med extra mycket mjölk när jag är ledsen.
    • Tänker i fem minuter om jag ska platta håret eller ej. Även om det inte behövs.
    • Säger att jag har slutat svara på sms från mitt ex, när jag igentligen smsar med honom 55 % av tiden jag är vaken.
    • Jag säger alltid att jag inte har någon bild på mig själv på mobilen när någon säger att jag ska mmsa en bild.
    • Jag läser bara några speciella bloggar, sen får det vara.
    • Ibland gör jag grisljud ifrån mig när jag skrattar, så brukar jag skylla på någon annan.
    • Jag sitter alltid på kanten av mig säng och bloggar, när jag är ensam. Sen gör jag något annat eller lägger mig tillrätta i sängen.
    • Mina jackor ligger på en stol i mitt rum för jag inte orkar hänga av mig dem i hallen. Min bror gör exakt samma sak. Sen får vi skäll av mamma och pappa för det.
    • Jag står och skådar mig själv i mina kläder i en speciell spegel i mitt rum, för jag står "skyddat" då. Så inga grannar kan se mig.
    • Jag öppnar ytters sällan mitt skåp i skolan per dag, ibland skippar jag det helt. För jag har nästan alla böcker i väskan..
    • Jag äter inte i skolan, för jag skäms när folk ser maten på min tallrik och när jag äter, vill jag bara bort därifrån.
    • Jag hatar när det blir varmt under täcket och därför kan jag avstå från täcket..
    • Jag tar upp min msn efter 5-10 minuter och ser om någon rolig är inne. Om det är någon rolig inne så stuntar jag ändå i honom/henne.


    Gott humör


    Kväll

    Jag låste precis dörren efter carro, det ligger någon fullis i trapphuset och sover. snarkar jättehögt. Tycker mest synd om honom, det regnar och han kan inte sova ute. Stackarn...
    Jag och Caroline kollade på Gustaf 2, pratade massa gamla minnen och sånt. Mysigt!
    Chris Brown dunkar ur högtalarna, härlig kille detdär.



    Tina, i lördags innan rockfest. Cool tjej.
    Lite suddig bild.. synd derå.

    Nej nu ska jag stänga mitt fönster, hörs.
    Puss

    trött

    Medans jag väntar på carro så kom jag på att jag ska få ( kanske ) glasögon istället för linser för dem hjälper inte.
    ha-ha skulle ni kunna tänka er mig med glasögon? Charmigt?


    Ska nog inte ha sådära då...

    Myskväll

    Snart ska jag trippa iväg mot tåget där min bästa Caroline väntar. Eller jag kanske får vänta..
    Vi ska ligga i min säng, skratta, prata, kolla på film och berätta om alla nyheter i livet!
    Man kan väl säga att vi liksom var bästavänner för ett tag sen, men vi träffades mindre och mindre..

    regnet öser ner här, igen... börjar bli trött på det. Mitt hår är genomblött och mitt humör sänktes! Not fun.
    Nej, tåget lär väl rulla in snart. Då måste jag springa ut i regnet igen, take care!
    bloggen, jag älskar dig.. lite :$


    Bild : Carro, vi cyklade på kvällen i Mars(?)


    Kallt

    Jag gick ut på en promenad, det tog en timme. Eller jag tänkte gå mer. Men det börja spöregna så jag gick hem igen.
    Nu ligger jag under täcket, i min brors rum och fryser. Vatten dropparna bara rinner ner för håret.

    Ska kanske träffa Caroline ikväll, mysigt! Annars ska jag nog ta och sova lite.
    Jag är inte på bra humör nu när det regnar.. jag fryser!


    Bilden : Jag för två veckor sedan, sol!

    Bara en sak!



    Mitt ex ringde nyss och sjöng With you med Sum 41.

    I don't want this moment to ever end
    Where everythings nothing without you
    I'll wait here forever just to, to see you smile
    'Cause it's true, I am nothing without you

    Through it all, I made my mistakes
    I stumble and fall, but I mean these words

    I want you to know
    With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
    I'll hold on to this moment you know, 'as I bleed my heart out to show
    And I won't let go

    Thoughts read unspoken, forever in doubt
    Pieces of memories fall to the ground
    I know what I didn't have so, I won't let this go
    'Cause it's true, I am nothing without you

    All the streets where I walked alone, with nowhere to go
    I've come to an end

    I want you to know
    With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
    I'll hold on to this moment you know, 'as I bleed my heart out to show
    And I won't let go

    In front of your eyes, it falls from the skies
    When you don't know what you're looking to find
    In front of your eyes, it falls from the skies
    When you just never know what you will find (what you will find)

    I don't want this moment to ever end
    Where everythings nothing without you

    I want you to know
    With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
    I'll hold on to this moment you know, 'as I bleed my heart out to show
    And I won't let go (I want you to know)
    With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
    I'll hold on to this moment you know, 'as I bleed my heart out to show
    And I won't let go

    Godmorgon!

    Godmorgongodmorgon!
    Jag har väl varit vaken sen två, men jag har fixat min design. Haha.
    Nu ska jag ha den såhära :)
    Idag har jag sovit bort hela dagen, nice! Slipper vara vaken så mycket på dagen. Hemska tankar
    Men iallafall vaknade jag av att byggarna utanför höll på och borra eller något så det lät som tredje världskriget hade brist ut. Jag frågade pappa vad som händer, och han bara skratta.
    Har ingen aning om vad jag ska göra idag, buhu! Men det finns alltid något och göra. Så!

    Men nu ska jag nog lägga mig i sängen, eller tillrätta iallafall. Sen bunkra upp med cola och pinnar, sen dra igång en bra movie. Så hörs vi om någon timme eller så. Puss!
    Over and out

    Klockan är 01.46

    Nu är klockan .. ja som ni ser, 01.46.
    Jim har sakt åt mig flera gånger och sova. Men nej!
    Natten blev förvandlades till ett helvete, ett tag. Men har fortfarande ont i magen.
    Folk bara loggar ut från msn, blä. Borde nog sova snart.
    Jag är ganska så opersonlig nu. Orkar inte skriva så mycket om mig själv. Men.
    Vi hörs senare.


    Happy

    Nu mitt gott folk har jag en ny bloggdesign som ni ser?
    Wille och jag gjorde lite, han gjorde väl grunden. Så "finslipade" jag resten.
    Fint va?, haha.

    En osminkad sanning

    Bilderna är tagna för 10 minuter sen... Osminkad, ofixat hår. Men jag är jag, och jag skäms inte!

    Svullen (?)

    Tada!
    Nu har jag nätshoppat mina ( snart .... ) hörlurar, använt läppglans som svullar upp läpparna ( aaaaah, panik! ) Och så har jag dansat till härlig musik.
    Snart ska vi äta mat, mumsigt. haha!

    Börjar fundera på om folk är sega och svara på sms, det tar ungefär fem-tio minuter mellan varje sms. Snacka om segt. Jag och simon smsade ju, och så skrev jag något. Och han har inte svarat ännu. Två timmar! ( och dem kallar mig seg?! )
    Nej nu ska jag fixa mitt gräsliga hår, puss!


    Ett par älsklingar!

    Because Of You

    Because Of You
    I will not make the same mistakes that you did
    I will not let myself cause my heart so much misery
    I will not break the way you did
    You fell so hard
    I've learned the hard way, to never let it get that far

    Because of you
    I never stray too far from the sidewalk
    Because of you
    I learned to play on the safe side
    So I don't get hurt
    Because of you
    I find it hard to trust
    Not only me, but everyone around me
    Because of you
    I am afraid

    I lose my way
    And it's not too long before you point it out
    I cannot cry
    Because I know that's weakness in your eyes
    I'm forced to fake, a smile, a laugh
    Every day of my life
    My heart can't possibly break
    When it wasn't even whole to start with

    Because of you
    I never stray too far from the sidewalk
    Because of you
    I learned to play on the safe side
    So I don't get hurt
    Because of you
    I find it hard to trust
    Not only me, but everyone around me
    Because of you
    I am afraid

    I watched you die
    I heard you cry
    Every night in your sleep
    I was so young
    You should have known better than to lean on me
    You never thought of anyone else
    You just saw your pain
    And now I cry
    In the middle of the night
    For the same damn thing

    Because of you
    I never stray too far from the sidewalk
    Because of you
    I learned to play on the safe side
    So I don't get hurt
    Because of you
    I tried my hardest just to forget everything
    Because of you
    I don't know how to let anyone else in
    Because of you
    I'm ashamed of my life because it's empty
    Because of you
    I am afraid

    Because of you
    Because of you

    Tillbaka!

    Nu har jag duchat, skrubbat och smörjt in mig. Aj, efter allt skrub gör det ont nu! Eller det svider.
    Jag lyssnar på skönmusik, dansmusik. Hon har en härlig röst. Vet inte vem som sjunger, ska ta reda på det!
    Ni måste se världenscoolaste sak! Min batterisladd eller vad man kan kalla det, har jag snurrat runt min stol, fyra varv och ett varv runt ryggstödet, och jag ligger i sängen! Svårt och förklara, men ni förstår väl säkert. Annars kan jag inget göra...
    Nu ska jag snacka klart med max, om tunga grejer! ;)
    Hörs! Over and out

    Duschen

    Nu ska jag hoppa in i duschen. Ja, ni läste rätt, jag ska hoppa in i duschen. smågrodorna! Sen återkommer jag igen. Men visst har jag blivit bra på och blogga igen? säg det ! säg det !
    Tina håller på och lämna tillbaka alla saker hon lånade av mig igår, hon och jimpus var på rockfest! ( eller, det var födelsedagsfest, men rocktema, avis ... )
    Efter jag har duschat ska jag försöka lägga in bilder. Orkar inte...
    Jag måste, jag vet.. tvinga mig!
    Nej nu ska jag gå och duscha, tvätta mitt .... nyfärgade hår och efter skriver jag, om jag inte somnar. Är så himla trött. Just det! Ska inte lämna er. moha! Jag ska på bio på torsdag, spännande! Eller alltså inte kolla på bio. Men sällskapet, sommarflört? Skulle inte tro det va?
    Nej, vi hörs igen. Om ett litet tag. Håll ut, nej.
    Ni vet att jag älskar er läsare, ni får mig att le och må bra. Pusss! Over and out

    Borta!

    Nu ska jag ta bort min kategori "sönder sliten" men jag kommer fortfarande skriva texterna, fast i en lösenordsskyddad blogg. Ni kan få lösenordet om ni vill ha det.
    Men det är bara för jag vill vara lite med anonym! :)
    Fråga om ni vill ha det.

    Tillbaka

    Nu har jag städat, köpt hem cola, och snacks till storebrorsan.
    Han gav mig pengar så gled jag iväg, när jag kom hem fick jag hälften av det som jag fick från början. Wohooooo!
    Jag åt en glass och satt och pratade med dem två. Sen gick jag och la mig framför datan. I min säng som saknar sina sängkläder...
    Mamma är och tvättar alla bilar, mmh. snällt! Pappa är och jobbar och kommer väl hem till middagen. Jag vet inte om vi ska äta på grillen idag, grekiskakolgrillsbaren! hoppas!
    Jag har städat lite i mitt rum, drog ut alla sängkläder på vädring, tog upp allt som låg på golvet, dammsög och plockade ihop ytterst lite på skrivbordet! Mamma får hjälpa mig sen.
    Alla mina kläder ligger brevid min tvättkorg, eeh? ja!
    Nej nu ska jag göra om i kodmallarna ännu en gång! Vi hörs senare. I love yooooooooooooooou!

    Godmorgon!

    Nu är jag och Jossan vakna, vi somnade nog inte förän fyra inatt.
    Vi hade kul, skrattade och bara tog det lugnt.
    Jag ska nog gå nu och köpa cola, allt var spårlöstförsvunnen. Vi hörs snart.
    ( förlåt för jag skriver så lite! )
    Over and out

    Trött

    Jag och jossan sitter i min säng och ritar. Så hör vi hur det börjar dunka.
    Så kollar vi ut, då står det någon på 15de våningen och kastar ut ölbrukar! Kul ju :''D

    Update

    Jag och Josefine gjorde en misslyckad tacos, men allt går och äta.
    Sen började vi kolla på film, tog det lugnt. Och hon ska sova här inatt!
    Mysigt!
    Vi har köpt massa godis och ska frossa inatt, hihi!
    Vi hörs lite senare, och ni vet att jag älskar er!
    Over and out


    Im broken

    Hejsan.
    Igår var jag med sandra hela dagen, vi badade och sånt :)
    Men idag så åkte jag hem, satt på tåget. Då ringde matte, vi pratade ett litet tag. Sen skulle han iväg, så vi la på. Jag gick av i skogås och tog bussen hem. När jag kom hem, möttes jag av Tina. Nu har vi pratat lite och sånt.
    Har ingen aning vad som händer idag, tar det säkert lugnt!
    Förlåt för jag inte skrev något mer igår, orkade inte.

    Nu ska jag lyssna på skön musik, ha det bra.
    Over and out

    Blink 182 - Miss you


    Låten väcker minnen, den är fin!

    Minnen <3


    Godmorgon (?)

    Hejsanhejsan!
    Jag vaknade halv nio idag, jag grät...
    Jim vet varför och det blev jobbigt, sen låg jag och drog mig tills elva.
    Nu sitter jag i bilen, påväg till landet, jag fick vara hemma om jag ville. Men det ska vara sol. Så varför inte bada och sola? Det är ändå inga hemma nu, så jag orkade inte vara hemma. Därför följde jag med mamma och pappa.

    Nu ska jag klaga lite mer att jag har ont i lederna, höhö!
    Läsa lite bloggar kanske.. Men iallafall, vi hörs senare. det är inge kul och blogga nu!
    Over and out

    Värme

    Det är 1 august idag folk!
    Haha, humor på den.
    Färgade håret, det blev mycket ljusare och ska ha såhär ett tag, kan inte färga för mycket! :)
    Sen träffade jag jim, vi gick bara runt typ.
    Har ju inte samma bloggsug längre, som ni har märkt..
    Sovgott folket, så hörs vi imorgon!
    Over and out

    Sånt skit

    1. Vad heter du? Lina
    2. Vilken låt lyssnar du på just nu? Någon depplåt
    3. Vilken ögonfärg har du?  Blå, Grön, Grå
    4. Vem tänker du på just nu? Matte
    5. Önskar du att någon var hos dig nu? Nej
    6. Vilken är den bästa resan du gjort? I dont know, alla är väl lika bra? ;p
    7. Gillar du att åka utomlands? Jo.
    8. Skulle du vilja flytta? Trivs här
    9. Om du svarade ja vart isåfall? Bort här ifrån
    10. Saknar du någon? Nej
    11. När var du på stan senast? Vet inte
    12. Vem fick du ett sms ifrån sist ? Tobbe, han frågade om jag var ledsen.
    13. Tror du på kärlek? Hell no, jo det gör jag
    14. Är du kär? Nope.
    15. Vilken är den bästa drycken? Vet inte.
    16. Har du någon vän du litar extra mycket på? Jim
    17. Vem utav dina kompisar bor närmast dig? Jim tror jag.
    18. Är du arg på någon just nu? Ja...
    19. Vad gjorde dig mest glad igår? Allt gick snett igår.
    20. Använder du din mobil onödigt mycket? Ja
    21. Brukar du prata i telefon med personer du aldrig träffat irl? Händer.
    22. Brukar du sporta? Ja.
    23. Vad har du gjort idag? Färgat håret, träffat jim
    24. Ångrar du någonting som hänt idag? Nej
    25. När duschade du senast? Idag.
    26. Hur många konserter har du varit på? Minns inte
    27. Har du någon gång träffat ditt favorit band? Jag gillar så många band.
    28. Vart skulle du vilja åka på semester? Vet inte nu
    29. Är du nöjd med ditt hår? Nej, fuck it!
    30. När klippte du dig senast? Förrgår
    31. Vad är de två värsta sakerna du varit med om? Vill inte tala om det.
    32. Vad är det bästa du varit med om? Finns mycket
    33. Vad finns på dina väggar i ditt rum? Palla!
    34. Samlar du på något? Ja
    35. Äger du något instrument? Nej
    36. Är du medlem på Myspace? Nej
    37. Vad ska du göra imorgon? Bada
    38. Har du några syskon? Ja, jimmie
    39. Har du MSN?  Vad är det?
    40. Vem känner dig bäst? Ingen tror jag.


    RSS 2.0